Evet canım bebek büyüdükçe artıyo nefes darlığımız azıcık iş yapsam nefes nefese kalıyorum.ciğerlere diyaframa baskı artıyo Allah sağlık sıhhatimizi daim etsin bebişler iyi olsunda napalım başa gelen çekilirkızlar sizde de çarpıntı ve nefes darlığı oluyor mu bu dönemde, bazen kendimi balkona attığım, pozisyon bulamayıp nefes darlığı çektiğim zamanlar oluyor.
Ay sagol cnmm cok iyi olur valla
:)
kızlar aranızda çarpıntı sorunu yaşayan ve buna bağlı nefes darlığı çekenler var mı. Sanırım bu dönemlerde olması normal ama otur-yat hiçbir pozisyonu bulamıyorum rahat nefes alacak, Allahtan gece uykusunda henüz sorun yok
Ben yaklaşık 6 haftadır uyuyamıyorum. Bir tarafıma yatsam orası uyuşuyor dönüp duruyorum. Bebiş sağ salim doğarsa uyku konusunda çok alışmış olacağım heralde.
Sağol canım Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.Kadinlar günümüz kutlu olsun kızlar...
Ayyyy Evet Rabbim o günü görmeyi bütün annelere anne adaylarına nasip etsin canım çok duygulu çok heyecanlıAsıl anneler günümüz geliyor ilk anneler günümüz ya ne kadar değişik bir duygu
Ellerine Sağlık canım Rabbim sağlıcakla giydiği günleri göstersin İnşaallah.Maşaallahgünaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)
Ben anladım canım çünkü aynı şeyleri yaşıyorum benim kontrolume daha çok var 3 hafta gibi.. inşallah çok uzun sürmez önemli bişey değildir senin deCanım o bende de bazen oluyo.10 gun sonra kontrolum var bide idrar tahlili istiycem.acaba onla alakalı diyemi düşündüm cünkü aklıma biiey gelmiyo.ayrıca bazen benek tekme attıgında da sanki ayagı o damara geliyo da acıyo gibi anlık sızı seklinde oluyo vajinamın içine dogru.bende cok anlatamadım ama
Magnezyum icmeme rağmen bende de oluyor arada diz kapağımin arkasında kasilip kalıyor o nasıl bir acıdır. Magnezyum icmiyorsan doktoruna ya da aile hekimin soyle yazar canimKızlar gece boyu bacaklarıma kramp şeklinde ağrı girdi öok zorbbir geceydi yaşayan var mı ya magnezyumdan mı kaynaklı acaba
Sağol canım normal denemiş içimi rahatlattı ama yanıyo gerçekten korkutuyor da tabiiCnm ogluma hamileyken tam tarif ettigin gibi oluyordu
Anne yaniyor noluyor anne diyip durudum( annemde kaliyordum)
Dr rahim buyudugu icin normal diyordu
Bende bu durum baya surmustu
Kadinlar günümüz kutlu olsun kızlar...
Malesef canımEvt cnm normalde de hastayim
İlac ayarlmasinyapiyrz ayda bir
Sende de mi var
Magnezyum eksikliğinden oluyor. Geçen cumartesi gittiğimde doktor verdi bana da, içiyorum o günden beri geçti kasılmalarım, ama tadı bence çok korkunçKızlar gece boyu bacaklarıma kramp şeklinde ağrı girdi öok zorbbir geceydi yaşayan var mı ya magnezyumdan mı kaynaklı acaba
Canım ben magvital kullanıyorum.tadı aynen limonlu soda gibi,asitli biraz.istersen doktorunla konus degiştirMagnezyum eksikliğinden oluyor. Geçen cumartesi gittiğimde doktor verdi bana da, içiyorum o günden beri geçti kasılmalarım, ama tadı bence çok korkunçboşuna içine yazmamışlar meyve suyunun içinde için diye
Hmmm ablam da çok kullandı onu canım.hep diyordu nexium kullandım iyi geliyordu diye. Demek bana Muadili vermişler:)))) gider hallederim onu bugün .Sağoldün iş çıkışı eczacı arkadaşıma şu nexstepi almaya gittim, dediki onun orjinali nexium nie onu amıyosun dedi, bende dedim bilmiyorum orjinalini falan dedim, sen tanıdıksın muadili kullanma orjinalini kullan dedi nexium aldım, sanada sölim dedim nexium alırsın bidahakine ilacın orjinali oymuş
Kız anneleri çok kötüsünüz :)))) ya bu ne ya. Yesinler senin kızının tulumunu :)günaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)
Bu arada maşşşşşallah diyeyim. Nazarım değmez aslında ama konu bebiş olunca bırak ihtimali , ihtimalsizlik bile kabul etmem:) yok öyle bişey :)günaydın arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Ben dün akşam gene ponçik kızıma bişeyler yaptım, teyzelerinede göstereyim dedim :)
Kızlar gece boyu bacaklarıma kramp şeklinde ağrı girdi öok zorbbir geceydi yaşayan var mı ya magnezyumdan mı kaynaklı acaba
Hamilelikte tiroit hormonu bebek buyudukce yetersiz kaliyor bu yuzden kullandigim ilacin dozunu her ay artirarak ilerliyoruz, tsh 2,5 altinda tutmaya calisiyrzMalesef canımhatta benim tiroidit. Şimdilik hormonlarda bi sorun yok normal ikaç kullanmıyorum o yüzden. Ama antikor sayım çok fazla malum.gebelikten önce takip bile vermemişti doktorum . Ama gebelik olunca özellikle sağlıkocağındaki doktor çok yakından takip ediyor her ay mutlaka bakıyo . Hamilelikte ekstra iniş çıkışlar yaşadın mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?