2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Teşekkür ederim.Bebek oynuyor ve basını koyduğu son nokta yine aynı yer oluyormuş.Yani rahim ağzına yakın.Umarım dediğiniz gibidir.iğneden bahsetmedi çünkü.kasılman var mı sancın oluyor mu diye sorular sordu. İçimden "desdur daha kaçıncı haftam ki sancım olsun" demiştim.o zaman 23 hafta filandım. ..

Eleriyle gozunumu kapatmjs o ya:)

kızlar bir de bir şey soracağım 10.000 adım atanlar falan toplam gün içindeki aktivitelerini mi yazıyorlar yoksa sadece tempolu yürüyüş sırasındaki adımlarını mı?
mesela ben çok yorulduğum ve kasılma olduğu için,hafif tempoyla 15-20 dk yürüyorum.Onda da sanırım 3.000 falan anca oluyor.artık havalarda geç karardığı için bundan sonra yürüyüşleri sabah-akşam şeklinde yaparım diye düşündüm ama ,o zamanda düz hesap anca 6.000 atabilirim sanırım

Fiyat bnm icinde onemli cnm
Cok masraf yapmak istemiyrm
Senin dedigin model gozume carpmisti
Simdi daha detayli bakacagim
Bira z ozelliklerini acar misin

Bayılıyorum şu fotoğraflara :) nazlıys bsk sen kollarıyla kapamış tospik, yerim yaa
O gun esimin de randevusu vardi bizim randevu biraz aksayinca esim giremedi ayrintiliya. Ben yoktum kizim gostermemis yüzünü ışte babasini istemis dedi simdiden kiziyla arasinda ask baslatmaya calisiyo yandim ben :))

Benim kuzenimin eşinin oğlu da 6. aydan itibaren doğum yoluna girmişti. 38. haftada sezeryanla aldılar. Gönlünüzü ferah tutun.

ya sorma. bi de hergün bi vukuat. hafta 1-2ye düşürsem o bile kafi bana. gebe öncesi de böyleydim gerçi. yemekten ziyade diğerlerini arardım hep. ekmek olayını falan zaten geçtim. bnm bulunduğum ilde fırınlar da çok yaygın. sabah taze açık ekmek ve çörek alıp kahvaltıda afiyetle gömüyorum. allahtan protein alıyorumda azıcıkta olsa rahatlıyorum.sanırım biraz dikkat etmeliyiz cnm. almadım almadım diye yazıyordum burda daha 2 ay öncesine kadar. son 3 ayı düşünemiyorum.

u haftalarda aşağıya dönüyor bebişler. dün doktorumda doğum pozisyonu almış dedi ama bir problem yoktu. demek snn fazla aşağıda.

bende bugün başlyırum yürüyüşe. burda havalar henüz 6 derece. akşamları 2-3 e düşer sanırım. ben alıştıra alıştıra yürüycem. ilk hafta yarım saat, sonra 1..haftada 5 gün yeterli yahu. profesyonel sporcular da hafta maks 5 gün antrenman yapar.

kızlar ben şu meyveli kefirden içmeye başladım. haftada 3 şişe içmeyi düşünüyorum. bi şişe 250 ml. (sanırım bi bardak çıkıyor). netten biraz baktım doktorlar öneriyormuş. fakat ev yapımı yok maalesef. zaten sadenin tadı de güzel değil. elbet markettekinin de faydası vardır. dimi kızlar?

bir de şu alaturka tuvaletleri kullanabiliyormusunuz? ben hiç alışık değilim ama iş yerinde mecburen kullanıyorum. artık oturamıyorum karnımdan. insanlar 8-9 aylık nsl kullanıyor o tuvaletleri ya.biri bana söylesin. insanın karnı sıkışıyor, bebekte sıkışır.

Ben evde kefir yapardım eskiden tadı çok ta kötü olmıuyordu. maya bulsam yine yaparımda bulamazsan marketlerde fena değildir herhalde.

bizim iş yerinde de sadece alaturka tuvalet var ve bende otururken çok zorlanıyorum. bide sık çıkıyorum tuvalete resmen tuvalet olayı işkence gibi olmaya başladı

Bugun kontrolümüz vardi. Cok sukur simdilik iyiyiz. Normal mi bu haftada bilmiyorum 1090 gram olmus boyunu hatirlamiyorum. Cift rahim oldugu icin rahim agzim hep kontrol altinda cok sukur oda iyi. Erken dogum riskim var rahmimden dolayi. Yürüyüş yasak azda olsa yürüyordum oda yasaklandi. Yatiş vermedi ama ev işi yapmak bile yok. Genelde otur uzan arada evin icinde dolas dedi. Bebegin hareketleriyle ilgili genelde asagida hissediyorum diye soyledim oda rahmimden dolayiymis. Progestereon verdi gunde 3 kere. Kalsiyum ve magnezyum verdi.

Bende karnımdan oturamıyorum ya heksi eshma klozet kullanıyorum o yüzden. Son haftalarda tavsiye edilıyor ama normal doğumu kolaylaştırdığı için. Bizim iş yerinde de alaturka var. Mecburen kullanıyoruz ama göbeğimden rahat edemiyorum. Minnak bebek de sıkışıyor zaten vuruyor yazık hemen.

Ahh sorma sorma evde alafranga tercihim ama umumi tuvaletlerde hijyen açısından alaturka tercih ederim. Ama düşecek gibi oluyorum 1 aydır alaturkada. Comelince denge bozuluyor beni bu izleyen olsa gülmekten ölür dengede durmaya çalışıyorum e malum umumi tuvalet hicbiyerden destek alamiyorsun. Bi de bebis sıkıştığı için pit pit vuruyor. Tamamını yapamadan kalkıyorum

Moralini bozma canım bende yatıyorum erken doğum riskinden dolayı bebeklerimiz sağlıjlı olsunda yatalım naplım hele havalar böyle güzel olunca zor geliyo yatmak ama bebişler dünyaya gelince bol bol çıkarız onlarla inşallah..progestanı hem hap hem iğne olarak kullanıyorum bende

Kilosu hafta na göre güzel canım maşallah.. bu arada geçmiş olsun bolca dinlen. Keyif yap. Işleri bırak koçan yapsın şurada 3 ay kaldı. Az prenses ol yat dinlen uzme kendini

Kilosu hafta na göre güzel canım maşallah.. bu arada geçmiş olsun bolca dinlen. Keyif yap. Işleri bırak koçan yapsın şurada 3 ay kaldı. Az prenses ol yat dinlen uzme kendini
Zaten genelde eşime yaptiriyorum evde oldugunda yapıyor sagolsun. Erken dogum riskim hep vardi benim hep dikkat ediyorum ama dahada dikkat etmem gerek artik. Napalim bebislerimiz iyi olsunda gerisi katlanilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…