- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Canim doktorum.yediklerine ekmeğe filan dikkat et dedi.kilona dikkat et dedi.sekerle ilgili sıkıntım olmadi da.rahim boyu kisaligi cok sıktı canimiEvet canım 50'lik yüklemede 143 çıktı. Bakalım senin doktorun ne diyecek.
İnsaallah vaktinde gelir yawrularinKizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
Evet cnm banada aynısını söylediler tansiyonunu ölç 14-9 olursa hastaneye gel ondan bsşka yapcak bişey yok dedi doktorum aynısını ihtimalleri söyledi bama yada kendiliğinden düzeleceğini ama bende soracam paxartesi sanada bilgi veririmBilmiyorum canım öğrendiğimden beri canım sıkkın gerçekten. Bebeğin zayıf doğması, erken doğum , gebelik zehirlenmesi olabilir veya hiç bişey olmayabilir dedi dr.. Araştırmalarımda o yönde, bu sorunla karşılaşan bir kaç kişiye ulaştım allaha şükür gayet sağlıklı bebekleri olmuş herhangi bir sorun yaşamamışlar. Her ihtiale karşı verdi sanırım asprini. Yinede bir sonraki kontrolünde sor en azından aklında hiç yoktan yer etmesin...
Mrb tekrar soracam bu konuyu bende takıldım acaba bizim doktorlarmı umursamazcanım bende de benzer bir durum var. Detaylıda 3 damar gözüküyor dedi,birinde ufak bir çentik varmış.O plesantanın arkasında kaldığı için olabilir dedi. kendi doktoruma gösterdiğimde o da hiç bahsetmedi bile o durumdan. Burda diğer arkadaşın yazdıklarını okuyunca belki damar sayısıyla alakalı olabilir diye düşündüm.Çünkü o arkadaşınki 2 damardı.
Degildir heralde canim cuma ogreneyim yazarim buraya.evet canım haklısın daha önce orada çalıştıkları için orayı daha iyi biliyorlar o yüzden herhalde. bilgi aldıktan sonra bana da yazarsan sevinirim :) herhalde çok farklı değildir mine hanım ile nefize hanımın söyleyeceği fiyatlar
Insallah canım sen güven bebişlerinle konus onlarla dayansınlar az daha sabret de inanki hissediyorlar 28 ci haftadan sonra doğsalar da yasama sanslsrı çok yuksekmiş Bebek yoğun bakım ünitesi güzelse Allah'ın izniyle kavusursun sağ Salim kuzularınaKizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
Kizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk (([/QUOTE))
kardelen2558
Sadece yat canım hiç iş yapma yemek ve tuvalet için kalk sadece. Bende dikiş var ama 1 aydır 1 cm rahim boyu ile devam ediyorum ilerlemedi çok şükür sende dinlenirsen çok faydalı olur. Moralini yüksrk tutki bebekler strese girmesin sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz
Insallahhh canimInsallah canım sen güven bebişlerinle konus onlarla dayansınlar az daha sabret de inanki hissediyorlar 28 ci haftadan sonra doğsalar da yasama sanslsrı çok yuksekmiş Bebek yoğun bakım ünitesi güzelse Allah'ın izniyle kavusursun sağ Salim kuzularına
Genel aneztezi altında rahim ağzını büzüyorlar erimeyen bir ip ile 10-15 dakikalık bir işlem .doğum zamanı alınıyorInsallah canim.bu.dikiş nasil bir sey
Serklaj dedikleri bu.mu canimGenel aneztezi altında rahim ağzını büzüyorlar erimeyen bir ip ile 10-15 dakikalık bir işlem .doğum zamanı alınıyor
Hiç aklimda yokken ben de bondigonun piyanolu olanini aldimKızlar kontrolden geldim. 1 haftadır karnimda sertleşme ve ağrı oluyor demiştim doktoruma sordum gel bi suyuna bakalım dedi ultrasona girdim herşey normalmiş çok şükür. Bunlar yalancı doğum sancıları dedi vücudum doğuma hazırlanıyormuş. Normal bisey bu dedi. Kalbimizde parlakligimiz hala var ama doktorum bunu kesinlikle sorun etmiyor. Parlaklık görülen arkadaşlara da söylemiş olayım hiç canınızı sıkmayın.
Kızım 1 hafta kadar önden gidiyor simdilik. Kilosu 1.090 gram boyu yaklaşık 35.5. Cm.. kafası yukarda poposu yanda ayakları aşağıdaymış belliydi zaten öyle bi heryerimi tepikiyor ki.. allah hepimize güzel haberler almak nasip etsin inşallah..
Çıkışta da bi bebek mağazasına girip biraz body lansinohun göğüs pedi ve bebek bakım çantası aldım.. oyun halıları pahalıydı netten indirimli alirim dedim. Uygun fiyatlı güzel bi oyun halisi fikri verebilecek olan var mi. Ben bondigo serüven ormanını beğendim siz ne dersiniz neler aldınız ya da alacaksiniz
benim 9 eylül ve sezeryan olacakkızlar sat 10 eylül olupta sezeryan olacak olan var mı?
Piyanosuyla piyanosuz arasında 45 lira fark var canim bilemedim.. eline ulaştı mi nasil görünüyor büyük muHiç aklimda yokken ben de bondigonun piyanolu olanini aldim
Ben gorerek aldim zaten bu cok buyuk degil aslinda da o yuvarlak olan cok kucuk geldi gozume. Bi de kutuyu acmadim tam bi boyut veremiyorum. Bunun piyanosu da cikiyo hani oyun halisiyla ilgilenmedigi zaman oyuncak olarak kullanirim dedim. Bi de cep telefonu baglanip muzik calinabiliyomus. Bu cok gereksiz aslinda ama ozellik iste 3 turu vardi orda elimiz buna gitti hep nasipte bu varmisPiyanosuyla piyanosuz arasında 45 lira fark var canim bilemedim.. eline ulaştı mi nasil görünüyor büyük mu
Evet canım dr a göre değişiyor bikaç saat sonra çıkan var ama ben 1 gece kaldım hastanedeSerklaj dedikleri bu.mu canim
Hastane de ne kadar yatiliyo
Seninle ayni haftadayiz benimde akintim var bencede normaldirAminnn aminnninşallah bi kac ay sonra yavrularimizin bizi nasil uykusuz biraktigini yazariz buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?