- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Amigurumi yapan arkadaşlar vardı. Bana arkadaşımın ablası yaptı. Çok hoşuma gitti. Fikir olabilir belki.
Chıcco balloon diye bir model var guzel gıbı
Bıde şu tınt lovelar çokmeşhur
Aynisinin erkegini yapiyorum ben de simdi yapacaklarimi dizdim telefona sirayla basladimAmigurumi yapan arkadaşlar vardı. Bana arkadaşımın ablası yaptı. Çok hoşuma gitti. Fikir olabilir belki.
Evet haklisin artik dikkat edicem cnmValla canim 3 kilo bisey degil ben bu ay 5 kilo almisim ve ustelik seker cikti.allahtan ilk basta kilo kaybim vardi ama cok hizli bi sekilde geri aldim. Artik cok dikkat ediyorum. Kendi sagligim ve kizimin sagligi icin. Sende oyle dusun cok cok az ye tatli vs.zaten bebege bi yarari olmuyo bunlarin.
Olabilir yalnız sonucu almak için doktora gitmem gerekiyormuş ve kendisine iki hafta sonraya ancak randevu alabildim. Perinatalog olunca hep dolu oluyor. İnşallah şekerim yoktur. Gerçi yediğim tek tatlı kuru ve taze meyve. Yoksa hiç ıvır zıvır yemiyorum bakalım.Bnm doktorum dün şeker yüklemesi yapmadı. şayet bebeğin kilosunda anormal artış ya da suyunda fazlalık olursa yaparız dedi. belki de şekerin vardır..
Lafı ağzımdan aldın. Bnm teyzem kilolu hamile kalmıştı (80 üstü) ayrıca karaciğerinde cidii yağlanması vardı. hamile kalınca doktor acilen diyete başlattı. günde 1 kilo yoğurt, etini meyvesini çerezini yedi. hiç aç kalmıyorum ama çok dengeli besleniyorum demişti. çikolatayı ağzına sürmemişti mesela. . teyzem doğumdan sonra eski kilosuna göre daha zayıftı ve de topaç gibi oğlu oldu. bu arkadaşında kendi kilosu eriyordur bebek besleniyordur diye düşünmüştüm ben. valla diyet yapıp bebeğini de besleyebilene bravo. almam gerekenleri alıyorum ama kolamdan hamburgerimden şekerlemelerimden de eksik kalmıyorum. şimdi koca bi paket haribo bitirdim ya.
Canım seni niye hastaneye yatış vermiyorlar? Hergün takibin gerekiyor bence.KIRMIZILIKUCUKKIZ merhaba giremedim çünkü doktor , hastane, operasyon , mekik dokuyoruz. arkadaşlar her hafta yeni bir umutla başlıyor uz, su geldikçe moral bozukluğu , inşallah kritik zamanlar ı atlatıruz Allah büyük . Allah hepimize yardım etsin. Cuma gideceğiz Adapazarı na muhtemelen tekrar amnioinfüzyon yapacaklar, biraz önce doktor dan geldim su çok çok az dedi , sadece kordonun olduğu cepte görüyor um dedi. İnşallah cuma ya kadar idare eder Bizi.
Durumu, sağlığı, gebeliği sağlıklı geçen arkadaşlar , kendi adıma söylüyorum ki benim gibi riskli durumda olan arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyorlardır, sakın sevincinizi durumunuzu paylaşmamayı ihmal etmeyin, mutlu olurum ben . Çünkü hiç kimsenin yaşadığımız sıkıntılar ı çekmesini istemem, Allah kimseye yaşatmasın. Sadece , bazen çok önemsiz çok küçük şeyler e takılıyorsunuz, Allah kilonuzdan başka sıkıntı vermesin
KIRMIZILIKUCUKKIZ merhaba giremedim çünkü doktor , hastane, operasyon , mekik dokuyoruz. arkadaşlar her hafta yeni bir umutla başlıyor uz, su geldikçe moral bozukluğu , inşallah kritik zamanlar ı atlatıruz Allah büyük . Allah hepimize yardım etsin. Cuma gideceğiz Adapazarı na muhtemelen tekrar amnioinfüzyon yapacaklar, biraz önce doktor dan geldim su çok çok az dedi , sadece kordonun olduğu cepte görüyor um dedi. İnşallah cuma ya kadar idare eder Bizi.
