2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ya çok tatlı terlikler. Bende birkenstok terliklerden var onlardan giycem. Ayaklar şişer filan genişletirim dedim.

Evet ilki çok hoş, ikinci de normal.belki benim de istanbula falan giyütme şansım olursa eminönüne bakmayı düşünüyorum kesin.

Kızlar kimler neler aldı kıyafet mobilya beşik bakım ürünleri Bebek arabası hangi markaları tercih ettiniz kaçıncı çocuğunuz olacak ne alacaksınız İsim düşündünüz mü hediyeler gelmeye başladı ben daha birşey almadım yavaş yavaş Mayıs'ın sonuna kadar hazırlıklarımı tamamlarım inşallah biranda herşeyi alacak gücü görmüyorum kendimde çünkü çok çabuk yoruluyorum.

Pembe çizgili olanın markası ney acaba bende o tarz birley istiyorum internette vardır umarım ben dışarı çıkamıyorum çünkü

Sağol canım dr um da çok yüksek olmadığını ama şekere tatlıya dikkat etmem gerektiğini söyledi önce açlık aldılar sonra o şekerli suyu içtim tam 1 saat sonra ikinciyi ondan 1 saat sonra da 3. Yü aldılar aralarda su bile içirmedi hareket etme enerji sarfetme dediler sonuç biraz yüksek ama onu da yediğim tatlılara veriyorum

Pembe çizgili olanın markası ney acaba bende o tarz birley istiyorum internette vardır umarım ben dışarı çıkamıyorum çünkü
victorias secret canım. Türkiye satışı var mı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla o da biraz pahalı bir marka,hediye gelmeseydi benim alabileceğim bir şey değildi

Benm ilk bebişim. Oğlumuz olcak inşallah ali asaf:) kıyafet olarak almadık aileler alıyo onların aldıklarını toparlayıp eksikleri alcam. Buyuyen beşikli oda takımı düşünüyorum yarın bakıcaz inşallah. Bebek arabasını da aldık suny baby nin bi modelini. Smdilik bunlar oda aldıktan snra da ufak fetek alıncakları almayı planlıyorum biraz daha zaman da gecmiş olur hem:)

Aman iyi bari tatlılara dikkat edince sıkntın kalmaz o zman:) gecmiş olsn tatlım

victorias secret canım. Türkiye satışı var mı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla o da biraz pahalı bir marka,hediye gelmeseydi benim alabileceğim bir şey değildi
Ay evet pahalı bir marka neyse güle güle giy canım bende bu tarz birşey istiyorum nettede pek bulamadım

Ya sen melekmisin hızır mısın?

Dün sayende e bebkten funnababy nin park yatak uyku setini aldım.Annemlerin ev adresine gemesini istemiştim ve gelmişşşşş.Şuan işteyim annem haber verdi kargonun geldiğini veeeee çok beğenmiş ürünü.Teşekkür ediyorum sana.Merakla iş çıkışı annemlere gitmeyi bekliyorum

Ne kadar yararlı ve ekonomik bilgiler veriyosunnn

Ayy cnm oyle sevindim ki
Gule gule kullanin
Kalitesi harika boyalari bebege uygundur
Ben oglumun besigine 250 liraya uyku setini aldim(2014 te)
Yedek carsaflari falan hep funnababy idi
:)

Günaydın, geçmiş olsun. Kasılma olduğu zaman kendin ya da eşin ayak başparmağını hızlıca çekerseniz, kasılma durur. Ben yüzücüyüm, antremanlardan sonra olunca, antrenör yapardı.

bu çok faydalı bir bilgi oldu canım teşekkürler...
uykuda bile ayaklarıma kramp giriyor

İslak pamuk mendilde unibaby gibi fresh and soft ta guzel
Ancak unibabay fiyatlari cok sisirdi
Oglum 27 aylik, ben hala unibaby kullaniyrm
(Elini yuzunu falan temizliyrm parkta durmadan elini siliyrm)
Paketimiz azaldi
Bu koliyi almayi dusunuyrm
İlk onerim tabiki pamuk ile temizlik olacak
Ancak disarida ve acil durumlar icin
Bu daha uygun ve guzel

Eki Görüntüle 1965641

İslak pamuk mendilde unibaby gibi fresh and soft ta guzel
Ancak unibabay fiyatlari cok sisirdi
Oglum 27 aylik, ben hala unibaby kullaniyrm
(Elini yuzunu falan temizliyrm parkta durmadan elini siliyrm)
Paketimiz azaldi
Bu koliyi almayi dusunuyrm
İlk onerim tabiki pamuk ile temizlik olacak
Ancak disarida ve acil durumlar icin
Bu daha uygun ve guzel

ben bebek arabasını joie litetrax 4 aldım beşiğimide büyüyen mobilya beşiklerden aldım öyle çok fazla kııyafet almadım gelen hediyeler bi gelsin eksikleri tamamlarız inş =)

Kızlar bende bu alımlar konusunda duruldum kıyafetlerı tamam battenıye nevresımlerı tamam odayı nısanda alacağız arabada oyle bişeler almak istiyorum nerden başlasam ne alsam bı akıl verın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…