2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet o arkadaş büyük ihtimal bana mayıs annesi olacak gibi geliyor ama hayırlısı, bu arada İmom dediğin ne ilacı, bana dediğim ilaçlar dışında decaviti kes dedi, birde balık yağı almalimiyim diye danıştim sana verdigim vitaminlerden hepsi var gerek yok dedi.

Ay yarar o işe yaramaz mi. Şimdiden diyo bebegin tırnaklarını sen kesemezsin ama ben keserim diyo. Be korkuyorum yıkamak ve tırnak kesmeden yapamam diye. O ben yikarim da diyo. Kimsenin gelmesine gerek yok diyo
Eger becerebiliyorsa cok sanslisin derim
Bnmki altini degsirirmeye heveslendi
Cocugun bacaklarinj oyle bi kaldirioduki havaya
Dokundurtmadim bida:)
Dedim sen yat aklim kalacagina ben yaparim:)

Ay yarar o işe yaramaz mi. Şimdiden diyo bebegin tırnaklarını sen kesemezsin ama ben keserim diyo. Be korkuyorum yıkamak ve tırnak kesmeden yapamam diye. O ben yikarim da diyo. Kimsenin gelmesine gerek yok diyo
Ayy yikama isini bende beceremem bu arada
Oglum kocamandi, ancak aslinda degildi
Dedim bu cocuk kilolu bir cocuk olmasa ne yapardim
Okadar minikki
Tutmaya korkuyor insan

Ayy yikama isini bende beceremem bu arada
Oglum kocamandi, ancak aslinda degildi
Dedim bu cocuk kilolu bir cocuk olmasa ne yapardim
Okadar minikki
Tutmaya korkuyor insan
Evet bende korkuyorum valla Bisey olur diye. Diyorum hatta biraz tombis olsa az cesaret gelir bana diye ama bakalım artik ne olur.

Nefes darlığı reflüden olabilir. bende çok nefes nefese kalıyorum. doktor reflü olabilir çünkü reflü kalp hastalıklarını taklit eder dedi. midende yanma falan oluyor mu?

Hayır Can'ım reflü olduğunu sanmıyorum mide yanması da olmuyor çünkü. Benimkinin sebebi çocuğun yukarı doğru baskı uygulaması gibi geliyor bana

Evet bende korkuyorum valla Bisey olur diye. Diyorum hatta biraz tombis olsa az cesaret gelir bana diye ama bakalım artik ne olur.
Allah insana oyle bir guc veriyor ki lohusalikta
Aslinda sanki buyulenmis gibi birden anne olup, herseyi yapabilecek sekilde oluyrz
Kilolu bebek kesinle cok rahat oluyr
Ben minyon bebekleri severim, ufak tefek olsun isterdim hep, oglum dogunca yok dedim, ben nasil tutardım

Imom da omega canım.Sanırım senin aldığın osteocare vitamin mineral magnezyum falan içeriyor.Hepsi birarada olması lazım.Belki bu gittiğimde bana da ondan verir.çünkü bazı geceler bacağımda kramp oluyor magnezyum takviyesi lazım demek ki

Cnm nefes darligi normal birsey
Carpintida oyle
Bebek baski uyguluyor damarlara vs, eklem sivisi azaliyor, vucuttaki kan azaliyor
Normal surec yani
Yalniz ben daha ileriki haftalarda yasamistim
Doktorum bana normal oldugunu soylemisti

kızlar karnım çatlamaya başladı minik minik
üstelik hergün bella B tummy honey butter krem kullanıyorum
sabahları da bebe yağı
banyodan sonra farkettim

Cnm nefes darligi normal birsey
Carpintida oyle
Bebek baski uyguluyor damarlara vs, eklem sivisi azaliyor, vucuttaki kan azaliyor
Normal surec yani
Yalniz ben daha ileriki haftalarda yasamistim
Doktorum bana normal oldugunu soylemisti
Can'ım genelde yemekten sonra oluyor belki bebeğin kilo artışı da etkilidir, normaldir Emin'im ama aldığın nefesin yetmemesi yoruyor bazen, bir de öğretmenim ben gün içinde yorulup eve geldiğimde dinleneyim diyip uzanıyorum nefesim kesiliyor yattığım için

Kızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Sadece benim mi paralel duruyor merak ediyorum yaa
Göbek deliğinin sol tarafında kafası sağ tarafında bacakları paralel olarak duruyor. Normalde dik durması gerekiyormuş ya. Birde içe dönük durduğu halde acaip kıpırdak. Öteki türlüdünü düşünemiyorum bile. Kafasının olduğu tarafa yattığımda rahatsız oluyor ve resmen zıplatıyo beni. Mecburen sağ tarafıma yatmak zorunda kalıyorum.

kızlar karnım çatlamaya başladı minik minik
üstelik hergün bella B tummy honey butter krem kullanıyorum
sabahları da bebe yağı
banyodan sonra farkettim
Ben haftada 1-2 sürüyorum henüz çatlama vs yok. Bol su içenlerin nispeten daha az çatladığı söylensede ben Irsi olduğunu düşünüyorum. Anneminki harita gibi :))

Ben haftada 1-2 sürüyorum henüz çatlama vs yok. Bol su içenlerin nispeten daha az çatladığı söylensede ben Irsi olduğunu düşünüyorum. Anneminki harita gibi :))

annemde hiç çatlak çok ama ablam da dolu....doktor da ırsi dedi ama belki bir ihtimal çatlamam diyordum...
28. haftada başladıysa doğuma örümcek ağı gibi bir karınla girerim artık

ben anlayamıyorum nerede kafası nerede ayakları sadece kıpırtıdan çapraz durduğunu keşfettim ...sanki baş aşağıda ayaklar yukarda çapraz gibi ya da tam tersi...ama zaten haftalar ilerledikçe onlar daha çok pozisyon değiştirir..öyle sabit kalmazlar

Benim
Bi onceki gebeligimde 11 dilim ekmek vardi
Ama o soyle oluyor
BEisn gruplari var ya
Diyelim mercimek corbasi icin, onun ekmek karsiligi var, okadarlik dusuyorsun gibi
Bu sekilde listeni takip ediyormusun

canım ben listemi bir süre çok güzel takip ediyorum
ama sonra
bıkıyorum aynı menüyü görmekten, irademe sahip olamıyorum zaten iştahım çok açık
bu sefer gelsin kahvaltıda 3 poğaça, gelsin hamur işi , gelsin gün yiyecekleri ,fast food 5-4 gün tıka basa yiyorum
sonra tartıya bir çıkıyorum skandal... sonra tekrar diyete dönüyorum..
böyle böyle 9 kg aldım
hiç diyete uymasam 15 almıştım şimdiye kadar

şuanda da gene iştahıma engel olamadığım için yürüyüşe başladım bugün 6000 adım attım

Şunu söyleyeyim en çok ihtiyacın olan şey rahatlık olacak. Bunu sağlarsan senin de kendi evin en rahat edeceğin yerdir herkes gibi . Ama Yani huzursuz bi eşle de rahat edemezsin. Eşinin önerisini gözden geçir ekleme çıkarma falan yap derim ben naçizane :) sonuçta onun da bebeğiyle ilk günleri olacak

Benimkide oyle:) bi onceli randevuda kafasi gobegimin sol tarafindaydi bu kontrolumde gobegimin sag tarafinda ayaklarda tam tersi:) bi sorun oldugunu sanmiyorum illa bas yukarda ayak asagida olacak diye bi kural yok icini ferah tut doktor bi sorun olsa soylerdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…