- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Bence Ahmet Poyraz cok guzelBenim kızım olsaydı meltem yada Ece koyacaktık. Kızda da seçenek çok bu sefer insan seçemiyor.
canım depolardan kullansa tahlil de çıkar zaten...
hiç mi canım birşey istemiyor...ben havadan bile kilo alır hale geldim
lütfen sırrını paylaş son üç ayı kurtaralım bari
Rabbim evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin. Ayaklarına taş değmesinBence Ahmet Poyraz cok guzel
Aynen oyle rahatlari bozulmayacak bebelerin Esime diyorum ayni sana cekmis velet rahatina düşkün diyeaynen bende elimle oynuyorum karnımda pat pat vuruyor sıpa..
ben burdayım git falan dıyo heralde:)
ben kullanmıştım bi ara. Adını hatırlamıyorum ama içinde hamileler içemez yazıyordu. Doktoru bi daha arayıp sormuştum kullanabilirsin demişti.Kızlar aranızda alt karnı sert olan var mı yaa ? Birde sordum ama arada kaynağı galiba kimse yazmadı cevap. B12 kullanan var mı dediydim.
Canım biz beşiğin tekstilini annemle diktik hem çok farklı güzel oldu hem de daha uygun mal oluyor. Yapabilecek biri var mi bilmiyorum ama varsa annen kv vs.kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Çok kararsız kaldım.
Bana ablam bambu beşiğini verecek(şuanda başka birinde beşik ama artık kullanmıyorlar onlardan geri isteyecek) beşiğin rengi koyu renk ve tekstil malzemeleri mavili falan. Biz beşiği aldığımızda beyaza boyatmak ve beğendiğimiz bir renk tekstil almak istiyorduk içine.Ben en fazla 150 tl ye hallederiz diye düşünüyordum ama anladım ki pek öyle olmayacak.
Geçen hafta eminönüne gittiğimizde 350 TL ye istediğimiz şekilde sepet beşikler vardı,adama sadece tekstil malzemesini sordum 200 tl dedi. O kadar para verip eskisini istediğimiz hale getirene kadar, sıfırını alırız diye düşündük.
ikinci bir seçenek ben zaten ablam verecek diye 3-4 yaşa kadar kullanılabilen beşiklere bakmamıştım bile. 6-7 ay ablamınkini kullanırız sonra büyük beşik alırız diye düşündüm. İş yukardaki gibi olunca acaba direkt uzun süre yatabileceği bir beşik mi alsak diye düşünmeye başladım.
sizce nasıl yapmak doğru olur?
canım aslında dikiş makinesi var annemin ama güzel olmaz diye cesaret edemiyorum. Sakıncası yoksa fotoğrafını gönderebilir misin,fikir olsun benim içinde. belki bir cesaret yaparımCanım biz beşiğin tekstilini annemle diktik hem çok farklı güzel oldu hem de daha uygun mal oluyor. Yapabilecek biri var mi bilmiyorum ama varsa annen kv vs.
Bi de o beşiği zaten kullanacağın altı ay bence rengini elleme hiç üstüne beyaz ya da ne renk istersen cibinlik alırsın çok da güzel olur 6 ay sonunda da daha uzun süre kullanacağı yatak alırsın..
Bende ole diyorum benimkide sakin kuzum aynı baba burçları da aynıAynen oyle rahatlari bozulmayacak bebelerin Esime diyorum ayni sana cekmis velet rahatina düşkün diye
salı günü 24+3 de gittik doktora, 770 gr, 30 cm di, haftasına göre gelişimi normal dedi, sen kaç kilosun bebiş kaç kiloki rejim verdi doktor ?
Hiç bilmiyordum açıkcası ama doktorum muhakkak yaptır demişti. Haklısın ihmal edilmemeli.Internetten okudugum kadariyla bebek icin de onemliymis. Kordonu kestikleri zaman bebeğin tetanoz kapma ihtimali de varmis. Hatta ebe bi arkadasim video paylasmisti yavrucak kasilip kasilip duruyodu dogumda kaptigi icin
haftana göre sana normalde bana değilBende 71 eyvahlar
Başlangıç 66.5 şuan 69hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni
55-60hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni
cidden mi ya kendimi kötü hissettim maşallah ne güzel nasıl başarıyorsunuz ben öyle aşırı yemek de yemiyorum amaBaşlangıç 66.5 şuan 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?