2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
0-3 ay gayet iyi.ben bi tane 10 lu takım bi tanede besli takım aldım.kızımdan kalma takımlarda var.

karalule Zeynosrkn84 , Allah kuzucuklarınıza tez vakitte sağlık sıhat versin inşallah, dualarımdasınız...

Kızlar ateşölçer i ben dijital olanlardan alıcam. Kardeşim hemşire, pahalı olana hiç gerek yok falan dedi. 10-15 liraya alırım artık internetten.
Bende hemşireyim ve aynı fikirdeyim
Doktorlar temassız ölçerlere güvenmiyor genelde.

Bir de şampuan gibi kozmetik gibi ürünlerde son kullanma tarihi olmuyor genelde. Sadece açıldıktan sonraki tüketim süresi önemli, iste ürün üzerinde o süre belirtiliyor.

Cani acitmadigini biliyorum annembabam da kullaniyo ama ben igne olamayn biri oldugumdan benim icin sorun bu. Hergün hergun igne olacagini bilmek psikolojik olarak zora sokar beni

Kızlar topuklarımda yürürken batma hissediyorum sanki çiviye basar gibi hissediyorum
Cok yuruyunce mi oluyo canim yorulunca banada oluyor ayakkabi cok fark ettriyo rahat birsey tercih etmelisin ama eger her yurumede oluyorsa topuk dikeni de olabilir

Evet canım gri olan Bi de askılı pembe var o da 20 tl.ikisini de alayım diye niyetlendim.alırsam yazarım yine inşallah

Cani acitmadigini biliyorum annembabam da kullaniyo ama ben igne olamayn biri oldugumdan benim icin sorun bu. Hergün hergun igne olacagini bilmek psikolojik olarak zora sokar beni
Anladım canım. Zor olacak haklısın ama sağlığınız için dayanacaksın malesef

Alakasız olacak ama merak ettim. 5bucuk aylık cocuga fitil fayda ermedi ateşi 38 derece diye antibiyotik verilir mi?tecrübeli anneler nasıl düşürdünüz ateşi. Yeğenime de 3 iğne vermiş. Ben olsam baska dr a gotururdum. Anribiyotik için küçük değil mi sizce de.

Oo sevindim canimm iyi güzell sükür.. zaten hepimizz dikkat etmeliyizz yediklerimize,,bende tatlilara düskünlük hala son hizda devam ediyor ama dikkat etmeye calisiyorum..senin bellimi bir sonraki randevu tarihi??

Aynen canım dikkat ediyorum ama aklımda hep pastalar tatlılar ben 27.haftanın sonunda gittim bir sonraki randevuyu 32 de alırsın dedi.Sanırım 32den sonra iki haftada bire düşecek randevular.Nst falan başlıyormuş ondan sonra.İnşallah bir sıkıntı çıkmadan 38-39ları görürüz canım senin ne zaman randevun?Orda da son zamanlarda nst oluyor mu?

inşallah mutlu haberlerle gelirsin arkadaşım
görüş günü öncesi endişe merak hepimiz de oluyor sanırım

inşallah mutlu haberlerle gelirsin arkadaşım
görüş günü öncesi endişe merak hepimiz de oluyor sanırım

Rabbim tez zamanda ikinize de şifa versin inşallah, canım doktorların öyle söylemleri oluyor, benim kuzenime de öyle demişti doktor herşeye hazirlikli olun diye, sonrasında bir haftaya kalmadı taburcu ettiler, İstanbul bezmi alem hastanesinde inşallah seninde böyle iyi haberlerini alırız

Ben bunu gittim yerinde denedim L bedenini.kalıp olarak dar geldi bana.66 kiloyyum boy 165.aslında şuan cuk oturdu üstüme.ama doğuma kadar kilo alırım dıye aşamadım takımı.esnek ku aşı yok haberiniz olsun

Ben bunu gittim yerinde denedim L bedenini.kalıp olarak dar geldi bana.66 kiloyyum boy 165.aslında şuan cuk oturdu üstüme.ama doğuma kadar kilo alırım dıye aşamadım takımı.esnek ku aşı yok haberiniz olsun
Resim çıkmamış. Lohusa sepetindeki önü düğmeli pijama takımından bahsediyodum

Kızlar bildiğim kadarıyla sampuan vb kozmetik tipi ürünlerde son kullanım tarihi olmuyor. Önemli olan ürün açıldıktan sonra ne kadar zamanda tüketileceği, işte o ürün üzerinde belirtiliyor.
Yani canım diyorum ben de bugüne kadar hiç mi aldığı kozmetik ürünlerin tarihine bakmaz bi insan diye kendimi eliştiriyırdum :))) yani bu konuya hiç değinmediğim için hayatım boyunca hala da var veya yok gibi net bi cevap veremiyorum :) ama sevindim cevabına çünkü netten almak daha uygun. Mağazalarda üç ürüne fazladan 40-45 lira verirsin en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…