- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Benim de isteksizlik başladı bu aralar ama yine de eşimle arkadaş gibi de olmak istemiyorum. Zaten hayatımız sadece bebis olmuşken eşimi de çok ihmal etmek istemiyorum o yuzdenSon zaman onerılıyor ya
Rısk olmadıkca sorun olmaz sanıyrm
Olsa uyarırdı dr
Ben ıstemıyrm hıc ılıskı
Cnm cekmıyor
Idrarini tutmuş olabilir misin canım gece.. sıkışık mi kalktınGünaydın güzel bi hafta olsun hepimiz için, güzel haberler alalım inşallah.
Sabah eşim işe giderken kalktım vajinama sancı gibi kramp gibi bi ağrı girdi 1dk kadar sürdü bu şekilde 3kere birer dk arayla oldu geçince oturdum hemen bu normal bişey mi hissettiğim tam olarak ne daha önce doğum yapan arkadaşlar bilir belki
Güle bile kullansın canım bebisin.. bence kullanışlı olur bol rafli rahat edersinKızlar günaydın, hepimize iyi haftalar olsun. Yine uykusuz bir gece geçirdim.
Niye uykularım kaçar oldu anlayamıyorum.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer. Güzel haberler alırsınız.
Bebek odası yapmıcaktım zaten, sadece dolap alacaktık, hafta sonu aldık onu da.1000 liraya.ponçik dolaplardan seçemedim niyeyse :) genelde onların boyu kısa geldi bana. Uzun süre kullanmak için bunu seçtik. Bir de oda küçük olduğu için iki kapılı aldım. Size nasıl, kullanışlı mıdır
Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm canım.. allah bu bebisine ömür versin inşallah.. kireclenme için bi tedavi uygulanıyor mu pekiMerhabalar
Yazmasam da sürekli yazışmaları takip ediyorum. Rabbim sıkıntılı olanların yardımcısı olsun .
Sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.
Benim de bebeğimin eşinde kireçlenme olmuş. İlerlerse sıkıntı yaratırmış. Daha öncede 27 haftalık hamileyken bebeğim susuz kaldığı için kaybetmiştim.
Dilerim kimsede sıkıntı olmasın.
Gulerek kullan canimKızlar günaydın, hepimize iyi haftalar olsun. Yine uykusuz bir gece geçirdim.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer. Güzel haberler alırsınız.
Bebek odası yapmıcaktım zaten, sadece dolap alacaktık, hafta sonu aldık onu da.1000 liraya.ponçik dolaplardan seçemedim niyeyse :) genelde onların boyu kısa geldi bana. Uzun süre kullanmak için bunu seçtik. Bir de oda küçük olduğu için iki kapılı aldım. Size nasıl, kullanışlı mıdır
Yalancı sancı ile aynı şey mi bilmiyorum ama doktorum bana yalancı kasılma yaşadığımı ve bunun doğum için vücudun hazırlık yaptığı için olduğunu söyledi. Benim hissettiğim şey karnımın sertlesmesiydi. Oturma ihtiyacı hissediyorum demiştim sertlestikce.
Ağda konusuna gelince 2 hafta önce yaptırdım artık goremiyordum çünkü.. ve iyi ve rahatsız olmaya başlamıştım. Doğuma girmeden temiz olmak isterim ama bazıları zararlı diyor. Ama annem görümcem kime sorduysam biz yaptırdık diyorlar biraz da onlara güveniyorum temiz olmak iyi hissettiriyor çünkü ama yine de normal hayatımdaki gibi sik sik yaptiramam.
Bu de ben bişey soru cam kızlar son 3 ay cinsel ilişki ile ilgili bildiğiniz bişey var mi zararlı mi erken doğuma yol acar mi doktorum erkek soramadım.
