2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nursecm....................Erkek...............isim..........51kg-57kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-66kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE......56kg-65kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP..........53kg-59kg (25. hafta)
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........57kg-67kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-71kg (25.hafta)
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

75 lik yüklemede açlık 81 tokluk 1-213 ve 2-193 çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirilmedim. 2 hafta sonra kontrole çağrıldım. Bu süreçte şeker ölçüm aleti aldım ve her gün ölçüp not ettim Dr a gösterdim vs vs.

Açlık 65-75 arası stabilken
Tokluk yediğim şeylere göre değişken.
Örneğin sebze 110 baklagil 120 et 130 gibi çıkıyor ölçümde. Ama bazı günler tadımlık çay kaşığı ile bal yersem 150 lerde çıkıyor. Kısacası bulgur pilavı lahmacun içli köfte yediğim günlerde 140-155 arası ölçmüştüm. Ama geçen gün dayanamadım tatlı krizimi bastıranadım ve maalesef 191 i gördüm ölçümde. Tabi şok oldum hemen tarçınlı yoğurt yedim ve yarım saat sonra 115 e düştü. Çok zormuş bu diyabetik şekerle mücadele etmek

aslında iki kedi olunca daha mutlu oluyorlar sanki. bir kedi ile iki kedi arasında fark yok başetmek açısından :)
evet doğru diyorsun aslında... bebek olsun da inşallah 2. kediyi de düşünürüm ben.. bizim apartmanın bahçesi var biz de giriş kattayız... balkondan böyle bakınca üzülüyorum evde sıkılıyor diye.. dışarda daha mutlular kediler ama tabi bunun hastalığı var kışı var ve s. düşününce de yok ev daha iyi diyorum.. bebek olunca ben de çalışmayacağım için artık yalnız kalmıycak kızım :)

Ben çok istedim ama yerim olmadığından park beşik aldım canım...
yoksa çok güzel bence

Kızlar baldirlarimda aşırı bir yoğunluk var şiş sanki ve sert sanki ödem gibi. Agrıyorlar mesela yere comeldigim zaman bacaklarimi kiramiyorum baldirlarimda yastık var sanki.. anlatamadım ama yaşayan varsa bilir.

hayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
Ya istbulmu bana da tel verirmisinn

canım benim doktor 5. ayda birden 7 kg alınca decaviti kestirdi...
şşimdi kullanmıyorum ozaman bu zamandır 2 kg aldım sadece
arada ölçüyü kaçıyorum kaçırıyorum ozaman da yürüyüşe çıkıyorum
bugün mesela 6 parça hamur işi yedim yarın yürümek farz oldu

Kızlar baldirlarimda aşırı bir yoğunluk var şiş sanki ve sert sanki ödem gibi. Agrıyorlar mesela yere comeldigim zaman bacaklarimi kiramiyorum baldirlarimda yastık var sanki.. anlatamadım ama yaşayan varsa bilir.

Aynı durumdayım. Sanki bi sürü kilo almış da hareket edemiyormuşum gibi.

Zeynosrkn84 canım basınız sagolsun çok üzüldüm Rabbim onun omrunu sana eşine çocuklarına versin ahirette seni bekleyen bir meleğin var

o takım çok güzel canım güle güle kullan...
benim odam olmadığı için sadece dolap ve park beşik aldım ben de

Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak

çok geçmiş olsun Mart ayı mevsim geçişi olduğu için çok zor bir dönem ..zaten kıştan alıştık hasta olmaya..

Ohhhhhhhh missss. Afiyet olsun canım yaaa. Bi dahakine benim yerime de ye. Turuncu için diye ısır hamuru. Öyle çok özledim ki hamur işini sana anlatamam. Hem bebek için hem yeme özgürlüğüm için şafak sayıyorum :)))))))

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun

Rabbim dayanma gücü versin canım, büyük acı ama sen cennete bir kuş gönderdin ve tugran seni orda bekleyecek, Rabbim tekrardan böyle acı yasatmasin, başınız sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…