2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yapmamak en iyisi
Rahat durun az :))

Ya su ana kucaklarina taktim kafayi
Simdi sunu soyleyeyim
İs yaparken oyun halisi muhtesem oluyordu
Koyuyordum oglumu, o oynarken ev supur mutfakta is yap rahattim
Simdi birakamam, abisi yalniz yakalarsa rahat durmaz
Eger ana kucagi alirsam yanimda tasiyabiliirum diye dusundum
Siz ne dusunuyrosunuz

Bence de ana kucagi şart canım ne de olsa sen neredeysen bebek orada olacak büyük rahatlık ben birisinden ödünç alicam yoksa ben de bu tarz birşey alırdım herhalde

Zehra güzel

Canım ben bu zamana kadar hep ayda bir gittim. Hep öyle çağırdı.

Hem merak ediyorum iki haftayı geçtiğinde yerinde duramiyorum ne zaman gitmez diye hem de 4 hafta çok uzun geliyor yani ya bi sorun oluşursa allah korusun ve benim haberim olmazsa ya da erken önlem alamazsak gibi. Ne bilim

Iyi aksamlar kizlar magnezyum icmeme ragmen aksam kalca agrisi cok yasiyorum bnm gibi olan var mi kontrole de daha cok var
Kiz bebekler kalcaya vurur diyolar normal mi ki diyorum iki gecedir uyuyamiyorum resmen daha 3 ay var nasil gecicek bilmiyorum
Canım uyurken bacaklarının arasına yastık koy muhakkak benim agrimi o alıyor göbek büyüyüp üst bacak arası ıyice açıldığı için yastiksiz ağrıyor maalesef onun dışında doktoruna da bilgilendir istersen

ben bekliyorum hatta ayrintili yaptirdim o yuzden 5-6 hafta sonra falan dusunuyorum gitmeyi. Kalp atisini da 7.hagtada duydum sonraki gidisimde 15 haftalikti baya bebek olmustu 8 hafta bekledim yani. Ikinci cocuk diye heralde :)
Ikinci çocukta ben de diyorum beklicem diye ama sana helal olsun ben meraklıyım biraz da
Yapmamak en iyisi
Bisi olmazmış kiii

Bence de ana kucagi şart canım ne de olsa sen neredeysen bebek orada olacak büyük rahatlık ben birisinden ödünç alicam yoksa ben de bu tarz birşey alırdım herhalde
Hangisi kullanisli olur acaba
Gormeden almak riskli
Ama internette daha ucuz oluyor
Ben bundan sonra gezerken dikkat edeyim bakalim

Mavimli nasilsin
Nasil gidiyor
iyiyim canım yatıyorum hep bebişlerin birinin suyu fazla değişmedi malesef ama iyi düşünüyorum hep. bugün 50 gr. şeker yüklemesine gideceğim, tatlısız hafif kahvaltı yapıp gelin dediler, bakalım. Sen nasılsın?

Kızlar madam Coco da indirim varmış. Çanta aldım inşallah kalitelidir. İlk defa orda Bisey aliyorum

Cok cabuk yoruluyrm sirtim mirtim hep agriyorda
Szileri merak ediyrm
Yazdiginizi gorunce icim rahatliyor:)

İyi dusun cnm iyi olacak insallahh
İnsallah seker sonucunda iyi cikar
Bebeklere de bakacak mi dr

Cok cabuk yoruluyrm sirtim mirtim hep agriyorda
Szileri merak ediyrm
Yazdiginizi gorunce icim rahatliyor:)

İyi dusun cnm iyi olacak insallahh
İnsallah seker sonucunda iyi cikar
Bebeklere de bakacak mi dr
yok bebeklere birkaç gün önce baktı şimdi sırf şeker yüklemesi için gidiyorum.
ben yemek yerken bile yoruluyorum akşam eşimle hiç oturamıyorum oturma pozisyonu bile rahatsız ediyor sorma.

Merak etme ben varım 14 kg almış biri olarak. 69 la başladım bı sabah 83 ü gördüm son 2 haftadır ayak bileklerim çok şiş ödem oluyor sanırım bende

Yanlız olmadığımı bilmek güzel

Yapmamak en iyisi

Valla biz de öyle yapıyoz canım ya Arada kanka diye takılıyoruz birbirimize

Hepsi çok güzeller canım.

Canım benim doktorum her gün iki tane olgun kivi yememi önerdi ve 45 dk-1 saat yürü dedi.. Kiviyi her gün yiyemesem de, yürüyüşle birlikte faydasını gördüğümü söyleyebilirim.

yok bebeklere birkaç gün önce baktı şimdi sırf şeker yüklemesi için gidiyorum.
ben yemek yerken bile yoruluyorum akşam eşimle hiç oturamıyorum oturma pozisyonu bile rahatsız ediyor sorma.
İki tane can tasimak kolay mi
Bol bol ye gucsuz kalma:)
Gerci sen bakiyorsundur kendine eminim
Sabah ben iki yumrta yedim
Esim arnold mu dogurcan bu ne diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…