Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah sana da bebeğine de Rabbim yardım etsinArkadaşlar merhaba hepiniz yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Henüz doğum gerçekleşmedi bugün 24+4 günlük bebeğim. Cumadan beri hastanede müşade altındayım. Ciğer geliştirici antibiyotik falan gibi bi sürü şey uygulanıyor. Yenidoğan dr ları bu haftalar için umutlu konuşmuyorlar dolayısıyla tutabildiğimiz kadar tutma derdindeyiz. Tabi bununda haftalar sürmesi beklenmiyor. 1 saat bile önemli tabi. Kasılma ve ağrımda yok Çok şükür 24 saattir su gelişi de yok. Bekliyoruzzz yani ben 2 hafta daha dayansın çok istiyorum tabi ama artık Allah bilir hayırlısını versin hepimize
Ay seni çok merak ettim çok dua ettim canım inşallah bebeğin birazdaha dayanır dikişlerinde sorun yoktu dimi suyun geldiği içinmi oldu böyleArkadaşlar merhaba hepiniz yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Henüz doğum gerçekleşmedi bugün 24+4 günlük bebeğim. Cumadan beri hastanede müşade altındayım. Ciğer geliştirici antibiyotik falan gibi bi sürü şey uygulanıyor. Yenidoğan dr ları bu haftalar için umutlu konuşmuyorlar dolayısıyla tutabildiğimiz kadar tutma derdindeyiz. Tabi bununda haftalar sürmesi beklenmiyor. 1 saat bile önemli tabi. Kasılma ve ağrımda yok Çok şükür 24 saattir su gelişi de yok. Bekliyoruzzz yani ben 2 hafta daha dayansın çok istiyorum tabi ama artık Allah bilir hayırlısını versin hepimize
Allah yardimciniz olsunArkadaşlar merhaba hepiniz yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Henüz doğum gerçekleşmedi bugün 24+4 günlük bebeğim. Cumadan beri hastanede müşade altındayım. Ciğer geliştirici antibiyotik falan gibi bi sürü şey uygulanıyor. Yenidoğan dr ları bu haftalar için umutlu konuşmuyorlar dolayısıyla tutabildiğimiz kadar tutma derdindeyiz. Tabi bununda haftalar sürmesi beklenmiyor. 1 saat bile önemli tabi. Kasılma ve ağrımda yok Çok şükür 24 saattir su gelişi de yok. Bekliyoruzzz yani ben 2 hafta daha dayansın çok istiyorum tabi ama artık Allah bilir hayırlısını versin hepimize
Canım ayakları aşağıda olabilir benim de çok aşağıdan vuruyordu doktor ayakları aşağıda dedi. Ama doktoruna bir sor yine de
Herzamanmı öyle hissedyorsun benimde geçen gün öyle oldu endişelendim ama ertesi gün tekrar yukarı çıktı hareket değiştiriyolar demekkş ayakları aşağıdaydı seninde öyle olabilir..ama sürekli öyleyse onu bir sor istersen gitmesende
Panik yapılacak bişey olmadığına emin ol öncelikle:) şuan bu mesajı yazarken kasıklarıma vuran bişey var. sanırım açıklayıcı oldu:))) arada yapıyorlar böyle annesi idare et
İnşallah Can'ım benim inşallah, amin Allah yardım etsin.
@lilipit ben hiç o haftaları görmedim ama, bak normal olabiliyormuş stres yapma. Ayrıca bende aşağıda hissediyorum , sadece uzun süre sırt üstü yatarsam o zaman göbek civarında hissediyorum o da nadiren oluyor.
