Doktor dedi şuan biriktirme dedi baya biriktirdim poşetledim ama doktor sadece sütüm gitmesin diye sağ dedi keşke içse kuzu ama son gördüğümde kustu kuvezde kafayı yicektim boğulacak sandım bağırmışım hemşirelere yetişin diye midesi almıyormuş... İlerde denicekler İnşallah
Canım akşam içimi rahatlatıcak kadar iki veya üç ( 4 değil ) hareket yaptı. O rahatlıkla uyuyabildim. Sabah da sakindi baya. Ama Şuanda yazarken biraz hareketlendi :))) allahım ya sen aklımızı koru. Biz saldık vallacanım naptın var mı bebişte hareket?
Gün geçtikçe daha da panik oldum. Doğmamış bebek değil de evde kısa süreliğine birine emanet edip ekmek almaya gittiğim bi bebek gibi. Yani o var . Hayatımda bi bebek var yoku kabul edemiyorum :) tööbe töbe :)Aynen canım bu gebelik beni etkiledi gerçekten şeker başağrısı terleme çok şükür bu halimizede inş bebeklerimizi kucağımıza sağ sağlimalırız inş.aklen beden ve ruhen sağlıklı olurlar biz razıyız
Kızlar karnımın alt kısmı ve kasıklarımda ağrı var bebeğimin hareketlerini de aşağıda hissediyorum acaba gaz sancısı mı ya çok şiddetli değil
İnşallah benim de geçerDün bana da olmuştu canım doktorum bebeğin kafası yukarıda dedi
dedim herhalde aşağı tekmeliyor
bugün hiç ağrım yok
Bak ne diyeceğim bir öğrencim erken doğmuş ne kadarlıktın diyorum bilmiyor ama 6 aylık felanmışım dedi. 500 grammış doğduğunda. Çok uzun süre kalmış küvözde şimdi görsen gayet sağlıklı çok yaramaz uzun boylu güçlü genç bir delikanlı. Allah şifa versin herşey yoluna girer inşallahAllah razı olsun canlarım benim inanın bende size ediyorum inşallah hepiniz yavrunuza hayırlısıyla kavuşun.... Hepinizi çok seviyorum suretlerinizi görmesemde gölümüz bir Allah biliyor
Benim son kontrolüm gecen cmt di 25. Haftada bebeğin kafası sağ alt kasıktaydıı ve elleri kafasının yanındaydı. Sağ kasıgımda cok hareket oluyordu zaten demek elleriyle yapıyormuş. Belki oyle bir şey olabilir. Ama dr korkma kafasının asagıda olmasından dedi korkulacak bir durum yok dedi bana. Sonrasında da hareketleri heryerde hissediyorum. Bu çocugun kaç kolu bacagı var dediğim oluyor. Buyudugunde can acıtmaya baslıyormış oyle duydum. Normal dogum isteyenler dr a gidip artık alın bu bebeği diyorlarmış. O günlere gelmeyi çok istiyorum ben. Hamilelik sabır işiymiş gerçektenKızlar karnımın alt kısmı ve kasıklarımda ağrı var bebeğimin hareketlerini de aşağıda hissediyorum acaba gaz sancısı mı ya çok şiddetli değil
Dün yazmistim biraz yürümem gerekti 15 dak kadar yavas yavas yurudum ama bel agrisi kasik ağrısı ve bacak arasi agrisi cektim. Hic kalkmadan dinlendim bugun iyiyim cok sukur. Belimi ve karnimi sicak tuttum hep. Bebegin hareketlerini ben hep asagida hissediyorum zaten baş yukarda ayaklar asagida bebegikin o yuzden hep asagida hissediyormusum doktor demisti. Seninde oyledir belki. Cok siddetli degilse kasilmalarinda yoksa tabi. Bende dun kasilma yoktu karnimdaKızlar karnımın alt kısmı ve kasıklarımda ağrı var bebeğimin hareketlerini de aşağıda hissediyorum acaba gaz sancısı mı ya çok şiddetli değil
Merhaba kızlar ben geceleri bacak ağrılarından kramplardan uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl
Bugün nasıl bebis ... beni de arada korkutuyor ama ben hiç saymıyorum tekme tokatları ... bazen durmadan kipirdiyor bazen de sakinleşiyor... yine de temkinli olmak lazım tabi nolur nolmazAnneler bugün bebiş hiç kıpırdamadı desem yeri. Çok hafif dokunuşlar yaptı sadece 10 kere yaklaşık olarak o da. Son üç haftadır ilk defa böyle sakin sessiz. Bu durumla karşılaşan oldu mu hiç aramızda?
Her zamankinden çok daha sakin canım. Önceden rahatsız edecek boyutta olan tekmeler şimdi kelebek dokunuşlara bıraktı sankiBugün nasıl bebis ... beni de arada korkutuyor ama ben hiç saymıyorum tekme tokatları ... bazen durmadan kipirdiyor bazen de sakinleşiyor... yine de temkinli olmak lazım tabi nolur nolmaz
Allahım Şifa versin inşallah. En yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin.Bugun cumartesi bilgide yok pazartesiye kadar antibiyotik tedavisi için tahlil yapılacak kuzuma pazartesi kadar verilecek süt verdiler istemiyormuş kestiler sağıp döküyoruz sütü artık ilk sütü biriktirdim... Durumu aynı kanda kalpte ge ciğerler köyü durumda ams kuzum 11 günlük oldu bugun minnakkım benim dayanmaya uğraşıyo
Bugun benim de baya agrim var. Sabah govek deligimin cevresindeydi simdi de sol kasigimda. Bebek de baya hareketli bugun. Buyudukce boyle olacak galibaKızlar karnımın alt kısmı ve kasıklarımda ağrı var bebeğimin hareketlerini de aşağıda hissediyorum acaba gaz sancısı mı ya çok şiddetli değil
Ben normal beşik ve dolabını aldım . Şimdi anne yanına beşik arıyorum istediğim modeli bir türlü bulamadım bugün bir tane buldum inşallah alıcam onudaanne yanı beşik ayrı, normal beşik ayrı mı aldınız ya da alacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?