- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Evet o arkadaş büyük ihtimal bana mayıs annesi olacak gibi geliyor ama hayırlısı, bu arada İmom dediğin ne ilacı, bana dediğim ilaçlar dışında decaviti kes dedi, birde balık yağı almalimiyim diye danıştim sana verdigim vitaminlerden hepsi var gerek yok dedi.Olur canım paylaşırım mutlaka.Ben bayadır kullanıyorum gyno ferro sanol ama hergün içemiyorum çünkü kabızlık ve mide bulantısı yapıyor bazen.Onun dışında imom kullanıyorum 3.aydan beri.Başka da bişey vermedi henüz belki bu kontrolde magnezyum falan ekler.Bizden öndeefefsunkar var ondan da bekliyoruz tavsiyeler haberler :))) sen de paylaş mutlaka doktora gidince.Hepimiz güzel haberler alalım inşallah kontrollerimizden
Eger becerebiliyorsa cok sanslisin derimAy yarar o işe yaramaz mi. Şimdiden diyo bebegin tırnaklarını sen kesemezsin ama ben keserim diyo. Be korkuyorum yıkamak ve tırnak kesmeden yapamam diye. O ben yikarim da diyo. Kimsenin gelmesine gerek yok diyo
Ayy yikama isini bende beceremem bu aradaAy yarar o işe yaramaz mi. Şimdiden diyo bebegin tırnaklarını sen kesemezsin ama ben keserim diyo. Be korkuyorum yıkamak ve tırnak kesmeden yapamam diye. O ben yikarim da diyo. Kimsenin gelmesine gerek yok diyo
Eger becerebiliyorsa cok sanslisin derim
Bnmki altini degsirirmeye heveslendi
Cocugun bacaklarinj oyle bi kaldirioduki havaya
Dokundurtmadim bida:)
Dedim sen yat aklim kalacagina ben yaparim:)
Evet bende korkuyorum valla Bisey olur diye. Diyorum hatta biraz tombis olsa az cesaret gelir bana diye ama bakalım artik ne olur.Ayy yikama isini bende beceremem bu arada
Oglum kocamandi, ancak aslinda degildi
Dedim bu cocuk kilolu bir cocuk olmasa ne yapardim
Okadar minikki
Tutmaya korkuyor insan
Masallahyapar eminim
Ay inşallahMasallah
İnsallah yaniltmaz seni :)))
Bende neler hayal ediyrdum
Hayaller hayatlar oldu
Nefes darlığı reflüden olabilir. bende çok nefes nefese kalıyorum. doktor reflü olabilir çünkü reflü kalp hastalıklarını taklit eder dedi. midende yanma falan oluyor mu?
Allah insana oyle bir guc veriyor ki lohusaliktaEvet bende korkuyorum valla Bisey olur diye. Diyorum hatta biraz tombis olsa az cesaret gelir bana diye ama bakalım artik ne olur.
Evet o arkadaş büyük ihtimal bana mayıs annesi olacak gibi geliyor ama hayırlısı, bu arada İmom dediğin ne ilacı, bana dediğim ilaçlar dışında decaviti kes dedi, birde balık yağı almalimiyim diye danıştim sana verdigim vitaminlerden hepsi var gerek yok dedi.
Can'ım genelde yemekten sonra oluyor belki bebeğin kilo artışı da etkilidir, normaldir Emin'im ama aldığın nefesin yetmemesi yoruyor bazen, bir de öğretmenim ben gün içinde yorulup eve geldiğimde dinleneyim diyip uzanıyorum nefesim kesiliyor yattığım içinCnm nefes darligi normal birsey
Carpintida oyle
Bebek baski uyguluyor damarlara vs, eklem sivisi azaliyor, vucuttaki kan azaliyor
Normal surec yani
Yalniz ben daha ileriki haftalarda yasamistim
Doktorum bana normal oldugunu soylemisti
Ben haftada 1-2 sürüyorum henüz çatlama vs yok. Bol su içenlerin nispeten daha az çatladığı söylensede ben Irsi olduğunu düşünüyorum. Anneminki harita gibi :))kızlar karnım çatlamaya başladı minik minik
üstelik hergün bella B tummy honey butter krem kullanıyorum
sabahları da bebe yağı
banyodan sonra farkettim
Ben haftada 1-2 sürüyorum henüz çatlama vs yok. Bol su içenlerin nispeten daha az çatladığı söylensede ben Irsi olduğunu düşünüyorum. Anneminki harita gibi :))
Kızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Sadece benim mi paralel duruyor merak ediyorum yaa
Göbek deliğinin sol tarafında kafası sağ tarafında bacakları paralel olarak duruyor. Normalde dik durması gerekiyormuş ya. Birde içe dönük durduğu halde acaip kıpırdak. Öteki türlüdünü düşünemiyorum bile. Kafasının olduğu tarafa yattığımda rahatsız oluyor ve resmen zıplatıyo beni. Mecburen sağ tarafıma yatmak zorunda kalıyorum.
Benim
Bi onceki gebeligimde 11 dilim ekmek vardi
Ama o soyle oluyor
BEisn gruplari var ya
Diyelim mercimek corbasi icin, onun ekmek karsiligi var, okadarlik dusuyorsun gibi
Bu sekilde listeni takip ediyormusun
Şunu söyleyeyim en çok ihtiyacın olan şey rahatlık olacak. Bunu sağlarsan senin de kendi evin en rahat edeceğin yerdir herkes gibi . Ama Yani huzursuz bi eşle de rahat edemezsin. Eşinin önerisini gözden geçir ekleme çıkarma falan yap derim ben naçizane :) sonuçta onun da bebeğiyle ilk günleri olacakAslında eşim çok sabırlı haklı olduğu noktalarda var ben sadece sezeryandan sonra hem bana hem bebeğe nasıl bakacak bilmiyorum bakıcı tutalım diyor.Annemlere gidecek olsam uçakla gitmem lazım onun içinde 32. Haftadan e gitmem lazım 2 ay orda kalcam bir de onların minneti olacak
Benimkide oyle:) bi onceli randevuda kafasi gobegimin sol tarafindaydi bu kontrolumde gobegimin sag tarafinda ayaklarda tam tersi:) bi sorun oldugunu sanmiyorum illa bas yukarda ayak asagida olacak diye bi kural yok icini ferah tut doktor bi sorun olsa soylerdi banaKızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Sadece benim mi paralel duruyor merak ediyorum yaa
Göbek deliğinin sol tarafında kafası sağ tarafında bacakları paralel olarak duruyor. Normalde dik durması gerekiyormuş ya. Birde içe dönük durduğu halde acaip kıpırdak. Öteki türlüdünü düşünemiyorum bile. Kafasının olduğu tarafa yattığımda rahatsız oluyor ve resmen zıplatıyo beni. Mecburen sağ tarafıma yatmak zorunda kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?