Ben bugun seker yuklemesi yaptırdım saat 1 e kadar hic birsey yemedim ama nerdeyse bayilacaktim son kanida verir vermez bi pogaca yedim. Hastane uzak olunca sonuclari bekledim doktora sormak icin tekrar git gel yapmayayim diye. Hastanenin mescidinde uzandim biraz. Cok sukur seker tsh idrar hersey normal cikti. Ama demem o ki hamile degilken oglene kadar bisey yemesem etkilenmezdim pek ama bugun hamileligimden veri ilk deda ac birakmak zorunda kaldim kendimi ve halen toparlanamadim. Hastaneden 3 gibi geldim ve uyudum sersem gibiyim. Demek ki neymis hamilelikte ac kalmamak gerekmis
Cnm bana liste verilmedi ama diyetisyene de yönlendirilmedim. Çünkü ben fazla kilolu hamile kaldığım için böyle şeker sorunum çıktı da diyet dedi Dr. 160 boyum var. Ben +10 kilo ile hamile kaldım taaaaa önceleri yazmıştım bilmem hatırlar mısın. O yüzden boy kilonu baz al derim. Mesela şuan totelde 4 kilo almış görünsem de 14 kilo fazlam var benim. Senin listeni diyetisyen verdiyse zaten alman gereken kalori miktarına Göre yapmıştır o listeyi. Ben sadece dikkat ederek herşeyden azar yiyerek takılıyorum. Bak mesela akşam yoğurt çorbası ve z.yağlı kabak yemeği yedim 1 saat sonra şekerimi ölçüm 128 çıktıhımmm anlaşıldı şimdi ben sana göre çok fazla ekmek tüketiyorum...
ekmek dilimlerimi her öğün bir tane olacak şekilde azaltayım en iyisi...
ama o zaman da nasıl doyacağım
Bir de her gün en az 3-4 tane meyve yiyorum ben...
bir de bugün yarım paket ayçekirdeği yedim..acaba o da mı kalori..
demek ki ondan kilo alıyorum..diyetisyene gidip diyet listemi değiştireyim madem..
Canım ne desek ki şimdi :)) yani ya eşin kusura bakmayacak ya da sen. Tercihimiz bu dönemde senin bir de bununla uğraşmaman taki de ama ... sezeryan olacaksan kesinlikle yanında biri olsun eşin her an yanında olacaksa neden olmasın:) ama eşle meşle olacak şey değil canım. Yeri gelecek o bebişi sen emzirirken tutacak emene kadar . Sabırlı biri lazımArkadaşlar canım çok sıkkın ben ne yapcam eşim ve annem evşendiğim günden beri anlaşamıyorlar eşim annen buraya gelmesin diyor ben de annemlere gitmek istemiyorum ama sezeryen olucak ilki öyleydi dünden beri canım çok sıkkın
Kızlar her yemek yememin ardından bebisi hickirik tutuyor ve baya uzun sürüyor sözde de oluyor mu
Hemde nasil zorlandim yaptirmayacaktim yuklemeyi illaki icim rahat etmedi son anda karar verdim. Eve sürünerek geldim resmen ve hala toparlanamadim kanda verince aclikla beraber halsizlik oldu. Cok sukur degerlerde problem cikmadi.zaten canım 3 saatte bir beslenmemiz lazım bebişler için
ara öğünlerimiz olmalı
ben de şeker yüklemesinde çok zorlandım
başım dönmüştü...açlık çok zor...
hele de iştah açık olunca
Senden tek farkım heralde tatlıdır. Ve tatlı da gercekten cok fark ettiriyor. Normalde bu kadar düşkün değildim ama erkek bebek oldugu için mi bilemiyorum. Hiç tutamıyorum kendimi. Şeker mi var diye korkuyorum. Bu cmt şeker ölçümüm var heyecanla bekliyorumUno denge varya ben ondan 1 dilim yiyorum sabah kahvaltıda. Günlük ekmek dilimi 2 yi geçmiyor ben de. Öğlen çorba ya da dünden kalan ana yemek varsa onu yerim ekmeksiz. Akşam zaten eşim gelince 6.30 da çorba ve yemek yeriz. ( yemek olarak her hafta sebze , bakliyat , et olarak sırayla pişiriyorum ) Aralarda acıktıkça süt , 1 tane içi boş galeta , yoğurt , salatalık vs ile geçiştiriyorum. Benim tek kaçamağım akşam 20-22 arası eşimle dizi keyfi yaparken yediğim meyve ve kuruyemiş. Meyve olarak fix ayva oluyor :) kabak çekirdeği yanına da 5 badem 5 fındık 5 fıstık bazen de 10 leblebi 10 nohut şeklinde değiştiriyorum. Haftada 1 kez de tatlı hakkım var. Ben bu şekilde 2.5 kilo verdim ilk başta. Ama şimdi kilomu koruyorum. 62 ile başladım ve 66 yım. Doğumdan sonra 1 gün boyunca hep tatlı yicem amatatlısız hayat çok zormuş.
