Valla benim doktorum israrla iç diyo da ben limonsuz tiksindigim icin pek icemiyorumKızlar maden suyu içiyor musunuz? Ödem yapıyor diye duydum doğru mu acaba ben içiyorum faydalı diye biliyodum
Insallah canim..Seninle ayni haftadayiz benimde akintim var bencede normaldir
Him peki ağrılı ve riskli bir sey mi cnm.kusura.bakma cok.soruyorum ama.sen bilgilisindir opresyon.gecirdigin.icin.. Dikis den sonra rahim.boyun.ne kadar.oldu.peki cnmEvet canım dr a göre değişiyor bikaç saat sonra çıkan var ama ben 1 gece kaldım hastanede
canım sıkma canını nolur. ciğer geliştirici de vermişler bebişler dayanır merak etme. rahim boyu kaç ölçtü bir de alttan mı muayene edip ölçtü?Kizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
Yok alttan degil.üstten bakti canim.gecen persembe gittiigmde.sorun yoktu.bu hafta.boyle dedi.2.5 cnm.imis cnmcanım sıkma canını nolur. ciğer geliştirici de vermişler bebişler dayanır merak etme. rahim boyu kaç ölçtü bir de alttan mı muayene edip ölçtü?
KıZlar markafonide anne kız pijama takımları gördüm.büyük kızımla kendime almayı düşündüm.aklıma bişeyler takıldı:güvenilir bir sitemi ve ayrıca tahmini kargoya veriliş tarihi 11 mart yazıyo.neden bu kadar gec
Canım daha bir hafta kadar önce bir tanıdık doğum yaptı ikizlerine. Onunda rahim boyu çok kısalmıştı hatta çok fazla açılma vardı. Dikiş atıldı rahmine. Bebişleri 34. haftada dünyaya geldi. Maşallah çok sağlıklılar. Sen de dikkat et yorma kendini hatta hep yat dinlen. Canını da sıkma. Allahın izniyle bebişleri çok sağlıklı doğacak.Canim doktorum.yediklerine ekmeğe filan dikkat et dedi.kilona dikkat et dedi.sekerle ilgili sıkıntım olmadi da.rahim boyu kisaligi cok sıktı canimi
Insallah canim cok sagol.simdilik.bana da.istirahat verdi.2 hafta sonra kontrole cagirdi.eger.iyice kisalir ise bana da.dikis uygulanacak.nasil.riskli.bir sey.mi onu da hic bilmiyorumCanım daha bir hafta kadar önce bir tanıdık doğum yaptı ikizlerine. Onunda rahim boyu çok kısalmıştı hatta çok fazla açılma vardı. Dikiş atıldı rahmine. Bebişleri 34. haftada dünyaya geldi. Maşallah çok sağlıklılar. Sen de dikkat et yorma kendini hatta hep yat dinlen. Canını da sıkma. Allahın izniyle bebişleri çok sağlıklı doğacak.
Bnmde akıntım su gibiydi sonra beyaz pütürtülü şimdide sarı olduEnfenksiyon icin de idrar testi yaptim 3 gün once temiz çikti cok şükür..daha ćok sarimsi bir renkte ama kokusuz..
Rica ederim canım ne demek. Operasyon sonrası hafif adet ağrısına benzer bir ağrı oluo oda 1 saate geçiyor canim dikiş atıldığında 3 cm di şu an 1 cmHim peki ağrılı ve riskli bir sey mi cnm.kusura.bakma cok.soruyorum ama.sen bilgilisindir opresyon.gecirdigin.icin.. Dikis den sonra rahim.boyun.ne kadar.oldu.peki cnm
Alttan muayene daha sağlıklı sonuç verirYok alttan degil.üstten bakti canim.gecen persembe gittiigmde.sorun yoktu.bu hafta.boyle dedi.2.5 cnm.imis cnm
Benim sormak hiç aklıma gelmedi.. tamam canım sağolValla benim doktorum israrla iç diyo da ben limonsuz tiksindigim icin pek icemiyorum
Dikişinde riskleri var elbette 12-13.haftalarda atılan dikişler daha risksiz ama sizin haftanızda daha riskli. İşlem doğumu başlatabiliyor iyi bir uzmanın iyi bir ameliyathanede yapması gerekli. Riskli gebelik uzmanı gibiInsallah canim cok sagol.simdilik.bana da.istirahat verdi.2 hafta sonra kontrole cagirdi.eger.iyice kisalir ise bana da.dikis uygulanacak.nasil.riskli.bir sey.mi onu da hic bilmiyorum
Daha.uzamasi gerekmiyor mi.cnm.dikis.atılınca.1 cm.diyosun.kisalmis sanki.kac haftalikken.olmustun senRica ederim canım ne demek. Operasyon sonrası hafif adet ağrısına benzer bir ağrı oluo oda 1 saate geçiyor canim dikiş atıldığında 3 cm di şu an 1 cm
Bendede var o sinir son günlerde ama geçtiğimiz cumartesiden beri diyet yapıyorumm yiyemeyince bana sinir yapıyo
Şimdiye kadar olmamıstı.
Aminnn canimAminnn aminnninşallah bi kac ay sonra yavrularimizin bizi nasil uykusuz biraktigini yazariz buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?