Ben ancak camdan bakıp iç geçiriyorumKızlar hava fena bi yarım saat bile olsa dışarı çıkıp d vitamini alın derim
Kızlar hemoroid
Kızlar herkes nerelerde acaba, kimsecikler ortalıklarda görünmüyor
Çok fenaGeçmiş olsun canım yaa çok kötüdür hemoroid biçok hamilede de görünülüyor.Doktora gidersen bu hafta mutlaka söyle krem falan verir büyük ihtimalle.Kanama falan varsa insan ordan olduğunu anlamıyor panik oluyor
Çok fena9 sene önce bunun ameliyatını geçirmiştim.ve 9 senedir çok rahattım. Şimdi tetikledi hamilelik. Bilmiyorum sonu iyi görünmüyor tecrübeyle sabit. Normal doğumu etkilemesi nden korkuyorum
tşk ederim canım. Hemoroid doğumu etkilemez de doğum hemoroid i çok fena etkileyebilir :) lif mif kurtarmaz ya neyse bakalım. Efsane geri döndüBen etkilemiyor diye biliyorum kuzum.Zaten doğuma kadar çok var geçer o zamana kadar inşallah.Bol lifli besinler ve bol su iç.Acı,baharatlı şeylerden uzak dur biraz.Çok çok geçmiş olsun tekrar
Sagolun arkadaslar icimi rahattinizbugun cok yormayacagim kendimi, sanirim dediginiz gibi ya elleri ya ayaklari orada
Oyle vuruyorki sanki o vrdukca aciliyorda cikacakmis giibi hissediyrm, tuvaletim geliyor durmadan
Bug
Ebebekte 9.90 a gördüm palmers kakao yağı.Kızlarcım benim kullandığım çatlak kremi bu sefer aldığım çabuk bitti.Normalde gratiste yakalıyodum indirimdeyken .şimdi kadınlar günü şeysi var ya. Palmers markası, 40 lira falan 17 ye alıyodum indirimden. Herşey indirimde bi çatlak kremi girmemiş.
Siz ne kullanıyorsunuz yağ değil ama krem öneriniz var mı?
gratısten vaseline markanın kakao ışıltısı 6aydır kullanıyrum catlak belırtısı henuz yok 14,90 fıyatıKızlarcım benim kullandığım çatlak kremi bu sefer aldığım çabuk bitti.Normalde gratiste yakalıyodum indirimdeyken .şimdi kadınlar günü şeysi var ya. Palmers markası, 40 lira falan 17 ye alıyodum indirimden. Herşey indirimde bi çatlak kremi girmemiş.
Siz ne kullanıyorsunuz yağ değil ama krem öneriniz var mı?
Şekerli su tutuyor zaten biraz midem bulandı aç karna içince ama idare ettik mecburen100 gr şeker yüklemesi yapanlar ac karna 3 saat nasıl dayandınız
gratısten vaseline markanın kakao ışıltısı 6aydır kullanıyrum catlak belırtısı henuz yok 14,90 fıyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?