2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Diyecek söz bile bulamıyorum inan kuzuna. Yani bu nasıl bi hayata tutunmadır hayret . Ama çoook da mutlu ediyor bizi:))))) gördüğünde ona teşekkür et annesi bizim için tabi aklına gelirsek:))) siz hiç çıkıyorsunuz bizim aklımızdan dualarımızdan emin ol.

Insallah cnm amin..benim randevu 24 martta haftaya yani ondan sonra nasil olcak bilmiyorum.. haftaya söyler randevuda haber ederim,,nerden nereye geldik cnm yaa az kaldi valla Rabbim yardimcimiz olsun insallah ... iyice büyüdüler bebislerimizz Rabbim hayirli Dogumlar nasip etsin.

herkese günaydın memurlar izinlerini 32 hafta dolunca alıyorlardı dimi yoksa 32ye girince mi

herkese günaydın memurlar izinlerini 32 hafta dolunca alıyorlardı dimi yoksa 32ye girince mi
gunaydinn malesef 32 dolunca aliniyor izin.
tanidik bi doktor var adetimi erken soyleyip 30.haftada alicm ben 40 hafta dolsa da 10 gun izni uzatma hakkimiz var cunku gec dogum oldu diye onu kullanirim diye dusundum

yok ben yapıyorum yakmıyor hiç.

32 dolunca alıyoruz diye biliyorum. bende çalışabilir raporu alıcam bi aksilik olmazsa. izinler doğum sonrası daha lazım oluyor .

32 dolunca alıyoruz diye biliyorum. bende çalışabilir raporu alıcam bi aksilik olmazsa. izinler doğum sonrası daha lazım oluyor .
Çalışabilir raporu kaç haftaya kadar alınıyor. Zorunlu bir ayrılma zamanı var sanırım dimi

bende ilk oğlumda 37 bitene kadar çalıştım bunda ise doğum sonrası izin yaz tatiline denk geliyor zaten boşuna gitmiş olacak birde bebiş doğmadan oğlumla ilgilenirim biraz

günaydın kiraz çekirdekli reflü yatağından kullanan varmı ? dün ebebekte 84 liraya aldım bu yan yatırma işlevinden dolayı birde çekirdekleri ısıtıp kullanılabiliyormuş.

Kızlar bebek için buhar makinası alacakmısınız gerekliymiş diye duydum ben

Gunaydin kizlar 25 haftalik hamileyim sabah kalktigimda el ve ayaklarimin sis oldugunu fark ettim sizinde elleriniz ayaklariniz sisiyor mu?

kizlar gunaydin bugun 28. haftamdayim seker yuklemesi testi icin geldim hastaneye bekliyorum kac vermek icin o ictgimiz sey nasil kotu icimi yakti resmen insallah iyi cikar sonuc babam seker hastasi oldugu icin riskli grupta sayilirim

kizlar gunaydin bugun 28. haftamdayim seker yuklemesi testi icin geldim hastaneye bekliyorum kac vermek icin o ictgimiz sey nasil kotu icimi yakti resmen insallah iyi cikar sonuc babam seker hastasi oldugu icin riskli grupta sayilirim
Yani öyle dayanılmayacak bir şey değil ama insanı sersemletiyor biraz. Uzun süre aç kalmanın da etkisi var. İçme kısmı çok zor değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…