2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar bu şeker muhabbeti bizi çok yıprattı en iyisi herkes yediğine içtiğine dikkat etsin yapabiliyorsa yürüyüş yapsın kimse öğün atlamasın böyle dediğime bakmayın ben bugün bütün öğünleri atladım sadece bisküvi yedim işten yeni geldim biraz şekerim düştü artık beslenmeye dikkat etmemiz lazım

Benim de bugün n11 indirim kuponlsrımın son günü. Ateş ölçer göğüs pedi süt saklama poşeti alacam. Başka ne lazım kafam durdu sanki. Puanlarım yanıyor

Bugun 2 günlük olduk kuzumla doktor bilgi verdi bugun 10 gr vermiş yavrum doktor normalde bu şekilde doğanlar ölü doğar dedi seninki ilk dedi ölmedi dedi kalbi atınca nefes alınca makina şansı verdik dedi sordum bütün dış uzuvları tam ana iç organları yarım nekadar düzelir zaman dedi en az 10 hafta süt almaz dedi 10 hafta sonrada ufak ufak bir vericez dedi emzirme yok yani hayırlısı bakalım inş kocaman olur kuzum erkenden alır sütümü bu arada prematüre bez bulmak çok zor durumu iyi olan ve riski olan arkadaşlar tedarik edin derim biz aradık çok... Heryerde yok malesef... Rabbim yardımcımız olsu dua edin inşallah şunuda bildireyim bazı arkadaşlar yazdıklarımı yalnış anladı sanırım ama şuan çok açıklama yapamıcam.... Yavrum dünyaya geldi çok şükür o benden vazgeçmedi ben ondan hiç vaz geçmedim.... Canımı isteseler ben hazırım bir damla kanına ölürüm ben onun

Bir de hastane çıkışı beğenmiyorum. Soft tonlarda tatlış bişey olsun fotoğraflarda iyi çıksın istiyorum ama hep cart pembeler var. Başka kıyafetlerini aldım sadece hastane çıkışı kaldı.

canım ben n11 den aldım
http://urun.n11.com/gecelik-ve-pija...cid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller

bak istersen canım zevkine uyar mı...

Canım o savaşıyor. Siz de elinizden geleni yapıyorsunuz. Takdir Allahın artık. İnşallah bir mucizeye tanıklık ederiz hep beraber. Dualarımız sizinle.

Arkadaşım her gününüz daha iyi gelsin, her gün daha iyi haberler getirsin. Hakkınızda en iyisini dilerim.

Benim de bugün n11 indirim kuponlsrımın son günü. Ateş ölçer göğüs pedi süt saklama poşeti alacam. Başka ne lazım kafam durdu sanki. Puanlarım yanıyor

emzik biberon alabilirsin saç fırça seti tırnak bakım seti..lohusa pijaması..anne bakım çantası..

zeynocum internetten bakabilirsin belki orada daha rahat bulursun canım
inşallah zamanla büyüyecek miniğin...
http://urun.n11.com/bebek-bezi/prima-premium-care-0-premature-0-beden-30x4-bebek-bezi-P94464054

Merhaba cnm
Bi nebzede olsa guzel haberlerini aldigima sevindimm
O senin karninda da kipir kipir oynuyordu
Guclu masallah
İyi de olacak insallahhh

Kızlar bende bu alımlar konusunda duruldum kıyafetlerı tamam battenıye nevresımlerı tamam odayı nısanda alacağız arabada oyle bişeler almak istiyorum nerden başlasam ne alsam bı akıl verın ya
Cnm grup grup gidebilirsin
Hastane cantasi
Bebek beslenme
Bebek bakim olarak
Bir kategori belirle
İcini acalim beraber :)

Kızlar ben de plaka saymaya başladım 81 kaldı bugün Düzce deyiz..
ama sezeryan olacağı için 40 beklemez doktorum ama 39 u da bulur bir aksilik çıkmaz
bebekleri sonuna kadar bekletmeyi tercih ediyor çünkü

daha eşyalarım tam değil...çok eksiğim var...dolap.... beşik.... hastane çıkışı kıyafet vs almam gerek
sonra banyo küveti vs..
çalışırken eksik tamamlamak zor oluyor...

Pazartesi görüş günüm inşallah bebeğimin gelişim geriliği artmamıştır..

Kızlar bebek odası aldınız mı ya yoksa erken mi daha ?? Biz Pazartesi almayı düşünüyoruz 1,5 ayda anca geliyormuş.

Emzik biberon aldım. Tarak tırnak seti iyi fikir. Pijamaya da bakabilirim .
Bende soft renkler seviyrm
İdil baby pahalidir ama cok tarz ve guzel
Bak derimmm cnm
Ne alabilirsin
Sampuan
Bebek battaniye
Gogus pedi
Sut sagma makinesi
Bebek agiz mendilleri
Bebek havlu
Hastane cikisi
Zibin set
Bebek corap
Bebek çıtçıtlı body
Oyun halisi
Bebek eldiven sapkalari

Cnm sen paZartesi guzell haberler aldiktan sonraa
Eger durumun musait ise, haftaya cantan icin gerekli olan listeyi yaap ve cantani hazirla derim
Bende 30-32 de hazirlamayi planliyrm
Yani hani illa birsey olacak degilde
Belki hastanede yatmamiz gerekbilir falan
Hazirlikli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…