- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
kızlar çatlak olmaya başlayan var mı[/QUOTE4
64 olmuşum. Çatlaklar kapıda demekki bu hızla gidersek. Saygılar:)))))
Facede çıktı karşıma. Böyle fotolara bakıyorum belki birazcık benzer diye. Rüyamda gördüm açık tenli kumral saçlı doğmuş oğlum. Bilmiyorum artık öyle mi olur olmaz.Nerden buldun bunu çok tatlı allahım yaaaa:) bazen doğsa da gözümün önünde dursa diyorum. O zaman da yermişim:))))))
Facede çıktı karşıma. Böyle fotolara bakıyorum belki birazcık benzer diye. Rüyamda gördüm açık tenli kumral saçlı doğmuş oğlum. Bilmiyorum artık öyle mi olur olmaz.Nerden buldun bunu çok tatlı allahım yaaaa:) bazen doğsa da gözümün önünde dursa diyorum. O zaman da yermişim:))))))
Ben Gebeliğimin başından bu yana decavit kullanıyorum yanında efa Daily omega 3 le demir ilacına gerek okmadı şükür Allaha kan değerlerim normal ama kullanılır heralde Çünkü vitaminler demirin emilimini hızlandırıyor diye biliyorumKızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?
Canım bu söylediklerini aynen tarif Edeler oluyor sonra geçiyor bişey olmuyor. Geçici bi durum büyük ihtimalle. Ama diğer gruptan biri tarif etti ağrısını aynen benim bebişin hareketlerini tarif etti. Ama bugün doktora gitti nts ye göre doğum sancıları başlamış hemen serum fitil falan ... yani takip et uzunca bi süre geçmezse ciddiye al.
Canım bu söylediklerini aynen tarif Edeler oluyor sonra geçiyor bişey olmuyor. Geçici bi durum büyük ihtimalle. Ama diğer gruptan biri tarif etti ağrısını aynen benim bebişin hareketlerini tarif etti. Ama bugün doktora gitti nts ye göre doğum sancıları başlamış hemen serum fitil falan ... yani takip et uzunca bi süre geçmezse ciddiye al.
Gunaydin cnm afiyet olsunGünaydın kızlar...Mutlu haftasonlarımız olsun...
gece düzgün uyuyamadım yeni uyandım...
çok açımmmm
Gunaydin cnm afiyet olsun
günaydın canımGünaydın kızlar...Mutlu haftasonlarımız olsun...
çok açımmmm
Evet canim su an daha yumusak.ilaclar rahatlatti biraz sanirimnasılsın canım bugün karnın daha yumuşak mı
Evet canim su an daha yumusak.ilaclar rahatlatti biraz sanirim
Sagol cnm bakalim oyle olmaya calisiyorumsevindim canım ya... hiç stres yapma rahat rahat dinlen..
Günaydın canım bende bacak kramlarından uyuyamadım maalesef yaGünaydın kızlar...Mutlu haftasonlarımız olsun...
çok açımmmm
Günaydın canım bende bacak kramlarından uyuyamadım maalesef ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?