- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Arkadaşlar. Bebeğim hareketliydi gayet kıpır kıpır. Dışardan da belli oluyordu. Hiç uyumuyor diye düşünüyordum. Ama iki gündür hiç önceki gibi değil. Çok az arada bisey hissediyorum o da az yani. Öncekiler gibi değil. Sık da değil. İyi midir acaba ha. Ağlıyorum endiseliyim. Ama korkmamaya çalışıyorum. Napsam ki.
Oh iyi yapmışsın çalışmamakla hamilelik yeterince yoruyor insanı... en azından beni çok yorduHiç hareket etmese gidecektim ama işte arada kandırcak kadarlık hareket ediyo. İkilemde kaldım ama gitmedim. Perşembe geldik çünkü daha kontrolden. Öğretmenim ama özelde çalışıyordum bu yıl bebişi öğrenince çalışmadım. En az Bi 4 sene daha çalışmayı düşünmüyorum:)
İnsan korkuyor ya gerçekten. Maşallah bebişineKuzum bnm de öyleydi korktum Dr u aradım gün içinde 8 defa bi kere hareket hissetmen yeterli dedi bugün de kontrol vardı çok şükür iyiydi ama yine hareketleri derinden 1025 gram olmuş
Yorulmadim ama sanki gaz vardı bide kabızlık gibi Bisey. Onlar mi yapıyor acaba dediniz gibi.Hemen hemen aynı zamanlarda sezeryan olcaz hayırlsııyla canım
bu ara yoruldun mu cok yürüdün mü bazen benimki de öle yapıo bide gaz filan olunca da yapıo
Evet gerçekten çok farklı biseymis ya. Rabbim tüm evlatları annelerine bagişlasin...Daha karnımızdayken böyle merak ediyoruz.Doğunca ne yapcaz bilmem. Çok değişik bi duyguymuş ya çok şükür.
Devlette olsaydım mecburen çalışacaktım. Özel sektörün onca dejavantajının yanındaki küçücük ve tek avantajı bu sanırım:)))anlıyorum seni hem de çok. Benim de zor geçiyor. çoktan almıştım bir sürü rapor şimdiye.Oh iyi yapmışsın çalışmamakla hamilelik yeterince yoruyor insanı... en azından beni çok yordu
Ben 30 haftalık oldum.gecen doktora gittigimde bir ay sonra görüşürüz dedi.yani 34-35 gibi.ondan sonrada zaten üç haftam kalmış olacak.sanırım doktordan doktora degişiyoKızlar hangi haftadan itibaren doktor kontrolleri 2 haftada bire düşüyor ve bu doktordan doktora değişiyor mu
İnan aynısı banada oluyo.cok afedersin eger tuvalete cıkamamıssam hem karnım acaip geriliyo hem sancı oluyo hemde bebegin hareketlerini az hissediyorum.o yuzden kabız olmamaya ve hergün mutlka wc ye cıkmaya calısıyorumYorulmadim ama sanki gaz vardı bide kabızlık gibi Bisey. Onlar mi yapıyor acaba dediniz gibi.
Dosya ekle yazıyor bak en altta ... Oraya tıklaman gerek Dosya yüklemek için..Nasıl resim yüklüyorsınuz
Devlette olsaydım mecburen çalışacaktım. Özel sektörün onca dejavantajının yanındaki küçücük ve tek avantajı bu sanırım:)))anlıyorum seni hem de çok. Benim de zor geçiyor. çoktan almıştım bir sürü rapor şimdiye.
Duruşu değişmiştir belkide iç kısma vurduğu için sen hepsini hissetmiyorsundur bir defa öyle banada olmuştu doktor endişelenme biraz hissediyorsan problem yok demişti için rahat etmesse git gör bebeğini en azından için rahatlarArkadaşlar. Bebeğim hareketliydi gayet kıpır kıpır. Dışardan da belli oluyordu. Hiç uyumuyor diye düşünüyordum. Ama iki gündür hiç önceki gibi değil. Çok az arada bisey hissediyorum o da az yani. Öncekiler gibi değil. Sık da değil. İyi midir acaba ha. Ağlıyorum endiseliyim. Ama korkmamaya çalışıyorum. Napsam ki.
İki takım değiştirmelik yeterli bence canım hiç tecrübem yok ama. Bende bir takım değiştirmelik almayı düşünüyorum.Ben nevresimleri diktirdim 2 takım sizce yeter mi?
bir de pike takımı diktirdim.
Sağol canımDosya ekle yazıyor bak en altta ... Oraya tıklaman gerek Dosya yüklemek için..
Allah allah aslında çağırması lazım bence 30dan sonra demek ki dediğin gibi her doktorda farkliBen 30 haftalık oldum.gecen doktora gittigimde bir ay sonra görüşürüz dedi.yani 34-35 gibi.ondan sonrada zaten üç haftam kalmış olacak.sanırım doktordan doktora degişiyo
Benim de aklıma ilk okuyunca tansiyon geldi canım istersen olctur aslında evde de tansiyon aleti olsa iyi olurKızlar üçüncüye oluyo bu. Kafam zonkluyo gibi. Bütün atsrdamarlarım coşmuş gibi hissediyorum. Nabzımı saydım 95 çıktı. Acaba tansiyonla mı ilgilidir. Sizde oldumu böyle bişey?
Ben sateni çok kullanışlı bulmuyorumBu resindekiler nasıl sizce?? Yüklemeyi beceremedim kusura bakmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?