Yapmamak en iyisiKIRMIZILIKUCUKKIZ
Ben riskli olanlarda son 3 ay yasak diye biliyorum. Burada biri yazmıştı ama kimdi hatırlayamadım.
Ben de şuan riskli miyim değil miyim bilemediğim için hiç teşebbüs etmiyorum. 16. Haftada bi kanamam olmuştu. Doktor yasak demişti. Sonra bidaha olmadı ama doktor bizi unuttu sanırım
Bence de ana kucagi şart canım ne de olsa sen neredeysen bebek orada olacak büyük rahatlık ben birisinden ödünç alicam yoksa ben de bu tarz birşey alırdım herhaldeEki Görüntüle 1963405
Ya su ana kucaklarina taktim kafayi
Simdi sunu soyleyeyim
İs yaparken oyun halisi muhtesem oluyordu
Koyuyordum oglumu, o oynarken ev supur mutfakta is yap rahattim
Simdi birakamam, abisi yalniz yakalarsa rahat durmaz
Eger ana kucagi alirsam yanimda tasiyabiliirum diye dusundum
Siz ne dusunuyrosunuz
Zehra güzelKızlar ben kızıma Zehra ismini koymak istiyorum. Çok hoşuma gidiyor nedense. Babası Visal diyordu. Anlamı kavuşmak demek. Ona dedim. Zehra visal olsun o zaman. Ya da Zehra Betül olarak düşünüyorum. Ama eşim iki isim sevmiyorum diyor. Zehra bana çok sıcak geliyor.
Ayrintiliyi saymazsak benim 2ay oldu resmen. Ben acik acik dedim doktora basta ne guzel her haftaydi bir ay cok gec ama dedim. Kadin bi kahkaha atti ayda bir iyi takma kafana dedi. Ben de bir ayi sayiyorum ama ondan bikac gun once gidiyorum.kar kardir
Benim doktor da hep 3hafta da çağırıyor nedense. Bide dakikalarca bakıyor. Devlette gidiyorum ama gerçekten çok iyi bi doktor özel olsa böyle olmazdı herhalde. Her gidişe hemen ellerini gösteriyor çok hoşuma gidiyor o elleri görmek
Benim 5 hafta oldu. Bu cuma randevumuz. Onu da güç bela ikna ettik. Biz daha erken olsun istiyoruz. Bir sorun olsa ben seni her hafta çağırırım dedi.Doktorumun muayene ücreti de normalin üstü. Böyle yapması aslında hoşuma gidiyor. Daha güven veriyor paragözlük açısından.
Canım ben bu zamana kadar hep ayda bir gittim. Hep öyle çağırdı.
Canım uyurken bacaklarının arasına yastık koy muhakkak benim agrimi o alıyor göbek büyüyüp üst bacak arası ıyice açıldığı için yastiksiz ağrıyor maalesef onun dışında doktoruna da bilgilendir istersenIyi aksamlar kizlar magnezyum icmeme ragmen aksam kalca agrisi cok yasiyorum bnm gibi olan var mi kontrole de daha cok var
Kiz bebekler kalcaya vurur diyolar normal mi ki diyorum iki gecedir uyuyamiyorum resmen daha 3 ay var nasil gecicek bilmiyorum
Ikinci çocukta ben de diyorum beklicem diye ama sana helal olsun ben meraklıyım biraz daben bekliyorum hatta ayrintili yaptirdim o yuzden 5-6 hafta sonra falan dusunuyorum gitmeyi. Kalp atisini da 7.hagtada duydum sonraki gidisimde 15 haftalikti baya bebek olmustu 8 hafta bekledim yani. Ikinci cocuk diye heralde :)
Bisi olmazmış kiiiYapmamak en iyisi
Rahat durun az:))
ne 4 haftası her hafta gidiyorum :))Kızlar siz gerçekten kontrol için 4 hafta bekleyebiliyor musunuz ben hep 3 haftada bir gittim doktorum bişey demedi ama son kontrolümde ustune başa başa 4 hafta sonra görüşürüz deyip durdu . Siz 4 hafta bekleyebiliyor musunuz yahu
Hangisi kullanisli olur acabaBence de ana kucagi şart canım ne de olsa sen neredeysen bebek orada olacak büyük rahatlık ben birisinden ödünç alicam yoksa ben de bu tarz birşey alırdım herhalde
Mavimli nasilsinne 4 haftası her hafta gidiyorum :))
iyiyim canım yatıyorum hep bebişlerin birinin suyu fazla değişmedi malesef ama iyi düşünüyorum hep. bugün 50 gr. şeker yüklemesine gideceğim, tatlısız hafif kahvaltı yapıp gelin dediler, bakalım. Sen nasılsın?Mavimli nasilsin
Nasil gidiyor
Cok cabuk yoruluyrm sirtim mirtim hep agriyordaiyiyim canım yatıyorum hep bebişlerin birinin suyu fazla değişmedi malesef ama iyi düşünüyorum hep. bugün 50 gr. şeker yüklemesine gideceğim, tatlısız hafif kahvaltı yapıp gelin dediler, bakalım. Sen nasılsın?
Fiyati cok ucuzKızlar madam Coco da indirim varmış. Çanta aldım inşallah kalitelidir. İlk defa orda Bisey aliyorumEki Görüntüle 1963408
yok bebeklere birkaç gün önce baktı şimdi sırf şeker yüklemesi için gidiyorum.Cok cabuk yoruluyrm sirtim mirtim hep agriyorda
Szileri merak ediyrm
Yazdiginizi gorunce icim rahatliyor:)
İyi dusun cnm iyi olacak insallahh
İnsallah seker sonucunda iyi cikar
Bebeklere de bakacak mi dr
Merak etme ben varım 14 kg almış biri olarak. 69 la başladım bı sabah 83 ü gördüm son 2 haftadır ayak bileklerim çok şiş ödem oluyor sanırım bende
Yapmamak en iyisi
Rahat durun az:))
Mide ilacı kullanmıyor musun? Dr bana verdi çok rahatım artık.Bıktım bu reflü beni mahvetti arkadaşlar sanki midem göğus boşlugunda gibi ne yesem hazmedemiyorum fazlada yemediğim halde p
Mum hiç görmedimMu la
mumlar da gzl miş.
Kızlar Mayıs annelerinde de paylaştım. Buradan da paylaşim belki fikir olur. Ben havuzluhandan aldım terlik, taç falan. Sonra hızımı alamadım. Kapı süsü, sepet, anne bebek yatak kurdelaları, kadehler ve bebek partisi için hediyelik aldım. Lohusa terlik ve taç takımı (anne-kız) 40 liraydı. Uğraşmaya değmez gibi geldi, aldım.
Canım benim doktorum her gün iki tane olgun kivi yememi önerdi ve 45 dk-1 saat yürü dedi.. Kiviyi her gün yiyemesem de, yürüyüşle birlikte faydasını gördüğümü söyleyebilirim.Kızlar ben bu kabızlık konusundan perişanım. Ikınmaya korkuyorum bebişe bişey olur diye ama başka türlü de olmuyor. Her sabah kayısı yiyorum hiç bir işe yaramıyor. Başka bir yol bilen var mı bağırsakları düzeltmek için
İki tane can tasimak kolay miyok bebeklere birkaç gün önce baktı şimdi sırf şeker yüklemesi için gidiyorum.
ben yemek yerken bile yoruluyorum akşam eşimle hiç oturamıyorum oturma pozisyonu bile rahatsız ediyor sorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?