2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlaaar noluyonuuuzzz hadi gebeliğinize veriyorum Güzel güzel sohbetler etmek, birbirimize yaşadıklarımızı anlatmak varken böyle konuşmak niye?Ne güzel değilmi aynı dönemin gebeleri olmak birarada olmak...

Bu arada ben haftami bile kaybetmisim ya
Arkadas sordu burda 25 haftaligimdiyrm
Halbuki 26 bitti gitti
Okadar biraktim kendimi
Endokrine randevu almam lazim
Alayim bari
Malum tiroitlerr yetmiyor hafta gectikce
Troit sorunun mu var????

Masallah kilosu iy İ cnm
Sen endise etme doktoru dinle ama
Bak bazisi rahat durmuyor is falan yapiyor
Kolla kendini
Bidahaki kontrol ne zaman
Bi ay sonra gel diyor hep ama ben iki doktora gidiyorum. Biri özelde biri devlette. Tahlilleri devlette yaptiriyorum. Bide rahim agzim hep korkutuyor beni sirf o yuzden 2 hafta arasi oluyor kontrollerin. Icim rahat etmiyor yoksa. Hic yormuyorum zaten kendimi bastan beri bebek kilosu arttikca dahada dikkat etmem gerek o yuzden hep oturuyorum uzaniyrm arada ayaga kalkiyorum hepsi bu. Napalim bebeklerimiz iyi olsun hepsi gecer

efsunsuz ve mavimli Sağolun hanımlar:) Ne yalancı olma ihtimalim kaldı, ne bebeğimin haftası büyüklüğü ile övünmem, ne doktorumun ne biçim bir doktor olduğu kaldı ne de kilo almayacağım diye bebeğimden kestiğim:) Arada konuşuruz biz yine, ama burada kendimi üzmeme değmez. Bak bu saat oldu uyuyamadım:) Sevgiler, iyi geceler (günaydın :)) size

ben de uyuyamadım sana da iyi geceler & günaydın canım. hiçbir şeyi dert etme kafana nolur, sevgiler.

bu arada bebişimde birazcık zayıf çıktı. oysaki iştahımın olmadığı ilk 5 ay bebek önde gidiyordu ben ise 2 kilo bile almamıştım. 2 ayda 4 kilo aldım şimdi. toplamda 6..
Selam kizlar, ben ocak 2017 annesiyim.umarim tek avazda saglikla kavusursunuz bebislerinize. Arada dogum yapmis. Gece nobetine kalktigimda arada denk geldikce ilwriki donem hamile gruplarina bakiyorum. Ahh ahh ne gunlerdi aliaveris yapip surekli bir seyler icin endise ediyorum.

Bakarken denk geldim de yazmak istedim. Ben de kilolu hamile kaldim. 75 ile zaten kilolu oldugumdan cok kilo almak istemedim. Ama isteyerek yaptigimdan degil istahsizlik yasadim cok fazla. Almayi birak uzerine ilk 4 ay 3 kilo verdim maalesef. Ki kanamam oldugu icin yerimden kalkmadan yattim aylarca. Tek basima olmam da bu surecte etkili olmustur. Uzatmayayim. Doguma gittigimda +8 kilo almistim. Kilolu hamile kalanlarin cok kilo almasina gerek yok. Onemli olan bebegin surekli kilo almasi. Haftalik bile degisiyor onlarda. 1 ay geride cikarken, 1 ay sonra zamanindan ileride cikabiliyor bebislee aldiklari kilolara gore. Ondan kilo ile ilgili kotu hissetmenize gerek yok. Bile bile ac kalacaginizi hic dusunmuyorum.

Bizim topikte cok konusulduydu. Bebise kilo aldiran besinleri tuketmenizi oneririrm. Mesela kefir icin bol bol. Hem kalsiyum alimi icin, hem bebege kilo icin hem de kabizlik yasayan varsa sindirim sisteminiz icon accayip yararli. hergun muz tuketebilirsiniz 1 tane, ananas tuketebilirsiniz abartmadan. Zaten protein almak cok onemli duzenli et balik gunleriniz mutlaka olsun. Tarhana corbasini onerebilirim ayrica bebisin kilo alimi icin. Neredeyse hergun tarhana corbasi iciyordum. Unutmusum sabirim aklima gelmedk digerleri, internetten de arama yapabilirsiniz.

Gelecek sorulari da tahmin edebiliyorum, 3500 ile 39+1 de bebis donmedigi icin sezaryenle dogum yaptim. Hepinize sevgiler.

İyi yapiyorsun cnm
Bende senin yerinde olsam aynisini yapardim
Bir ay cidden uzun bir sure
İnsan merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…