kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Çok kararsız kaldım.
Bana ablam bambu beşiğini verecek(şuanda başka birinde beşik ama artık kullanmıyorlar onlardan geri isteyecek) beşiğin rengi koyu renk ve tekstil malzemeleri mavili falan. Biz beşiği aldığımızda beyaza boyatmak ve beğendiğimiz bir renk tekstil almak istiyorduk içine.Ben en fazla 150 tl ye hallederiz diye düşünüyordum ama anladım ki pek öyle olmayacak.
Geçen hafta eminönüne gittiğimizde 350 TL ye istediğimiz şekilde sepet beşikler vardı,adama sadece tekstil malzemesini sordum 200 tl dedi. O kadar para verip eskisini istediğimiz hale getirene kadar, sıfırını alırız diye düşündük.
ikinci bir seçenek ben zaten ablam verecek diye 3-4 yaşa kadar kullanılabilen beşiklere bakmamıştım bile. 6-7 ay ablamınkini kullanırız sonra büyük beşik alırız diye düşündüm. İş yukardaki gibi olunca acaba direkt uzun süre yatabileceği bir beşik mi alsak diye düşünmeye başladım.
sizce nasıl yapmak doğru olur?
53 baslangıc su an 60:) hayatmda ilk defa 60oldum daha kac olcaz bakalmcidden mi ya kendimi kötü hissettim maşallah ne güzel nasıl başarıyorsunuz ben öyle aşırı yemek de yemiyorum ama
Yarın randevumuz var hadi hayrola insallah 4 kilo aldım bugün itibariyle ...sanırım 10 kilo daha alırım cunki son ay alınıyor insallah son ayları görürsem 30 kilo almaya razıyım kuzum iyi olsunda
haftana göre sana normalde bana değil
Rabbim evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin. Ayaklarına taş değmesin
İsim muhabbeti varken bende sorayım kızımız olcak esil ismini düşündük evet biraz duyulmamış ama beğendiğim isimlerde etrafımda olunca soğuyorum sizce nasıl isim kızlar bide esil Osmanlıca kökenli itibarlı ünlü otoriter kişi demek
63-70hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni
57 den 65 :) ;((((Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-70kg
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Lucccck........................Kız........................isim
Olabilir seninki. Bende diyette yok ama bAzen korkutuyor beni yaAynen canım bende de aynı durum var bugun ancak diyete başladım acaba ondanmıki diyorum
Aynen canım bende de aynı durum var bugun ancak diyete başladım acaba ondanmıki diyorum
Baslangic 64 simdilik sonuc 72hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni
Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah h kolaylık versin.Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Inşallah daha çok kilolar göreceksin canim bebisine de yarasin et olsun can olsunYarın randevumuz var hadi hayrola insallah 4 kilo aldım bugün itibariyle ...sanırım 10 kilo daha alırım cunki son ay alınıyor insallah son ayları görürsem 30 kilo almaya razıyım kuzum iyi olsunda
Sen güçlü oldukça bebisin de güçleniyor canim.. inslalah suyun uzun sure yeter bu sefer. Allah yardımcın olsun güzel haberlerini alıcaz insallahKızlar eve geldik, doktor için tedirgindim ama hiç öyle olmadı, güzel geçti maşallah konuşkan , ilgili ve işinde iyiydi . Suyu verdik , eve geldik biraz sancılı bi durum ama ne yapalım kuzucum sağlıklı olsun , suyu olmayınca öyleceduruyor bebiş , ama su akmaya başlayıncı kıpırdamalar hareketler yavrum ya onun da nefesi su işte . Su bizi ne kadar idare eder bilmiyoruz eve gelince yine geldi tabi , dua ediyorum 1 hafta 10 gün idare etsin kuzucuğu, sürekli damla damla gelince benimde canım sıkılıyor çünkü. Kıpırdamadan yatmaya çalışıyor um çok nadir hareket etmeye çalışıyor um Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Ciğer geliştirici vuruldum bu akşam 2 doz, yarın akşam 24 saat sonra da 2 doz vurulacağım yine , her an bebeği alabilirler su daha çok gelmeye başlayınca. Bizi en az haftada 1 , idare etmeli. inşallah eder 28 leri bir görsem . Buna da şükür , Allah beterinden korusun bizi.ilginiz için hepinizden Allah razı olsun.
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah allah yar ve yardımcın olsun.Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?