- 3 Temmuz 2016
- 211
- 223
- 53
Bazen uyuyormuş bebek :) o zaman hareket yok tabi .. beni de bazi geceler uyandırıyor.. bazen de bekliyorum ki kipirdasin ... herkesin bebei de duyguları da aynı heralde ... o değil de anneme kızdım beni erkek dogurmadin diye :)Her zamankinden çok daha sakin canım. Önceden rahatsız edecek boyutta olan tekmeler şimdi kelebek dokunuşlara bıraktı sankisabır işi bu annelik onu anladım.
Canım yakalamana sevindim pikeye denk geldin mi onu ben pek beğenmedim sanki hemen dağılacak gibiydiEki Görüntüle 1969419 Bugun bimden aldım.25lşra.yeri cok güzel. Almayanlara tawsiye edebilirim
Bende pek begenmedim pikeyi.sanırım kimsede begenmemiş.iki bime ugradım.ikisindede yıgınla pike vardı:)bu newresiminde pembelisi var zannediyodum.önce birine gittim baktım sadece bi tane bundan var.sonra baska bime gittim .ordada bi tane bundan bi tanede mavili vardı.Canım yakalamana sevindim pikeye denk geldin mi onu ben pek beğenmedim sanki hemen dağılacak gibiydi
Ben de eşime kızıyorum hamilelik bizde doğum bizde büyütmek bizde siz hiç olmazsa emzirseydiniz diyorum. Gülüyo evet o cefası bari bizde olsaymış diyo :) uyuyor bebek o uyuduğunda 1-2 saat uyuyo. Ama Dünkü başkaydı 24 saat sürdü nerdeyse uyuz etti beni.Bazen uyuyormuş bebek :) o zaman hareket yok tabi .. beni de bazi geceler uyandırıyor.. bazen de bekliyorum ki kipirdasin ... herkesin bebei de duyguları da aynı heralde ... o değil de anneme kızdım beni erkek dogurmadin diye :)
Canım benimkide 21-22 filan olur dedi doktor.inş beklerler o zamana kadar bebişlerKızlar ben de bugün doktora gittim. Her şey yolunda. Şimdilik sezeryan gibi görünüyor dedi doktor. 38+3'te alıyoruz dedi. Sancı gelmesini beklemiyolarmış. Bu durumda 25 Mayıs civarına denk geliyor. Sonra değişebilir tabi ama şu an sezeryan gibi.
Uyuz olacak kadar uzun sürmüş gerçekten... normal mi ki Dr da hareketlerde anormallik olursa gel dedi de anormal olan ne bilmiyorum ki... :) öğretmendin değil mi sen de .. okul zorluyor mu diye soracaktimBen de eşime kızıyorum hamilelik bizde doğum bizde büyütmek bizde siz hiç olmazsa emzirseydiniz diyorum. Gülüyo evet o cefası bari bizde olsaymış diyo :) uyuyor bebek o uyuduğunda 1-2 saat uyuyo. Ama Dünkü başkaydı 24 saat sürdü nerdeyse uyuz etti beni.
Canım neden bu kadar erken sezeryan dedi anlamadım, özel bir durum mu var, birde bebislerimiz çok yakın boy ve kilosu nasılmış?Kızlar ben de bugün doktora gittim. Her şey yolunda. Şimdilik sezeryan gibi görünüyor dedi doktor. 38+3'te alıyoruz dedi. Sancı gelmesini beklemiyolarmış. Bu durumda 25 Mayıs civarına denk geliyor. Sonra değişebilir tabi ama şu an sezeryan gibi.
bende de aynıydı canım magnezyum başladım ilaç olarak içiyorum, ve kalsiyum içeren şeylerin miktarını arttırdım çok rahatlattı doğal maden suyuda etkili günde 1 tane içmek lazımMerhaba kızlar ben geceleri bacak ağrılarından kramplardan uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl
Pike aldım ben. Çok iyi değil ama iş görür... bende iki çocuktan envai çeşit battaniye ve nevresim olduğundan hadi dedim bu bebişin de pikesi olsun:) altına sermeye, uyuyunca üstüne atmaya yarar..Canım yakalamana sevindim pikeye denk geldin mi onu ben pek beğenmedim sanki hemen dağılacak gibiydi
Benim plesanta hep aşağıdaydı düzeldi demişti ama tam düzelmemiş anladığım kadarıyla. Onun gibi bi şeyler söyledi ama ben daha net değil dediği için tam dikkat etmemişimCanım neden bu kadar erken sezeryan dedi anlamadım, özel bir durum mu var, birde bebislerimiz çok yakın boy ve kilosu nasılmış?
