- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Ben de dantel olayını süslü püslü terlik ve taç olayını pek sevmiyorum. Yani severim de bu piyasada cok trend olan şeyler benim tarzım değil galiba. Sonuçta yaz olacak. Ben normal bir gecelik alıcam dizlerimde. Uzun beni sıkar. Yaçlar yerinede belki minik kurdeleli bir toka gibi birşey olabilir çünlü bandana taç gibi şeyler bana hiç yakışmıyor ve bir süre sonra başımı agrıtıyor. Terlik olarak da http://www.shoerokee.com/goby-sandalet-terlik bunlardan birini alıcam. Sonra dışarda da giyerim.
bana kardeşim yurtdışından gelirken aşağıdaki pijamadan almıştı hediye. Tabii çocuk bilememiş biraz büyükçe geldi,hiç giyemedim. Bir tane de annemin aldığı bir gecelik vardı ikinci resimdeki gibi,o da azcık büyüktü hiç giymedim,evdeki penye sabahlığımla takım yaptım. niyetim ikisini giymek ama bir de aklımda kalmasın diye eminönünden 50 liralık lohusa pijamalarından alacağım.
Pembe çizgili olanın markası ney acaba bende o tarz birley istiyorum internette vardır umarım ben dışarı çıkamıyorum çünkübana kardeşim yurtdışından gelirken aşağıdaki pijamadan almıştı hediye. Tabii çocuk bilememiş biraz büyükçe geldi,hiç giyemedim. Bir tane de annemin aldığı bir gecelik vardı ikinci resimdeki gibi,o da azcık büyüktü hiç giymedim,evdeki penye sabahlığımla takım yaptım. niyetim ikisini giymek ama bir de aklımda kalmasın diye eminönünden 50 liralık lohusa pijamalarından alacağım.
Sağol canım dr um da çok yüksek olmadığını ama şekere tatlıya dikkat etmem gerektiğini söyledi önce açlık aldılar sonra o şekerli suyu içtim tam 1 saat sonra ikinciyi ondan 1 saat sonra da 3. Yü aldılar aralarda su bile içirmedi hareket etme enerji sarfetme dediler sonuç biraz yüksek ama onu da yediğim tatlılara veriyorumAy cok sukur bi aydır kilom aynı nasıl oldu bende anlamadım karnım buyuyo ama kilo aynı vücut zayflıyo desem o da degil:)
Canım bende 75lik yaptrdım ama iki saatlk baktıkar bende senin 3saatlk mi baktılar. 2saatlkte aclık 92den, birinci saatin 180den, iknci saatin 153ten dusuk olması gerekiyo yzıyodu bi sitede. Degerlern bunlara uyuyo ama saatlerini bilemedm inşallah doktorun sorun gormez canm
victorias secret canım. Türkiye satışı var mı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla o da biraz pahalı bir marka,hediye gelmeseydi benim alabileceğim bir şey değildiPembe çizgili olanın markası ney acaba bende o tarz birley istiyorum internette vardır umarım ben dışarı çıkamıyorum çünkü
Benm ilk bebişim. Oğlumuz olcak inşallah ali asaf:) kıyafet olarak almadık aileler alıyo onların aldıklarını toparlayıp eksikleri alcam. Buyuyen beşikli oda takımı düşünüyorum yarın bakıcaz inşallah. Bebek arabasını da aldık suny baby nin bi modelini. Smdilik bunlar oda aldıktan snra da ufak fetek alıncakları almayı planlıyorum biraz daha zaman da gecmiş olur hem:)Kızlar kimler neler aldı kıyafet mobilya beşik bakım ürünleri Bebek arabası hangi markaları tercih ettiniz kaçıncı çocuğunuz olacak ne alacaksınız İsim düşündünüz mühediyeler gelmeye başladı ben daha birşey almadım yavaş yavaş Mayıs'ın sonuna kadar hazırlıklarımı tamamlarım inşallah biranda herşeyi alacak gücü görmüyorum kendimde çünkü çok çabuk yoruluyorum.
Aman iyi bari tatlılara dikkat edince sıkntın kalmaz o zman:) gecmiş olsn tatlımSağol canım dr um da çok yüksek olmadığını ama şekere tatlıya dikkat etmem gerektiğini söyledi önce açlık aldılar sonra o şekerli suyu içtim tam 1 saat sonra ikinciyi ondan 1 saat sonra da 3. Yü aldılar aralarda su bile içirmedi hareket etme enerji sarfetme dediler sonuç biraz yüksek ama onu da yediğim tatlılara veriyorum
Ay evet pahalı bir marka neyse güle güle giy canım bende bu tarz birşey istiyorum nettede pek bulamadımvictorias secret canım. Türkiye satışı var mı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla o da biraz pahalı bir marka,hediye gelmeseydi benim alabileceğim bir şey değildi
sağol canım senin de çıkar inşallah gönlüne göre bir takım.Ay evet pahalı bir marka neyse güle güle giy canım bende bu tarz birşey istiyorum nettede pek bulamadım
Şu an kendime değil bebeğe alışveriş yapmam lazım ama beni baştan çıkardı gerçektenYA BURASI NE GÜZEL BİR SİTEYMİŞ BAYILDIM TERLİKLERE BOTLARA FALAN ÇOK MARJİNAL
Ayy cnm oyle sevindim kiYa sen melekmisin hızır mısın?
Dün sayende e bebkten funnababy nin park yatak uyku setini aldım.Annemlerin ev adresine gemesini istemiştim ve gelmişşşşş.Şuan işteyim annem haber verdi kargonun geldiğini veeeee çok beğenmiş ürünü.Teşekkür ediyorum sana.Merakla iş çıkışı annemlere gitmeyi bekliyorum
Ne kadar yararlı ve ekonomik bilgiler veriyosunnn
Günaydın, geçmiş olsun. Kasılma olduğu zaman kendin ya da eşin ayak başparmağını hızlıca çekerseniz, kasılma durur. Ben yüzücüyüm, antremanlardan sonra olunca, antrenör yapardı.
ben bebek arabasını joie litetrax 4 aldım beşiğimide büyüyen mobilya beşiklerden aldım öyle çok fazla kııyafet almadım gelen hediyeler bi gelsin eksikleri tamamlarız inş =)Kızlar kimler neler aldı kıyafet mobilya beşik bakım ürünleri Bebek arabası hangi markaları tercih ettiniz kaçıncı çocuğunuz olacak ne alacaksınız İsim düşündünüz mühediyeler gelmeye başladı ben daha birşey almadım yavaş yavaş Mayıs'ın sonuna kadar hazırlıklarımı tamamlarım inşallah biranda herşeyi alacak gücü görmüyorum kendimde çünkü çok çabuk yoruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?