Canım benimkide aynı.bazen sanki kus kanadını cırpıyomus gibi hiç durmadan aralıksız hareketleri oluyo.bazısınıda vajinanın içinde gibi hissediyorum anlık ve onlar acı veriyokızlar merhaba sizinde tekmeleriniz canınızı acıtıyor mu artıkk bu hafta oğlum hep sağ tarafımda böbreğim mi var tam bilmiyorum ama saatlerdir işgal altında acaba bebeğimin bi derdi mi var yoksa kaslarını mı geliştiriyor anlamadım sizlerde durum nasıl
Aferin kız dayan kusma :) benim bir anda geldi lavaboya zor yetiştim ve test iptal :/
Ay cok sukur bi aydır kilom aynı nasıl oldu bende anlamadım karnım buyuyo ama kilo aynı vücut zayflıyo desem o da degil:)Kızlar kilolar nasıl gidiyo :) diyet yapanlar diyet nasıl gidiyo ? Ben dün akşam baya bozdum diyeti, pilav+ekmek aynı öğünde oldu valla, doyana kadar hersey toz pembe, doyduktan sonrada vicdan azabıı :)
Canım bende 75lik yaptrdım ama iki saatlk baktıkar bende senin 3saatlk mi baktılar. 2saatlkte aclık 92den, birinci saatin 180den, iknci saatin 153ten dusuk olması gerekiyo yzıyodu bi sitede. Degerlern bunlara uyuyo ama saatlerini bilemedm inşallah doktorun sorun gormez canmSelam kızlar şeker sonucumu şimdi aldım 1. 79, 2. 178, 3. Saatte alınan değer ise 150 çıkmış öğleden sonra dr a göstericez sanki biraz yüksek mi çıkmışbu arada 75lik içtim
evet yuksekSelam kızlar şeker sonucumu şimdi aldım 1. 79, 2. 178, 3. Saatte alınan değer ise 150 çıkmış öğleden sonra dr a göstericez sanki biraz yüksek mi çıkmışbu arada 75lik içtim
Insaallah. Bende esime anlatamadim. Sacma sacma seyler dusunup sacma sacma rüyalar goruyon der kesinbende çok kötü rüya görmüştüm anlatamadım kimseye ama çok korktum ağladım uyandım. bebeğim doğmuş maşallah çok tattlı tombiş bi kızdı. onu emzirecektim emmeye başladı sütüm akıyordu. ama bi anda bebeğe bişey oldu boğazında kaldı öldüm o an. bişeyler yaptım öksürdü sonra gülümsedi bana. ay şuan bile gözlerim dolduhayırlara vesile olsun inşallah rüyalarımız
Bende en çok sırt üstü rahat ediyorum yada sağa doğru solum çabuk uyuşuyor valla herşey ayrı stres sağlıkla kucağımıza alsakta rahat bir nefes alsak dicem ama Allah bilir o zaman neleri konuşcaz :)Ya ama bi uyanıyorum sırtüstü haldeyim. Uyanınca dönüyorum ama sağıma da yatıyorum yani. Zaten bazen romatizma ağrım sol omzuma gelirse yatamıyorumki.
en son nelere dikkat edeyim dediğimde hiçbir şeye demişti.Ne istirahat önerdi ne de hareket kısıtladı ama tabii kadının aklına uçakla yolculuk yapacağım gelmemiştir. Bakalım sorayım da inşallah engel olmaz,çünkü keyfi bir seyahat de değil.Senin plasentanın yerleşimi ile ilgili bir sorunun vardı sanki? Öyle durumlarda uçak yolculuğu önerilmez deniyor ama? Doktor en iyisini bilir tabii.
