2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Doğru aslan da öyle bi durum var dimi Valla işimiz zor.İnsanlar hamile kalmadan karar veriyor sonra süsünü püsünü ona göre yaptırıyor hatta odasını,bizim daha arasından seçeceğimiz bir isim listemiz bile yok hayırlısı artık

Canım ben adapazarında oturuyorum. Hatta hastaneye çok yskın bi yerde oturuyorum. Doktoru duydum, bi arkadaşım gidiyordu. Zaten tüp bebek tedavisi için de iyi bi doktor. Detaylı için bülent beye gidecektim cihazı bozuktu o zaman eray beye yönlendirmişlerdi beni. İçin ferah olsun, inşallah iyi olacaksın.güzel haberlerini bekliyoruz..

Geçmiş olsun canım çok.Evet burun kanaması olabiliyor yine de dikkat edersin biraz.Tansiyonunu falan kontrol et sık sık inşallah kilo alımın da yavaşlamış bidaha olmaz

çok teşekkür ederim sabah öğle akşam ölçüyorum bugün hep 110/70 idi, ben baştan 4 aya yakın sadece tost yiyebildim ve su bile içemedim hatta afedersin tuvalete bile taş gibi çıkıyordum, çünkü sürekli sadece ekmek yedim eee nolcak aldım 10 kilo ama şimdi hemen hemen herşeyi yiyorum, insanlar çok kilo aldın diyor, evet aldım ama ne yapayım başka ne yesem kustum bitek tostu kusmuyodum yemeseydimde ölsemiydim :) konuşmak kolay :) saolasınn :)

aynen ya onlara çok imreniyorum.
çocuk doğmadan kapı süsleri hazırda bekliyor:)
senın aklından gecen hıc bısey yok?

Ya kızım doğum yapacaz kıytırık bir aşı neyler bize bee git yaptır. Valla doktordan benim kadar korkan var mıdır derdim hep, hastaneyi bile ayağa kaldırmışlığım vardır ama hep korktuğum şeyler başıma geldi.
Ağrısı da öyle iki üç güne geçiyo. Bnim ilk aşımda anlamadım bile. Ağrı da olmamıştı. İkincide ağrıdı. Sola daha çok yattığım için sağ koluma yaptırmıştım.

ben hiç yaptırmadım tetanoz...
Ben de yaptirmayacaktim da..aradilar iste. doktorum erken yaptirma ayrintilidan sonra git en erken demisti. Sart mi yaptirmam dedim. Saglik bakanligi cok ustunde duruyo muhakkak cagirirlar sonucta korunmus olursun her ihtimale karsi dedi. Ortada bebek olmasa aklimin ucundan gecirmem asiyi da ona bisey olursa diye kuzu kuzu gidecem sanirim

tetanoz bebekten ziyade sizin sağlığınız için çok önemli. aşı olduğu için kan falan çıkmıyor,kolun kaba etinden yapılıyor.Bende neredeyse yok denecek kadar problem oldu yaptırdığımda. Bir yakınınızı da alın gidin bence

4 isim arasından idil i çok beğendim.
hem nisa mira miray alya almila zeynep kadar yaygın değil
evet ya idil de güzel :)
sanırım sonda öle olacak ama bu sefer baba ayrı çağıracak anne ayrı
Benim kızım olsaydı meltem yada Ece koyacaktık. Kızda da seçenek çok bu sefer insan seçemiyor.
aynen ya kız ismi okadar çok ki ama insan karar veremiyor erkek olsa hzırdı mesela yiğit

geçmiş olsun canım ya dikkat et gerçi normal diyorlar ama fazlası tabiki insanı tedirgin ediyor

Ben de oyleyim ya. Igne olacagima 15gun agri cekerim yine de gitmem doktora. Ama soz konusu bebek olunca kuzu kuzu yaptiriyom. Kürtaj oldugumda ilk defa damar yolu acildi mesela. Icimin acisindan igne umrumda bile olmamisti. Simdi de bebisime kavusmak icin dogumda olacaklardan korkmuyorum. Ama sezeryandan tirsiyorum bak orasi ayri

Aslında çok fazla da almamışsın bu haftalar hep öyleyiz ama kilolu başlayınca öyle bi dezavantaj oluyor işte.Bundan sonra dikkat edersin canım ne de olsa yeme düzenin az çok oturmuştur.Bol lifli sebzeler,çorbalar,süt ve süt ürünleri iyi gelir hem çok kilo da yapmaz

Benimki kan gorememe durumu degil igne yeterli bana. Yanimda annem ya da esim varken daha rahat oluyorum ama yarin gidersem ikisi de olamayacak

Ben doğumdan tamamen korkuyorum. İçimde kalsın burda büyütücem diye geyik yapıyorum artık. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama rüyalarıma giriyo bu sefer. normal doğumdan daha çok krkmaya bsşladım. Allah yardım etsin hepimize.
Anne olmak doğurmak çılgınlık vallahi.

aynen öle işte, kilolusun ya damgalasın zaten :) ama hayatımda en az yemek yediğim ve yemekten hiç haz almadığım tek dönem gebelik :) halada öyle, herşeyi korka korka yiyorum bulantı yapacakmı gaz yapacakmı kusacakmıyım uyuyabilirmiyim vs vs. sütü bile ilk defa bu hafta içebildim, şimdi bulantılarım yok denecek kadar azaldı şükürler olsun :)

Simdi ben iki türü de az cok arastirdim. Sezeryan olunca karnimda kesik dikis fln olacak biliyorum ya o benim psikolojimi mahvedecek kesin. Ama normal dogumda ne yapacaklarsa hepsi bebek dogsun diye olacak ya ondan katlanirim kendimi biliyom. Agridan zaten korkum yok. Ama gider benimki mecburen sezeryan olur sansima... yine de bebislere kavusmak icin her aciya katlaniriz yaa.. sagliklica dogsunlar da varsin anneleri korkulari ceksin napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…