ben sağda hareket vardı, solda hareket yoktu, biraz endişelendim, revire gittim, el kadar bir cihaz vardı , kalp atışını dinledim içim rahat etti ama, ikiz olunca pek anlaşılmıyorKizlar bebeginizin hareketlerini butun gun hissetmediginiz oluyor mu. Benim hareketliydi bebegim dunden beri hissetmedim pek bi kere vurdu sadece. Ayni durumu yasayan var mi. Bu hafta ben cok pimpiriklendim ya sinirlerim bozuldu
Doguma daha guclu gidecegime eminim igne olmaya gitmeye goreAma tetenoz aşısı önemli arkadaşım korkma çok çok bayılırsın ayıltırlar zaten saglık ocagındasın aşıda böyleysen dogumda napcan bebeğin için die düşün allah güç verir
Allah yardımcın olsun canım İnş su alınca kendine geleceksin bak kuzun nasıl dayanıyor yavrum benimm... 1 emi düşmüş Rabbim ol der olur okorur kollar Rabbim korusun İnş doktoru tanımıyorum ama inş iyi çıkacaksın ordan dualarım seninleŞimdi düzce deki doktor dan çıktım, sadece 1 cepte su kalmış, durum vahim izmitte ki doktorum da şehir dışında bu hafta. İzmit teki Eray hocanın yönlendirmesiyle Adapazarın da ada tıp ta prof . Bülent DURAN A 17:30 da randevu almışlar oraya gideceğim, o yapacak mış amnioinfüzyon u, Adapazarın da oturan varmı , bilen varmı doktor u . İnşallah hayırlı sı olur korkuyorum, geçen hafta 514 g dı ağırlığı Zeyno cum.
Canım yoruldun mu son günlerde ben dün biraz fazla yürüdüm bugün endişeliyim o sebeple ama ara ara dürtüo gibi sanırım yoruldu onun içinKizlar bebeginizin hareketlerini butun gun hissetmediginiz oluyor mu. Benim hareketliydi bebegim dunden beri hissetmedim pek bi kere vurdu sadece. Ayni durumu yasayan var mi. Bu hafta ben cok pimpiriklendim ya sinirlerim bozuldu
Bende yemiyorum ya. Çok dikkat ediyorum. Zaten yıllardır çubuk gibiydim. Şimdi şok oluyorum. Hamilelik aldırıyor bana da. Bende yürüyorum 5 bin adım rahat atıyorum ama yine de kilo alıyorum. Bende en başta 10 kilo alıp 57 ile doğuma giderim diyordum. Günlük resmen 400 gr alıyorumgaliba gebelik hormonları ile alakalı obur gibi yemesem de kilo alıyorum...
ilk aylar diyordum 12 kg ile tamamlarım diye
ama hayallerle gerçekler bir olmuyor.. Bugün de 5000 adım attım..Belki yürüyüşün faydası olur..
5000 adım çok değil herhalde..
Özellikle 2 isim istedik. Ahmet hem peygamberimizin adı hem de eşimle benim dedelerimizin adı. Benim babamın da ilk adı dedesinin adıymış abiminki de aynı şekilde. Bir de biraz daha modern bir isim Poyraz olsun dedik. Yurt dışında rahatlıkla kullanabileceği isimler ikiside. Poyraz aklında kalmayan özellikle yaşlılar Ahmet der. Daha ne yapalım herşeyini düşündük :))) yine poyraz rüzgarı gibi sert olur yorumundan kurtulamadık. Erkek çocuğu da azıcık sert olsun Ahmet yumuşatır tatlı sert olur benim yavrum :)))
Onlar için doktor zaten takviye veriyor. Ben osteocare, imom, magvital, gyno ferro sanol kullanıyorum. Onun haricinde hergün süt yoğurt muhakkak içiyorum. Haftada 5 kere muz yiyorum. Ceviz , fındık falan. Maden suyu.
Yani kilo almak yağ depolamak sonuçta. Yararlı olan şeyleri yemek, yetmiyosa da doktorum takviye vermesi lazım.
Onlar için doktor zaten takviye veriyor. Ben osteocare, imom, magvital, gyno ferro sanol kullanıyorum. Onun haricinde hergün süt yoğurt muhakkak içiyorum. Haftada 5 kere muz yiyorum. Ceviz , fındık falan. Maden suyu.
Yani kilo almak yağ depolamak sonuçta. Yararlı olan şeyleri yemek, yetmiyosa da doktorum takviye vermesi lazım.
Aslında normalde 15 den fazla hissediyorum zaten ama bazen pozisyondan dolayı ya hissedemezsek ? Olur ya bu da bi ihtimal. 30. Haftadan sonra demedi bana cnm ama her Dr un tavsiyesi başka oLuyor. Ama belki de benim alt karın sertleşme sorunumdan dolayı demiş olabilir bunu.doku.
