- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Benim doktorum cok onemsiyo bu tsh i. Hamile olmayanlarda 4.5a kdr normal ama hamilelerde en fazla 2.5 istiyolar. Benim 4cikmisti basta hemen endokrinolojiye gidip ilac basladim. Hemen dusuyo zaten ihmal etmeyin.KIzlar bu tsh nedir ya yüksek çıkmasının ne gibi sıkıntıları var 6.07 çıkmış benim ilk zamanlar kan testimi gidip almadım hemşire iyi demişti sadece ama geçen gün yine kan verdim yüksek çıkmış
Merhaba hanimlar benim iki gündür akintım çok 3 gün önce de ayrintili ultrasonum vardi suyun normal dedi doktor ama biraz endiselendim acaba kesede sızınti mi var diye..ayrintili da tespit edilir mi kese sizintisi ?
Evet canım 50'lik yüklemede 143 çıktı. Bakalım senin doktorun ne diyecek.50 lik yükleme de mi cnm.benim de 143 cikti.bakalim randevum.var benim de uc bucuk da.doktorum ne dicek bilmiyorum
Ya iste ben dun şehirdisina anneme geldim iki hafta sonra kontrolum var ben de o civarda dönucem o yuzden belki rahatlatici seyler yazilir bilen vardir diye sorayim dedim...yoksa iki haftam zor gecer burda..Kötü kokulu değilse boşver gitsin ... bende de var bi yerde vajina temizliği yapıyor kendini doguma hazırlıyor diye okumuştum. Da tabi en doğru şeyi doktor söyler
Ya iste ben dun şehirdisina anneme geldim iki hafta sonra kontrolum var ben de o civarda dönucem o yuzden belki rahatlatici seyler yazilir bilen vardir diye sorayim dedim...yoksa iki haftam zor gecer burda..
Enfenksiyon icin de idrar testi yaptim 3 gün once temiz çikti cok şükür..daha ćok sarimsi bir renkte ama kokusuz..Su gibi mi oluyor yoksa beyaz mı? Kesede sızıntı olsa görürdü diye düşünüyorum ayrıntılıda.Akıntı gibi beyazsa kokusuz ve kaşıntı yapmıyorsa normal,koku kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir
Nasılsıniz kızlar ben dün çok sevdiğim doktorumu bırakmak zorunda kaldım doğum ücreti 7000tl istedi hastane çok fazla o parayla çocuğun bütün ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm arkadaşımın önerdiği başka bi doktora gittim oda iyiydi ama ultrason cihazı çok kötüydü çok şükür ki bebeğim iyiymiş 29haftalık göründüğü için son adet tarihini bir hafta öne aldı doktor bide sezeryan olacağı için tahmini doğum 10Mayıs gibi olabilir dedi oğlum 38cm olmuş 1300gr maşallah :) bide ben hamile kaldığım da 66kiloydum 12 haftaya kadar iştahsızlıktan 60kilo ya düşmüştüm suan ki güncel kilom 65 yani hamilelik öncesi kilomdan 1kilo eksiğim diğer doktorum hiç sorun etmemişti olabilir demişti ama dün gittiğim doktor baya tepki gösterdi kilo alman lazım falan moralim bozuldu benimde aranızda benim gibi hiç kilo almayan biri varmı doktorunuzun yorumu nedir çok merak ediyorum
Benim de 12. Haftada anlaşılmıştı birinde çeltiklenme vardı aspirin e başladım bide 0 tuz yedim 22 hafta da detaylıda düzelmişti çok şükür inş seninkide düzelirBilmiyorum canım öğrendiğimden beri canım sıkkın gerçekten. Bebeğin zayıf doğması, erken doğum , gebelik zehirlenmesi olabilir veya hiç bişey olmayabilir dedi dr.. Araştırmalarımda o yönde, bu sorunla karşılaşan bir kaç kişiye ulaştım allaha şükür gayet sağlıklı bebekleri olmuş herhangi bir sorun yaşamamışlar. Her ihtiale karşı verdi sanırım asprini. Yinede bir sonraki kontrolünde sor en azından aklında hiç yoktan yer etmesin...
Nasılsıniz kızlar ben dün çok sevdiğim doktorumu bırakmak zorunda kaldım doğum ücreti 7000tl istedi hastane çok fazla o parayla çocuğun bütün ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm arkadaşımın önerdiği başka bi doktora gittim oda iyiydi ama ultrason cihazı çok kötüydü çok şükür ki bebeğim iyiymiş 29haftalık göründüğü için son adet tarihini bir hafta öne aldı doktor bide sezeryan olacağı için tahmini doğum 10Mayıs gibi olabilir dedi oğlum 38cm olmuş 1300gr maşallah :) bide ben hamile kaldığım da 66kiloydum 12 haftaya kadar iştahsızlıktan 60kilo ya düşmüştüm suan ki güncel kilom 65 yani hamilelik öncesi kilomdan 1kilo eksiğim diğer doktorum hiç sorun etmemişti olabilir demişti ama dün gittiğim doktor baya tepki gösterdi kilo alman lazım falan moralim bozuldu benimde aranızda benim gibi hiç kilo almayan biri varmı doktorunuzun yorumu nedir çok merak ediyorum
Enfenksiyon icin de idrar testi yaptim 3 gün once temiz çikti cok şükür..daha ćok sarimsi bir renkte ama kokusuz..
28 yaşındayım canım
Aynı dnmde bnmde öle sarımsı geliyordu yani ondan sonra iki üç defa usg ile dr baktı suyu hep iyi dedi o normal akıntı bence şimdide akıntım devam ediyo ama rengi açık ve akıntı su gibi olmuyor daha jölemsi oluyor sankiEnfenksiyon icin de idrar testi yaptim 3 gün once temiz çikti cok şükür..daha ćok sarimsi bir renkte ama kokusuz..
İyi haberlerle gelirsin inşallah canım. Bende merak ediyorum senin oğlanı :) 3 boyutlu varsa yüzünü de iste :) gösterirse tabii.
Insallah normaldir :)Ozaman normaldir korkma:) bol bol su içmek de akıntıya iyi geliyor
İyi haberlerle gelirsin inşallah canım. Bende merak ediyorum senin oğlanı :) 3 boyutlu varsa yüzünü de iste :) gösterirse tabii.
Insallah benim de öyle gecici biseydir...iki haftaya kadar sabredersem doktor da kafami netleştirir :)Aynı dnmde bnmde öle sarımsı geliyordu yani ondan sonra iki üç defa usg ile dr baktı suyu hep iyi dedi o normal akıntı bence şimdide akıntım devam ediyo ama rengi açık ve akıntı su gibi olmuyor daha jölemsi oluyor sanki
Insallah normaldir :)valla 3 littlra iciyorsum doktorum 4 e cikar dedi iki gündür 4 litre iciyorum..belki de su ic su ic diye fazla israr etmesi de beni kuşkulandirdi bilemiyorum :)
Geçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun. Başka bir doktora daha görünseniz?Kizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?