2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım depolardan kullansa tahlil de çıkar zaten...
hiç mi canım birşey istemiyor...ben havadan bile kilo alır hale geldim
lütfen sırrını paylaş son üç ayı kurtaralım bari

Geçen hafta rutin kan tahlili yaptırdım güzel çıktı sonuç sorun yok dedi doktor yaa çok ilginç bi insanım galiba hamile kalmadan önce deli gibi yemek isterdim kolayca da kilo alıyordum ama hamileyken canım bişey istemiyor gerçekten annemde 7.aydan sonra alacaksın kiloları iştahın da açılacak diyo bakalım nasıl olacak

Aranızda krem olarak acıbadem sütü kullanan var mı varsa hangi marka

Salı günü doktor benden idrar testi istemişti az önce sonucu öğrenmek için doktorumu aradım idrarda kan şekeri yüksek dedi ne anlama geliyor dedim aç karınla tekrar yaptır öyle konuşalım dedi yüksek çıkarsa işler değişir dedi kızlar bu ne demek bilen varmı, bu arada şeker yüklemesi sonucum 121 ama ikisi farklı şeylermiş anlamadım bişey

kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Çok kararsız kaldım.
Bana ablam bambu beşiğini verecek(şuanda başka birinde beşik ama artık kullanmıyorlar onlardan geri isteyecek) beşiğin rengi koyu renk ve tekstil malzemeleri mavili falan. Biz beşiği aldığımızda beyaza boyatmak ve beğendiğimiz bir renk tekstil almak istiyorduk içine.Ben en fazla 150 tl ye hallederiz diye düşünüyordum ama anladım ki pek öyle olmayacak.
Geçen hafta eminönüne gittiğimizde 350 TL ye istediğimiz şekilde sepet beşikler vardı,adama sadece tekstil malzemesini sordum 200 tl dedi. O kadar para verip eskisini istediğimiz hale getirene kadar, sıfırını alırız diye düşündük.

ikinci bir seçenek ben zaten ablam verecek diye 3-4 yaşa kadar kullanılabilen beşiklere bakmamıştım bile. 6-7 ay ablamınkini kullanırız sonra büyük beşik alırız diye düşündüm. İş yukardaki gibi olunca acaba direkt uzun süre yatabileceği bir beşik mi alsak diye düşünmeye başladım.

sizce nasıl yapmak doğru olur?

Kızlar aranızda alt karnı sert olan var mı yaa ? Birde sordum ama arada kaynağı galiba kimse yazmadı cevap. B12 kullanan var mı dediydim.
ben kullanmıştım bi ara. Adını hatırlamıyorum ama içinde hamileler içemez yazıyordu. Doktoru bi daha arayıp sormuştum kullanabilirsin demişti.

Canım biz beşiğin tekstilini annemle diktik hem çok farklı güzel oldu hem de daha uygun mal oluyor. Yapabilecek biri var mi bilmiyorum ama varsa annen kv vs.
Bi de o beşiği zaten kullanacağın altı ay bence rengini elleme hiç üstüne beyaz ya da ne renk istersen cibinlik alırsın çok da güzel olur 6 ay sonunda da daha uzun süre kullanacağı yatak alırsın..

canım aslında dikiş makinesi var annemin ama güzel olmaz diye cesaret edemiyorum. Sakıncası yoksa fotoğrafını gönderebilir misin,fikir olsun benim içinde. belki bir cesaret yaparım

salı günü 24+3 de gittik doktora, 770 gr, 30 cm di, haftasına göre gelişimi normal dedi, sen kaç kilosun bebiş kaç kiloki rejim verdi doktor ?

Canım bende 24+4 de gitmiştim, benimki de 750 gram, 29 cm di ama doktor ileriden gidiyor seninki 25.hafta ile uyumlu dedi, hatta yanımda arkadaşım vardı onun günü bile benle aynı sayılır onunki 650 gramdı, yani seninkine haftası ile uyumlu demiş doktorun

Internetten okudugum kadariyla bebek icin de onemliymis. Kordonu kestikleri zaman bebeğin tetanoz kapma ihtimali de varmis. Hatta ebe bi arkadasim video paylasmisti yavrucak kasilip kasilip duruyodu dogumda kaptigi icin
Hiç bilmiyordum açıkcası ama doktorum muhakkak yaptır demişti. Haklısın ihmal edilmemeli.

Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-70kg
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Lucccck........................Kız........................isim

İsim muhabbeti varken bende sorayım kızımız olcak esil ismini düşündük evet biraz duyulmamış ama beğendiğim isimlerde etrafımda olunca soğuyorum sizce nasıl isim kızlar bide esil Osmanlıca kökenli itibarlı ünlü otoriter kişi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…