2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

benim fikrim
boyayla cilayla uğrasma al, kullanabıdığın kadar kullan 7-8 ay en fazla. sonrada dilediğini alırsın. zaten odayı ayırırsın.

Yarın randevumuz var hadi hayrola insallah 4 kilo aldım bugün itibariyle ...sanırım 10 kilo daha alırım cunki son ay alınıyor insallah son ayları görürsem 30 kilo almaya razıyım kuzum iyi olsunda

cidden mi ya kendimi kötü hissettim maşallah ne güzel nasıl başarıyorsunuz ben öyle aşırı yemek de yemiyorum ama
53 baslangıc su an 60:) hayatmda ilk defa 60oldum daha kac olcaz bakalm

Kızlar bugün belim çok ağrıdı eşimde biofreeze diye bir krem vardı ondan sürdü biraz viks tarzı bir krem sonra da pişman oldum çok mu abartıyorum yada bir etkisi olur mu ki

Kızlar eve geldik, doktor için tedirgindim ama hiç öyle olmadı, güzel geçti maşallah konuşkan , ilgili ve işinde iyiydi . Suyu verdik , eve geldik biraz sancılı bi durum ama ne yapalım kuzucum sağlıklı olsun , suyu olmayınca öyleceduruyor bebiş , ama su akmaya başlayıncı kıpırdamalar hareketler yavrum ya onun da nefesi su işte . Su bizi ne kadar idare eder bilmiyoruz eve gelince yine geldi tabi , dua ediyorum 1 hafta 10 gün idare etsin kuzucuğu, sürekli damla damla gelince benimde canım sıkılıyor çünkü. Kıpırdamadan yatmaya çalışıyor um çok nadir hareket etmeye çalışıyor um Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Ciğer geliştirici vuruldum bu akşam 2 doz, yarın akşam 24 saat sonra da 2 doz vurulacağım yine , her an bebeği alabilirler su daha çok gelmeye başlayınca. Bizi en az haftada 1 , idare etmeli. inşallah eder 28 leri bir görsem . Buna da şükür , Allah beterinden korusun bizi.ilginiz için hepinizden Allah razı olsun.

Yarın randevumuz var hadi hayrola insallah 4 kilo aldım bugün itibariyle ...sanırım 10 kilo daha alırım cunki son ay alınıyor insallah son ayları görürsem 30 kilo almaya razıyım kuzum iyi olsunda

İnşallah güzel haberlerle gelirsin, inan keşke tek sıkıntımız kilomuz olsa dualarım seninle , hepimiz için.

Kulaga cok hos geliyot

57 den 65 :) ;((((

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen

Inşallah daha çok kilolar göreceksin canim bebisine de yarasin et olsun can olsun

Sen güçlü oldukça bebisin de güçleniyor canim.. inslalah suyun uzun sure yeter bu sefer. Allah yardımcın olsun güzel haberlerini alıcaz insallah

Şu anda çok üzgünüm suyum geldi hastanedeyim sabah doğuma alacaklar bizim için çok çok dua edin lütfen
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah allah yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…