2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar merhaba hepiniz yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Henüz doğum gerçekleşmedi bugün 24+4 günlük bebeğim. Cumadan beri hastanede müşade altındayım. Ciğer geliştirici antibiyotik falan gibi bi sürü şey uygulanıyor. Yenidoğan dr ları bu haftalar için umutlu konuşmuyorlar dolayısıyla tutabildiğimiz kadar tutma derdindeyiz. Tabi bununda haftalar sürmesi beklenmiyor. 1 saat bile önemli tabi. Kasılma ve ağrımda yok Çok şükür 24 saattir su gelişi de yok. Bekliyoruzzz yani ben 2 hafta daha dayansın çok istiyorum tabi ama artık Allah bilir hayırlısını versin hepimize

Benim de epeydir aşağıdaydı 1 haftadır göbeğime vuruyor sürekli. Önceden ayakları aşsğıdaydı kafası yukarda sert bir şekilde elime geliyordu. Şimdi kafasını bulamıyorum ayakları göbeğimde heralde sürekli oraya vuruyor.

Zeynosrkn84 canım çok üzüldüm gerçekten Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah Allah tan umut kesilmez sabırlar diliyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah sana da bebeğine de Rabbim yardım etsin

Ay seni çok merak ettim çok dua ettim canım inşallah bebeğin birazdaha dayanır dikişlerinde sorun yoktu dimi suyun geldiği içinmi oldu böyle

Allah yardimciniz olsun
Firsat buldukce bize yaz lutfen
Sizi cok merak ediyoruz

Sagolun arkadaslar icimi rahattinizbugun cok yormayacagim kendimi, sanirim dediginiz gibi ya elleri ya ayaklari orada
Oyle vuruyorki sanki o vrdukca aciliyorda cikacakmis giibi hissediyrm, tuvaletim geliyor durmadan

Canım ayakları aşağıda olabilir benim de çok aşağıdan vuruyordu doktor ayakları aşağıda dedi. Ama doktoruna bir sor yine de

Panik yapılacak bişey olmadığına emin ol öncelikle:) şuan bu mesajı yazarken kasıklarıma vuran bişey var. sanırım açıklayıcı oldu:))) arada yapıyorlar böyle annesi idare et

canım bebek belki makat gelişlidir..ben hem yukarda hem aşağıda hareket hissediyorum ama hangisi elleri hangisi ayakları ayırt edemiyorum

Bug

Amin canim.rabbim ona.ömür nasip etti ise o dayanir annesi insllh.duamizdasin sende her zaman insallah.rabbim yardimciniz olsun canim

Kizlar ya bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda, siz nerede hissediyorsunuz
Sanki icimden kayip dusecek gibi, cikacak gibi hissediyrm
Dr gitsem mi
Oglumda bu aylarda gobegimde hareketleri hissederdim diye hatirliyrm
Benim karnımın her yerinde tekmeler var sanki. Bi sağ bi sol bi aşağı bi göbek . Nirmaldir herhalde.

Hayırlısıyla atlaticaksin cnm. En azından içerde durmayı başarmış sıpa :) Bak hepimiz dua ediyoruz sizler için. Darısı diğer sıkıntılı arkadaşlarımızın başına.

Kizlar ya bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda, siz nerede hissediyorsunuz
Sanki icimden kayip dusecek gibi, cikacak gibi hissediyrm
Dr gitsem mi
Oglumda bu aylarda gobegimde hareketleri hissederdim diye hatirliyrm
Pozisyonundan kaynaklanıyordur muhtemelen bende de başı aşağıda hareketleri genelde yukarıda hissediyorum kontrole gittiğinde söyler mutlaka

karalule canim cok gecmis olsun.. kuzunun dogmamis olmasi da guzel bi gelisme, insallah durabildigi kadar durur. Allahim bebegini sana bagislasin.. dualarimdasiniz..

kızlar bugün içimde pozitif duygular var
Sıkıntılarımız olsa da her şey güzel gelişecek gibime geliyor...

hem erken doğum falan yok...
Burada en büyük benim herkes sırasını beklesin bakayım

bebişlerinize söyleyin İlk sıra benimdir hiç heyecan yapmasınlar içerde

Çok şükür ki @karalule de arkadaşımızdan da iyi haberler var...
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evet canım bunun dikişle alakası yok kendiliğinden oldu
Herşey allahtan sen içini ferah tut en azından sürekli gözlem altındasın en ufak bişeyde müdehale ederler inşallah bebeğin seninle kalıcak allahın izniyle dualarımız herkes için sende dua et canım allha emanet olun ikinizde

Çok merak ettik seni canım.. doğuma girmemiş olmana da çok sevindim dediğin gibi 1 saatin bile önemi var.. ama sonrasını da allah bilir. Bebisin inşallah seninle olacak. Bizi habersiz bırakma. Çok merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…