Durumu, sağlığı, gebeliği sağlıklı geçen arkadaşlar , kendi adıma söylüyorum ki benim gibi riskli durumda olan arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyorlardır, sakın sevincinizi durumunuzu paylaşmamayı ihmal etmeyin, mutlu olurum ben . Çünkü hiç kimsenin yaşadığımız sıkıntılar ı çekmesini istemem, Allah kimseye yaşatmasın. Sadece , bazen çok önemsiz çok küçük şeyler e takılıyorsunuz, Allah kilonuzdan başka sıkıntı vermesin
Fiyat bnm icinde onemli cnm
Cok masraf yapmak istemiyrm
Senin dedigin model gozume carpmisti
Simdi daha detayli bakacagim
Bira z ozelliklerini acar misin
Ben de 8.5 kilo aldım.26. Haftadayız. Önceki hamileliklerimi 12 kiloyla bitirmiştim. Bunda 15-18 bekliyorum. Malum yaşım 39... metabolizma iyice yavaşladı, vücut kilo almaya meylediyor resmen. Hamilelik de buna en elverişli dönem... sağlık olsun, tansiyon şeker problemi olmasın da kiloyu çok dert etmiyorum artık. Hergün 10.000 adım atıyorum oysa.
O da mantıklı rahatlamak için ama off bilemiyorum ah şeker ahBen de yaptırmamayı düşündüm dikkat ederim yediklerime dedim rahat edemedim yaptırdım ve şeker çıkmadı bayağı bir rahatladım psikolojik olarak belki sende de çıkmaz
Sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun canım sonrası allah'a kalmış inşallah güzel haberlerini alırız..KIRMIZILIKUCUKKIZ merhaba giremedim çünkü doktor , hastane, operasyon , mekik dokuyoruz. arkadaşlar her hafta yeni bir umutla başlıyor uz, su geldikçe moral bozukluğu , inşallah kritik zamanlar ı atlatıruz Allah büyük . Allah hepimize yardım etsin. Cuma gideceğiz Adapazarı na muhtemelen tekrar amnioinfüzyon yapacaklar, biraz önce doktor dan geldim su çok çok az dedi , sadece kordonun olduğu cepte görüyor um dedi. İnşallah cuma ya kadar idare eder Bizi.
Anlayışın için çok teşekkür ederim. Ben zaten çoğunuzdan kiloluyum. 68 kilo başladım. Almamak o yüzden önemli benim için. Umarım herkes en sağlıklı ve en iyi hamileliği yaşar. Bu konuda üstüme çok gelindiği için daha fazla yazmıyorum, ve herkese çok güzel bir hamilelik diliyorum.
kızlar bir de bir şey soracağım 10.000 adım atanlar falan toplam gün içindeki aktivitelerini mi yazıyorlar yoksa sadece tempolu yürüyüş sırasındaki adımlarını mı?
mesela ben çok yorulduğum ve kasılma olduğu için,hafif tempoyla 15-20 dk yürüyorum.Onda da sanırım 3.000 falan anca oluyor.artık havalarda geç karardığı için bundan sonra yürüyüşleri sabah-akşam şeklinde yaparım diye düşündüm ama ,o zamanda düz hesap anca 6.000 atabilirim sanırım
bende dün yaptırdım 75 gr yükleme canım yaptırmakta fayda var şekerin varsa bebeğine daha çok zarar vereceksin belki ilaç kullanmak gerecek falan yaptırmadan emin olmak zorO da mantıklı rahatlamak için ama off bilemiyorum ah şeker ah
VallaBeatrices idelümsün niye yazmıyorsun...Herkes burada birbirini kırmadan paylaşımda bulunabilir..
sana bakıp motivasyon sağlamaya çalışıyorum ben..
hatta yürüyüşe bile başlamıştım düzenli olmasa da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?