2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mrb bende de bi damar az besliyormuş ama bana hiç bişey vermediler

Bilmiyorum canım öğrendiğimden beri canım sıkkın gerçekten. Bebeğin zayıf doğması, erken doğum , gebelik zehirlenmesi olabilir veya hiç bişey olmayabilir dedi dr.. Araştırmalarımda o yönde, bu sorunla karşılaşan bir kaç kişiye ulaştım allaha şükür gayet sağlıklı bebekleri olmuş herhangi bir sorun yaşamamışlar. Her ihtiale karşı verdi sanırım asprini. Yinede bir sonraki kontrolünde sor en azından aklında hiç yoktan yer etmesin...

Canım Allah yardımcımız olsun gerçekten duaya çok ihtiyacımız çünkü içerde ne var ne yok bilmiyoruz Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun ben dua zinciri yapalım dedim ama kimseden ses çıkmadı
Ay gerçekten içerde ne oluyor diyorum artık Doğum olsun o plasetaya bi bakıp iki çift laf edecem hamilelik gibi keyifli dönemi mahvolduk bide kanama öncesi bi belirti bi an akıyo koş lavoboya (

Slm kızlar

Dün görüncem doğum yaptı 3.900 bebeğin kilosu. 12 kilo almış toplamda. Bide sezeryan olduğu için ve sancı erkrn başladığı için olması gereken tarihten erken alınmış. Maşallah.

Hamilelik şekeri çıktığı için diyet yapıyorum malum. 68.5 dan 66 ya düştüm.dün hareketlerini her zamanki gibi hissedemedim ama tatlı yemediğim için diye pek üzerine düşmedim. Fakat gece ve bugün kasılıyor bebek. Taş gibi oluyor az sonra düzeliyor. Ara sıra da olsa tepik ve hıçkırık gibi hissediyorum ama bu kasılma olayı normal mi sizce ?

2 gün sonra Dr a gidince soracam umarım Kaş yapayım derken göz çıkartmam

Benim kızımda kısaydı 4 hafta önce bakalım ne olmuş haftaya randevumuz. Kısa ve tombişti hatta.Ben 1.70 eşim 1.85. Kayınvalidem bana çekmiştir diyor
Güldürdün kız :) maşallah sizin boylarda iyiymiş. Eşim 1.80 ben 1.60. bana da çekmiş olabilir tabii.

Anladım canım. İnş hesaplamalardan kaynaklıdır. Teşekkür ederim.

Haklısın canım. Anne yüreği dedikleri bu olsa gerek. Evhamlanıyorum İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı.

İstersen bi git doktora. Çünkü benim doktorum kasılman olursa gel demişti pazartesi günü. Bir de magnezyum verdi, osteocare kullanmama rağmen. Belki sanada takviye veirir.

Güldürdün kız :) maşallah sizin boylarda iyiymiş. Eşim 1.80 ben 1.60. bana da çekmiş olabilir tabii.
Napim valla çok taktım kafama artık dalgaya vuruyorum. Doktor çok kızdı hiç bir problem yok niye bu kadar takıyorsun diye. Ben de hak verdim çok şükür bugünümü.

Canim ben bu 1 hafta geri kalma olayini hic anlayamadim 10 gune kadar geri olmasi normal bir durumdur her yerde yazar bu sizinki farkli bir durum mu acaba tam bilmiyorum mesela benim bebegimin de bazi olcumleri haftasindan birkac gun ya da 1 hafta ufak cikiyo ama doktorum herseyi normal diyo. Ilk bebegim de oyleydi hep 1 hafta ufak cikardi 37.haftada 3 kilo 40 gram dogdu zamaninda dogsa en az 3.5 kilo olacakti cok da saglikliydi. Bazi doktorlar cok mu takiyo acaba bu durumu illa gununde ya da ilerde mi olmasi lazim bebegin anlayamadim bence kilon da cok cok iyi

Evet oralarda yapiyolar dogumu ama gop tercihleri sanirim en azindan mine hanimin. Medical park daha yeni ama gop daha bi guven veriyo oyuzden gopta yapacagim kismetse.bu cuma kontrolum var ucreti ayrintilari falan konusacagim.

evet canım haklısın daha önce orada çalıştıkları için orayı daha iyi biliyorlar o yüzden herhalde. bilgi aldıktan sonra bana da yazarsan sevinirim :) herhalde çok farklı değildir mine hanım ile nefize hanımın söyleyeceği fiyatlar

canım diyeti doktor kontrolünde mi yapıyorsun? Nelere dikkat ediyorsun?

