2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bana da doktorum meyvenin yanında süt veya süt ürünleri tüketme demiiti.meyvenin vitaminini alamıyomusuz o zaman.aradan iki saat gecince süt yada yogurt ye dedi.aynı sekilde kuruyemiş yiyincede iki saat sonra süt ürünleri

Sagol canim. 5 boyutlu mincirmanin yerini hicbir sey tutamaz tabii ki

Sagol canim. 5 boyutlu mincirmanin yerini hicbir sey tutamaz tabii ki
canim bebeğinin fotolarini gordum ne guzel de poz vermis size masallah ona benim kizim cok nazli cikti ellerini yuzunden bir türlü cektiremedik goremedim yuzunu oglum gostermisti guzel bi fotosu var bebisine benziyo hatta gorunce bi garip oldum :) saglikla al insallah kucagina bende inatci kizimi ekliyim bisey belli olmuyo ama :)

Eklentiler

• IMG-20170306-WA0005~2.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 107
Kizlar bende patron bebek dusunuyorum yada fasulye diyolar hem reflu olmuyomus bebekler hem ben nere gitcem icine koyabilirim die dusundum oglumdan bisey yapamaz heralde ole umit ediyorum

kızlar aslında bu beslenme ve gelişim muhabbetlerini birbirimizi kırmadan yaparsak bir problem yok.. Tabii ki bende çok üzülüyorum tüm sıkıntıda olan arkadaşlarımıza ama burası bizim aynı dönemde olduğumuz birçok insanla konuşabildiğimiz tek yer. Sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de paylaşmalıyız.. zeyno nun ilk kötü haberinde topiğe bir kasvet havası çökmüştü,kimse ne yazacağını ne diyeceğini bilemiyordu. kimdi hatırlamıyorum biraz da olsun muhabbet değişsin diye bize kontrolünden iyi haberler vermişti. Bence o dönemde hepimize çok iyi gelmişti o paylaşım..nasıl ki zeynonun bebeği için dua ediyorsak,iyi durumda olan bebekler için de maşallah demeliyiz.. Yani benim düşüncem bu şekilde..

bir de bence beatrices önde olduğunu söylemek zorunda hissetti kendini.Yani hepimiz o kadar kilo alıyoruz ki sanki onunki anormalmiş gibi davranmaya başladık,haliyle o da kendinde de bebeğinde de bir problem olmadığını hatta önde olduğunu söyleme ihtiyacı hissetti.hiçbirimiz doktor değiliz nihayetinde kendi doktoru problem yok diyorsa o kadar üstüne gitmemeliyiz.
Mesela birçoğunuzun doktoru 5.ay için 4-5 kiloya fazla diyorken benimki hiçbir şey demediği gibi kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun dedi. Bu bünyeden bünyeye-bebekten bebeğe değişebilen bir faktör. O yüzden sadece boy-kilo hesabı yaparak birbirimizle kıyasa girmemek en doğrusu.

Canim cok tesekkür ederim, belki de ogluslar benzeyecek birbirine ha, ne güzel :) Kizin resmen saklanbac oynuyor sizinle cok sirin hihi

Bayılıyorum şu fotoğraflara :) nazlıys bsk sen kollarıyla kapamış tospik, yerim yaa

+1

Chıcco balloon diye bir model var guzel gıbı
Bıde şu tınt lovelar çokmeşhur
benimde ilk aldığım şeylerden biri anakucağı. ben casual actıvıty rocher tercıh ettım. mağazaya başka model almaya gıttım ama orda fıkrım değişti, sağlamdı.fıyatıda dığerlerine nazaran ıyydı. eğer onu almasaydım chıcco ballonu ve tınylove cok begenmıstım.ama aralarında cok fark göremedim.özellıkle chıcco ıle. fıyat benım için önemlıydı o yüzden netten sıparısle aldım.269 tl ye.