Hiç hareket etmese gidecektim ama işte arada kandırcak kadarlık hareket ediyo. İkilemde kaldım ama gitmedim. Perşembe geldik çünkü daha kontrolden. Öğretmenim ama özelde çalışıyordum bu yıl bebişi öğrenince çalışmadım. En az Bi 4 sene daha çalışmayı düşünmüyorum:)Uyuz olacak kadar uzun sürmüş gerçekten... normal mi ki Dr da hareketlerde anormallik olursa gel dedi de anormal olan ne bilmiyorum ki... :) öğretmendin değil mi sen de .. okul zorluyor mu diye soracaktim
Benim plesanta hep aşağıdaydı düzeldi demişti ama tam düzelmemiş anladığım kadarıyla. Onun gibi bi şeyler söyledi ama ben daha net değil dediği için tam dikkat etmemişimkilosu 1344 gr. Haftasına göre ilerde kilosu dedi. Boyunu sormadım.
Arkadaşlar. Bebeğim hareketliydi gayet kıpır kıpır. Dışardan da belli oluyordu. Hiç uyumuyor diye düşünüyordum. Ama iki gündür hiç önceki gibi değil. Çok az arada bisey hissediyorum o da az yani. Öncekiler gibi değil. Sık da değil. İyi midir acaba ha. Ağlıyorum endiseliyim. Ama korkmamaya çalışıyorum. Napsam ki.
İyi yapmışsın canım bende daha doğru düzgün öyle battaniye falan yok bende olmuşken düzgün olsun dedim o yüzden almadımPike aldım ben. Çok iyi değil ama iş görür... bende iki çocuktan envai çeşit battaniye ve nevresim olduğundan hadi dedim bu bebişin de pikesi olsun:) altına sermeye, uyuyunca üstüne atmaya yarar..
Ayy ya buraya yazdıktan sonra başladı baya bi hoplamaya falan. Kızdım bende nerdesin kaç gündür diye sonra daha bi coştu. Ay şimdide mutluluktan ağliyom ohh içim rahatladı yaaCanım öncelikle sakin ol, stres yapman belki daha kötü etki edebilir. Bence normal olabilir bazen benimde bi gün kıpır kıpır bi gün iki üç kere hareket ediyo.
Pazartesi gidersin doktoruna sorarsın kafan rahatlar. Ellerinle dokun konuş bebişle, sana iyi gelir
Ayy ya buraya yazdıktan sonra başladı baya bi hoplamaya falan. Kızdım bende nerdesin kaç gündür diye sonra daha bi coştu. Ay şimdide mutluluktan ağliyom ohh içim rahatladı yaaçok sağol cevabın için
Hemen hemen aynı zamanlarda sezeryan olcaz hayırlsııyla canımKızlar ben de bugün doktora gittim. Her şey yolunda. Şimdilik sezeryan gibi görünüyor dedi doktor. 38+3'te alıyoruz dedi. Sancı gelmesini beklemiyolarmış. Bu durumda 25 Mayıs civarına denk geliyor. Sonra değişebilir tabi ama şu an sezeryan gibi.
bu ara yoruldun mu cok yürüdün mü bazen benimki de öle yapıo bide gaz filan olunca da yapıoAyy ya buraya yazdıktan sonra başladı baya bi hoplamaya falan. Kızdım bende nerdesin kaç gündür diye sonra daha bi coştu. Ay şimdide mutluluktan ağliyom ohh içim rahatladı yaaçok sağol cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?