Bizde üzüldük eşimle ama yapcak bişey yok parmakla bile kusamayan beni kusturdu :) inşallah 75 lik rast giderde güzel sonuçlar çıkarValla tatlıya aşık olmama rağmen ben bile içemedim.Çok normal canım kusman inan bana hiç kolay bişey değil.Bana da birkaç kere geldi dediğim gibi ama zorladım kendimi bidaha içemem bu son olsun.Çıkacaksa da artık diyet yaparım napiyim :)
Ayyy deme canım ya neyse sonuca odaklanalım İnşaallah İyi çıkarEki Görüntüle 1965515
Kızlar ömrümü yedi bu ne tatlı bişeydir böyle 50lik valla hiçbişeymiş.İnşallah hiçbiriniz buna mecbur kalmazsınız.Ben ki tatlı delisiyim ona rağmen zorladı
Ben de dantel olayını süslü püslü terlik ve taç olayını pek sevmiyorum. Yani severim de bu piyasada cok trend olan şeyler benim tarzım değil galiba. Sonuçta yaz olacak. Ben normal bir gecelik alıcam dizlerimde. Uzun beni sıkar. Yaçlar yerinede belki minik kurdeleli bir toka gibi birşey olabilir çünlü bandana taç gibi şeyler bana hiç yakışmıyor ve bir süre sonra başımı agrıtıyor. Terlik olarak da http://www.shoerokee.com/goby-sandalet-terlik bunlardan birini alıcam. Sonra dışarda da giyerim.Arkadaşlar hastanede giyilcek gecelik/pijamaya karar verdiniz mi?
Ya ben böyle dantel falan giymek istemiyorum da yokki normal bişey. Gecelik almak istiyorum ama dizlerde olan modellerle rahat edilirmi emin olamıyorum. Gelen giden olur hep. Of bi de ne pahalı. Bi kere giycen. Sinir oldum valla.
bana kardeşim yurtdışından gelirken aşağıdaki pijamadan almıştı hediye. Tabii çocuk bilememiş biraz büyükçe geldi,hiç giyemedim. Bir tane de annemin aldığı bir gecelik vardı ikinci resimdeki gibi,o da azcık büyüktü hiç giymedim,evdeki penye sabahlığımla takım yaptım. niyetim ikisini giymek ama bir de aklımda kalmasın diye eminönünden 50 liralık lohusa pijamalarından alacağım.Arkadaşlar hastanede giyilcek gecelik/pijamaya karar verdiniz mi?
Ya ben böyle dantel falan giymek istemiyorum da yokki normal bişey. Gecelik almak istiyorum ama dizlerde olan modellerle rahat edilirmi emin olamıyorum. Gelen giden olur hep. Of bi de ne pahalı. Bi kere giycen. Sinir oldum valla.
terlikler çok hoşmuş yalnızBen de dantel olayını süslü püslü terlik ve taç olayını pek sevmiyorum. Yani severim de bu piyasada cok trend olan şeyler benim tarzım değil galiba. Sonuçta yaz olacak. Ben normal bir gecelik alıcam dizlerimde. Uzun beni sıkar. Yaçlar yerinede belki minik kurdeleli bir toka gibi birşey olabilir çünlü bandana taç gibi şeyler bana hiç yakışmıyor ve bir süre sonra başımı agrıtıyor. Terlik olarak da http://www.shoerokee.com/goby-sandalet-terlik bunlardan birini alıcam. Sonra dışarda da giyerim.
Diyet miyet yok bende sinirim bozuluyor artık canım istiyo ayol hamilelik nasıl bişey böyle nefsimi durduramıyorum. Canım nasıl istiyo bişeyi istediği zaman yemem lazım gece 1 parça tatlı yedim kesmedi 4 parça oldu ohh dedim. Ben asla yemem dediğim zaman yemezdim.Kızlar kilolar nasıl gidiyo :) diyet yapanlar diyet nasıl gidiyo ? Ben dün akşam baya bozdum diyeti, pilav+ekmek aynı öğünde oldu valla, doyana kadar hersey toz pembe, doyduktan sonrada vicdan azabıı :)
Ben de bayıldım. Aynı sayfada incelersen ayakkabı bot canta gibi çeşitleri de varterlikler çok hoşmuş yalnız
YA BURASI NE GÜZEL BİR SİTEYMİŞ BAYILDIM TERLİKLERE BOTLARA FALAN ÇOK MARJİNALBen de dantel olayını süslü püslü terlik ve taç olayını pek sevmiyorum. Yani severim de bu piyasada cok trend olan şeyler benim tarzım değil galiba. Sonuçta yaz olacak. Ben normal bir gecelik alıcam dizlerimde. Uzun beni sıkar. Yaçlar yerinede belki minik kurdeleli bir toka gibi birşey olabilir çünlü bandana taç gibi şeyler bana hiç yakışmıyor ve bir süre sonra başımı agrıtıyor. Terlik olarak da http://www.shoerokee.com/goby-sandalet-terlik bunlardan birini alıcam. Sonra dışarda da giyerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?