2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet cnm banada aynısını söylediler tansiyonunu ölç 14-9 olursa hastaneye gel ondan bsşka yapcak bişey yok dedi doktorum aynısını ihtimalleri söyledi bama yada kendiliğinden düzeleceğini ama bende soracam paxartesi sanada bilgi veririm

Mrb tekrar soracam bu konuyu bende takıldım acaba bizim doktorlarmı umursamaz

Merhaba kızlar bugun şeker yüklemesi yapıldı açlık kan şekerim 112 çıktı 1.saat 86 2.saat 84 çıktı doktor diyetisyen é yönlendirdi sıkıntılı bir durummu sizce.. Birde bebeğin midesi biraz küçükmüş böyle durumda olan var mı

Degildir heralde canim cuma ogreneyim yazarim buraya.

Kızlar kontrolden geldim. 1 haftadır karnimda sertleşme ve ağrı oluyor demiştim doktoruma sordum gel bi suyuna bakalım dedi ultrasona girdim herşey normalmiş çok şükür. Bunlar yalancı doğum sancıları dedi vücudum doğuma hazırlanıyormuş. Normal bisey bu dedi. Kalbimizde parlakligimiz hala var ama doktorum bunu kesinlikle sorun etmiyor. Parlaklık görülen arkadaşlara da söylemiş olayım hiç canınızı sıkmayın.
Kızım 1 hafta kadar önden gidiyor simdilik. Kilosu 1.090 gram boyu yaklaşık 35.5. Cm.. kafası yukarda poposu yanda ayakları aşağıdaymış belliydi zaten öyle bi heryerimi tepikiyor ki.. allah hepimize güzel haberler almak nasip etsin inşallah..
Çıkışta da bi bebek mağazasına girip biraz body lansinohun göğüs pedi ve bebek bakım çantası aldım.. oyun halıları pahalıydı netten indirimli alirim dedim. Uygun fiyatlı güzel bi oyun halisi fikri verebilecek olan var mi. Ben bondigo serüven ormanını beğendim siz ne dersiniz neler aldınız ya da alacaksiniz

Kizlar kontrolden geldim simdi rahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk((
Insallah canım sen güven bebişlerinle konus onlarla dayansınlar az daha sabret de inanki hissediyorlar 28 ci haftadan sonra doğsalar da yasama sanslsrı çok yuksekmiş Bebek yoğun bakım ünitesi güzelse Allah'ın izniyle kavusursun sağ Salim kuzularına

Insallahhh canim

Hiç aklimda yokken ben de bondigonun piyanolu olanini aldim

Kızlar maden suyu içiyor musunuz? Ödem yapıyor diye duydum doğru mu acaba ben içiyorum faydalı diye biliyodum

Piyanosuyla piyanosuz arasında 45 lira fark var canim bilemedim.. eline ulaştı mi nasil görünüyor büyük mu
Ben gorerek aldim zaten bu cok buyuk degil aslinda da o yuvarlak olan cok kucuk geldi gozume. Bi de kutuyu acmadim tam bi boyut veremiyorum. Bunun piyanosu da cikiyo hani oyun halisiyla ilgilenmedigi zaman oyuncak olarak kullanirim dedim. Bi de cep telefonu baglanip muzik calinabiliyomus. Bu cok gereksiz aslinda ama ozellik iste 3 turu vardi orda elimiz buna gitti hep nasipte bu varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…