Canım benim eşim plastik sağlıksız diyerek almamı istemedi, bende o nedenle ahşap modellere bakacağım ama park yataklar çok kullanisli imiş yaPark yatak için model marka önerebilecek olan var mı?
Aynen diyor zaten. Anlattirmiyor bile benim ki.Insaallah. Bende esime anlatamadim. Sacma sacma seyler dusunup sacma sacma rüyalar goruyon der kesin
Cnm sen paZartesi guzell haberler aldiktan sonraa
Eger durumun musait ise, haftaya cantan icin gerekli olan listeyi yaap ve cantani hazirla derim
Bende 30-32 de hazirlamayi planliyrm
Yani hani illa birsey olacak degilde
Belki hastanede yatmamiz gerekbilir falan
Hazirlikli olmakta fayda var
Ya kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.
Bugun 2 günlük olduk kuzumla doktor bilgi verdi bugun 10 gr vermiş yavrum doktor normalde bu şekilde doğanlar ölü doğar dedi seninki ilk dedi ölmedi dedi kalbi atınca nefes alınca makina şansı verdik dedi sordum bütün dış uzuvları tam ana iç organları yarım nekadar düzelir zaman dedi en az 10 hafta süt almaz dedi 10 hafta sonrada ufak ufak bir vericez dedi emzirme yok yani hayırlısı bakalım inş kocaman olur kuzum erkenden alır sütümü bu arada prematüre bez bulmak çok zor durumu iyi olan ve riski olan arkadaşlar tedarik edin derim biz aradık çok... Heryerde yok malesef... Rabbim yardımcımız olsu dua edin inşallah şunuda bildireyim bazı arkadaşlar yazdıklarımı yalnış anladı sanırım ama şuan çok açıklama yapamıcam.... Yavrum dünyaya geldi çok şükür o benden vazgeçmedi ben ondan hiç vaz geçmedim.... Canımı isteseler ben hazırım bir damla kanına ölürüm ben onun
Evet cnm en buyuk sorun fiyatiİdil baby beğendim 250 tl dedi biraz fazla geldi.lilipit Liste için de çok sağol canım yazdıklarının göğüs pedi dışındakileei almışım en iyisi ilk sayfaya bir bakmak
Cnm benim de çok düşmüş son kontrolde 9 çıktı. Zaten 13 dü hamileliğin başlangıcında. Bu yüzden başından beri kullanıyorum demir ilacını artık günde 2 tane alıyorum 9 a düştüğünden beri. Dr güya normal olduğunu bebeğin kullandığı için düştüğünü söyledi.Ya kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.
Cnm netten almak daha mantikli zatenöyle de canım...eşim çalışıyor tek izin günü pazar her yer kapalı oluyor..
ben de çalışıyorum herşeyimi internetten almaya çalışıyorum.
gene kıyafetleri hastane çıkışını netten alabilirim de...
Dolap ve beşik konusunda bir türlü eşimle ortak karara veremiyoruz.
Eşim büyüyen beşik istiyor ama koyacak yer yok evde
ben de park beşik alalım diyorum eşim hiç beğenmiyor
hatta bebişe dolap almam gerek ama ona bile yer yok
çok küçük odalar...ve tüm odalar dolu...1 yıl sonra taşınacağız..
ne yapacam bilmiyorum oda yapmak istiyorum yapamıyorum...
offf ne dertliymişim ne çok yazdım
aslında hafiften yetişmeyecek stresi başladı...
Cnm netten almak daha mantikli zaten
Hemde daha uygun
Odasini besigini bosver simdi
Daha zaman var:)
Sen hastane cikisi zibin takimlar citcitli body battaniye agiz bezi havlu yikama ivir zivirlarini hallet:)
Yikama urunlerinide a 101den alin derim
Ya sen bizi ağlatıyorsun hepBugun 2 günlük olduk kuzumla doktor bilgi verdi bugun 10 gr vermiş yavrum doktor normalde bu şekilde doğanlar ölü doğar dedi seninki ilk dedi ölmedi dedi kalbi atınca nefes alınca makina şansı verdik dedi sordum bütün dış uzuvları tam ana iç organları yarım nekadar düzelir zaman dedi en az 10 hafta süt almaz dedi 10 hafta sonrada ufak ufak bir vericez dedi emzirme yok yani hayırlısı bakalım inş kocaman olur kuzum erkenden alır sütümü bu arada prematüre bez bulmak çok zor durumu iyi olan ve riski olan arkadaşlar tedarik edin derim biz aradık çok... Heryerde yok malesef... Rabbim yardımcımız olsu dua edin inşallah şunuda bildireyim bazı arkadaşlar yazdıklarımı yalnış anladı sanırım ama şuan çok açıklama yapamıcam.... Yavrum dünyaya geldi çok şükür o benden vazgeçmedi ben ondan hiç vaz geçmedim.... Canımı isteseler ben hazırım bir damla kanına ölürüm ben onun
Gelri cnm daha zaman var takip eder paylasiriz buradaHaklısın canım... tekstil ürünleri tamam battaniyesi pikesi nevresimi havlusu alt açması falan da
kıyafetleri de alsam iyi olacak daha bunları yıkayıp ütülemek var..
a 101 e iki kere gelmiş ikisinde de kaçırdım...olmadı onu da netten alacam
Sorma senle aynıyım dünden beri sürekli aklımda. İlk msj ında da şimdikinde de ağladım içim dayanmıyor bişey de yazamadım zeynoyaYa sen bizi ağlatıyorsun hepbiliyoruz vazgeçmeyeceğini. Açıklama yapma boşuna bu konuda. Bize çektirmesin derken yavrunun çektiği her acıyı zorluğu yüreğinde hissettiğin için "BİZ" dediğini biliyoruz. O arkadaşlar yanlış anlamış evet ama bebeğine toz konduramadıkları için sert olmuş belki tepkileri. Sizi suçlamak değil de bebeğinizi çok önemsemek olarak düşün... Bize gzl haberler ver sadece. İnan hiç aklımdan çıkmıyorsunuz.
Gelri cnm daha zaman var takip eder paylasiriz burada
Senin pijamalarin sabahliklarjn biberon emzik vs hepsi steril edilecek, canta yapilacak
Listede ilk once bitmesi gereken kisim canta
Haftaya hallet onu sen :)
Kızlar bebek odası aldınız mı ya yoksa erken mi daha ?? Biz Pazartesi almayı düşünüyoruz 1,5 ayda anca geliyormuş.
Oo,demek plakaları gördün, çok heyecanlıKızlar ben de plaka saymaya başladım 81 kaldı bugün Düzce deyiz..
ama sezeryan olacağı için 40 beklemez doktorum ama 39 u da bulur bir aksilik çıkmaz
bebekleri sonuna kadar bekletmeyi tercih ediyor çünkü
daha eşyalarım tam değil...çok eksiğim var...dolap.... beşik.... hastane çıkışı kıyafet vs almam gerek
sonra banyo küveti vs..
çalışırken eksik tamamlamak zor oluyor...
Pazartesi görüş günüm inşallah bebeğimin gelişim geriliği artmamıştır..
Al cnm aldikca da paylas fikir olur herkeseevet çok haklısın ... Ben 81 günü görünce ilk aklıma bebeğime kavuşmak geldi ama daha bir sürü eksik var
bu zamanın da kısaldığını gösteriyor
bu hafta en acil eksikleri alayım en iyisi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?