2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende hayvanseverim. hayvan sevgisi başka bişey. kedileri çokkk seviyorum. biz de alacaktık eşimle karar vermiştik ama birkaç kişi yüzünden ertelemek zorunda kaldık. ilerde ben de kesin evimizde düşünüyorum minnak bir can.

bu arada bizim hastane dışardan fotoğrafcı kabul etmiyorki .. ben konuştum.
bu arada ben de c.tesi kontorldeydim aaaaa seni neden görmedim.... ve ya gördüm de tanıyamadımmm )))))
bana da 3 hafta sonraya verdi randevuyu. 15 nisan gideceğim. c.tesiye denk geliyor.
yarın kursa gidiyorum

Kuzum ya benim önceki doğumumdan sabahlık gecelik ve pijamam var aslında ama benim doğum yaptığım sene istediğim gibi birşey bulamamıştım.Hem acemilik vardı hem de şimdiki kadar bol çeşit yoktu ve biraz zoraki olsa da lila rengi pijama takımı lila rengi sabahlık almıştım(Cinsiyet erkekti lila aldım )Araya araya zor bulduk ama düşün.Hemde eşimle sırf bunun için Pendik'e kadar gitmiştik.Geceliği de çarşıdan almıştım krem renkliydi.Ama şimdi mavi renk veya ekru renk istiyorum ama çok ta teferruatı istemiyorum.Hem şık olsun hemde rahat istiyorum. Birkez giyeceğim diye de masraf yapmak istemiyorum.Anlayacağın durum karışık

Valla haklisin:)
Banada bosa masraf geliyor
Kac sene oldu yahu
Oglun var
Yine mi oglun olacak
Ahh bende yavruagzi ve ekru almistim
Kizim oldaydi hevesle pembe alirdim gidip
Yine erkek
Hicbirseye hevesim yok

alya90 cnm iyisin okudugum kadariyla
Endiselenmistim senin icin
Sen dinlen bol bol olur mu
Calismiyorsun degil mi

hayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
başka bi yerde yazıştım da oradaki arkadaş erkek deyince dedim ben de cnmcım. çok şükür o zaman bu sorunum da halloldu

kızzzzz sen saat kaçta oradaydın.. çok kalabalıktı o gün. ne taraftaydın bir de. ben de 11-14 nisan arası gideceğim. c.tesi günleri tüp bebek için gelenler çok fazla olduğundan gereksiz kalabalık oluyor ve ben o gün sırf bu yüzden tam 2 saat bekledim biliyor musun ? dr da onayladı beni. hafta içi tam tersi çok sakin. artık doğuma kadar eşim izin alacak götürüp getirecek beni.

bende aldım bugün geldi gecelik. Pembeye cesaret edemeyip griyi aldım. Pembe çizgili için burda bir arkadaş önlerinin düğmeli olmadığını söyledi bende vazgeçtim.

bende arıyorum fotoğrafçı,eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bulursak birbirimize haber edelim olur mu?

hayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
bu saydıklarının hepsi mi 150 dışarıya gidiyorsa direkt talibim fotoğrafçınıza

canım benim,
hayvanlarla büyüyen bebekler daha sakin daha hastalıksız ve en önemlisi alerjik hastalığından uzak oluyorlar. inşallah muhtaç bir canı kurtarırsın sen de güzel kalpli arkadaşım

benim gibi gebelik şekeri teşhisi konan arkadaşlar ve diyet yapan arkadaşlar size benim dr un söylediği bir bilgiyi paylaşayım belki çok canınızın isteyip yiyemediği şeyler oluyordur benim gibi :)

15 günlük kan şekeri ölçüm listemi verdim dr.a. dedi ki : açlık şekerin çok iyi, asıl önemli olan zaten bu. normalde 95 ve altı olması gerekiyor benim 65-75 arası hep.
neyse tokluk da 1.saat 140 sınır dedi ama 150 ye kadar korkma dedi. yaniiiii demem o ki canınız ola ki lahmacun çekti yiyin walla :) ben o gün 2.5 yedim 146 felan çıktı şekerim. arada sırada böyle kaçamaklar normalmiş.

yaa biz de çok bekledik.. doğru diyorsun c.tesi günleri tüp bebek için koşturuyor doktor. beni 2 dk müayene etti kaçtı.. tatmin olmadım o yüzden 10 gün içinde ücretsiz olduğu için yarın kurstan sonraya randevu aldım gidip doya doya bebeğimi göreyim diye.. gerçekten de yarına her saatte boştu yani kolayca randevu aldım bugün.. o zaman ben de öyle yapayım hafta içi gideyim artık..
ben saat 10da ordaydım saçlarımı kestirdim kısa saçlıyım artık 1.68 boy ve kocuman göbekli bi kız :))) eşimle beraber televizyonun sağ tarafında yani camın önünde oturduk

canım dışarıya gidiyor mu bilmiyorum.. istersen numarasını vereyim konuş.. paketleri var istediğini seçiyorsun.. ben 200 tl lik olanı seçtim doğum öncesi doğum zamanı ve doğum sonrası + albüm 200 tl

canım benim,
hayvanlarla büyüyen bebekler daha sakin daha hastalıksız ve en önemlisi alerjik hastalığından uzak oluyorlar. inşallah muhtaç bir canı kurtarırsın sen de güzel kalpli arkadaşım

canım zaten ben para ile bir can sahiplenmeye karşıyım. barınaklar sokaklar muhtaç canlarla dolu. Allah merhameti eksik etmesin yüreklerimizden hiçbirimizin.

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun

kısa saç çoookkk rahatlık iyi yapmışsın. biz gittiğimizde 2 dir muayene odasının oradaki koltuk varya orada oturuyoruz eşimle. öteki taraflara geçmedik hiç zaten kalabalıktı o gün dediğim gibi doluydu :) benim randevum 10.30 da idi. 10.15 de oradaydım. 12.30 a doğru anca girdim muayeneye. sanırım denk gelemedik seninle.

Bende ayarladım fotoğrafçı ama ben beylikdüzündeyim pendiğe gitmiyorlar diye biliyorum. keşke yardımcı olabilseydim.

Geçmiş olsun ..
Lcw deki gecelik dizlerde kısa gibi geldi bana. Gelen giden çok olunca rahat edemezsem diye düşündüm. Yoksa fena değil onlar.

bende denedim lcw deki geceliği bana da kısa geldi. bizde de gelen giden olur . gerçi ben birkaç tane kısa lohusa geceliği aldım pazarda bulmuştum. 2 tane yazın beni idare eder.

benimde senin tam tersin tokluk olan hep 140 ın altında diyetten dolayı. ama açlık yüksek. hergün sabah akşam 4 er doz insülin vuruyorum ona rağmen 90 ın altına düşmedi. hatta akşam hep 100 ustü çıkıyor. bende bu sabah kahvaltı da kaçamak yapıp bi dilim kek yedim ona rağmen tokluğum 120 çıktı. sürekli olmasada canımın çok çektiği şeyleren azcık yiyorum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…