2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günde 4 bardak anca içiyorum normalde de çok içmezdim zaten. Suyunda bir azalma vs yok çok şükür. 4 bardakta bile tuvaletten çıkamıyorum. 4litreyi düşünemiyorum ordan çalışırım herhalde

Geçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun. Başka bir doktora daha görünseniz?
Yani doktoruma.güveniyorum aslinda.bol dinlenmem.lazimmis.rahim.boyu 2.5 cm.eger daha asagi duserse serklaj yapilcakmis.erken dogum u engellemek.icin.2 hafta sonra icin tekrar cagirdi kontrole.insallah daha da kisalmaz

Canım tsh bebegin beyin gelişiminde önemli diye biliyorum.benimkide ilk zamanlar düşük cıkıyodu.her ay düzenli endokrin doktoruna gittım.eger düzelmeseydi ilaca baslayacaktık.cok şükür düzeldi ama her ay mutlska ksn testi yaptırıp bdkıyorum artma azalma varmı diye

Günde 4 bardak anca içiyorum normalde de çok içmezdim zaten. Suyunda bir azalma vs yok çok şükür. 4 bardakta bile tuvaletten çıkamıyorum. 4litreyi düşünemiyorum ordan çalışırım herhalde

Suyunda azalma yok diye ihmal etme canım ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe daha çok ihtiyacı olacakmış çünkü.Bir de sadece bebek için değil senin için de önemli.İdrarda enfeksiyon,baş ağrısı,tansiyon hepsi için su içmek gerekiyor

Geçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun. Başka bir doktora daha görünseniz?
Yani doktoruma.güveniyorum aslinda.bol dinlenmem.lazimmis.rahim.boyu 2.5 cm.eger daha asagi duserse serklaj yapilcakmis.erken dogum u engellemek.icin.2 hafta sonra icin tekrar cagirdi kontrole.insallah daha da kisalmaz

32'ye kadar dayansın yeter <3 2 hafta sonra 29 oluyor. Serklaj bile yapsalar, zaten az kalıyor. Moral bozmadan, kendinize dikkat edin yeter.

benimle aynı..25+6 da 32 cm di.. kilosu da 830 grdı..
ben de son zamanlar dikkat etmeye çalışıyorum..bugün 5000 adım attım ama...
şuan sofradan aç kalktım...açım resmen açım...doymadım ki...
8 kg aldım ben de...6. ay için çok fazla...keşke altı alaydım..

Benim de 12. Haftada anlaşılmıştı birinde çeltiklenme vardı aspirin e başladım bide 0 tuz yedim 22 hafta da detaylıda düzelmişti çok şükür inş seninkide düzelir

inşallah canım ama dr. düzelmez dedi onu anlamadım. Damarlardan birinin gelişmemeside çentik demek oluyo tam çözemedim o kısmı

canım boy ile kilo ile 1 cm den 100 gramdan gerilik olmaz
gerilik bebeğin ölçülen değerlerinde olur AC Hc gibi...
yoksa bebekler gramları ve cmleri ilerleyen haftalarda kapatır..
benim bebeğin kilosu da normal boyu da ama gerilik var buna ne diyeceksin...
tek sorun 1-2 cm se takma derim ben

Kizlar kontrolden geldim simdi rahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk((

ne stresli zamanlara geldik böyle tam allaha şükür bebeklerimiz tutundu 3. ayı atlattık dedik 2 ay rahat nefes aldık şimdi erken doğum riskleri başladı. Canını hiç sıkma sanırım bu dönem iyi birşeyler duyan çok az oluyor.. Korkup üzüldüğümüzde daha çok etkiliyoruz bebeklerimizi. Benimde erken doğum olabilirmiş, kötüyü düşünmeden iyi kısma odaklanıcaz artık. inşallah hem biz hem bebeklerimiz çok iyi olacak..

Evet haklisin belki de artik büyüyo diye arttirmami istedi :) zaten doktorum su ic dedikten sonra ben panik oldum suyu mu azaldi bisey mi oldu diye ..sen bu gidişle deliriceksin dedi güldü :) tek istedigim sag saglim dogmasi ama elimde degil iste hep merak ediyorum..

Aynen ben de öyleyim:) daha da çok var gibi geliyor Allah bir sorunla karşılaştırmasın bu zamana kadar geldik güzel güzel bundan sonra da öyle geçsin inşallah

Arkadaş hakli suyun azalmasa bile tansiyon ödem enfeksiyon bir cok seyi engelliyo su o yüzden daha saglikli bir hamilelik icin bence arrtirin..

Evet içmek lazım. Zaten bol su bol süt yapar diyolar. Biraz daha zorlıcam 8 bardağa çıkarıyım yavaştan

lilipit eşim aldığım eşyaların kolisinin üstüne hurçları yerleştirmiş bakamadım..
açınca sana haber veririm..
okuma konusunda ben çok çok yavaş okuyabiliyorum ama katılmak isterim

Kızlar toplu cevap yazmayı bilmiyorum ama hepinize tek tek teşekkür ederim dr'umla görüştüm oda aynı şeyi söyledi yarın bir dahiliye druna görüneceğim inşallah bir sıkıntı olmaz sağlıkla doğar bebeğim

Insallah cAnim.hep dua edelim birbirimize.biraz daha dayansinlar bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…