Kasılma olayı için önemli diyorlar,eğer devam ederse muhakkak doktoruna gözük.Yada imkanın varsa telefonla sor

canım diyeti doktor kontrolünde mi yapıyorsun? Nelere dikkat ediyorsun?

Kasılma olayı için önemli diyorlar,eğer devam ederse muhakkak doktoruna gözük.Yada imkanın varsa telefonla sor
Dr diyet vermedi 1 hafta diyet yap 100 lük yükleme de yine yüksek çıkarsa ünisiline başlıcaz dedi. Dr a sorayım bakalım ne dicek.

Canım bende anlamıyorum valla emin ol. Benim ki önce 4 günle başladı. Sonra arttı bir hafta oldu ama doktorum her zaman "sıkıntı yok. bebek sağlıklı görünüyor ALLAH ın izniyle. Farkı kapatacak ilerki haftalarda" derdi. Bu kontrolde böyle dedi işte.. Protein diyetine başladım aradaki farkı kapatsın diye. İki güne bi et yiyorum söylemesi ayıptır. Kuruyemişi artırdım. Sütü yoğurdu artırdım. İnşallah kapatır farkı. Kilo da almak istemiyorum ama bebek için mecburum. Hayır bebeğin kilosu da iyi maşallah. Boyu kısa. Gerilik bundan mı kaynaklı bilemiyorum.

Canım senin

canım seninki sezeryanmıydı.korse kullanmıssınya o yuzden merak ettim

Cgkfte yok canım normal yaptım o sebeple hastaneden çıkar çıkmaz korseyi giyebildim.

ay maşallah allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah. gerçekten kucağına aldığında dünyan değişiyor bi anda anne oluyorsun ve aylardır karnında büyüyen hayalini kurduğun bebeşin kucağına geliyor ve sen onun herşeyisin oda senin hayat merkezin oluyor.
allah tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın inşallah.

KIzlar bu tsh nedir ya yüksek çıkmasının ne gibi sıkıntıları var 6.07 çıkmış benim ilk zamanlar kan testimi gidip almadım hemşire iyi demişti sadece ama geçen gün yine kan verdim yüksek çıkmış

Tsh tiroit rahatsızlığı yüksek çıkmış yani tiroit bezleri yeterli hormonu salgılamıyor yani metabolizman yavaş kalp atımı yavaş Vs Vs. Tiroit rahatsızlığı hamilelikte önemli bebekte gelişim zeka geriliği erken doğum gibi sonuçlara neden olabiliyor bir endokrin doktoruna gidip ilaca başlamalısın çünkü hamilelikte 2,5 un altında olmalı. Benim ilk hamileliğimden sonra başladı doğum sonrası da olabilirmiş 4 yıl içinde ilacı bırakmıştık şimdi gebelikten dolayı yine yeterli gelmedi Tsh değerim yükseldi ilaca tekrar başladık doktora gitmeni öneririm nacizane fikrim

Benim de 6 civarında. 20 haftadır ilaç kullanıyorum. Bence de endokrin uzmanına görünsen iyi olur. Şu an 1.5 civarında benim

Canim onu ihmal etme yuksek cikmis biraz.2.5 altinda olmali.benim de ilk hamile olduğumu ogrendigimde 5 idi hemen ilaca basladik.sonra düştü deger.ilaci biraktim.her ay kontrol ettiriyorum.1 civar i cikiyo..

Nasılsıniz kızlar ben dün çok sevdiğim doktorumu bırakmak zorunda kaldım doğum ücreti 7000tl istedi hastane çok fazla o parayla çocuğun bütün ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm arkadaşımın önerdiği başka bi doktora gittim oda iyiydi ama ultrason cihazı çok kötüydü çok şükür ki bebeğim iyiymiş 29haftalık göründüğü için son adet tarihini bir hafta öne aldı doktor bide sezeryan olacağı için tahmini doğum 10Mayıs gibi olabilir dedi oğlum 38cm olmuş 1300gr maşallah :) bide ben hamile kaldığım da 66kiloydum 12 haftaya kadar iştahsızlıktan 60kilo ya düşmüştüm suan ki güncel kilom 65 yani hamilelik öncesi kilomdan 1kilo eksiğim diğer doktorum hiç sorun etmemişti olabilir demişti ama dün gittiğim doktor baya tepki gösterdi kilo alman lazım falan moralim bozuldu benimde aranızda benim gibi hiç kilo almayan biri varmı doktorunuzun yorumu nedir çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…