Geçmiş olsun. Bebek pozisyon değiştirebiliyor sık sık. böyle bir durumum yok ama, ayrıntılıya gittiğimde bir hanımın vardı, bebeğin pozisyonu değişmişti kontrolde. İki haftada değişmiş olabilir bile, başka bir ultrason yaptırmanız mümkün mü?
Bir de böyle riskler olduğunda ciğer geliştirici vuruluyor, haftalık takip yapılıyor. Belki o kadar da sıkıntılı değildir durumunuz.
Eleriyle gozunumu kapatmjs o ya:)canim bebeğinin fotolarini gordum ne guzel de poz vermis size masallah ona benim kizim cok nazli cikti ellerini yuzunden bir türlü cektiremedik goremedim yuzunu oglum gostermisti guzel bi fotosu var bebisine benziyo hatta gorunce bi garip oldum :) saglikla al insallah kucagina bende inatci kizimi ekliyim bisey belli olmuyo ama :)
Fiyat bnm icinde onemli cnmbenimde ilk aldığım şeylerden biri anakucağı. ben casual actıvıty rocher tercıh ettım. mağazaya başka model almaya gıttım ama orda fıkrım değişti, sağlamdı.fıyatıda dığerlerine nazaran ıyydı. eğer onu almasaydım chıcco ballonu ve tınylove cok begenmıstım.ama aralarında cok fark göremedim.özellıkle chıcco ıle. fıyat benım için önemlıydı o yüzden netten sıparısle aldım.269 tl ye.
ahh isim çok tatlı olmuş. ismi ile yaşasın.
kızlar bizim bebişin ismi %90 Göktuğ %10 Ozan
valla kapı süsü yaptırıp isim yazdıranlara çok hevesleniyorum.çunku hala emın değilim....
bir arkadaşımı gecen yıl çok kınamıştım, başıma geldi.
bebeiş doğdu karar veremediler. kımlık çıkartmanın yasal süresi varmış.30 gün. bu ark 30.gun gıttı kımlığını çıkarttı cocugun, koydukları ısımde ali gibi bişeydi.
O gun esimin de randevusu vardi bizim randevu biraz aksayinca esim giremedi ayrintiliya. Ben yoktum kizim gostermemis yüzünü ışte babasini istemis dedi simdiden kiziyla arasinda ask baslatmaya calisiyo yandim ben :))Bayılıyorum şu fotoğraflara :) nazlıys bsk sen kollarıyla kapamış tospik, yerim yaa
arkadaşlar bugün şeker testi yaptırdım 137 çıktı sınır gibi bişey doktor biraz unu şekeri azalt dedi
Benim kuzenimin eşinin oğlu da 6. aydan itibaren doğum yoluna girmişti. 38. haftada sezeryanla aldılar. Gönlünüzü ferah tutun.Teşekkür ederim.Bebek oynuyor ve basını koyduğu son nokta yine aynı yer oluyormuş.Yani rahim ağzına yakın.Umarım dediğiniz gibidir.iğneden bahsetmedi çünkü.kasılman var mı sancın oluyor mu diye sorular sordu. İçimden "desdur daha kaçıncı haftam ki sancım olsun" demiştim.o zaman 23 hafta filandım. ..
sorma yüz görümlügü istedi heralde cadı :) dogumda takariz artik koluna bir bilezik napalimEleriyle gozunumu kapatmjs o ya:)
ay insan vicdan azabı yaşıyor di mi? bende çok canım istediğinde hamileyim yicem tabi diyip yiyorum sonra kendime kızıyorum. Sonra Allah'tan diğer besinleri alıyorum diye kendimi ikna ediyorum böyle bir döngü içinde yuvarlanıp gidiyoruz işte
Kızlar merhaba.İki hafta önce kontrole gittim doktorum "erken doğum riskin var bebeğin başı çok aşağıda doğum hizasına yakın bunun için bol bol yat ayaklarını akşamları hep havada tut" dedi.Ve benim iki haftadır kafam allak bullak.Haliyle bu duruma canım sıkıldı. Sizdede bunun gibi bi durum yaşayan var mı?
kızlar bir de bir şey soracağım 10.000 adım atanlar falan toplam gün içindeki aktivitelerini mi yazıyorlar yoksa sadece tempolu yürüyüş sırasındaki adımlarını mı?
