Canım ne kadar tatlı bi renk Allah güle güle kullanmak nasip etsin.MaşaallahKızlar bugün kuzumun odasını boyattık çok güzel oldu
Günaydın güzel haziran annelerim, yeni haftaya (ki biliyorsunuz 27+2'deyim) geçen haftanın özeti ile baslarsak bu bir haftadır artık neden ileriki haftalarda hızla kilo alınıyor lafını daha iyi anladım, yemeniz değişmesine gerek ki çoğumuz normalden çok yemeye baslayacagiz, benim iştahım biraz açıldı ama o yemeklerden sonrası o şişlik hissi çok fena, onun dışında benim prenses artik tamamen kasıklarımda atıyor üstlere çok nadir çıkıyor ki atış şekli de değişti, o sizi sallayan sert anlık hareketlerinin yerini sanki böyle ittirme gibi hareketlere bıraktı, bu hafta ile akıntımiz biraz fazlalasabilir onun dışında göbek büyütmeye devam kizlar
1000 liramıKızlar günaydın, hepimize iyi haftalar olsun. Yine uykusuz bir gece geçirdim.
Niye uykularım kaçar oldu anlayamıyorum.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer. Güzel haberler alırsınız.
Bebek odası yapmıcaktım zaten, sadece dolap alacaktık, hafta sonu aldık onu da.1000 liraya.ponçik dolaplardan seçemedim niyeyse :) genelde onların boyu kısa geldi bana. Uzun süre kullanmak için bunu seçtik. Bir de oda küçük olduğu için iki kapılı aldım. Size nasıl, kullanışlı mıdır
Arkadaşım 24. Haftadayım birden 800 gr daha aldım ve yemem değişmedi ne olacak halim bilemedim perşembe yada cuma doktor kovarolüm var bakalım bebiş kaç kilo olmuşGünaydın güzel haziran annelerim, yeni haftaya (ki biliyorsunuz 27+2'deyim) geçen haftanın özeti ile baslarsak bu bir haftadır artık neden ileriki haftalarda hızla kilo alınıyor lafını daha iyi anladım, yemeniz değişmesine gerek ki çoğumuz normalden çok yemeye baslayacagiz, benim iştahım biraz açıldı ama o yemeklerden sonrası o şişlik hissi çok fena, onun dışında benim prenses artik tamamen kasıklarımda atıyor üstlere çok nadir çıkıyor ki atış şekli de değişti, o sizi sallayan sert anlık hareketlerinin yerini sanki böyle ittirme gibi hareketlere bıraktı, bu hafta ile akıntımiz biraz fazlalasabilir onun dışında göbek büyütmeye devam kizlar
1000 liramı
Ah canım, çok üzgünüm. Allah sana dayanma gücü versin. Hala umudum var benim ama.Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Allah sana bir daha dert vermesin inşallah bundan sonra yüzün hep gülsün.. Allah'a inancımız tam o herşeyin en hayirlisini verir.. beklemediğim anda kapı acar insallahSelam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Doğrusu o zaten cnmBenim de isteksizlik başladı bu aralar ama yine de eşimle arkadaş gibi de olmak istemiyorum. Zaten hayatımız sadece bebis olmuşken eşimi de çok ihmal etmek istemiyorum o yuzden
Evet 15 nisan gibi çıkarım bende alışverişe. Çabuk yoruluyorum artıkbende şu işlerimi ayarliyim geliyor benimde izin yıllık iznimden kalmıştı 7 gün onu alcam bebeğin işleri için biran evvel halletmemiz lazım kızlar yürürken yoruluyorum artık son zamanda yapılmıycak bu işler
Daha güzelleri iyileri sizlere nasip olsun inşallahCanım ne kadar tatlı bi renk Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Maşaallah
Canım ne denir ki.... Allah herşeyin hayırlısını versin, dayanma gücü versin...Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Ben yaptim ogluma iki tane oyuncak cok begenen oldu benimde aklima geldi acikcasi. Bu hafta eger kesin karar veririsem acacagim bi hesap. Yavas yavas ilerler belki. Dogumdan sonrada uzun sure calisamayacagim bebegin icin.ay bende bi deneme istiyorum kızımaiki kızıma da benden hatıra örgü birer bebek yapmak istiyorum. sonra saklarım ben yapmıştım diye. bence böyle şeylere yataneğin varsa instagramda hesap açıp işe başlayabilirsin. bu şekilde para kazanan çok kişi var
ay bende geçen çok zorlandım. ben ilkinde yapabildiğim kadar kendim yaptım sonra doğuma yakın kuaförğm kapanmış bilmediğim yerede gitmek istemedim. eşime yaptırdım. sağolsun sorun etmedi.
ben ayak tırnaklarımı keserkende çok zorlandım geçen bundan sonra onuda eşime yaptıracağım.
Canım neden olmasın bence denemelisin. Hem başlangıç için bir sermayenin olmasına da gerek yok. Yapar koyarsan intagrama. Sonra çevren genişler.Ben yaptim ogluma iki tane oyuncak cok begenen oldu benimde aklima geldi acikcasi. Bu hafta eger kesin karar veririsem acacagim bi hesap. Yavas yavas ilerler belki. Dogumdan sonrada uzun sure calisamayacagim bebegin icin.
Canım benim amiiinn İnşaallah ben tepik olayına bi formül buldum sinema yüksek ses acayip hareketleniyolarKızlar hepimiz için çok rahat,ağrısız,sızısız,bol bol tekmeli haftalar olsun inşallahkontrolü olan arkadaşlarımıza da hayırlı haberler almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?