Tuğra bebek cennette şefaatçiniz olacak inşaallah. Rabbim aldı yanına cennetine melek olarak.Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
canım şimdi okudum,başınız sağolsun..Demek ki bu dünyada ömrü bu kadarmış,melek olarak geldi sizlere şefaatçi olmak için melek olarak gitti...Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
İki gecelik 130 lira uygun bence ama sen bilirsin. İçine sindiyse al derim ben. Eminönünde de en uygun ikisini 100'e belki bulursun. O da içine siner mi bilmem. Ben ordan ikisini 175'e aldım. Gitmene gerek yok bence.Şu gecelik işi bende de muamma . beğndiğim iki gecelik var pierre cardin. 2 si 140 tutuyor. 10 tl de indirimim var n 11 de. 130 gelecek. acaba çok mu şöyle mi diye düşünüyorum. sonra diyorum bunlar bir kere olur içine yatanı al.
ay fenalardayım. eminönüne gidecektim orda da herşey nakit. birde alınacak bir sürü şeyim var o kadar gezmeye vaktim yok. nasıl olacak bilmiyorum.
Çok sağol canım iyiyim şükür.Çalışıyorum canım hem de matematik öğretmeniyim pek oturulabilen bir ders değil. Bu haftayı saymazsak 3 haftam kaldı izne ayrılacam. Rahim ağzı kapalı rahim boyu da iyi dedi doktor. Şu an için çok yormadan çalışabilirsin dedi. Allahtan bu dönem derslerimi çok azaltılar da rahatım bu dönem.alya90 cnm iyisin okudugum kadariyla
Endiselenmistim senin icin
Sen dinlen bol bol olur mu
Calismiyorsun degil mi
cnm ya ben zaten doğum anında istemiyorum. sadece doğum öncesi eşimle 1-2 poz birde doğum sonrası odamızda bebeğimizle birkaç poz hepsi bu. normalde kaynım profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyor ona çektirmek istemiyorum. çünkü ben kadın istiyorum çekim için. kapalıyım biliyorsun , 1-2 pozu saçım açık kırmızı kurdele ile düşünüyorum hevesimi almak istiyorum ya :) erkekmiş oradaki fotoğrafçı o yüzden yazdım buraya ama sanırım bizim gruptaki kızlar çektirmeyecek sesleri çıkmadı. seni dr kaç hafta sonra çağırdı kontrole sahi ? bana c.tesi günü gittiğimde 3.hafta bitiminde gel dedi
verdacalveyphotography ye de bakabilirsin.
Başınız sağolsun, sabır dilerim.Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
tüh ya 15 dkkayla kaçırmışım seni ))kısa saç çoookkk rahatlık iyi yapmışsın. biz gittiğimizde 2 dir muayene odasının oradaki koltuk varya orada oturuyoruz eşimle. öteki taraflara geçmedik hiç zaten kalabalıktı o gün dediğim gibi doluydu :) benim randevum 10.30 da idi. 10.15 de oradaydım. 12.30 a doğru anca girdim muayeneye. sanırım denk gelemedik seninle.
çok sevindim bişe cıkmadıgına inş sahlıkla kucagına alırsın su içmeyi ihmal etme yanında taşıŞimdi geldim kontrolden. Çok şükür yine sancı çıkmadı. Bir ilaç verdi doktorum bi daha o kadar kasılma olursa kullanmam için. Ve ben hep kasılma aşağılarda olur zannediyordum. Göbeğimin üç dört santimetre yukarısı dün taş gibiydi. Meğerse rahim ordaymış. O yüzden çok önemli dedim ben sana dedi doktor. Ama ben iki gün doğru dürüst su içmedim. İşlerim vardı koşturup durdum ondan oldu. Su çok önemli mutlaka için.
allah sbırlık versin cennet kapısında seni bekleyen bi tuğran var artık orda seni karşılıcak inş canım allah dayanma gücü versinTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Valla haklisin:)
Banada bosa masraf geliyor
Kac sene oldu yahu
Oglun var
Yine mi oglun olacak
Ahh bende yavruagzi ve ekru almistim
Kizim oldaydi hevesle pembe alirdim gidip
Yine erkek
Hicbirseye hevesim yok
Allah sabır versin canım. Melek oldu Tuğra bebek. Allah geride bıraktıklarına sağlıklı ömür versin meleğimizin.Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Rabbim sana dayanma gücü versin canım başınız sağolsun.Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Canm Allah sabır versin güç versin baska ne denebilir bilmiyorumTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?