2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Allah rahmet eylesin canım şimdi gördüm çok üzüldüm bilirim ne haldesin ben de 26. haftada defnetmiştim ilk bebeğimi. Allah sana sabır versin canım benim.

sincan koru daha uygun canım orasıda ıyı bır hastane
Evet canim da benim takipli doktorum orasi ile anlasmasi yok malesef.sadece cukurambr koru ve medicana.benim ikiz ve riskli gebelik oldugu icin en basindan beri bu doktor ymtakil ediyo beni.o yuzden baska yerleri arastirma sansim yokmaddi olarak bana pahali baya ama yapcak bir sey yok malesef..

bebekler ıyı olsun da canım parası bır sekılde odenır doktorun başka yere gıtmıyorsa tabı yogun bakım unıtesı olan trafık skıntısı olmayan bı hastane tercıhın olabılır

hayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
bende fotoğrafçı arıyorum ama en aşağı fiyat veren 900 tl, senin söylediğinin bilgilerini öğrenebilirmiyim, bir de istanbulda mı

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
başınız sağolsun, allahım sana ve eşine güç verisn

Bence ufak ufak delireceğiz :) Düşünsene biri miyavlar mama ister, diğer ağlar mama ister Ama çok tatlı olacaklar büyüyünce koyun koyuna :) Ben onun hayali ile geçer diyorum :)
ben de şimdiden, dişi çıkmaya başlayınca kuyruğunu ağzına soktuğu anları hayal ederek yavaştan deliriyorum :)))))

bende fotoğrafçı arıyorum ama en aşağı fiyat veren 900 tl, senin söylediğinin bilgilerini öğrenebilirmiyim, bir de istanbulda mı
evet istanbulda benim hastanenin fotoğrafcısı.. başka yerlere gidiyor mu bilmiyorum ama istersen numarasını vereyim.. özelden yazıyorum

ben de şimdiden, dişi çıkmaya başlayınca kuyruğunu ağzına soktuğu anları hayal ederek yavaştan deliriyorum :)))))
Benim ufak kız bir şeye kızınca böyle tükürür gibi bir ses çıkartıyor. Bebeği görünce de ona tükürürse diye aklıma geldikçe kahkaha atıyorum. Sevgi dolu bir yuvamız olsun bana yeter :) Yavaştan çıldırırız

hahah ))))) o nasıl bişeymiş öyle
benim kız da çok akıllı ama mesela çimen getiriyoruz bazen yedikten sonra tuvaletine gidiyor, çıkarıyor midesini temizliyor sonra da üstünü kapatıp öyle çıkıyor tuvaletinden... kimse öğretmedi.. kendiliğinden öyle.. eşime diyorum babasına çekmiş. eşim de çok titizdir
bazen de bebeğim çok şanslı canlı oyuncağı var diyorum... emeklemeye başladı mı bunlar bir birlerini kovalarlar..
inşallah iyi anlaşırlar. en korktuğum şey kedimin depresyona girmesidir bebekten sonra... elimizden geleni yapacağız ama olmaması için.. eşim göbeğimi severken bile kızı çağırıyor bir eliyle de onu seviyor... o derece dikkat ediyoruz...

Cnm genel olarak olcumlerin nasil
Bnm aclik89-95 arasi
Toklukda bazen 145- 165 civarlarina cikabilio
Bugun doktordaydim bende
Ilerleyen haftalarda dahada artabilir
Insuline baslayabiliriz dedi
Dikkat et dedi
Sen diyetisyene gidiyor musun
Bu arada seker yuklememde sekerim cikmadi
Ilk gebelikte sekerim cikti diye endokrinolojiye gidiyrm
Sen yuklemede seker cikmamasina takilma dedi
Yani dusunun seker yukleme testi ne kadar guvenilir
50mg yukleme sonucum 118 cikmisti
Cok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…