Günde 4 bardak anca içiyorum normalde de çok içmezdim zaten. Suyunda bir azalma vs yok çok şükür. 4 bardakta bile tuvaletten çıkamıyorum. 4litreyi düşünemiyorum ordan çalışırım herhaldeAslında 3-4 litre su içmek lazım günde.Ben mesela 2 litre falan içiyordum ama hem bebek büyüdüğü hem de havalar ısındığı için 3e hatta 4e çıkar dedi doktor çünkü suyu biraz öncekine göre azalmıştı.Çok tuvalete gidiyorum böyle de dışarı çıkamaz oldum ama napalım artık :)
Yani doktoruma.güveniyorum aslinda.bol dinlenmem.lazimmis.rahim.boyu 2.5 cm.eger daha asagi duserse serklaj yapilcakmis.erken dogum u engellemek.icin.2 hafta sonra icin tekrar cagirdi kontrole.insallah daha da kisalmazGeçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun. Başka bir doktora daha görünseniz?
Canım tsh bebegin beyin gelişiminde önemli diye biliyorum.benimkide ilk zamanlar düşük cıkıyodu.her ay düzenli endokrin doktoruna gittım.eger düzelmeseydi ilaca baslayacaktık.cok şükür düzeldi ama her ay mutlska ksn testi yaptırıp bdkıyorum artma azalma varmı diyeKIzlar bu tsh nedir ya yüksek çıkmasının ne gibi sıkıntıları var 6.07 çıkmış benim ilk zamanlar kan testimi gidip almadım hemşire iyi demişti sadece ama geçen gün yine kan verdim yüksek çıkmış
Günde 4 bardak anca içiyorum normalde de çok içmezdim zaten. Suyunda bir azalma vs yok çok şükür. 4 bardakta bile tuvaletten çıkamıyorum. 4litreyi düşünemiyorum ordan çalışırım herhalde
Yani doktoruma.güveniyorum aslinda.bol dinlenmem.lazimmis.rahim.boyu 2.5 cm.eger daha asagi duserse serklaj yapilcakmis.erken dogum u engellemek.icin.2 hafta sonra icin tekrar cagirdi kontrole.insallah daha da kisalmazGeçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun. Başka bir doktora daha görünseniz?
32'ye kadar dayansın yeter <3 2 hafta sonra 29 oluyor. Serklaj bile yapsalar, zaten az kalıyor. Moral bozmadan, kendinize dikkat edin yeter.Yani doktoruma.güveniyorum aslinda.bol dinlenmem.lazimmis.rahim.boyu 2.5 cm.eger daha asagi duserse serklaj yapilcakmis.erken dogum u engellemek.icin.2 hafta sonra icin tekrar cagirdi kontrole.insallah daha da kisalmaz
Insallah dayanirlar32'ye kadar dayansın yeter <3 2 hafta sonra 29 oluyor. Serklaj bile yapsalar, zaten az kalıyor. Moral bozmadan, kendinize dikkat edin yeter.
Kızlar bizimde geçen haftaydı randevu. 27 olması gerekirken 26 çıktı bebek. Hoca gerilik bakımından vızırdamaya başladı bebeğin. Ne yiyorsan iki katına çıkar. Önümüzdeki randevuya kadar protein ağırlıklı besleneceksin dedi. Balık yağı hapı da verdi. kilosu iyi gibi ama boyu kısa 32 cm çıktı. 4 haftada 2 cm uzamış. sizlerin 26 da boyu kaçtı acaba _?_ kafama taktım bunu ya. Normal de hep geri çıkıyordu hocamız " hiç sorun etme, doğuma kadar kapatır arayı." demişti. Bu sefer böyle deyince ciddi bir şey olduğu kanaatine vardım. Bi de 47 ile başladım şu an 55 im. Hamilelikten önce ne yiyorsam yine aynı porsiyonları yiyorum. Ekmeği çok az tüketiyorum. ekstradan biraz daha dikkat ediyorum işte yasak şeylere. Protein, kalsiyum alımını da arttırdım. Çok iştahlı olmamama rağmen bu kadar kiloyu da nasıl aldım o da ilginç. Boy da 1.60.
