Benim kuzenimin eşinin oğlu da 6. aydan itibaren doğum yoluna girmişti. 38. haftada sezeryanla aldılar. Gönlünüzü ferah tutun.
Troit sorunun mu var????Bu arada ben haftami bile kaybetmisim ya
Arkadas sordu burda 25 haftaligimdiyrm
Halbuki 26 bitti gitti
Okadar biraktim kendimi
Endokrine randevu almam lazim
Alayim bari
Malum tiroitlerr yetmiyor hafta gectikce
Bi ay sonra gel diyor hep ama ben iki doktora gidiyorum. Biri özelde biri devlette. Tahlilleri devlette yaptiriyorum. Bide rahim agzim hep korkutuyor beni sirf o yuzden 2 hafta arasi oluyor kontrollerin. Icim rahat etmiyor yoksa. Hic yormuyorum zaten kendimi bastan beri bebek kilosu arttikca dahada dikkat etmem gerek o yuzden hep oturuyorum uzaniyrm arada ayaga kalkiyorum hepsi bu. Napalim bebeklerimiz iyi olsun hepsi gecerMasallah kilosu iy İ cnm
Sen endise etme doktoru dinle ama
Bak bazisi rahat durmuyor is falan yapiyor
Kolla kendini
Bidahaki kontrol ne zaman
ben de uyuyamadımefsunsuz ve mavimli Sağolun hanımlar:) Ne yalancı olma ihtimalim kaldı, ne bebeğimin haftası büyüklüğü ile övünmem, ne doktorumun ne biçim bir doktor olduğu kaldı ne de kilo almayacağım diye bebeğimden kestiğim:) Arada konuşuruz biz yine, ama burada kendimi üzmeme değmez. Bak bu saat oldu uyuyamadım:) Sevgiler, iyi geceler (günaydın :)) size
Selam kizlar, ben ocak 2017 annesiyim.umarim tek avazda saglikla kavusursunuz bebislerinize.bu arada bebişimde birazcık zayıf çıktı. oysaki iştahımın olmadığı ilk 5 ay bebek önde gidiyordu ben ise 2 kilo bile almamıştım. 2 ayda 4 kilo aldım şimdi. toplamda 6..
Evt cnm normalde de hastayimTroit sorunun mu var????
Banada oluyr ya cise kalmak ozelikleOf of uykum yine kaçtı ya. Bi saat oldu
İyi yapiyorsun cnmBi ay sonra gel diyor hep ama ben iki doktora gidiyorum. Biri özelde biri devlette. Tahlilleri devlette yaptiriyorum. Bide rahim agzim hep korkutuyor beni sirf o yuzden 2 hafta arasi oluyor kontrollerin. Icim rahat etmiyor yoksa. Hic yormuyorum zaten kendimi bastan beri bebek kilosu arttikca dahada dikkat etmem gerek o yuzden hep oturuyorum uzaniyrm arada ayaga kalkiyorum hepsi bu. Napalim bebeklerimiz iyi olsun hepsi gecer
Masallah nasılda buyumussKızlar karnıma baktıkça inanamıyorum. Çok büyüdük artıkBugün fotoğraflara baktıkça daha net anladım.
Senin de kadınlar günün kutlu olsun canım..Gunaydin arkadaslar
Herkesin kadinlar gunu kutlu olsuuun
Kızlar karnıma baktıkça inanamıyorum. Çok büyüdük artıkBugün fotoğraflara baktıkça daha net anladım.
Banada oluyr ya cise kalmak ozelikle
Uyutmuyor beni:)
Sen calisiyirmuydun
Kadinlar günümüz kutlu olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?