bende hayvanseverim. hayvan sevgisi başka bişey. kedileri çokkk seviyorum. biz de alacaktık eşimle karar vermiştik ama birkaç kişi yüzünden ertelemek zorunda kaldık. ilerde ben de kesin evimizde düşünüyorum minnak bir can.2 buçuk senelik evliyim kedimiz 2 yaşında :)
3 aylıkken bahçemizde bulduk kızımı .. ölüyordu hastalıktan ve zayıflıktan. 3 ay tedavi sonrası dünyalar güzeli bir kız oldu ve şu an bayan göbek 2.adı :)))
eşim de ben de onu evladımız olarak görüyoruz .. genel olarak ta hayvanseveriz.. düzenli sokak hayvanları beslemelerimiz oluyor ve s.
ben internette çok araştırdım sana veterinerin dediği gibi bebeğin eşyalarını koklatmak lazım ama bu biraz mantıksız geldi e diyelim hastanede ben 1 gün kalıcam 1 günde hangi eşyasını göndereyim ona?
youtube açıyorum ara sıra bebek ağlama sesleri açıyorum .. ilk başlarda inanılmaz korkuyordu (ki kendisi aşırı ödlek ) sonradan alıştı hiç umrunda değil şimdi.. çok sevecen aynı zamanda kıskanç bi kedi...
ah ah bu hamilelikte o kediyi napıcaksınız? - soruları beni bitirdi..bitirdi :)))
kazana atıp haşlayacağız, haşlanmış kedi daha lezzetli oluyor - dediğim olmuştu
bu arada bizim hastane dışardan fotoğrafcı kabul etmiyorki .. ben konuştum.cnm ya ben zaten doğum anında istemiyorum. sadece doğum öncesi eşimle 1-2 poz birde doğum sonrası odamızda bebeğimizle birkaç poz hepsi bu. normalde kaynım profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyor ona çektirmek istemiyorum. çünkü ben kadın istiyorum çekim için. kapalıyım biliyorsun , 1-2 pozu saçım açık kırmızı kurdele ile düşünüyorum hevesimi almak istiyorum ya :) erkekmiş oradaki fotoğrafçı o yüzden yazdım buraya ama sanırım bizim gruptaki kızlar çektirmeyecek sesleri çıkmadı. seni dr kaç hafta sonra çağırdı kontrole sahi ? bana c.tesi günü gittiğimde 3.hafta bitiminde gel dedi
Cnm penti sitesinde bi arkadas 20 tlye mi sabahlik almisti
Bitti mi bilmiyrm
Bir bak istersen
Sabahlik bende cok kullanmadim hastanede
Ama sezeryan olunca yurutuyorlar ya koridorda, oyle birsey olursa diye almistim
Lazim sanki
Bide lohusa iken kv yanina sabahlik giyerek cikiyordum
benim de iki kedim var lütfen ama
Valla haklisin:)Kuzum ya benim önceki doğumumdan sabahlık gecelik ve pijamam var aslında ama benim doğum yaptığım sene istediğim gibi birşey bulamamıştım.Hem acemilik vardı hem de şimdiki kadar bol çeşit yoktu ve biraz zoraki olsa da lila rengi pijama takımı lila rengi sabahlık almıştım(Cinsiyet erkekti lila aldım)Araya araya zor bulduk ama düşün.Hemde eşimle sırf bunun için Pendik'e kadar gitmiştik.Geceliği de çarşıdan almıştım krem renkliydi.Ama şimdi mavi renk veya ekru renk istiyorum ama çok ta teferruatı istemiyorum.Hem şık olsun hemde rahat istiyorum. Birkez giyeceğim diye de masraf yapmak istemiyorum.Anlayacağın durum karışık
Iki kedi iki bebek:)benim de iki kedim var lütfen ama
başka bi yerde yazıştım da oradaki arkadaş erkek deyince dedim ben de cnmcım. çok şükür o zaman bu sorunum da hallolduhayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
kızzzzz sen saat kaçta oradaydın.. çok kalabalıktı o gün. ne taraftaydın bir de. ben de 11-14 nisan arası gideceğim. c.tesi günleri tüp bebek için gelenler çok fazla olduğundan gereksiz kalabalık oluyor ve ben o gün sırf bu yüzden tam 2 saat bekledim biliyor musun ? dr da onayladı beni. hafta içi tam tersi çok sakin. artık doğuma kadar eşim izin alacak götürüp getirecek beni.bu arada bizim hastane dışardan fotoğrafcı kabul etmiyorki .. ben konuştum.
bu arada ben de c.tesi kontorldeydim aaaaa seni neden görmedim.... ve ya gördüm de tanıyamadımmm )))))
bana da 3 hafta sonraya verdi randevuyu. 15 nisan gideceğim. c.tesiye denk geliyor.
yarın kursa gidiyorum
bende aldım bugün geldi gecelik. Pembeye cesaret edemeyip griyi aldım. Pembe çizgili için burda bir arkadaş önlerinin düğmeli olmadığını söyledi bende vazgeçtim.Hepimiz aldık bunlardan heralde. Ben de hastanede de kullanacagım. Çizgiliyi cok begenmemiştim ama dun evde yatarken giydim. Öyle rahat ve guzel ki. Çook sevdim. İyi ki almışım. Zaten onceden de ben lcw pijamalarından hep alırdım. Bir de onceden aldıgım ip askılı pijaamlar vardı lcw fen. Gögusleri çiftli. Bu niye boyle ki deyip giymiyordum. Meger emzirme bolumu koymuşlar grceliğe. 2 tane falan var kullamılmamış oncefen kalan denk geldi
bende arıyorum fotoğrafçı,eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bulursak birbirimize haber edelim olur mu?Doğum sonrası oda çekimi için fotoğraf çekimi düşünen var mı kızlar ? Ben hastane değiştirdiğim için yeni bi fotoğrafçı arıyorum. Pendik ve çevresinde var mı bildiğiniz biri.