Benim de 12. Haftada anlaşılmıştı birinde çeltiklenme vardı aspirin e başladım bide 0 tuz yedim 22 hafta da detaylıda düzelmişti çok şükür inş seninkide düzelir
Canım bende anlamıyorum valla emin ol. Benim ki önce 4 günle başladı. Sonra arttı bir hafta oldu ama doktorum her zaman "sıkıntı yok. bebek sağlıklı görünüyor ALLAH ın izniyle. Farkı kapatacak ilerki haftalarda" derdi. Bu kontrolde böyle dedi işte.. Protein diyetine başladım aradaki farkı kapatsın diye. İki güne bi et yiyorum söylemesi ayıptır. Kuruyemişi artırdım. Sütü yoğurdu artırdım. İnşallah kapatır farkı. Kilo da almak istemiyorum ama bebek için mecburum. Hayır bebeğin kilosu da iyi maşallah. Boyu kısa. Gerilik bundan mı kaynaklı bilemiyorum.
Kizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
Evet haklisin belki de artik büyüyo diye arttirmami istedi :) zaten doktorum su ic dedikten sonra ben panik oldum suyu mu azaldi bisey mi oldu diye ..sen bu gidişle deliriceksin dedi güldü :) tek istedigim sag saglim dogmasi ama elimde degil iste hep merak ediyorum..Aslında 3-4 litre su içmek lazım günde.Ben mesela 2 litre falan içiyordum ama hem bebek büyüdüğü hem de havalar ısındığı için 3e hatta 4e çıkar dedi doktor çünkü suyu biraz öncekine göre azalmıştı.Çok tuvalete gidiyorum böyle de dışarı çıkamaz oldum ama napalım artık :)
Evet haklisin belki de artik büyüyo diye arttirmami istedi :) zaten doktorum su ic dedikten sonra ben panik oldum suyu mu azaldi bisey mi oldu diye ..sen bu gidişle deliriceksin dedi güldü :) tek istedigim sag saglim dogmasi ama elimde degil iste hep merak ediyorum..
Arkadaş hakli suyun azalmasa bile tansiyon ödem enfeksiyon bir cok seyi engelliyo su o yüzden daha saglikli bir hamilelik icin bence arrtirin..Günde 4 bardak anca içiyorum normalde de çok içmezdim zaten. Suyunda bir azalma vs yok çok şükür. 4 bardakta bile tuvaletten çıkamıyorum. 4litreyi düşünemiyorum ordan çalışırım herhalde
Aminnn aminnnAynen ben de öyleyim:) daha da çok var gibi geliyor Allah bir sorunla karşılaştırmasın bu zamana kadar geldik güzel güzel bundan sonra da öyle geçsin inşallah
Aminnn aminnn inşallah
bi kac ay sonra yavrularimizin bizi nasil uykusuz biraktigini yazariz buraya :)
Evet içmek lazım. Zaten bol su bol süt yapar diyolar. Biraz daha zorlıcam 8 bardağa çıkarıyım yavaştanSuyunda azalma yok diye ihmal etme canım ilerleyen zamanlarda bebek büyüdükçe daha çok ihtiyacı olacakmış çünkü.Bir de sadece bebek için değil senin için de önemli.İdrarda enfeksiyon,baş ağrısı,tansiyon hepsi için su içmek gerekiyor
Insallah cAnim.hep dua edelim birbirimize.biraz daha dayansinlar bebislerimizne stresli zamanlara geldik böyle tam allaha şükür bebeklerimiz tutundu 3. ayı atlattık dedik 2 ay rahat nefes aldık şimdi erken doğum riskleri başladı. Canını hiç sıkma sanırım bu dönem iyi birşeyler duyan çok az oluyor.. Korkup üzüldüğümüzde daha çok etkiliyoruz bebeklerimizi. Benimde erken doğum olabilirmiş, kötüyü düşünmeden iyi kısma odaklanıcaz artık. inşallah hem biz hem bebeklerimiz çok iyi olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?