2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Beşik sallanmıyor canım. Büyüyen modellerde sallanan yok sanırım.

Sizce bu lohusa gecelik nasıl kızlar ?

Ben sezeryan olacağım için geceliklere bakıyorum hep

Ben bunu nette hep goruyorum ama nasıl birşey bilemiyorum. Kullanışlımıdır acaba?

Markası siyah inci

Güzel vücut ölçüne göre değerlendirebilirsin. Ben kollarıma takıntılıyım o yüzden çok koltukaltı görünen yada çok kısa kol istemiyorum. kollarının dantel olması çok hoş bende dantel kol istiyorum. sabahlık kullanacak mısın

kuzummmmm sen ne arıyosun zaten en kralı bizim hastanede var )))
çok da uyguna... ben doğum fotoğrafcısına karşı olan biri olarak fiyatları görünce ok dedim :)))
cnm ya ben zaten doğum anında istemiyorum. sadece doğum öncesi eşimle 1-2 poz birde doğum sonrası odamızda bebeğimizle birkaç poz hepsi bu. normalde kaynım profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyor ona çektirmek istemiyorum. çünkü ben kadın istiyorum çekim için. kapalıyım biliyorsun , 1-2 pozu saçım açık kırmızı kurdele ile düşünüyorum hevesimi almak istiyorum ya :) erkekmiş oradaki fotoğrafçı o yüzden yazdım buraya ama sanırım bizim gruptaki kızlar çektirmeyecek sesleri çıkmadı. seni dr kaç hafta sonra çağırdı kontrole sahi ? bana c.tesi günü gittiğimde 3.hafta bitiminde gel dedi

Ben medipol Megada yapıcam, bizim hastane sanırım dışarıdan fotoğrafçı almıyor. Arkadaşım Merve Kandemir diye bir ız var ona çekim yaptıracak doğum fotoğrafçısı ve fiyatları gayet uygundu instagramdan bir bak derim. mervekandemirphotography diye aratabilirsin Eğer hastane kabul ederse bende kendisiyle çalışıcam..

Sabahlık almak istiyorum ama aklımda deli sorular

Nede olsa birkez giyeceğim diye boşuna çok detaylı birşey alıp ta masraf etmek te istemiyorum.

Daha önceki doğumumda tek gecelik giydim ve başka hiçbirşey kullanmadım.Sabahlık bile kullanmadım.Yanıma aldığım pijama ve sabahlık çanta içinde oylece geldi gitti

Sagol cnm
Benim ilerlerdi mecbur pazartesi rapor aldim
Annem geldi bakiyor bana, oturamiyrm cok aciyor
Ama simdi daha iyiyim cok sukur

Sen nasilsin
Kasilman oluyor diye okumustum
Bicok arkadas yazmis
Kasilmalar bundan sonra hep olur
Belden dogru agrili bir sekilde olursa sikinti, yoksa normal
Benimde mesela kasiliyor, on sn kaskati kalip gevsiyor sonra

D Degemen gwçmiş olsun canım, hem hamilelik hem böyle açık havada grip olmak zor.

lilipit canım sen nasıl oldun, iyi misin?

D Degemen aldigi lcw gecelikler cok hosuma gitti
Bence oyle alabilirsin
Bide sabahlik
Tamamdir
Lcw internet sitesinde var
25 tl

instagram da buldum ekledim. teşekkür ederim cnm.

Ne kadardı senin bu gecelik? olmadı takım halinde bakarsın belki daha uyguna gelir

Cnm penti sitesinde bi arkadas 20 tlye mi sabahlik almisti
Bitti mi bilmiyrm
Bir bak istersen
Sabahlik bende cok kullanmadim hastanede
Ama sezeryan olunca yurutuyorlar ya koridorda, oyle birsey olursa diye almistim
Lazim sanki
Bide lohusa iken kv yanina sabahlik giyerek cikiyordum

Cnm sen diyet uyguluyormusun??
Dogumun normal mi olacak?

Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Gecmis olsun
Burnina serum sikarsan iyi gelir

2 buçuk senelik evliyim kedimiz 2 yaşında :)
3 aylıkken bahçemizde bulduk kızımı .. ölüyordu hastalıktan ve zayıflıktan. 3 ay tedavi sonrası dünyalar güzeli bir kız oldu ve şu an bayan göbek 2.adı :)))
eşim de ben de onu evladımız olarak görüyoruz .. genel olarak ta hayvanseveriz.. düzenli sokak hayvanları beslemelerimiz oluyor ve s.
ben internette çok araştırdım sana veterinerin dediği gibi bebeğin eşyalarını koklatmak lazım ama bu biraz mantıksız geldi e diyelim hastanede ben 1 gün kalıcam 1 günde hangi eşyasını göndereyim ona?
youtube açıyorum ara sıra bebek ağlama sesleri açıyorum .. ilk başlarda inanılmaz korkuyordu (ki kendisi aşırı ödlek ) sonradan alıştı hiç umrunda değil şimdi.. çok sevecen aynı zamanda kıskanç bi kedi...
ah ah bu hamilelikte o kediyi napıcaksınız? - soruları beni bitirdi..bitirdi :)))
kazana atıp haşlayacağız, haşlanmış kedi daha lezzetli oluyor - dediğim olmuştu

Geçmiş olsun ..
Lcw deki gecelik dizlerde kısa gibi geldi bana. Gelen giden çok olunca rahat edemezsem diye düşündüm. Yoksa fena değil onlar.

hayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..

Geçmiş olsun ..
Lcw deki gecelik dizlerde kısa gibi geldi bana. Gelen giden çok olunca rahat edemezsem diye düşündüm. Yoksa fena değil onlar.
Aa o konuda haklisin cnm
Benim artis marka var birde aqua
Artis markanin boyu cok uzun
Sanada iyi olur boyun uzun oldugu icin
Bakmani oneririm
Bir arkadas bone diye marka almisti
Kompedanlarda satiliyor gormustum
Ancak kumas kalitesini pek begenmemistim
Birde haluk bilmem ne diye marka var
Fiyatlari uygun ve kalitesi guzel
Bakarim netten

Canım benim ya kıskançlığını yerim<3 Biz de sürekli besleme halindeyiz:)

Bana aynı soruyu soranlara genelde, size vereceğiz tabii ki, madem bu kadar merak ediyorsunuz diyorum. Çok ısrar eden olursa, genelde Sana ne? Bebek senin mi? deyip geçiyorum. Bıktım çünkü :)

1 gün kalma meselesinde ise, benim eve giden öncü grup aile olacağından, kesin birinden biri götürür diyorum. Bez zaten istemediğimiz kadar çok olur, kıyafet olmasa bez kolay yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…