- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Günaydın canım bende bacak kramlarından uyuyamadım maalesef ya
yatmadan maden suyu içmiştim çok şiddetli ağrım olmadı bu gece... tesadüf mü yoksa bugün sancımayacağı mı tuttu anlamadım
ben 3 martta gitmiştim 770 gr dı boy pozisyondan dolayı ölçülemediArkadaşlar bugün kontrolumuz vardı tatlis kızım 930 gram olmuş ve boyu 37 cm benimle aynı hafta olanlar bebeklerinizin kilo boyları nasıl doktor iyi dedi ama bilemedim
offf ya canım doktoruna bir danışsan.Arkadaslad geceler kabus oldu dayanilamayacak sekilde alt baldirima kramp giriyor ve acisini butun gun cekiyorum ustelik magnezyumda iciom baska yapabilecegim bi tavsiyeniz varmi inaninki uykudan bagirarak agliyarak uyaniyorum su saat olmus halen orasi taş gbi ve halen canim agrio ayagimin ustune basamiyorum
Gece sırtım sırılsıklam oluyo. EnseM falanAkşam da çok terledim yani hiç bukadar terlememiştim çok yorgunum halsizlik var
korkmaz mı insanInsallahm.canim yaa
Ama.doktor.korkuttu.beni.iste.sali.tekrar cagirdi
Biri 1450 biri 38 cm.biri 1150 kg 36 cm filan cnm
32.hafta.cok.onemli dedi.doktor.kanlı sulu akintin.olursa.hemen.ara dedi
Ne bileyim.cok korktum
Hızlı büyüdüğü kesin. Haftada bi kilo alıyorum valla:) küçük bi ihtimal. Ayırt etmeye çalış bebek mi yoksa kendi kasların mı??? Allahım kuzularımızı esirgesin. Ona emanetefefsunkar Canim benim cok tsk ederim insallah bebek büyüdüğü icindir.Bugun calisiyorum ama yarın izin günüm btn dinlenicem.Pztesi de devam ederse kontrole gidicem.Allahim bebeklerimizi korusun
Canım şöyle düşün. Doğum sancıları başlayınca doğsun da bitsin diye düşünüyormuşsun. Nasıl doğacak bu diye değil:))))) araya parazit karıştırmamaya çalışalım :))) o yüzden hiç düşünme. Bebeğine en yakın olduğun günler bugünler tadını çıkar.efefsunkar canım ya inanamıyorum sen 30 hafta oldun maşallah tebarekallah sizi böyle görünce dahada korku geliyor bana off nasıl doğurcaz Allahın izniyle sağ sağlim doğursak
Benim rüyalar güven vermiyor. Nötrüm:) Üç kez gördüm . Siyah saç beyaz ten, siyah saç buğday ten, sarı saç beyaz ten.... geriye de başka seçenek kalmadığından kafam rahat . Kendi kendini sıfırladı rüyalarım:)))))Facede çıktı karşıma. Böyle fotolara bakıyorum belki birazcık benzer diye. Rüyamda gördüm açık tenli kumral saçlı doğmuş oğlum. Bilmiyorum artık öyle mi olur olmaz.
Aynen canım bu gebelik beni etkiledi gerçekten şeker başağrısı terleme çok şükür bu halimizede inş bebeklerimizi kucağımıza sağ sağlimalırız inş.aklen beden ve ruhen sağlıklı olurlar biz razıyızGece sırtım sırılsıklam oluyo. EnseM falangece bu kadar rahatsız olunca sabahlar da yorgun bitkin oluyo.
Maşallah canım inş sağlıkla kucağına alırsınKızlar şimdi hastaneden canlı bildiriyorum, 28+3deyiz, 1250 gram, 35 cm olmuş benim prenses, tansiyonumu da 9a 6, kilomu tartı bozuktu tartamadi lar. ..
Insallah canim gelirler dayanirlar biraz daha..sen neden yattin hastanede.sanci mi kanama mi oldukorkmaz mı insanilk hastaneye yattığımda 19. haftadaydım sancılanmıştım iki gün kaldım serumlar falan feci korkmuştum. sonra 21 de bir daha yattım. bu sefer rapor verdiler iş miş yok dediler yatacaksın evde. o gün bugündür yatıyorum. 32. haftaya gelsinler diye dua ediyorum ben de.
canım naptın var mı bebişte hareket?Sabahı zor bekliycem. Eğer hareketlenmezse sabah ilk işim dr olacak. Yani yolda yürürken bile hiç rahatsız etmedi . Yarım saat içinde ayaklarını Karnıma kitler yürütmezdi beni. Hiç yapmadı bugün ya
Çok güzel olmuş eline sağlıkSelam kızlarr, ben gene rahat durmadım akşam ponçik kızıma hazırlık yaptım :) Malzemeleri eminönünden almıştım, silikon tabancasıyla birleştirmek gayet kolay oldu, hiç zahmetli değil, tavsiye ederim, çünkü şiparişte tanesini 5 ila 7,5 tl arasında yapıyorlar, ben böle aşağı yukarı 3,75 tl ye falan mal ettim :) içinde deniz kabukları ve pembe kolonya var, sizlere fikir olsun :)
Rabbim iyi etsin,şifa versin inşallah Tuğra beye..Bugun cumartesi bilgide yok pazartesiye kadar antibiyotik tedavisi için tahlil yapılacak kuzuma pazartesi kadar verilecek süt verdiler istemiyormuş kestiler sağıp döküyoruz sütü artık ilk sütü biriktirdim... Durumu aynı kanda kalpte ge ciğerler köyü durumda ams kuzum 11 günlük oldu bugun minnakkım benim dayanmaya uğraşıyo
Bugun cumartesi bilgide yok pazartesiye kadar antibiyotik tedavisi için tahlil yapılacak kuzuma pazartesi kadar verilecek süt verdiler istemiyormuş kestiler sağıp döküyoruz sütü artık ilk sütü biriktirdim... Durumu aynı kanda kalpte ge ciğerler köyü durumda ams kuzum 11 günlük oldu bugun minnakkım benim dayanmaya uğraşıyo
Dimi. Gerçekten kendi bebeğime bu kadar dua etmedim bencanım sütlerini dökme... süt saklama kapları ve poşetleri var
sağ derin dondurucuya at ...
İnşallah sağlığına kavuşur..kendi bebeğimden önce sizlere dua ediyorum...
Rabbim şifasını versin...derdi veren O dermanı da verir inşallah
Allahım o sütü kucağında vermeyi de nasip edecek inş. Gerçekten gönülden diliyorum bunu.Bugun cumartesi bilgide yok pazartesiye kadar antibiyotik tedavisi için tahlil yapılacak kuzuma pazartesi kadar verilecek süt verdiler istemiyormuş kestiler sağıp döküyoruz sütü artık ilk sütü biriktirdim... Durumu aynı kanda kalpte ge ciğerler köyü durumda ams kuzum 11 günlük oldu bugun minnakkım benim dayanmaya uğraşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?