2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yedıklerın bana az gıbı geldi
Ara ogunler lazım
Daha kuvvetlı beslen
Dışarıda yedıgınde ızgara et ya da balık ye derım
Çorbadan daha saglıklıdır

Canım senden daha az yiyorum ama 5 kilo aldım. Bünye meselesi sanırım birde çok yesem doğuma 30 kilo fazlayla giderim heralde.

Ben kesinlikle alacagım. Evimde ust kat alt kat olayı oldugu için nereye gidersem yanımda tasımayı dusunuyorum. Umarım aldıgım şeyi sever de rahat olur. Tasınabilir ve hafif olmasına dikkat edicem alırken..
Chıcco balloon diye bir model var guzel gıbı
Bıde şu tınt lovelar çokmeşhur

hormonlar düzgün mü, bir de az yerken karbonhidrat, şeker var mı? Ben de çok takıntılıyım, tartıdan inmiyorum :)

Hamilelikten önce nasıl besleniyorsam yine aynıyım. Sadece ekstra ara öğünde süt, muzlu süt falan içiyorum. Hiç bu kadar kilo almazdım normalde. En fazla bir iki kilo oynardım o kadar. Hormonlardan olduğunu düşünüyorum.artık cidden yapacak bişeyim yok kilo konusunda.

Zehra ismi her zaman insanları samimi gelmiştir, çok güzel bir tercih :) Kendi ismim diye söylemiş olmayayım :)

Soyluycem kesin cnm yastik da denedim cnm yok gene agriyo sabah hep yorgun kalkiyorum bu yuzden 2 yasinda oglum var bide cok zorlaniyorum su 3 ayi hayirlisiyla saglikli sihhatli gecirsek

24. haftada 9 kg, artık Dr. yürüyüşe başla dedi. Günde en az 30 dk yürüyorum. Benim minik bebeğim tatlı yedikçe çok hareket ediyor ve o kadar hoşuma gidiyor ki.. Normalde tatlı yemezdim ama şimdi sırf hareketlensin diye yediğim zamanlar oluyor. o zaman hiç kg düşünemiyorum

Kızlar benim doğum paketimde 1 seans diyetisyen hakkı vardı. Cumartesi günü gittim. Yediklerimin çok olmadığını anladım. Sadece ara öğünlerde fazla meyve yiyormuşum bunu fark ettim. Ayrıca süt ürünlerini de az tüketiyormuşum. Bana günde 2'şerden 4 hurma verdi kızlar bu arada sütün yanında. Belki sadece 2 tane yerim. Onun yerine kuru kayısı alternatifini koymuştu çünkü.
Havalar düzeldi ben de günde en az yarım saat yürümeye çalışıyorum. Tabi belime ve kasıklarıma ağrı giriyor sonrasında. 26. haftama bugün girdim şuan 8 kilo almış bulunmaktayım.

Yedıklerın bana az gıbı geldi
Ara ogunler lazım
Daha kuvvetlı beslen
Dışarıda yedıgınde ızgara et ya da balık ye derım
Çorbadan daha saglıklıdır
Her gidişimde kan testlerim yapılıyor. Eksiğim yok, günlük dengeli alıyorum. Hiç boş kalori yok. Dışarıdaki balık ve etten uzak duruyorum, toksoplazma olabilir ve kalitesini bilmiyorum etin. Haftada 3 gün et-balık yiyorum. Ara öğün konusunda haklısın, arada kuruyemiş filan yemeye çalışıyorum. Ama doğrusu 3 saatte bir beslenmek :) Ben genelde 9-12-18 saatlerinde besleniyorum :)

Tatlı dediğiniz bebek için uyuşturucu gibi. Yiyince hareketleniyor ama insülin seviyesi de artıyor. Ancak karındaki bebek-ğin pankreası ve kalbi gelişme aşamasında. Benim arkadaş fazla tatlı yediği için bir-iki haftada bebeğine 750 gr aldırdı. Çocuk doğduğunda şeker komasına girmesin diye, iki hafta sadece sebze ile diyet yaptırıp, çocuğun şekerini dengelediler. Çocuk doğduğunda havayla şişirilmiş yastık gibiydi.
Daha önce de, fazla şeker tüketiminin 7-8 aylık hamileliklerde ani bebek ölümü sendromuna sebep olabileceğini okumuştum.
Tabii herkes kendisi ve bebeği için en iyisini bilir. Ama şeker konusu araştırılmalı bence.

Evet cnm ya kramp giriyo gunduzde o yuzden agri hissediyorum bende iciyorum bu kontrol sorucam neden oluyo eskiler kiz bebek yapar diyolarmis annem bende sana hamileyken cok cektim dio insallh gecer

hormonlar düzgün mü, bir de az yerken karbonhidrat, şeker var mı? Ben de çok takıntılıyım, tartıdan inmiyorum :)

Hiçbir zaman hormonlarla ilgili şikayetim olmadı. Kontrollerim ve tahlillerim temiz. Şekerim falan da yok şükür. Dengeli besleniyorum. Önceki hamileliğimde de 20 kg. Almıştım. Dikkat edince daha fazla alınıyor galiba.

Ay Allah korusun o kadar aşırı yemiyorum :)
Kahvaltıda pekmez tahin veya helva. Sabah yemediysem akşam Bitter çikolata yanına süt aşırıya ben bile dayanamam :)

Ben kiloya takmiyorum nedense su dr larda takmasa iyi olucak oglumda 30 kilo aldim cunki nasil becerdiysem 25 verdim dikkat edince veriliyo bunda suanlik 6 kilo aldim bu aydan sonra daha hizli alicaz sanirim

Dr. herşeye takıyo, kontrole gidince 1 hafta kendime gelemiyorum sürekli kafamda sorular ve korkular oluyor.. Dr. sonuçta her olasılığı, herşeyi söylemekle yükümlü. Belki ben biraz olumlu söylediklerinden çok olumsuzlara takılıyorum. Erken doğum olabilir dedi, damarlardan biri gelişmediği için zayıf doğabilir dedi yani şuan kg almayı düşünmek kendi fiziğimi düşünmek bebeğime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Minnoşum iyi olsun gerekirse 20 kg daha alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…