2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rahimde açılmayı ultrason da da gorebiliyor sanırım doktor, çünkü benim geçen kontrolüm de iyi açılma yok rahimde dedi, bende şaşırmıştım
Bende istemiyorum ya ama doktor deyince offf taktım buna aslında cok panik yapcak bişi yok ama taktım ben diğer arkadaşlar naptı şeker işini ?????

Canım hapşırma öksürme (ki benim yengem hamile iken üşütmüş tu ne kadar çok öksürüyorDu, ki düşün ne ağrılar giriyordu kasigina) birşey olmaz öyle hemen, sen içini ferah tut
inşallah canım ürküyo bi insan

Kızzzlaaarrr hapşırık diyorum
Bu aralarda oluyor sanırım geçen bana da oldu yatıyordum kalkamadım dönemedim çok kötü oldum. Allah'tan eşim yanımdaydı yardım etti de doğruldum. Ama canımdan can gitti

Rahimde açılmayı ultrason da da gorebiliyor sanırım doktor, çünkü benim geçen kontrolüm de iyi açılma yok rahimde dedi, bende şaşırmıştım
Evet ultrasonda zaten açılma var dedi eyvah dedim bide alttan bakalım dedi ozaman norrmal dedi ultrasonda dediğim gibi rahim boyu katlanmışmı ne dedi ben öle gördüm ama sorun yokmuş dedi doktor ozman oh çektim yoksa erken doğum olabilirdi dedi doktor

Yani insan her türlü korkuyor allah korusun, yani aslında bünyeden bünyeye değişen bir süreç bu hamilelik, kimileri bol yürümeli, kimileri bol bol dinlenmeli, yani sonuçta sağlıcakla bebislerimizi elimize alalım da hepimizin tek dileği o.

Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum

Geçmiş olsun. Artık nsl bi ortamda yaşıyorlarsaı Allah korumus..

Ben de 200 alırım ama pzt başlarım okumaya.

Simdi girdim foruma ben de. Ben de okurum hala kaldiysa. Arkadas yazsin aslinda bi kac kaldigini. Ona gore hareket ederiz

Bende okurum kızlar Tefriciye. Zeynosrkn84 banada 100 tane yazabilirsin.Pazartesi itibariyle de ya şafi okumaya başlayalım tüm forum arkadaşlarımız adına,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…