@Zeynosrkn84 canım inşallah bebisin büyümüştür Allahım yardım etsin size yanınızda olsun bugün ve hergün
Aminn. Yokmuş Can'ım tedavisi. Sadece netten araştırdığım kadarıyla kalsiyum birikmesinden oluyormuş. Bende sütü falan mı kessem diyorum. Bilemiyorum...Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm canım.. allah bu bebisine ömür versin inşallah.. kireclenme için bi tedavi uygulanıyor mu peki
Gulerek kullan canimben de bebek odasi yapmicaktım ama sanirim yapmaya karar verdim besik olarak ne kullancaksin sen cnm
Idrarini tutmuş olabilir misin canım gece.. sıkışık mi kalktın
Kızlar günaydın, hepimize iyi haftalar olsun. Yine uykusuz bir gece geçirdim.
Hahhaha çok güldümCanım ben ayda bir ağdaya devam ediyorum. Ağdacımca konuşuyoruz, bir sürü hamile müşterim var zaten diyor. Ekstra bi durum olmadıkça devam ederim bende.
Diğer konuyu unuttum ben zatenkaçacak yer ararım görsem karanlıkta modundayım. Korkuyorum ya bişey olcak diye.
Doktor bi öneride bulunmadı mi canım neden böyle yapıyor bazı doktorlarAminn. Yokmuş Can'ım tedavisi. Sadece netten araştırdığım kadarıyla kalsiyum birikmesinden oluyormuş. Bende sütü falan mı kessem diyorum. Bilemiyorum...
Ben sıkışık kalkınca bazen ağır ya da batma oluyor canimEvet biraz sıkışıklık vardı oyüzdemidir ki.
Eveeet canım bendemsin kendisiyle tanıştık. çok afedersiniz. birden çıktı bişeyler eşimden utanıyorum valla kaşıntı acı varKızlar hemoroid
Kizlar bugun haberler cok sukur iyiydi. Catlak kremi hic kullanmadim sevmedigimden ama arada bebek yağı sürdüm. 11 kilo aldim iki haftadir kilo almiyorum nerdeyse ama hic catlama belirtisi yok bundan sonra baslarsa bilemem. Banyodan sonra suruyorum genelde hergun degil. Bide danismak istedigim bi konu var calisiyordum normalde ama hamile kaldiktan sonra malesef isten cikmak zorunda kaldim hep evdeyim normalde kendimi bildim bileli calisiyorum. Ogluma örgü oyuncaklardan yaptim bi kac tane ama cok satan varmis yeni farkettim ben acaba bende yapil satmak istesem satabilirmiyim. Yani alicisi oluyor mu ki bu oyuncaklarin hic bilmiyorum. Evde boş durmaktan sıkılıyorum ve oglumun azda olsa masraflarini karsilamak istiyorum tamamen alışkanlık benimkisi kendi kazandigim parayla aldigim zaman biseyleri mutluluk tavan yapiyor işe yaradığımı düşünüyorum. Var mi aranizda boyle hobilerle mesgul olup satan
kizlar iyi aksamlar artik gittikce buyuyen gobislerimiz vucut temizligimizi yaparken cok skintili oluyordaha once hic kuafore gidip agda yaptirmadim hep kendim hallettim agda ile yada makine ile ama artik cok zorlanmaya basladim ilerde ne yapcaz bilmiyorum sizlerde durum nasil yoksa simdiden zorlanan bi benmiyim
burdayım benim işler yoğun biraz yazdıklarınızı okuyorum amaKızlar herkes nerelerde acaba, kimsecikler ortalıklarda görünmüyor
bende şu işlerimi ayarliyim geliyor benimde izin yıllık iznimden kalmıştı 7 gün onu alcam bebeğin işleri için biran evvel halletmemiz lazım kızlar yürürken yoruluyorum artık son zamanda yapılmıycak bu işlerBen ancak camdan bakıp iç geçiriyorumbıktım bu iş yerinin bitmeyen işlerinden yarın doktordan rapor alıcam 2 gün ne halleri varsa görsünler
Doğum etkiliyomuş canım ya bende korkuyorum sürekli oturuyoruz tetikliyo yemek olayını geçti benimki yakınmalarım azalıyo sadece daha öncede oldu bende kendiliğinden geçmişti ama bu farklı biraz Allah yardımcımız olsuntşk ederim canım. Hemoroid doğumu etkilemez de doğum hemoroid i çok fena etkileyebilir :) lif mif kurtarmaz ya neyse bakalım. Efsane geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?