Insallah cnm amin..benim randevu 24 martta haftaya yani ondan sonra nasil olcak bilmiyorum.. haftaya söyler randevuda haber ederim,,nerden nereye geldik cnm yaa az kaldi valla Rabbim yardimcimiz olsun insallah ... iyice büyüdüler bebislerimizzRabbim hayirli Dogumlar nasip etsin.
Kızlar bebek için buhar makinası alacakmısınız gerekliymiş diye duydum ben
Gunaydin kizlar 25 haftalik hamileyim sabah kalktigimda el ve ayaklarimin sis oldugunu fark ettim sizinde elleriniz ayaklariniz sisiyor mu?
Aaaa çok İyiymiş sağolasın canım bizde anakucağı ve araba alıcaktık büyük parçalar için çok iyi bekleyelim biraz daha ne olcak ama kıyafetlerin bedenleri kalmıyor onları beyendikçe alıyorum. mothercareda 27 tl ye 5 li zıbınlar vardı ne güzel kaliteli kalmamış 1 tane sinir oldum.Dün ebebekteydim. Ordaki çalışan dedi ki nisan gibi her sene yaptığımız şenliklerimiz olacak. İsterseniz araba puset falan için acele etmeyin dedi.
Ayyy canım benim Allah hepimize bebişlerimizi sağ sağlim kucağınıza almayı o tatlı gülüşlerini her daim görmeyi o ellerini ayaklarını öpmeyi nasip etsin Allah razı olsun sağolasın sorduğun içinSağol canım bebişimiz iyi çok şükür gülümsedi bize :) bakla Yemende sakınca Yok dedi ağrıya kanama eşlik ederse sıkıntı olabilir dedi akıntı da sıvı yani su şeklindeyse doktora görünmen gerekmiş canım ...
Dün ebebekteydim. Ordaki çalışan dedi ki nisan gibi her sene yaptığımız şenliklerimiz olacak. İsterseniz araba puset falan için acele etmeyin dedi.
Maşaallah canım.Kızlar babaya benziyo benimkide aynı baba bi tek burnu bana benzemişİyiymiş çok şükür canım sağoll 38cm 1300gram aman ne pozlar ne pozlar verdi babasına benziyor :)
Ben almayı düşünüyorum bu aralar, bebiş doğmadan kendim kullanmaya başlarım
kizlar bu arada markafonide dalin ürünlerinde indirim var bebek yagi sampuan pudra islakmendil toz sabun alacagim dalin markasi iyi diye dusunuyorum hem fiyatlari uygun hemde 75 tl ustune 10 tl indirim veriyor kargoda ucretsi siz ne dusunuyorsunuz dalin urunleri hakkinda
aa oylemi inan benim daha ilk cocugum oldugu icin pekde bi fikrim yok bu konuda o yuzden fikirleriniz gorusleriniz onemli benim icinDal
Dalin benim kızıma alerji yapmıştı. Dr. kontrolünde Babe ürünleri kullanmıştım. Şimdi 8 yaşında hala dalin almam eve.
Dalin ürünlerinde sodium laureth sulfat, sles, parfüm gibi yetişkin şampuanlarında olan kimyasallar var. Bunları araştırırsanız, Dalin almayabilirsiniz bence. Ben almam.Dalin benim kızıma alerji yapmıştı. Dr. kontrolünde Babe ürünleri kullanmıştım. Şimdi 8 yaşında hala dalin almam eve.
Tabi her bebek farklı şimdi ise johnson la devam ediyoruz saçlarına. Bedenine saf sabun kullanıyoruz. Krem olarak da sebamed kullanıyoruz. Ama her bebek farklı tabi.
En güzeli alırken bakmak.Benim kullandığım kozmetiklerin üzerinde kullanma tarihleri var ayrıca kapak açıldıktan sonra ne kadar zaman kullanılacağı ürünün arkasında küçük kavanoz resminin üzerinde yazıyo. Belki her ürün için geçerli olmayabilir canım en azından bebek için olan ürünlere ekstra itina etmek lazım son tarih olmasa bile eski üretim olmasın .Kızlar bildiğim kadarıyla sampuan vb kozmetik tipi ürünlerde son kullanım tarihi olmuyor. Önemli olan ürün açıldıktan sonra ne kadar zamanda tüketileceği, işte o ürün üzerinde belirtiliyor.
Canım buhar makinası lazım yaz kış havanın nemli olması lazım bizim içinde geçerli her zaman gerekli ama biz önemsemiyoruz. Bebeğin ortamının havası kuru olmamalı yaz kış klima var havayı kurutuyo köylerde hep güğüm deriz biz hep su kaynar ve hiç boğaz enfeksiyonu olmazsın. Ama soğuk sıcak buhar olayını bilemedimKızlar bebek için buhar makinası alacakmısınız gerekliymiş diye duydum ben
Bi soğuk olanı varmış sanırım bir de sıcak. Hangisinden alınmalı ki acaba
Canım buhar makinası lazım yaz kış havanın nemli olması lazım bizim içinde geçerli her zaman gerekli ama biz önemsemiyoruz. Bebeğin ortamının havası kuru olmamalı yaz kış klima var havayı kurutuyo köylerde hep güğüm deriz biz hep su kaynar ve hiç boğaz enfeksiyonu olmazsın. Ama soğuk sıcak buhar olayını bilemedim
Bi soğuk olanı varmış sanırım bir de sıcak. Hangisinden alınmalı ki acaba
Yuruyus bikac gundur yapmiyorum hava yagmurlu diye kilo cok almadim tuzda pek yemiyorumÖdem için biraz erken, tuz tüketiminiz nasıl? Yürüyüş yapıyor musunuz? Günde ne kadar su içiyorsunuz? Çok kilo aldınız mı? Gebelik şekeri var mı? Beslenmeniz nasıl?
Anladım, belki yorgunluktan filandır. Benim doktorum çok önemsiyor ödem işini, sürekli kontrol ettiriyor. O yüzden sordum. Kolay gelsin.Yuruyus bikac gundur yapmiyorum hava yagmurlu diye kilo cok almadim tuzda pek yemiyorum
Yuruyus bikac gundur yapmiyorum hava yagmurlu diye kilo cok almadim tuzda pek yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?