mesela ben çok yorulduğum ve kasılma olduğu için,hafif tempoyla 15-20 dk yürüyorum.Onda da sanırım 3.000 falan anca oluyor.artık havalarda geç karardığı için bundan sonra yürüyüşleri sabah-akşam şeklinde yaparım diye düşündüm ama ,o zamanda düz hesap anca 6.000 atabilirim sanırım
kızlar ben şu meyveli kefirden içmeye başladım. haftada 3 şişe içmeyi düşünüyorum. bi şişe 250 ml. (sanırım bi bardak çıkıyor). netten biraz baktım doktorlar öneriyormuş. fakat ev yapımı yok maalesef. zaten sadenin tadı de güzel değil. elbet markettekinin de faydası vardır. dimi kızlar?
bir de şu alaturka tuvaletleri kullanabiliyormusunuz? ben hiç alışık değilim ama iş yerinde mecburen kullanıyorum. artık oturamıyorum karnımdan. insanlar 8-9 aylık nsl kullanıyor o tuvaletleri ya.biri bana söylesin. insanın karnı sıkışıyor, bebekte sıkışır.
Ahh sorma sorma evde alafranga tercihim ama umumi tuvaletlerde hijyen açısından alaturka tercih ederim. Ama düşecek gibi oluyorum 1 aydır alaturkada. Comelince denge bozuluyor beni bu izleyen olsa gülmekten ölür dengede durmaya çalışıyorum e malum umumi tuvalet hicbiyerden destek alamiyorsun. Bi de bebis sıkıştığı için pit pit vuruyor. Tamamını yapamadan kalkıyorumkızlar ben şu meyveli kefirden içmeye başladım. haftada 3 şişe içmeyi düşünüyorum. bi şişe 250 ml. (sanırım bi bardak çıkıyor). netten biraz baktım doktorlar öneriyormuş. fakat ev yapımı yok maalesef. zaten sadenin tadı de güzel değil. elbet markettekinin de faydası vardır. dimi kızlar?
bir de şu alaturka tuvaletleri kullanabiliyormusunuz? ben hiç alışık değilim ama iş yerinde mecburen kullanıyorum. artık oturamıyorum karnımdan. insanlar 8-9 aylık nsl kullanıyor o tuvaletleri ya.biri bana söylesin. insanın karnı sıkışıyor, bebekte sıkışır.
Cok tatlisorma yüz görümlügü istedi heralde cadı :) dogumda takariz artik koluna bir bilezik napalim
Moralini bozma canım bende yatıyorum erken doğum riskinden dolayı bebeklerimiz sağlıjlı olsunda yatalım naplım hele havalar böyle güzel olunca zor geliyo yatmak ama bebişler dünyaya gelince bol bol çıkarız onlarla inşallah..progestanı hem hap hem iğne olarak kullanıyorum bendeBugun kontrolümüz vardi. Cok sukur simdilik iyiyiz. Normal mi bu haftada bilmiyorum 1090 gram olmus boyunu hatirlamiyorum. Cift rahim oldugu icin rahim agzim hep kontrol altinda cok sukur oda iyi. Erken dogum riskim varrahmimden dolayi. Yürüyüş yasak azda olsa yürüyordum oda yasaklandi. Yatiş vermedi ama ev işi yapmak bile yok. Genelde otur uzan arada evin icinde dolas dedi. Bebegin hareketleriyle ilgili genelde asagida hissediyorum diye soyledim oda rahmimden dolayiymis. Progestereon verdi gunde 3 kere. Kalsiyum ve magnezyum verdi.
Kilosu hafta na göre güzel canım maşallah.. bu arada geçmiş olsun bolca dinlen. Keyif yap. Işleri bırak koçan yapsın şurada 3 ay kaldı. Az prenses olBugun kontrolümüz vardi. Cok sukur simdilik iyiyiz. Normal mi bu haftada bilmiyorum 1090 gram olmus boyunu hatirlamiyorum. Cift rahim oldugu icin rahim agzim hep kontrol altinda cok sukur oda iyi. Erken dogum riskim varrahmimden dolayi. Yürüyüş yasak azda olsa yürüyordum oda yasaklandi. Yatiş vermedi ama ev işi yapmak bile yok. Genelde otur uzan arada evin icinde dolas dedi. Bebegin hareketleriyle ilgili genelde asagida hissediyorum diye soyledim oda rahmimden dolayiymis. Progestereon verdi gunde 3 kere. Kalsiyum ve magnezyum verdi.
Zaten genelde eşime yaptiriyorum evde oldugunda yapıyor sagolsun. Erken dogum riskim hep vardi benim hep dikkat ediyorum ama dahada dikkat etmem gerek artik. Napalim bebislerimiz iyi olsunda gerisi katlanilirKilosu hafta na göre güzel canım maşallah.. bu arada geçmiş olsun bolca dinlen. Keyif yap. Işleri bırak koçan yapsın şurada 3 ay kaldı. Az prenses olyat dinlen uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?