2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Tuğra bebek cennette şefaatçiniz olacak inşaallah. Rabbim aldı yanına cennetine melek olarak.
Allah ım önce sana sonra eşine sabır versin. dualarım senin için devam edecek. zeynepcim sana sımsıkı sarılıp kucaklayıp yürekten sabır diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun canım arkadaşım.

Zeynosrkn84 allahım sana ve ailene sabır verdin dayanma gücü versin canım benim. Tugraniz meleginiz bir sefahatciniz var artık.. sen çok güçlü bir kadınsın.. allahım hep yanında olsun

uzines düzeltiyorum pembe askılı olan diyecektim
Ulker309 özelden atabilirsen numarasını çok memnun olurum,200 e değil 300 e gelse de razıyım..tabii çektiği fotoğraflar da önemli,eşimi ikna edince arar sorarım inşallah.tabii bir de bizim hastanenin prosedürünü öğrenmem lazım,belki de dışarıdan kabul etmiyorlar

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
canım şimdi okudum,başınız sağolsun..Demek ki bu dünyada ömrü bu kadarmış,melek olarak geldi sizlere şefaatçi olmak için melek olarak gitti...
Rabbim size sabır ve dayanma gücü versin inşallah.

Zeynosrkn84 allahım sana sabır versin. dualrımızdasın her zaman.allah kimseye evlat acısı göstermesin.

İki gecelik 130 lira uygun bence ama sen bilirsin. İçine sindiyse al derim ben. Eminönünde de en uygun ikisini 100'e belki bulursun. O da içine siner mi bilmem. Ben ordan ikisini 175'e aldım. Gitmene gerek yok bence.

alya90 cnm iyisin okudugum kadariyla
Endiselenmistim senin icin
Sen dinlen bol bol olur mu
Calismiyorsun degil mi
Çok sağol canım iyiyim şükür.Çalışıyorum canım hem de matematik öğretmeniyim pek oturulabilen bir ders değil. Bu haftayı saymazsak 3 haftam kaldı izne ayrılacam. Rahim ağzı kapalı rahim boyu da iyi dedi doktor. Şu an için çok yormadan çalışabilirsin dedi. Allahtan bu dönem derslerimi çok azaltılar da rahatım bu dönem.

Başınız sağolsun, sabır dilerim.

Zeynosrkn84 Başınız sağolsun canım. Allah onun ömrünü diğer çocuklarına versin inşallah. Rabbim bu kadar ömür biçmiş ne desek boş. Allah sizlere sabır versin.

tüh ya 15 dkkayla kaçırmışım seni ))
o odanın yanındaki koltuğu boş yakalayamadım yoksa b en de hep orada oturuyorum :)

çok sevindim bişe cıkmadıgına inş sahlıkla kucagına alırsın su içmeyi ihmal etme yanında taşı

allah sbırlık versin cennet kapısında seni bekleyen bi tuğran var artık orda seni karşılıcak inş canım allah dayanma gücü versin

Valla haklisin:)
Banada bosa masraf geliyor
Kac sene oldu yahu
Oglun var
Yine mi oglun olacak
Ahh bende yavruagzi ve ekru almistim
Kizim oldaydi hevesle pembe alirdim gidip
Yine erkek
Hicbirseye hevesim yok

Kuzumm 21 haziran da 7 yasına girecek bir Yiğit oğlum var ve yine nasipse 21 haziran da doğacak bir Rüzgar bebem var Olsun biz erkek analarıyız.Guzel yanları da var

Allah sabır versin canım. Melek oldu Tuğra bebek. Allah geride bıraktıklarına sağlıklı ömür versin meleğimizin.

Kızlar bugün dr a gittim dün gece sancım var die aramıştım zaten bebek saglıklı hamdolsun rahim agzı kapalı kese yukarda kordon filan yakınlarında değil çok şükür. çoook gazım varmış sıkıştırıomuş ve rahatsız oldugunda toplandıgı için karnım kasılıomuş bolbol dinlen ve sıcak iç dedi 10 kilo aldım toplam kan idrar temiz çıktıvelhasıl kontrolde rahatladım bebişte büyümüş yaaaa yerim uyuyodu eli ayagını kafasının yanına koymuştu

Rabbim sana dayanma gücü versin canım başınız sağolsun.

Canm Allah sabır versin güç versin baska ne denebilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…