- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
Evet ben insülinden korkuyorum ya gebelikten sonrada devam ederlerse diye aslında haklısın biraz fazla stres yaptım değerlerimde çok yüksek değil ama taktım kafaya yarın doktorumu arıycam coraspin için birde rapor yazmasını istiycemCanım neden olmuştu önceki gebeliğinde? Belki coraspin olabilir sebebi kanı sulandırıyor.Şekeri neden kafana takıyosun o en basit sorun gebelikte.İnsülin verirlerse versinler eğer vücudun ihtiyacı varsa.Takılma hiç şekere eğer onu stres yaptıysan ve ondan olduysa lekelenmen yazık üzme kendini
Bu arada saol morale çok ihtiyacım vardı öncekinde de sürekli leke görüyordum düşük sonrada erken doğum riski vardıCanım neden olmuştu önceki gebeliğinde? Belki coraspin olabilir sebebi kanı sulandırıyor.Şekeri neden kafana takıyosun o en basit sorun gebelikte.İnsülin verirlerse versinler eğer vücudun ihtiyacı varsa.Takılma hiç şekere eğer onu stres yaptıysan ve ondan olduysa lekelenmen yazık üzme kendini
Evet ben insülinden korkuyorum ya gebelikten sonrada devam ederlerse diye aslında haklısın biraz fazla stres yaptım değerlerimde çok yüksek değil ama taktım kafaya yarın doktorumu arıycam coraspin için birde rapor yazmasını istiycem
Hayır düğmeli ve bence çok da kullanışlı. İhtiyacın olursa al bencebende aldım bugün geldi gecelik. Pembeye cesaret edemeyip griyi aldım. Pembe çizgili için burda bir arkadaş önlerinin düğmeli olmadığını söyledi bende vazgeçtim.
bende arıyorum fotoğrafçı,eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bulursak birbirimize haber edelim olur mu?
bu saydıklarının hepsi mi 150dışarıya gidiyorsa direkt talibim fotoğrafçınıza
Melek o. Diyecek birşey bulamıyorum. Allah sabır versin çok mücadele ettiniz. Sen elinden gelen herşeyi yaptın. Bazen çaresiz kalınıyor işte. Bu da bir sınav unutma. Takdiri ilahi. Bundan sonra belki daha da güçlü olman gerekiyor. Dualarım seninleTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Pembe aakılı bilmiyorum o zaman ben çizgili için demiştim. Ama askılı falan da aldım ben. Yazın kimse yokken indiririm askılarını. Rahat oluyor o da bence. Hatta ben emzirme atleti alıcam sadece onunla gezicem evde. Boyle seyler düsünüyorumuzines düzeltiyorum pembe askılı olan diyecektim
@Ulker309 özelden atabilirsen numarasını çok memnun olurum,200 e değil 300 e gelse de razıyım..tabii çektiği fotoğraflar da önemli,eşimi ikna edince arar sorarım inşallah.tabii bir de bizim hastanenin prosedürünü öğrenmem lazım,belki de dışarıdan kabul etmiyorlar
Çok pahaliymis canım. Güzel iyi bi devlet hastanesi yok mu ankarada. Az para da değil 5 milyar düz hesap.Hastaneden ciktim simdi kizlar.şükür nst de cok sanci cikmadi bu defa.ama karnin sert dedi doktorum dinlen bol su ic dedi..bi de dogum fiyatini konustum.normal 3600 sezeryan 4200 dediler..
Sekeri bence bukadar takma kafana benim bi tanidigimdada cikti hamilelikte insulin kullaniyordu dogurduktan sonra gecti simdi ilac bile kullanmiyor bildigim kadariyla ve cocuguda cok saglikli 8 aylik falan olduEvet ben insülinden korkuyorum ya gebelikten sonrada devam ederlerse diye aslında haklısın biraz fazla stres yaptım değerlerimde çok yüksek değil ama taktım kafaya yarın doktorumu arıycam coraspin için birde rapor yazmasını istiycem
Ben salçanın tuzu haricinde ekstra tuz kullanmıyorum gün içinde sürekli ayaktayım ve ayaklarım aşağı sarkmış halde oturuyorum eve gelince de ev işi yemek falan ancak yatınca dinlenebiliyorum sabaha kadar biraz azalıyor şişlik ama akşama kadar yine şişiyorumDiyete yakın beslenmeyi düşünür müsün ? Tuzu kesersen ödemde ciddi azalma olur. Zaten takvimde de yazıyor bu dönemde . Diyet ve bol su hem kilo almazsın hem de şişlik yaşamazsın cnm.
Aynen canim ya pahali bayaÇok pahaliymis canım. Güzel iyi bi devlet hastanesi yok mu ankarada. Az para da değil 5 milyar düz hesap.
Bende hiç bilmiyorum ki ankarayi falan. Ama senin devlette de bi doktorun vardı o doğum yaptirmiyor mu. Ya da o hastane nasıl acaba. Güzel iyi bi hastane bulunsa keşke. 5 bin az da değil. İki çocuk gelecek çift masraf falanAynen canim ya pahali bayaen bastan beri takipli doktorum bu fiyata dogum yptiriyomus.cok kararsızım.bi beni taniyan doktorum olsun isityorum ama cok pahali.baska devlet hastaneleri de var aslinda ama hic gitmedim.direk dogum a oraya gidersem nasil olur hic bilmiyom
Olmamıstır bende su sisesini tutarken karnıma vurdum bi korktum ama hareketlenince moralim yerine geldi sen üzülme uzan su iç hareket etmesini bekle olmamıstır Allah'ın izniyleKızlar ya az önce kapıdan geçerken karnımı kapının koluna çarptım öyle çok acımadı ama endişelendim bişey olmamıştır dimi bebeğime
İnşallah ayy herşeyden korkar olduk artık hareket ediyo şükür az azOlmamıstır bende su sisesini tutarken karnıma vurdum bi korktum ama hareketlenince moralim yerine geldi sen üzülme uzan su iç hareket etmesini bekle olmamıstır Allah'ın izniyle
Başlangıcı söyleniyor cnmKızlar sat sorulduğunda son adet tarihi başlangıcı söyleniyor dimi bitişmi yoksa
Son adet baslangıcı canmKızlar sat sorulduğunda son adet tarihi başlangıcı söyleniyor dimi bitişmi yoksa
Kafana takma cnm şekerin stresle alakası çok fazla.biraz daha dikkat etmeye çalış yediklerine.Kızlar tekrar kahverengi lekeler başladı 2 gündür coraspin alıyorum ondanmı yoksa şekeri kafaya taktım ondan mı bilemedim bu doktorlarıda anlamıyorum diyorum ki daha önceki gebeliğimde de riskliydim 9 ay sırtüstü yattım hala diyorlarki bir çalış bakalım sonra rapor yazarız ne güzel lekelerim bitmişti şimdi tekrar progestan başla yok iğnesini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?