2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok yorulursam bende oluyor ama gun icinde dinlenmis pek yürümemissem olmuyor artik farkediyorum bunu. Neler yaptin bugun bi duşun belki seninde oyle oluyordur
Aynen dedigin gibi yorulunca oluyor da.bana yatis verdi doktor canim.lavabo yemek disinda kalkmiyom.bgn sadece farkli olarak dus aldim.o mu yapti anlamadim

Benim.karnim.bgn hep.sertti.yaa.agri.yok ama sert.sizde de oluyo mu sertlik.kizlar
Surekli mi sertti canim yoksa ara ara sertlik , kasılmamı oluyor . Benim gaz sancım cok olduğu icin kabixlik sorunumdan dolayı karnım surekli davul gibi sert olabiliyor ayrıca günün farklı saatlerinde toparlanma ve sertleşmelerin oluyor doktorum magnezyum ve calsiyum verdi ama baya hafifletti bu haftalardan itibaren kasılmalar normalmiş tabi düzensiz ve kısa süreli ise

Aynen dedigin gibi yorulunca oluyor da.bana yatis verdi doktor canim.lavabo yemek disinda kalkmiyom.bgn sadece farkli olarak dus aldim.o mu yapti anlamadim
O bile etki edebilir ha bide bunuda uc dort gundur farkediyorum karnim bazen tam gobegimin o civarlar buz gibi oluyor yani üşüyor karnim. Ne kadar kat kat giyinsemde bazen ozellikle duş aldiktan yada disardan geldikten sonra hissediyorum bunu havlu koyuyorum oyle olunca isinmasi icin o zamanda cok sert oluyor benim karnim. Isininca normale dönüyor. Daha doğrusu ben farketmedim annem bebegi hissetmek icin elini karnima koydugunda farketti karnin buz gibi cocuk üşür karnin davul gibi dedi o dedikten sonra farkettim bunu. Sende bi yokla istersen arar ara. Karnimiz buyudukce daha cabuk üşüyor sanirim. Ha bide boyle olunca gazli olurmus bebek cok cektirir sana karnini sicak tut dedi annem

Gormeden temizliyorum ben.. yarim.kalmis lazerden sonra kalanlar arttı. Ama yine de temizleme ihtiyacı duyuyorum. En kolayına kaciyorum yine de..

Ben krem duzenlı kullanmadım bu sefer bır oncekı gebelıgımde catlamamış olmasına guvendım
İşte krem kullanma ıle ılgılı oldugunun ıspatı
Gobegımın altında ıkı cm uzunlugunda çatlak var
O yuzden duzenlı kullanalım lutfen

Gormeden temizliyorum ben.. yarim.kalmis lazerden sonra kalanlar arttı. Ama yine de temizleme ihtiyacı duyuyorum. En kolayına kaciyorum yine de..
Bende oyle yapıyrm
Lazerden kalanları var az
Doğuma gıttım guya yaptım temızlık
Dogumdan sonra bakarım kı bu nee
Rezıl oldum dedım :)
Parca parca az kalmıs
Doktorumda erkek
Cok utandım kotu hıssettım kendımı
Ama alışkınlardır onlar
Napalım oldugu kadar
Agda da dogum sancısını tetıklıyor dıyorlar
Ben yaptırmam

Bnmde karnım sert sert oluyor cok sık
Sanırım bu rahımın kasılma buyume hareketlerı

Hafı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz inşallah

Ay benim de öyle..kat kat giyinik olmama rağmen eşim bi açıyor buz gibi..üşümez o diyorum ama aklıma da takılmıyor değildi ,demekki daha çok dikkat etmek gerekiyor

Yalancı sancı ile aynı şey mi bilmiyorum ama doktorum bana yalancı kasılma yaşadığımı ve bunun doğum için vücudun hazırlık yaptığı için olduğunu söyledi. Benim hissettiğim şey karnımın sertlesmesiydi. Oturma ihtiyacı hissediyorum demiştim sertlestikce.
Ağda konusuna gelince 2 hafta önce yaptırdım artık goremiyordum çünkü.. ve iyi ve rahatsız olmaya başlamıştım. Doğuma girmeden temiz olmak isterim ama bazıları zararlı diyor. Ama annem görümcem kime sorduysam biz yaptırdık diyorlar biraz da onlara güveniyorum temiz olmak iyi hissettiriyor çünkü ama yine de normal hayatımdaki gibi sik sik yaptiramam.
Bu de ben bişey soru cam kızlar son 3 ay cinsel ilişki ile ilgili bildiğiniz bişey var mi zararlı mi erken doğuma yol acar mi doktorum erkek soramadım.

Zeynosrkn84 canım inşallah bebisin büyümüştür Allahım yardım etsin size yanınızda olsun bugün ve hergün

Ne kaç saat bekleyecez hastanede o zaman banada yüzlük yapıcaz dedi acaba iyice aç gidip 50liği tekrarmı istesem

ben geçen hafta 100 lük yaptırdım önce açlık aldılar sonra 2 bardak şerbet gibi bişeydi içirdiler, 1 saat arayla 3 kez daha kan aldılar, toplam 4 kan vermiş oldum, o arada aç bekledim ve yürümemede izin vermediler hep otur dediler, labaratuvarın önünde oturdum içtiğim şekeri eritmemem amaçlı efor sarfetmemem gerekiyormuş, yanınızda muhabbet edecekcek birini götürün yoksa sıkılırsınız :)

Kızzzlaaarrr hapşırık diyorum
benim allerjik rinitim var bazen günde 40 kez hapşırdığım oluyor, bişi olmadı çok şükür, sadece oturup karnımı tutuyorum arada ağrı giriyor, ama hapşırmayı engelleyemiyorum öle yani

Canim dun gun boyu baya sertlik vardi.gece de oldu ve karnimin alt taraginda hafif agri oldu.simdi duzeldi.bi de ilginç boyle sertli ve agri olunca sanki daha hareketli oluyo bebisler

Hiii oyle miymis.dogrudur canim benim de cok usuyo karnim.banyodan sonra da biraz ayaklarim filan da isinamadi bir sure.belki o da etkilemistir sertlesmesini.anlayamadim

Son zaman onerılıyor ya
Rısk olmadıkca sorun olmaz sanıyrm
Olsa uyarırdı dr
Ben ıstemıyrm hıc ılıskı
Cnm cekmıyor

Günaydın güzel haziran annelerim, yeni haftaya (ki biliyorsunuz 27+2'deyim) geçen haftanın özeti ile baslarsak bu bir haftadır artık neden ileriki haftalarda hızla kilo alınıyor lafını daha iyi anladım, yemeniz değişmesine gerek ki çoğumuz normalden çok yemeye baslayacagiz, benim iştahım biraz açıldı ama o yemeklerden sonrası o şişlik hissi çok fena, onun dışında benim prenses artik tamamen kasıklarımda atıyor üstlere çok nadir çıkıyor ki atış şekli de değişti, o sizi sallayan sert anlık hareketlerinin yerini sanki böyle ittirme gibi hareketlere bıraktı, bu hafta ile akıntımiz biraz fazlalasabilir onun dışında göbek büyütmeye devam kizlar

Günaydın güzel bi hafta olsun hepimiz için, güzel haberler alalım inşallah.
Sabah eşim işe giderken kalktım vajinama sancı gibi kramp gibi bi ağrı girdi 1dk kadar sürdü bu şekilde 3kere birer dk arayla oldu geçince oturdum hemen bu normal bişey mi hissettiğim tam olarak ne daha önce doğum yapan arkadaşlar bilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…