Güle güle giy canım.Eki Görüntüle 1971212 Eki Görüntüle 1971213
kızlar bunları sipariş verdim az önce. pierre cardin gecelik olanın pembesini pijama nında ekrusunu aldım.
75 lik yüklemede açlık 81 tokluk 1-213 ve 2-193 çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirilmedim. 2 hafta sonra kontrole çağrıldım. Bu süreçte şeker ölçüm aleti aldım ve her gün ölçüp not ettim Dr a gösterdim vs vs.Cnm genel olarak olcumlerin nasil
Bnm aclik89-95 arasi
Toklukda bazen 145- 165 civarlarina cikabilio
Bugun doktordaydim bende
Ilerleyen haftalarda dahada artabilir
Insuline baslayabiliriz dedi
Dikkat et dedi
Sen diyetisyene gidiyor musun
Bu arada seker yuklememde sekerim cikmadi
Ilk gebelikte sekerim cikti diye endokrinolojiye gidiyrm
Sen yuklemede seker cikmamasina takilma dedi
Yani dusunun seker yukleme testi ne kadar guvenilir
50mg yukleme sonucum 118 cikmisti
Cok enteresan
aslında iki kedi olunca daha mutlu oluyorlar sanki. bir kedi ile iki kedi arasında fark yok başetmek açısından :)oo ikiz hem de :))
eşim bi kedi daha alalım mı diyor da ben başedemem diyorum :)))
evet doğru diyorsun aslında... bebek olsun da inşallah 2. kediyi de düşünürüm ben.. bizim apartmanın bahçesi var biz de giriş kattayız... balkondan böyle bakınca üzülüyorum evde sıkılıyor diye.. dışarda daha mutlular kediler ama tabi bunun hastalığı var kışı var ve s. düşününce de yok ev daha iyi diyorum.. bebek olunca ben de çalışmayacağım için artık yalnız kalmıycak kızım :)aslında iki kedi olunca daha mutlu oluyorlar sanki. bir kedi ile iki kedi arasında fark yok başetmek açısından :)
Kızlar beşik arayışına devam ediyoruz hala. Çilekte bir beşik gördüm. Büyüyen beşikler genelde 1.80 oluyor, bu 1.60. Fiyatı da baya uygun büyüyen beşiklere göre. Yatak dahil 1000 tl civarı. Sizce böyle bir şey almak mantıklı mı? Odamı biraz sıkıştırıcak açıkçası ama uzun ömürlü olabilir.
Ya istbulmu bana da tel verirmisinnhayır hayır kadın fotoğrafcı.. erkek değil.. kendim konuştum kızla.
sen dediğin gibi doğum öncesi / doğum zamanı / doğum sonrası odada. ve s. gibi paketleri var.
150 tl. albüm de yapıyor ve veriyor..
Kızlar bravo harikasınız benden fazla kilo alan yok ya ben niye bu kadar çok kilo alıyorum hamileliklerimde ilki 29 du şimdi 15,5 oldu 25 le falanda bunu bitireceğim herhalde ama şuna dikkat ettim ne zaman vitamini düzenli kullanmaya başlasam kilom artıyor 1 haftada kilo almamıştım vitaminle 4 günde yarım kilo aldım. B12 düşük çıkmış D vitamini düşük.devit kullanıyorum ayrıca acaba b12 için de içmesem mi bildiğin şişiriyor Dr um kiloda henüz bişey demedi 69 la hamile kaldım şimdi 84,5 um nasıl bir.diyet uygulamam gerekiyor acaba...havalar ısınsın yürüyüş yapayım diyorum sıpa karnımda toplanıyor yürütmüyo haftalar ilerleyince sanırım hiç yürüyemeyeceğim...
Kızlar baldirlarimda aşırı bir yoğunluk var şiş sanki ve sert sanki ödem gibi. Agrıyorlar mesela yere comeldigim zaman bacaklarimi kiramiyorum baldirlarimda yastık var sanki.. anlatamadım ama yaşayan varsa bilir.
Evet canım neden oluyor ki annem de kilo almaktan diyor ama baldirlarim kütük gibi.Aynı durumdayım. Sanki bi sürü kilo almış da hareket edemiyormuşum gibi.
Günaydın. Ben baby cotton olanın büyük boyunu aldım 3 kapılı dolabı ile birlikte. Bir sürü çekmecesi var, altından yatak çıkıyor, oldukça da sağlam.
1 ayda teslim ediyorlar, o yüzden karar vermenizi tavsiye ederim. Biz Mart başı aldık, nisan 12'de gelecek dediler.
Yatağı yarı yaylı olduğu için bebeğe uygun değil dedi bizim bir çocuk doktoru arkadaş, İkea'dan pamuklu bir yatak alacağım içine.
Günaydın... çok hastayım... burnum tamamen tıkalı. Boğazım ağrıyor... kulaklarım hem tıkalı hem kaşınıyor... başım ağrıyor... gece hiç uyuyamadım... çok zor birgün olacak
Ohhhhhhhh missss. Afiyet olsun canım yaaa. Bi dahakine benim yerime de ye. Turuncu için diye ısır hamuru. Öyle çok özledim ki hamur işini sana anlatamam. Hem bebek için hem yeme özgürlüğüm için şafak sayıyorum :)))))))canım benim doktor 5. ayda birden 7 kg alınca decaviti kestirdi...
şşimdi kullanmıyorum ozaman bu zamandır 2 kg aldım sadece
arada ölçüyü kaçıyorum kaçırıyorum ozaman da yürüyüşe çıkıyorum
bugün mesela 6 parça hamur işi yedim yarın yürümek farz oldu
Biz yatak odası takımı aldık. Büyüyen beşik altında yavur yatak.. Şubat ayında vergi indirimi vardı normalde 5600 gibi bir fiyat verdiler ama indirim vs 4700 e bağladık.
peki göğüs pompası için bu fiyat uygun bi fiyat mı sence?
http://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf332-01-natural-elektronik-gogus-pompasi-p-AILEAKM12582?magaza=ATTA BEBEK
ilk defa bakıyorum o yüzden acemiyim biraz
Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Evet canım neden oluyor ki annem de kilo almaktan diyor ama baldirlarim kütük gibi.
Kaç kilo aldınız :)69 çok bir kilo değil ya:) Ben de 68 ile kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?