- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
sincan koru daha uygun canım orasıda ıyı bır hastaneEvet cnm ikiz.ankara cukurambar koru veya medicana.iki hastaneden biri tercihim olcak.fiyatlari ayni ikisinin de..
iki dişi kedim var iki de erkek bebiş gelecek inşallaho zaman dans! yaşasın kediler ve bebekler
Ben de bizim eve kalabalık olacak diyordum :) Kolay gelsin :)iki dişi kedim var iki de erkek bebiş gelecek inşallah
ne kadar uygunmuş ya keske Ankarada olsaydıhayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
Allah rahmet eylesin canım şimdi gördümTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
çok heyecanlıyım nasıl olacak diyeBen de bizim eve kalabalık olacak diyordum :) Kolay gelsin :)
Evet canim da benim takipli doktorum orasi ile anlasmasi yok malesef.sadece cukurambr koru ve medicana.benim ikiz ve riskli gebelik oldugu icin en basindan beri bu doktor ymtakil ediyo beni.o yuzden baska yerleri arastirma sansim yoksincan koru daha uygun canım orasıda ıyı bır hastane
Bence ufak ufak delireceğiz :) Düşünsene biri miyavlar mama ister, diğer ağlar mama isterçok heyecanlıyım nasıl olacak diye
anlatırız birbirimize kısmetseBence ufak ufak delireceğiz :) Düşünsene biri miyavlar mama ister, diğer ağlar mama isterAma çok tatlı olacaklar büyüyünce koyun koyuna :) Ben onun hayali ile geçer diyorum :)
Çocukların doğum tarihi de aynı :) Anlatırız tabii, artık başa gelen çekiliranlatırız birbirimize kısmetse
bebekler ıyı olsun da canım parası bır sekılde odenır doktorun başka yere gıtmıyorsa tabı yogun bakım unıtesı olan trafık skıntısı olmayan bı hastane tercıhın olabılırEvet canim da benim takipli doktorum orasi ile anlasmasi yok malesef.sadece cukurambr koru ve medicana.benim ikiz ve riskli gebelik oldugu icin en basindan beri bu doktor ymtakil ediyo beni.o yuzden baska yerleri arastirma sansim yokmaddi olarak bana pahali baya ama yapcak bir sey yok malesef..
bende fotoğrafçı arıyorum ama en aşağı fiyat veren 900 tl, senin söylediğinin bilgilerini öğrenebilirmiyim, bir de istanbulda mıhayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
başınız sağolsun, allahım sana ve eşine güç verisnTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
oo ikiz hem de :))iki dişi kedim var iki de erkek bebiş gelecek inşallah
ben de şimdiden, dişi çıkmaya başlayınca kuyruğunu ağzına soktuğu anları hayal ederek yavaştan deliriyorum :)))))Bence ufak ufak delireceğiz :) Düşünsene biri miyavlar mama ister, diğer ağlar mama isterAma çok tatlı olacaklar büyüyünce koyun koyuna :) Ben onun hayali ile geçer diyorum :)
evet istanbulda benim hastanenin fotoğrafcısı.. başka yerlere gidiyor mu bilmiyorum ama istersen numarasını vereyim.. özelden yazıyorumbende fotoğrafçı arıyorum ama en aşağı fiyat veren 900 tl, senin söylediğinin bilgilerini öğrenebilirmiyim, bir de istanbulda mı
Benim ufak kız bir şeye kızınca böyle tükürür gibi bir ses çıkartıyor. Bebeği görünce de ona tükürürse diye aklıma geldikçe kahkaha atıyorum. Sevgi dolu bir yuvamız olsun bana yeter :) Yavaştan çıldırırızben de şimdiden, dişi çıkmaya başlayınca kuyruğunu ağzına soktuğu anları hayal ederek yavaştan deliriyorum :)))))
hahah ))))) o nasıl bişeymiş öyleBenim ufak kız bir şeye kızınca böyle tükürür gibi bir ses çıkartıyor. Bebeği görünce de ona tükürürse diye aklıma geldikçe kahkaha atıyorum. Sevgi dolu bir yuvamız olsun bana yeter :) Yavaştan çıldırırız
Cnm genel olarak olcumlerin nasilbenim gibi gebelik şekeri teşhisi konan arkadaşlar ve diyet yapan arkadaşlar size benim dr un söylediği bir bilgiyi paylaşayım belki çok canınızın isteyip yiyemediği şeyler oluyordur benim gibi :)
15 günlük kan şekeri ölçüm listemi verdim dr.a. dedi ki : açlık şekerin çok iyi, asıl önemli olan zaten bu. normalde 95 ve altı olması gerekiyor benim 65-75 arası hep.
neyse tokluk da 1.saat 140 sınır dedi ama 150 ye kadar korkma dedi. yaniiiii demem o ki canınız ola ki lahmacun çekti yiyin walla :) ben o gün 2.5 yedim 146 felan çıktı şekerim. arada sırada böyle kaçamaklar normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?