Cnm bana liste verilmedi ama diyetisyene de yönlendirilmedim. Çünkü ben fazla kilolu hamile kaldığım için böyle şeker sorunum çıktı da diyet dedi Dr. 160 boyum var. Ben +10 kilo ile hamile kaldım taaaaa önceleri yazmıştım bilmem hatırlar mısın. O yüzden boy kilonu baz al derim. Mesela şuan totelde 4 kilo almış görünsem de 14 kilo fazlam var benim. Senin listeni diyetisyen verdiyse zaten alman gereken kalori miktarına Göre yapmıştır o listeyi. Ben sadece dikkat ederek herşeyden azar yiyerek takılıyorum. Bak mesela akşam yoğurt çorbası ve z.yağlı kabak yemeği yedim 1 saat sonra şekerimi ölçüm 128 çıktısenin şeker sorunun yok ne güzel.
Kızlar bu çanta çok güzel. Ama.çok pahalı maalesef. 400 TL.Eki Görüntüle 1964425
Kesinlikle haklısın. Bende tostumu biraz geç yedim geçen gün. Gözlerim karardı resmen.Ben bugun seker yuklemesi yaptırdım saat 1 e kadar hic birsey yemedim ama nerdeyse bayilacaktim son kanida verir vermez bi pogaca yedim. Hastane uzak olunca sonuclari bekledim doktora sormak icin tekrar git gel yapmayayim diye. Hastanenin mescidinde uzandim biraz. Cok sukur seker tsh idrar hersey normal cikti. Ama demem o ki hamile degilken oglene kadar bisey yemesem etkilenmezdim pek ama bugun hamileligimden veri ilk deda ac birakmak zorunda kaldim kendimi ve halen toparlanamadim. Hastaneden 3 gibi geldim ve uyudum sersem gibiyim. Demek ki neymis hamilelikte ac kalmamak gerekmis
Canım ben hamilelik öncesi hiç ekmek aramayan biriydim ama hamilelikte sabah 4 dilim öğlen 2 dilim akşam 1 dilim yiyordum en az. Sonra baktim kilo aldı başını gidiyor ki kilo bile önemli değil ekmek bebise faydalı bişey değil. Şimdi sadece günde 2 dilime dusurdum. Doymak zor oluyor ilk günler. Ama alisiyor insan porsiyonlarimi büyüttüm biraz.Kızlar merhabalar...
karnım bugünlerde daha bir öne çıktı...
ve sürekli aç hissediyorum...bazen dozu kaçırıp çok yediğim de oluyor
günlük 6-7 dilim ekmek fazla mı ondan mı kilo alıyorum bilmiyorum
ama diyetimde de okadar var
baktım yemek yemeden olmuyor yürüyüşe başladım bugün 6000 adım attım.tabi bu totalde ...
kramplardan bahsetmişsiniz ben de yaşıyorum özellikle yatarken..
Ece bence canım çok sicak ve cok güzelKızlar bebeğin isminde kararsız kaldık Ece ve Eda arasındayız.Ece ismini daha çok beğeniyoruz eşim ben ve ailelerimiz...Yanlız Eda ismininde islami anlamı olduğu için daha mantıklı geliyor.Siz ne tavsiye edersiniz.Artık ismini netleştirmek istiyoruz...
Canım kesin hickiriyordur da nasıl olduğunu bilmediğin için tekme saniyorsundur. Tekme gibi sert değil pit pit diye atmalar oluyor ama arka arkaya ve aynı aralıklarla yemekten sonra özellikle elini karnına koy hissedersinCanım nasıl anlıyorsun hıçkırık olduğunu ben hiç anlamıyorutm yada benim bebiş hıçkırmıyor mu
Bu fiyata uygun diyorsan skiphop marka cantalara da bak. Güzel ve kullanışlıKızlar bu çanta çok güzel. Ama.çok pahalı maalesef. 400 TL.Eki Görüntüle 1964425
Bende almam zaten kesinlikle. Ama hoşuma gitmişti çok pahalı. Bunun yerine dediniz gibi neler neler alinirooo canım aşırı pahalı bence 400 tlye bebişe neler neler alınır...ama tabi karar senin..
Yok canım ne uygunu çok pahalı. Sadece hoşuma gitti paylaşmak istedim öyle. Azıcık ucuz olsaydı 100 falanBu fiyata uygun diyorsan skiphop marka cantalara da bak. Güzel ve kullanışlı
Benimhımmm anlaşıldı şimdi ben sana göre çok fazla ekmek tüketiyorum...
ekmek dilimlerimi her öğün bir tane olacak şekilde azaltayım en iyisi...
ama o zaman da nasıl doyacağım
Bir de her gün en az 3-4 tane meyve yiyorum ben...
bir de bugün yarım paket ayçekirdeği yedim..acaba o da mı kalori..
demek ki ondan kilo alıyorum..diyetisyene gidip diyet listemi değiştireyim madem..
Ben hic mağazaya gitmedim daha. Zaten bulunduğum ilde bebek mağazası yok. Başka ile gidicez onu bekliyorum. Öyle uygun varsa mağazalarda alırım bende.Ben anne bebek çantasını bebek mağazasından aldım hem sırt hem omuz su geçirmiyor içinde alt açması ve termos çantası var isi koruyuculu. 75 liraya aldım ve bana baya baya yetecek birşey. Diğerleri benim butceme uygun değildi
TeşekkürlerAma çok tatlı
Teşekkür ederim canım. 8 kilo aldım malesefMasallah nasılda buyumuss
Ama kilo almamis da gorunuyorsun
Cok hossun cnm
Okidog mu ne o marka sanirimYok canım ne uygunu çok pahalı. Sadece hoşuma gitti paylaşmak istedim öyle. Azıcık ucuz olsaydı 100 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?