bizim soyadımız uzunca bişey ve yarısı aslan...
mutlaka biyerde adımı soyadımı söylerken r var mı aslan mı arslan mı diye soruyorlar hep:) eşim uzay ve pars isimlerine gıcık. onlar ünlülerin çocuklarının ismiymiş.
Şimdi düzce deki doktor dan çıktım, sadece 1 cepte su kalmış, durum vahim izmitte ki doktorum da şehir dışında bu hafta. İzmit teki Eray hocanın yönlendirmesiyle Adapazarın da ada tıp ta prof . Bülent DURAN A 17:30 da randevu almışlar oraya gideceğim, o yapacak mış amnioinfüzyon u, Adapazarın da oturan varmı , bilen varmı doktor u . İnşallah hayırlı sı olur korkuyorum, geçen hafta 514 g dı ağırlığı Zeyno cum.
Geçmiş olsun canım çok.Evet burun kanaması olabiliyor yine de dikkat edersin biraz.Tansiyonunu falan kontrol et sık sık inşallah kilo alımın da yavaşlamış bidaha olmaz
aynen ya onlara çok imreniyorum.Doğru aslan da öyle bi durum var dimiValla işimiz zor.İnsanlar hamile kalmadan karar veriyor sonra süsünü püsünü ona göre yaptırıyor hatta odasını,bizim daha arasından seçeceğimiz bir isim listemiz bile yok hayırlısı artık
Tetanoz asisindan kaciyordum acikcasi... igne bile tek basima olamayan ben asidan sonra kol tutuluyo agriyo fln dedikce yaptirmam diyodum ama saglik ocagindan ebe aradi simdi niye gelmedin takiplerin icin diye... o kdr ısrar etti ki. Kacamiycam galiba. Bebegi dusunup yaptirmam lazim aslinda da... simdiden stres basti. Diger dertler yaninda bu hicbisey biliyorum ama asi igne fln direkt bayiliyorum ben ya...
Ben de yaptirmayacaktim da..aradilar iste. doktorum erken yaptirma ayrintilidan sonra git en erken demisti. Sart mi yaptirmam dedim. Saglik bakanligi cok ustunde duruyo muhakkak cagirirlar sonucta korunmus olursun her ihtimale karsi dedi. Ortada bebek olmasa aklimin ucundan gecirmem asiyi da ona bisey olursa diye kuzu kuzu gidecem sanirimben hiç yaptırmadım tetanoz...
Canim.osteocare gunde kac tane aliyirsun
tetanoz bebekten ziyade sizin sağlığınız için çok önemli. aşı olduğu için kan falan çıkmıyor,kolun kaba etinden yapılıyor.Bende neredeyse yok denecek kadar problem oldu yaptırdığımda. Bir yakınınızı da alın gidin benceTetanoz asisindan kaciyordum acikcasi... igne bile tek basima olamayan ben asidan sonra kol tutuluyo agriyo fln dedikce yaptirmam diyodum ama saglik ocagindan ebe aradi simdi niye gelmedin takiplerin icin diye... o kdr ısrar etti ki. Kacamiycam galiba. Bebegi dusunup yaptirmam lazim aslinda da... simdiden stres basti. Diger dertler yaninda bu hicbisey biliyorum ama asi igne fln direkt bayiliyorum ben ya...
evet ya idil de güzel :)4 isim arasından idil i çok beğendim.
hem nisa mira miray alya almila zeynep kadar yaygın değil
sanırım sonda öle olacak ama bu sefer baba ayrı çağıracak anne ayrıİki isim koyarsınız, hem babanın isteği olur hem annenin. Bence hepsi güzel. Ya zaten yavrularımızz cok guzeller isimleri kötü olurmu hiç. Yorum yapanlara aldırıs etmek yok. Biz babasıyla böyle karar verdik, yinede alternatiflere açığız diyip keser atarız. Kime neeee. Biz cekiyoruz onların eziyetlerini.
aynen ya kız ismi okadar çok ki ama insan karar veremiyor erkek olsa hzırdı mesela yiğitBenim kızım olsaydı meltem yada Ece koyacaktık. Kızda da seçenek çok bu sefer insan seçemiyor.
