- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Ben de bebedorun fırça tarak setini aldım. Fiyatı da uygun yorumlar da guzeldiKızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
N11 de kuponum varken alayım lazım bişeyse
Kızlar birşey soracağım sizinde akıntı durumunuz nasıl benim beyaz akıntım geliyor bu durumlar şimdi normalmi
Kızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
Bebek saçsız doğabilir tarağa birçey diyemem de tırnakları çok uzuyor ve yüzlerini çok çiziyor. Ben tırnak makasını kesin alıcam evdekiler büyük gelir onların minnak tırnaklarına benceKızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
Ben sıvı olanını aldım. Hiç kullanmadım henüz. Zaten bi sıvı deterjan ve leke çıkarıcı aldım sprey olandan. Yumuşatıcı kullanmayacagim.Kızlar bu deterjani sormuştum Ablam almış kullanan bilen var mi nasildir
Ben de sıvı deterjan ve leke cikaricisina çok övgü okudum ali cam ikisini de ama yeni dogan zamani toz olanlar daha iyi diyorlar en azından ilk 1 ay toz sonra siviya geçerim diyorumBen sıvı olanını aldım. Hiç kullanmadım henüz. Zaten bi sıvı deterjan ve leke çıkarıcı aldım sprey olandan. Yumuşatıcı kullanmayacagim.
Kızlar sanki bebeğimin hareketleri azaldı ya geçen hafta çok hareketliydi bu hafta hiç öyle değil hafif hafif hissediyorum arada
İnşallah canım böyle olunca çok tedirgin oldumCanım bende bugün 28+1deyim geçen hafta bana da öyle olmuştu bu hafta normale döndü, içini ferah tut, sıkıntı yoktur umarım
Hacışakirin kokusunu ben de hiç sevmeyip dalan Roxy aldım. Bu gayet başarılı. Güzel kokuyor .
Ne kadar da cahilimEskiden cok guzeldi
Yeni pakrt aldim
Haci sakir gibi koktu
Bida alicam
Dalan roxy daha guzel cnm
çok beğendim güle güle kullansın bebişinAnnem kırk yama kursuna gidiyor. 2 tane pikeden az kalın yorgan yaptı. Çok kullanışlı ve hafif oldular.
İnşallah canım böyle olunca çok tedirgin oldum
Teşekkür ederim canım moral oldun saolasınBende aynı senin gibi olmuştum hatta uzanıp uzanıp onu hissetmeye çalışıyordum, şimdi aradan bir hafta geçti hareketleri dışardan bile beni sallamaya başladı, arada oluyor böyle hiç sıkıntı yapma
kızlar aranızda yeniden kusmaya başlayan var mı? benim midem bir tuhaftı kaç gündür ve bu akşam kustum
Canım bende bugün mutfakt cok zaman gecirdim sabah hareketliydi ancak akşam sanki cok sakin geldi bana endişelendim bende ancak yoruşdugumız zaman öle oldugunu düşünüorumKızlar sanki bebeğimin hareketleri azaldı ya geçen hafta çok hareketliydi bu hafta hiç öyle değil hafif hafif hissediyorum arada
ya bende cok fenayım sürekli yediklerim agzıma elio ve bu sebepten de artık kusmaya başladımkızlar aranızda yeniden kusmaya başlayan var mı? benim midem bir tuhaftı kaç gündür ve bu akşam kustum
Canım benim ilki sezeryandı ve riskli gebeyim 38. Haftada alıcak bana kalsa daha erken alsın ama akcigerlerinden sıkıntı haşarız die saglama alıorum dedi drcanım neden bu kadar erken alıyorlar bebeği...benim doktor niye bekletiyor ya da...
anlamadım ben bu değişiyor mu kişiden kişiye
38. hafta mıdır bunun sınırı?
Sağlıkla doğsunlar inşallah valla strese giriyor insanCanım bende bugün mutfakt cok zaman gecirdim sabah hareketliydi ancak akşam sanki cok sakin geldi bana endişelendim bende ancak yoruşdugumız zaman öle oldugunu düşünüorum
ya bende cok fenayım sürekli yediklerim agzıma elio ve bu sebepten de artık kusmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?