Canım benim doktorum 30 cü haftada sayılacak şimdi gün içinde 1 kere bile hareket etsin yeter dddi 15 çok degilmi
Cnm bebek eğer içe dönük pozisyon aldıysa dışardan hissetmen zor. Anca elini böyle yanlara koy pür dikkat kulak ver o zaman anlıyorsun hareket ettiğini. Sırtını döndüğünde hep azalır hareketlerini hissetmek. Sen dediğimi yap çünkü ben de senin gibiydim geçen hafta meğer dönmüş sırtını :))))Kizlar bebeginizin hareketlerini butun gun hissetmediginiz oluyor mu. Benim hareketliydi bebegim dunden beri hissetmedim pek bi kere vurdu sadece. Ayni durumu yasayan var mi. Bu hafta ben cok pimpiriklendim ya sinirlerim bozuldu
Ben 49-50 ile hamile kaldım şuanda 64 kiloyum, 14-15 kilo aldım, yani toplamda almam gereken kiloyu 6 ayda aldım, oyuzden dedi doktor dur artık yavaşla dikkat et daha 3 ayın var diye. Ben zayıf hamile kaldım ama kaç kilo ile kaldıgın kadar kaç kilo aldıgında önemli. Aslında nelerden besin alır neler faydalı cok iyi biliyorum ama ben yedikçe oda büyür, kilo alır psikolojisinden birtürlü sıyıramadım kendimi, diyet esnasında tıka basa doyamadıgım için oda aç kalıyor sanıyorumm
Canım benimde akşam 8 gibi hareketsizlik başlamıştı. Gece kıpır kıpır olan bebek yine hareket etmedi. Sabah oldu 9.30 sonunda kıpırdanmaya başladı. Bende hemşire kardeşimi aramıştım artık dr.a gideceğim diye.. Hiç kıpırdama yok diye. Neyse ki hareket etti içimiz rahatladı. Arada bizimki de yapıyor. Çikolata yiyorum. Pekmez içiyorum. Bana mısın demiyor. Uyuyorlar galiba.Kizlar bebeginizin hareketlerini butun gun hissetmediginiz oluyor mu. Benim hareketliydi bebegim dunden beri hissetmedim pek bi kere vurdu sadece. Ayni durumu yasayan var mi. Bu hafta ben cok pimpiriklendim ya sinirlerim bozuldu
Hemen deneyecegim. Valla paranoyak olcam yakinda.Aslında normalde 15 den fazla hissediyorum zaten ama bazen pozisyondan dolayı ya hissedemezsek ? Olur ya bu da bi ihtimal. 30. Haftadan sonra demedi bana cnm ama her Dr un tavsiyesi başka oLuyor. Ama belki de benim alt karın sertleşme sorunumdan dolayı demiş olabilir bunu.
Cnm bebek eğer içe dönük pozisyon aldıysa dışardan hissetmen zor. Anca elini böyle yanlara koy pür dikkat kulak ver o zaman anlıyorsun hareket ettiğini. Sırtını döndüğünde hep azalır hareketlerini hissetmek. Sen dediğimi yap çünkü ben de senin gibiydim geçen hafta meğer dönmüş sırtını :))))
Bende hareket hissetmezsem peknez falan iciyorum aynen hic tepki vermiyor. Onceden boyle pimpirik degildim ya kendine sinirleniyorum resmen:)Canım benimde akşam 8 gibi hareketsizlik başlamıştı. Gece kıpır kıpır olan bebek yine hareket etmedi. Sabah oldu 9.30 sonunda kıpırdanmaya başladı. Bende hemşire kardeşimi aramıştım artık dr.a gideceğim diye.. Hiç kıpırdama yok diye. Neyse ki hareket etti içimiz rahatladı. Arada bizimki de yapıyor. Çikolata yiyorum. Pekmez içiyorum. Bana mısın demiyor. Uyuyorlar galiba.
Hepimizin içinde bi pimpirikli anne var aslında :)Bende hareket hissetmezsem peknez falan iciyorum aynen hic tepki vermiyor. Onceden boyle pimpirik degildim ya kendine sinirleniyorum resmen:)
Haklisin stresten etkilendigini hissediyorum ben mesela biseye sinirlensem hemen toplaniyor top gibiBence stres oldukça bu yumurcaklar iyice hareket etmiyor. Normalde çok hareketli benim bebeğim geçen baya bir hissedemedim. Çok korktum ama kendimi olabilir çok normal diye diye sakinleştirdim. Bir baktım pıt pıt vuruyor yine.
aynen bende elimle oynuyorum karnımda pat pat vuruyor sıpa..Hareket etmemesi cidden korkutuyo insani. Aklimiz surekli onlarda. Ben de hareket wtmezse edene kdr karnima parmaklarimla dokunup bekliyorum. Ust uste yaparsam bi tekme atiyo rahat birak beni diye herhalde sonra yine sessizlesiyo.
Bi de ben sunu farkettim. Tekme hissetmedigimde karnimi acip dikkatle bakiyorum. Kimil kimil dalgalanmalar goruluyo ama ben hissetmiyorum. Hareket ediyo diye rahatliyorum tekmeyi hissetmesem de
Uzay ismini oldum olasi sevmemisimdir neden bilmemAllah izin verir bizim minnoşlar okula giderse sınıflarında 10 tane eymen 15 tane çınar olacak:)) Değişik olarak Aslan,Asil,Kartal,Arhan,Uzay,Bulut vs söylüyorlar.Eşimle ben gsli olsaydık Aslan olabilirdi ama ikimiz de fenerliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?