geçmiş olsun canım ya dikkat et gerçi normal diyorlar ama fazlası tabiki insanı tedirgin ediyorselam kızlar dün durup dururken burnumdan kan boşaldı, sizede söyleyeyim dedim, tansiyonum 130/80 di, tampon yaptık buz falan koyduk, tırsmadım desem yalan olur, bi yerde okumuştum gebelikte burun kanaması normal diye ama benimki biraz fazlaydı avuçlarım dolduAllahtan sağlık kurumunda çalışıyorum da yanımda her daim doktor var, kilolu olduğum için hocalarım hemen başladılar rejim yap daha kilo alma risklisin falan demeye, ben 109 kilo ile hamile kaldım şuan 119 kiloyum, 2 haftadırda kilo almıyorum, çünkü tuzu ekmeği makarna pilavi paket gıdaları tüketmeyi kestim, yani zaten rejim yapıyor gibiyim umarım bidaha olmaz
ah kararızlıkkk ahhhKızda naz ismini çok beğeniyorum ya da nil :) ama eminim kızım olsa böyle pat diye onu da koyamazdım.Çocuğun bir ömür o ismi taşıyacağını düşününce insan karar veremiyor
Ben de oyleyim ya. Igne olacagima 15gun agri cekerim yine de gitmem doktora. Ama soz konusu bebek olunca kuzu kuzu yaptiriyom. Kürtaj oldugumda ilk defa damar yolu acildi mesela. Icimin acisindan igne umrumda bile olmamisti. Simdi de bebisime kavusmak icin dogumda olacaklardan korkmuyorum. Ama sezeryandan tirsiyorum bak orasi ayriYa kızım doğum yapacaz kıytırık bir aşı neyler bize beegit yaptır. Valla doktordan benim kadar korkan var mıdır derdim hep, hastaneyi bile ayağa kaldırmışlığım vardır ama hep korktuğum şeyler başıma geldi.
Ağrısı da öyle iki üç güne geçiyo. Bnim ilk aşımda anlamadım bile. Ağrı da olmamıştı. İkincide ağrıdı. Sola daha çok yattığım için sağ koluma yaptırmıştım.
çok teşekkür ederim sabah öğle akşam ölçüyorum bugün hep 110/70 idi, ben baştan 4 aya yakın sadece tost yiyebildim ve su bile içemedim hatta afedersin tuvalete bile taş gibi çıkıyordum, çünkü sürekli sadece ekmek yedim eee nolcak aldım 10 kilo ama şimdi hemen hemen herşeyi yiyorum, insanlar çok kilo aldın diyor, evet aldım ama ne yapayım başka ne yesem kustum bitek tostu kusmuyodum yemeseydimde ölsemiydim :) konuşmak kolay :) saolasınn :)
aynen ya onlara çok imreniyorum.
çocuk doğmadan kapı süsleri hazırda bekliyor:)
senın aklından gecen hıc bısey yok?
teşekkür ederimmm canmmgeçmiş olsun canım ya dikkat et gerçi normal diyorlar ama fazlası tabiki insanı tedirgin ediyor
Benimki kan gorememe durumu degil igne yeterli bana. Yanimda annem ya da esim varken daha rahat oluyorum ama yarin gidersem ikisi de olamayacaktetanoz bebekten ziyade sizin sağlığınız için çok önemli. aşı olduğu için kan falan çıkmıyor,kolun kaba etinden yapılıyor.Bende neredeyse yok denecek kadar problem oldu yaptırdığımda. Bir yakınınızı da alın gidin bence
Ben de oyleyim ya. Igne olacagima 15gun agri cekerim yine de gitmem doktora. Ama soz konusu bebek olunca kuzu kuzu yaptiriyom. Kürtaj oldugumda ilk defa damar yolu acildi mesela. Icimin acisindan igne umrumda bile olmamisti. Simdi de bebisime kavusmak icin dogumda olacaklardan korkmuyorum. Ama sezeryandan tirsiyorum bak orasi ayri
Aslında çok fazla da almamışsın bu haftalar hep öyleyiz ama kilolu başlayınca öyle bi dezavantaj oluyor işte.Bundan sonra dikkat edersin canım ne de olsa yeme düzenin az çok oturmuştur.Bol lifli sebzeler,çorbalar,süt ve süt ürünleri iyi gelir hem çok kilo da yapmaz
Simdi ben iki türü de az cok arastirdim. Sezeryan olunca karnimda kesik dikis fln olacak biliyorum ya o benim psikolojimi mahvedecek kesin. Ama normal dogumda ne yapacaklarsa hepsi bebek dogsun diye olacak ya ondan katlanirim kendimi biliyom. Agridan zaten korkum yok. Ama gider benimki mecburen sezeryan olur sansima... yine de bebislere kavusmak icin her aciya katlaniriz yaa.. sagliklica dogsunlar da varsin anneleri korkulari ceksin napalimBen doğumdan tamamen korkuyorum. İçimde kalsın burda büyütücem diye geyik yapıyorum artık. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama rüyalarıma giriyo bu sefer. normal doğumdan daha çok krkmaya bsşladım. Allah yardım etsin hepimize.
Anne olmak doğurmak çılgınlık vallahi.
Bana en komik gelen ay ne değişik isim koymuşsunuz demişti birisanki hiç duyulmamış bir isim Ahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?