Not : bayan fotoğrafçı düşünüyorum, rahat olmak için.
bu saydıklarının hepsi mi 150hayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
canım benim,bende hayvanseverim. hayvan sevgisi başka bişey. kedileri çokkk seviyorum. biz de alacaktık eşimle karar vermiştik ama birkaç kişi yüzünden ertelemek zorunda kaldık. ilerde ben de kesin evimizde düşünüyorum minnak bir can.
yaa biz de çok bekledik.. doğru diyorsun c.tesi günleri tüp bebek için koşturuyor doktor. beni 2 dk müayene etti kaçtı.. tatmin olmadım o yüzden 10 gün içinde ücretsiz olduğu için yarın kurstan sonraya randevu aldım gidip doya doya bebeğimi göreyim diye.. gerçekten de yarına her saatte boştu yani kolayca randevu aldım bugün.. o zaman ben de öyle yapayım hafta içi gideyim artık..başka bi yerde yazıştım da oradaki arkadaş erkek deyince dedim ben de cnmcım. çok şükür o zaman bu sorunum da halloldu
kızzzzz sen saat kaçta oradaydın.. çok kalabalıktı o gün. ne taraftaydın bir de. ben de 11-14 nisan arası gideceğim. c.tesi günleri tüp bebek için gelenler çok fazla olduğundan gereksiz kalabalık oluyor ve ben o gün sırf bu yüzden tam 2 saat bekledim biliyor musun ? dr da onayladı beni. hafta içi tam tersi çok sakin. artık doğuma kadar eşim izin alacak götürüp getirecek beni.
canım dışarıya gidiyor mu bilmiyorum.. istersen numarasını vereyim konuş.. paketleri var istediğini seçiyorsun.. ben 200 tl lik olanı seçtim doğum öncesi doğum zamanı ve doğum sonrası + albüm 200 tlbende aldım bugün geldi gecelik. Pembeye cesaret edemeyip griyi aldım. Pembe çizgili için burda bir arkadaş önlerinin düğmeli olmadığını söyledi bende vazgeçtim.
bende arıyorum fotoğrafçı,eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bulursak birbirimize haber edelim olur mu?
bu saydıklarının hepsi mi 150dışarıya gidiyorsa direkt talibim fotoğrafçınıza
canım benim,
hayvanlarla büyüyen bebekler daha sakin daha hastalıksız ve en önemlisi alerjik hastalığından uzak oluyorlar. inşallah muhtaç bir canı kurtarırsın sen de güzel kalpli arkadaşım
kısa saç çoookkk rahatlık iyi yapmışsın. biz gittiğimizde 2 dir muayene odasının oradaki koltuk varya orada oturuyoruz eşimle. öteki taraflara geçmedik hiç zaten kalabalıktı o gün dediğim gibi doluydu :) benim randevum 10.30 da idi. 10.15 de oradaydım. 12.30 a doğru anca girdim muayeneye. sanırım denk gelemedik seninle.yaa biz de çok bekledik.. doğru diyorsun c.tesi günleri tüp bebek için koşturuyor doktor. beni 2 dk müayene etti kaçtı.. tatmin olmadım o yüzden 10 gün içinde ücretsiz olduğu için yarın kurstan sonraya randevu aldım gidip doya doya bebeğimi göreyim diye.. gerçekten de yarına her saatte boştu yani kolayca randevu aldım bugün.. o zaman ben de öyle yapayım hafta içi gideyim artık..
ben saat 10da ordaydım saçlarımı kestirdim kısa saçlıyım artık 1.68 boy ve kocuman göbekli bi kız :))) eşimle beraber televizyonun sağ tarafında yani camın önünde oturduk
cnm ya ben zaten doğum anında istemiyorum. sadece doğum öncesi eşimle 1-2 poz birde doğum sonrası odamızda bebeğimizle birkaç poz hepsi bu. normalde kaynım profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyor ona çektirmek istemiyorum. çünkü ben kadın istiyorum çekim için. kapalıyım biliyorsun , 1-2 pozu saçım açık kırmızı kurdele ile düşünüyorum hevesimi almak istiyorum ya :) erkekmiş oradaki fotoğrafçı o yüzden yazdım buraya ama sanırım bizim gruptaki kızlar çektirmeyecek sesleri çıkmadı. seni dr kaç hafta sonra çağırdı kontrole sahi ? bana c.tesi günü gittiğimde 3.hafta bitiminde gel dedi
Geçmiş olsun ..
Lcw deki gecelik dizlerde kısa gibi geldi bana. Gelen giden çok olunca rahat edemezsem diye düşündüm. Yoksa fena değil onlar.
benim gibi gebelik şekeri teşhisi konan arkadaşlar ve diyet yapan arkadaşlar size benim dr un söylediği bir bilgiyi paylaşayım belki çok canınızın isteyip yiyemediği şeyler oluyordur benim gibi :)
15 günlük kan şekeri ölçüm listemi verdim dr.a. dedi ki : açlık şekerin çok iyi, asıl önemli olan zaten bu. normalde 95 ve altı olması gerekiyor benim 65-75 arası hep.
neyse tokluk da 1.saat 140 sınır dedi ama 150 ye kadar korkma dedi. yaniiiii demem o ki canınız ola ki lahmacun çekti yiyin walla :) ben o gün 2.5 yedim 146 felan çıktı şekerim. arada sırada böyle kaçamaklar normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?