2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun

Canım nasıl üzüldüm anlatamam...Rabbim meleğini sana duacı kılsın...
Çok mücadele ettin arkadaşım elinden geleni yaptın gerisi takdir-i İlahi...
Sınavın büyük oldu.... Rabbim sabır versin..Allah iki evladına sağlıklı ömür versin..

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun

Canım bebeğin en güzel makama erişti sen de bu makamdan daha ötesine, Rabbim derdi sabrıyla verir, başın sağolsun.

58 oldum ki ben kesin olmamakla birlikte akif emre olucak adı :)

Canım Rabbim sabır versin herşey Allah tan bebeğine dua edelim ...

Kızlar bugün bunu bi arkadaş paylaşmıştı instagramda vardı markafonide gördüm en azından almak isteyenler taksit imkaniyla alır diye haber verriyim dedim

Eklentiler

• 20170321_190822.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar baldirlarimda aşırı bir yoğunluk var şiş sanki ve sert sanki ödem gibi. Agrıyorlar mesela yere comeldigim zaman bacaklarimi kiramiyorum baldirlarimda yastık var sanki.. anlatamadım ama yaşayan varsa bilir.
Aynen bende öyleyim sanırsın hava basmışlar çorap bileğime oturuyor resmen bende önceki hamileliğimde de olmuştu o yüzden stres yapmıyorum

Sanki bi parçam gitti ... yarım saattir tel elimde kaldım öylece

Kızlar tekrar kahverengi lekeler başladı 2 gündür coraspin alıyorum ondanmı yoksa şekeri kafaya taktım ondan mı bilemedim bu doktorlarıda anlamıyorum diyorum ki daha önceki gebeliğimde de riskliydim 9 ay sırtüstü yattım hala diyorlarki bir çalış bakalım sonra rapor yazarız ne güzel lekelerim bitmişti şimdi tekrar progestan başla yok iğnesini yap

Canım neden olmuştu önceki gebeliğinde? Belki coraspin olabilir sebebi kanı sulandırıyor.Şekeri neden kafana takıyosun o en basit sorun gebelikte.İnsülin verirlerse versinler eğer vücudun ihtiyacı varsa.Takılma hiç şekere eğer onu stres yaptıysan ve ondan olduysa lekelenmen yazık üzme kendini

Keşke böyle kalsaydım canım ama oraya bi 68 yazmanı rica edicem

Bende de yeni yeni basladi ödem. Ve iki gun once farkettim ki baldirlarim catlamaya baslamis boy 1.60 12 kilo aldim. 70 kilo oldum.
Diyete yakın beslenmeyi düşünür müsün ? Tuzu kesersen ödemde ciddi azalma olur. Zaten takvimde de yazıyor bu dönemde . Diyet ve bol su hem kilo almazsın hem de şişlik yaşamazsın cnm.

Çok üzüldüm, başınız sağolsun... rabbim cennetinde buluştursun inşallah... diğer çocuklarına hayırlı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…