http://www.hepsiburada.com/stylo-turtle-anne-bebek-sirt-cantasi-p-HBV000000KU2S
arkadaşlar bu canta sizce çok mu küçük
Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
58 oldum ki ben kesin olmamakla birlikte akif emre olucak adı :)Nursecm....................Erkek...............isim..........51kg-57kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-66kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE......56kg-65kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP..........53kg-59kg (25. hafta)
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........57kg-67kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-71kg (25.hafta)
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim.......63kg-70kg
Diyet uygulamıyorum şeker falan normal.çıkınca Dr söylemedi bile sezaryen olacak bu 2. Olacağı içinCnm sen diyet uyguluyormusun??
Dogumun normal mi olacak?
Aynen bende öyleyim sanırsın hava basmışlar çorap bileğime oturuyor resmen bende önceki hamileliğimde de olmuştu o yüzden stres yapmıyorumKızlar baldirlarimda aşırı bir yoğunluk var şiş sanki ve sert sanki ödem gibi. Agrıyorlar mesela yere comeldigim zaman bacaklarimi kiramiyorum baldirlarimda yastık var sanki.. anlatamadım ama yaşayan varsa bilir.
Normal yani canim oyle mi.. ödem mi.. ayaklarımı uzatiyorum ama pek bişey degismiyorAynen bende öyleyim sanırsın hava basmışlar çorap bileğime oturuyor resmen bende önceki hamileliğimde de olmuştu o yüzden stres yapmıyorum
Aynen cnm artik kredi kartina cektirp taksit ile oderiz yeterki saglik olsun..bebekler ıyı olsun da canım parası bır sekılde odenır doktorun başka yere gıtmıyorsa tabı yogun bakım unıtesı olan trafık skıntısı olmayan bı hastane tercıhın olabılır
Sanki bi parçam gitti ... yarım saattir tel elimde kaldım öyleceTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Bende de yeni yeni basladi ödem. Ve iki gun once farkettim ki baldirlarim catlamaya baslamisEvet canım neden oluyor ki annem de kilo almaktan diyor ama baldirlarim kütük gibi.
Kızlar tekrar kahverengi lekeler başladı 2 gündür coraspin alıyorum ondanmı yoksa şekeri kafaya taktım ondan mı bilemedim bu doktorlarıda anlamıyorum diyorum ki daha önceki gebeliğimde de riskliydim 9 ay sırtüstü yattım hala diyorlarki bir çalış bakalım sonra rapor yazarız ne güzel lekelerim bitmişti şimdi tekrar progestan başla yok iğnesini yap
Nursecm....................Erkek...............isim..........51kg-57kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-66kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE......56kg-65kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP..........53kg-59kg (25. hafta)
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........57kg-67kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-71kg (25.hafta)
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim.......63kg-70kg
Diyete yakın beslenmeyi düşünür müsün ? Tuzu kesersen ödemde ciddi azalma olur. Zaten takvimde de yazıyor bu dönemde . Diyet ve bol su hem kilo almazsın hem de şişlik yaşamazsın cnm.Bende de yeni yeni basladi ödem. Ve iki gun once farkettim ki baldirlarim catlamaya baslamisboy 1.60 12 kilo aldim. 70 kilo oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?