2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Simdi girdim foruma ben de. Ben de okurum hala kaldiysa. Arkadas yazsin aslinda bi kac kaldigini. Ona gore hareket ederiz
Canım forma girince eminim yazıcaktır.cewap bekliyoruz zeynosrkn arkadasımızdan

Aslında allah biliyo Kulunu . Bana ufacık bişey söylese ben takar da takarım. Allahtan doktorların pek bişey bilmeyenlerine denk geliyorum da geçip gidiyo günler:)))) Dr bulucam inş canım aklımda bi tane var da araştırıyorum da aynı zamanda . Ya nasip misali:)

Akıntı çoğalması bir iki gündür bende de var, ama benim geçen haftalarda da normalden daha az nerdeyse hiç akıntım yoktu sanki şimdi normale döndüm ama yine de insan her türlüsünden korkuyor (
Her değişiklikte insanın kalbi çarpıyor di mi:) akıntım hep olurdu ama arttı bugünlerde. Takılıyo işte insanın kafasına. Halbuki normal :) burdan biri bende de var desin de rahatlıyım istedim sadece:))(

Bende istemiyorum ya ama doktor deyince offf taktım buna aslında cok panik yapcak bişi yok ama taktım ben diğer arkadaşlar naptı şeker işini ?????

Yok şekerin çıkması çok önemli değil zaten,bir de 140 olması gerekirken 150 , çok fazla değil yani ama dikkat edecez artık,aslında çıkmayanların bile dikkat etmesi lazım.Önlem alınabilecek dertler olsun dertlerimiz daha büyüklerini göstermesin Allah

Kizlar ya bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda, siz nerede hissediyorsunuz
Sanki icimden kayip dusecek gibi, cikacak gibi hissediyrm
Dr gitsem mi
Oglumda bu aylarda gobegimde hareketleri hissederdim diye hatirliyrm

Dr gitsem mi
Canım ayakları aşağıda olabilir benim de çok aşağıdan vuruyordu doktor ayakları aşağıda dedi. Ama doktoruna bir sor yine de

Dr gitsem mi
Herzamanmı öyle hissedyorsun benimde geçen gün öyle oldu endişelendim ama ertesi gün tekrar yukarı çıktı hareket değiştiriyolar demekkş ayakları aşağıdaydı seninde öyle olabilir..ama sürekli öyleyse onu bir sor istersen gitmesende

Dr gitsem mi
Panik yapılacak bişey olmadığına emin ol öncelikle:) şuan bu mesajı yazarken kasıklarıma vuran bişey var. sanırım açıklayıcı oldu:))) arada yapıyorlar böyle annesi idare et

inşallah canım...1 hafta 1 hafta diye diye inşallah bebişler tutunacak hayata...
Rabbim herkesin devasını versin

İnşallah Can'ım benim inşallah, amin Allah yardım etsin.

Dr gitsem mi

@lilipit ben hiç o haftaları görmedim ama, bak normal olabiliyormuş stres yapma. Ayrıca bende aşağıda hissediyorum , sadece uzun süre sırt üstü yatarsam o zaman göbek civarında hissediyorum o da nadiren oluyor.

Dr gitsem mi
Can'ım özellikle erkek çocuklarında böyle olduğunu duydum. Ben de oğlan bekliyorum aşağıda ve yürüyüşe bile engel olabiliyor. Doktora sorduğumda hafta olarak erken Doğum riskini hesap edip vajinal ultrason işe baktı bir sorun çıkmadı eğer içine sinmiyorsa sen de baktır bu korkudan kurtul derim ama çoğusu için doğaldır bu

Dr gitsem mi

canım bebek belki makat gelişlidir..ben hem yukarda hem aşağıda hareket hissediyorum ama hangisi elleri hangisi ayakları ayırt edemiyorum

Bende de oyle ca
Dr gitsem mi
Bende de oyle canim. Asagida genelde ama doktor bunun bebegin durus sekliyle alakali oldugunu soyledi. Benimki makat duruyor eller aşagida olunca kipir kipir olunca ellerimle desteklemek istiyorum istemsiz. Belki seninkide ondandir. Yinede bidaha ki kontrolunde baska sikayetin yoksa doktora sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…