Can'ım özellikle erkek çocuklarında böyle olduğunu duydum. Ben de oğlan bekliyorum aşağıda ve yürüyüşe bile engel olabiliyor. Doktora sorduğumda hafta olarak erken Doğum riskini hesap edip vajinal ultrason işe baktı bir sorun çıkmadı eğer içine sinmiyorsa sen de baktır bu korkudan kurtul derim ama çoğusu için doğaldır bu
canım bebek belki makat gelişlidir..ben hem yukarda hem aşağıda hareket hissediyorum ama hangisi elleri hangisi ayakları ayırt edemiyorum
BugBende de oyle ca
Bende de oyle canim. Asagida genelde ama doktor bunun bebegin durus sekliyle alakali oldugunu soyledi. Benimki makat duruyor eller aşagida olunca kipir kipir olunca ellerimle desteklemek istiyorum istemsiz. Belki seninkide ondandir. Yinede bidaha ki kontrolunde baska sikayetin yoksa doktora sor
Amin canim.rabbim ona.ömür nasip etti ise o dayanir annesi insllh.duamizdasin sende her zaman insallah.rabbim yardimciniz olsun canimArkadaşlar merhaba hepiniz yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Henüz doğum gerçekleşmedi bugün 24+4 günlük bebeğim. Cumadan beri hastanede müşade altındayım. Ciğer geliştirici antibiyotik falan gibi bi sürü şey uygulanıyor. Yenidoğan dr ları bu haftalar için umutlu konuşmuyorlar dolayısıyla tutabildiğimiz kadar tutma derdindeyiz. Tabi bununda haftalar sürmesi beklenmiyor. 1 saat bile önemli tabi. Kasılma ve ağrımda yok Çok şükür 24 saattir su gelişi de yok. Bekliyoruzzz yani ben 2 hafta daha dayansın çok istiyorum tabi ama artık Allah bilir hayırlısını versin hepimize
Benim karnımın her yerinde tekmeler var sanki. Bi sağ bi sol bi aşağı bi göbek . Nirmaldir herhalde.Kizlar ya bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda, siz nerede hissediyorsunuz
Sanki icimden kayip dusecek gibi, cikacak gibi hissediyrm
Dr gitsem mi
Oglumda bu aylarda gobegimde hareketleri hissederdim diye hatirliyrm
Hayırlısıyla atlaticaksin cnm. En azından içerde durmayı başarmış sıpa :) Bak hepimiz dua ediyoruz sizler için. Darısı diğer sıkıntılı arkadaşlarımızın başına.Arkadaşlar merhaba hepiniz yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Henüz doğum gerçekleşmedi bugün 24+4 günlük bebeğim. Cumadan beri hastanede müşade altındayım. Ciğer geliştirici antibiyotik falan gibi bi sürü şey uygulanıyor. Yenidoğan dr ları bu haftalar için umutlu konuşmuyorlar dolayısıyla tutabildiğimiz kadar tutma derdindeyiz. Tabi bununda haftalar sürmesi beklenmiyor. 1 saat bile önemli tabi. Kasılma ve ağrımda yok Çok şükür 24 saattir su gelişi de yok. Bekliyoruzzz yani ben 2 hafta daha dayansın çok istiyorum tabi ama artık Allah bilir hayırlısını versin hepimize
Evdeyim ben çalışıyorumKızlar herkes nerelerde acaba, kimsecikler ortalıklarda görünmüyor
Ben de yemek yapıyorumKızlar herkes nerelerde acaba, kimsecikler ortalıklarda görünmüyor
Pozisyonundan kaynaklanıyordur muhtemelen bende de başı aşağıda hareketleri genelde yukarıda hissediyorum kontrole gittiğinde söyler mutlakaKizlar ya bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda, siz nerede hissediyorsunuz
Sanki icimden kayip dusecek gibi, cikacak gibi hissediyrm
Dr gitsem mi
Oglumda bu aylarda gobegimde hareketleri hissederdim diye hatirliyrm
Herşey allahtan sen içini ferah tut en azından sürekli gözlem altındasın en ufak bişeyde müdehale ederler inşallah bebeğin seninle kalıcak allahın izniyle dualarımız herkes için sende dua et canım allha emanet olun ikinizdeEvet canım bunun dikişle alakası yok kendiliğinden oldu
Çok merak ettik seni canım.. doğuma girmemiş olmana da çok sevindim dediğin gibi 1 saatin bile önemi var.. ama sonrasını da allah bilir. Bebisin inşallah seninle olacak. Bizi habersiz bırakma. Çok merak ediyoruzArkadaşlar merhaba hepiniz yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. Henüz doğum gerçekleşmedi bugün 24+4 günlük bebeğim. Cumadan beri hastanede müşade altındayım. Ciğer geliştirici antibiyotik falan gibi bi sürü şey uygulanıyor. Yenidoğan dr ları bu haftalar için umutlu konuşmuyorlar dolayısıyla tutabildiğimiz kadar tutma derdindeyiz. Tabi bununda haftalar sürmesi beklenmiyor. 1 saat bile önemli tabi. Kasılma ve ağrımda yok Çok şükür 24 saattir su gelişi de yok. Bekliyoruzzz yani ben 2 hafta daha dayansın çok istiyorum tabi ama artık Allah bilir hayırlısını versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?