2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Chıcco balloon diye bir model var guzel gıbı
Bıde şu tınt lovelar çokmeşhur

Ben de arkadaşlarımdan anakucaklarının ne kadar kullanışlı olduğunu biliyorum.. misafirliğe giderken bile götürüyorlar..
Ben chicconun balloon bouncer diye bir modeli var onu aldım. Turkuaz renk, titreşimi be müziği de var.. fiyatı da 450₺ gibiydi galiba...

ben önceden dizlerimden dolayı oturamıyordum alaturkaya şimdi dizlerimde ağrım yok ama göbekten dolayı rahatsız oluyorum.
kefir ben de meyveli içtim birkaç kere,sanırım hiç içmemekten iyidir. Ben yoğurt mayalıyorum evde ama kefiri yapamam sanırım.zaten mayasını nereden bulacağımı da bilmiyorum.

anakucağı konusunda da ablam küçük yeğenim de çok rahatını etti. Çok ağlak bir bebekti yeğenim,tek sakinleştiği yer anakucağıydı. Ama sanırım onunki de üretimden kalkmış, eğer yaptırabilirsek yeğeniminkini yaptırıp kullanacağız,olmazsa bende almak istiyorum.yeğenimin ki aşağıdakiydi.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 73
Amigurumi yapan arkadaşlar vardı. Bana arkadaşımın ablası yaptı. Çok hoşuma gitti. Fikir olabilir belki.
Aynisinin erkegini yapiyorum ben de simdi yapacaklarimi dizdim telefona sirayla basladim

Evet haklisin artik dikkat edicem cnm

KIRMIZILIKUCUKKIZ merhaba giremedim çünkü doktor , hastane, operasyon , mekik dokuyoruz. arkadaşlar her hafta yeni bir umutla başlıyor uz, su geldikçe moral bozukluğu , inşallah kritik zamanlar ı atlatıruz Allah büyük . Allah hepimize yardım etsin. Cuma gideceğiz Adapazarı na muhtemelen tekrar amnioinfüzyon yapacaklar, biraz önce doktor dan geldim su çok çok az dedi , sadece kordonun olduğu cepte görüyor um dedi. İnşallah cuma ya kadar idare eder Bizi.

Durumu, sağlığı, gebeliği sağlıklı geçen arkadaşlar , kendi adıma söylüyorum ki benim gibi riskli durumda olan arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyorlardır, sakın sevincinizi durumunuzu paylaşmamayı ihmal etmeyin, mutlu olurum ben . Çünkü hiç kimsenin yaşadığımız sıkıntılar ı çekmesini istemem, Allah kimseye yaşatmasın. Sadece , bazen çok önemsiz çok küçük şeyler e takılıyorsunuz, Allah kilonuzdan başka sıkıntı vermesin

Olabilir yalnız sonucu almak için doktora gitmem gerekiyormuş ve kendisine iki hafta sonraya ancak randevu alabildim. Perinatalog olunca hep dolu oluyor. İnşallah şekerim yoktur. Gerçi yediğim tek tatlı kuru ve taze meyve. Yoksa hiç ıvır zıvır yemiyorum bakalım.

Canım seni niye hastaneye yatış vermiyorlar? Hergün takibin gerekiyor bence.

Arkadaşım inşallah emeklerinşzin karşılığında sağlıklı sıhhatli bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Cumadan önce gelseniz daha iyi olur sanki.
Çok iyi niyetli güzel düşünüyorsun, inşallah sen de bu sıkıntılı dönemi atlatırsın.

Fiyat bnm icinde onemli cnm
Cok masraf yapmak istemiyrm
Senin dedigin model gozume carpmisti
Simdi daha detayli bakacagim
Bira z ozelliklerini acar misin

Canim ben ebebek magazasinda modelleri incelemistim.mesela senin paylastigin bir model vardi yesil renk biraz daha uygun.cok uyduruk duruyodu.mesela cogunun icinde o sunger ped yoktu. Gicik olmustum bu duruma.
alacaksan mutlaka yerinde incele. Ben yerinde inceleyip netten 110 tl daha ucuza aldim bu urunu.gayette saglam geldi.2 gunde. Ozellikleride chicco ile benzer ozellikte. Isimi gorecek tipte bisey. Hem yatabiliyor hem dik durabiliyor. Ustunde oyuncaklarida var, gunesligide eger balkona cikarsa bebis orteriz..,Birde sallaniyor.ama kullanan bir ark.in bebegi sallamasini begenmemis birde hamak almis gerci bebegi onuda begenmemis. Yani kostur kostur degilde daha narin sallaniyor. Benim aldigim park yatakta oyle az sallaniyor. Bebek neye alisirsa oyle devam eder diye dusunuyorum...pisman degilim. Digerleri bana cok pahali geldi acikcasi. O kadar para vermk istemedim.

ben dün 10.000 adım attım bugün kendimi yataktan spatula ile kazıyıp kalktım yataktan bugün 3000 adım atmışım o da yürüyüş değil

Sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun canım sonrası allah'a kalmış inşallah güzel haberlerini alırız..

Beatrices idelümsün niye yazmıyorsun...Herkes burada birbirini kırmadan paylaşımda bulunabilir..
sana bakıp motivasyon sağlamaya çalışıyorum ben..
hatta yürüyüşe bile başlamıştım düzenli olmasa da...

canım ben hepsini yazıyorum gün boyu attığım adımların
10.000 adım tempolu atamam ya
o kadar sportif yapıda biri hiç olmadım..

kızlar beşiğin içine nasıl yataklar aldınız, visco, latex yada diğerlerinden karar veremedim fikre ihtiyacım var

Ben de 3.5 km. Tempolu yürüyorum bir süredir gün içindeki adimlarimi saymadım ama baya çoktur evin içinde deli dana gibi o odadan bu odaya gidip duruyorum hayır çoğunun manası da yok unutkanlık başladı bi odaya neden gittiğimi hatirlasam bişey yapcam.

Kızlar gözlerim kör oldu okumaktan ne çok yazmışsınız. Allah muhabbetinizi arttırsın
Bebişlerinizin fotolarına bayıldım
maşallah ne tatlılar ...yer onları teyzesi...

kilo konusunu sormayın..yürüyüşe başladım haftada 3 gün 20 dk yürüyorum
evet sizin için küçük olabilir ama benim için büyük bir adım....

bu arada 9 kg artışı gördüm tartıda...

Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlara sorum olacaktı...Doktor 28.haftada aşı yaparız demişti..
Sonra unuttu mu ne beni 30. haftada çağırdı...Sizce illa 28 de mi olmak gerekir yoksa 30 da gitsem olur mu?

Valla beatrices bana da ilham veriyor. Benim fikrimce önemli olan bebeklerin kilo alması annelerin değil ama bu aynı zamanda bünye meselesi mesela ben hiçbir ıvır zıvır yemiyorum porsiyonlarım oldukça küçük tabi sağlıklı buna rağmen nerdeyse 9 kilo aldım. Kendimi biliyorum önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…