Canım hapşırma öksürme (ki benim yengem hamile iken üşütmüş tu ne kadar çok öksürüyorDu, ki düşün ne ağrılar giriyordu kasigina) birşey olmaz öyle hemen, sen içini ferah tut
Bu aralarda oluyor sanırım geçen bana da oldu yatıyordum kalkamadım dönemedim çok kötü oldum. Allah'tan eşim yanımdaydı yardım etti de doğruldum. Ama canımdan can gitti
Benim sonucumla aynı seninki de.Benim de tokluk 152.Salı günü 100lük yapılacak ama inan hiç istemiyorum 3 saat aç aç saatte bir kan ver çok yoracak gibi ya
Evet ultrasonda zaten açılma var dedi eyvah dedim bide alttan bakalım dedi ozaman norrmal dedi ultrasonda dediğim gibi rahim boyu katlanmışmı ne dedi ben öle gördüm ama sorun yokmuş dedi doktor ozman oh çektim yoksa erken doğum olabilirdi dedi doktor
Bu aralarda oluyor sanırım geçen bana da oldu yatıyordum kalkamadım dönemedim çok kötü oldum. Allah'tan eşim yanımdaydı yardım etti de doğruldum. Ama canımdan can gitti
Evet ultrasonda zaten açılma var dedi eyvah dedim bide alttan bakalım dedi ozaman norrmal dedi ultrasonda dediğim gibi rahim boyu katlanmışmı ne dedi ben öle gördüm ama sorun yokmuş dedi doktor ozman oh çektim yoksa erken doğum olabilirdi dedi doktor
Yani insan her türlü korkuyor allah korusun, yani aslında bünyeden bünyeye değişen bir süreç bu hamilelik, kimileri bol yürümeli, kimileri bol bol dinlenmeli, yani sonuçta sağlıcakla bebislerimizi elimize alalım da hepimizin tek dileği o.
Bende okurum kızlar Tefriciye. Zeynosrkn84
banada 100 tane yazabilirsin.Pazartesi itibariyle de ya şafi okumaya başlayalım tüm forum arkadaşlarımız adına,