Canim tesekkürler Biz de karar verdik artik, Julien Can olacak Siz ne karar verdiniz?

ahh isim çok tatlı olmuş. ismi ile yaşasın.
kızlar bizim bebişin ismi %90 Göktuğ %10 Ozan
valla kapı süsü yaptırıp isim yazdıranlara çok hevesleniyorum.çunku hala emın değilim....

bir arkadaşımı gecen yıl çok kınamıştım, başıma geldi.
bebeiş doğdu karar veremediler. kımlık çıkartmanın yasal süresi varmış.30 gün. bu ark 30.gun gıttı kımlığını çıkarttı cocugun, koydukları ısımde ali gibi bişeydi.

Anlayışın için çok teşekkür ederim. Ben zaten çoğunuzdan kiloluyum. 68 kilo başladım. Almamak o yüzden önemli benim için. Umarım herkes en sağlıklı ve en iyi hamileliği yaşar. Bu konuda üstüme çok gelindiği için daha fazla yazmıyorum, ve herkese çok güzel bir hamilelik diliyorum.

Bnm doktorum dün şeker yüklemesi yapmadı. şayet bebeğin kilosunda anormal artış ya da suyunda fazlalık olursa yaparız dedi. belki de şekerin vardır..

Lafı ağzımdan aldın. Bnm teyzem kilolu hamile kalmıştı (80 üstü) ayrıca karaciğerinde cidii yağlanması vardı. hamile kalınca doktor acilen diyete başlattı. günde 1 kilo yoğurt, etini meyvesini çerezini yedi. hiç aç kalmıyorum ama çok dengeli besleniyorum demişti. çikolatayı ağzına sürmemişti mesela. . teyzem doğumdan sonra eski kilosuna göre daha zayıftı ve de topaç gibi oğlu oldu. bu arkadaşında kendi kilosu eriyordur bebek besleniyordur diye düşünmüştüm ben. valla diyet yapıp bebeğini de besleyebilene bravo. almam gerekenleri alıyorum ama kolamdan hamburgerimden şekerlemelerimden de eksik kalmıyorum. şimdi koca bi paket haribo bitirdim ya.

bu arada bebişimde birazcık zayıf çıktı. oysaki iştahımın olmadığı ilk 5 ay bebek önde gidiyordu ben ise 2 kilo bile almamıştım. 2 ayda 4 kilo aldım şimdi. toplamda 6..

valla maşallah ben sizi çok taktir ediyorum, keşke hepimiz sizin gibi olabilsek ama dediğiniz gibi herkesin yaşam tarzı ve bünyesi farklı, kilo alsakta almasakta sağlıklıca doğururuz inşallah :)

ay insan vicdan azabı yaşıyor di mi? bende çok canım istediğinde hamileyim yicem tabi diyip yiyorum sonra kendime kızıyorum. Sonra Allah'tan diğer besinleri alıyorum diye kendimi ikna ediyorum böyle bir döngü içinde yuvarlanıp gidiyoruz işte

Kızlar merhaba.İki hafta önce kontrole gittim doktorum "erken doğum riskin var bebeğin başı çok aşağıda doğum hizasına yakın bunun için bol bol yat ayaklarını akşamları hep havada tut" dedi.Ve benim iki haftadır kafam allak bullak.Haliyle bu duruma canım sıkıldı. Sizdede bunun gibi bi durum yaşayan var mı?

arkadaşlar bugün şeker testi yaptırdım 137 çıktı sınır gibi bişey doktor biraz unu şekeri azalt dedi

Aa bide kilo muhabbeti yapmışsınız bende 25 haftanın içindeyim ve 7 kilo aldım.Resimdeki haftama göre normalmiş.. .

Geçmiş olsun. Bebek pozisyon değiştirebiliyor sık sık. böyle bir durumum yok ama, ayrıntılıya gittiğimde bir hanımın vardı, bebeğin pozisyonu değişmişti kontrolde. İki haftada değişmiş olabilir bile, başka bir ultrason yaptırmanız mümkün mü?

Bir de böyle riskler olduğunda ciğer geliştirici vuruluyor, haftalık takip yapılıyor. Belki o kadar da sıkıntılı değildir durumunuz.

Canım aklında olsun soğuk soda içersende bebek hareketleniyormuş dr söyledi hemde mineral içerdiği için faydalıda ama sade soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…