2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet ben insülinden korkuyorum ya gebelikten sonrada devam ederlerse diye aslında haklısın biraz fazla stres yaptım değerlerimde çok yüksek değil ama taktım kafaya yarın doktorumu arıycam coraspin için birde rapor yazmasını istiycem

Bu arada saol morale çok ihtiyacım vardı öncekinde de sürekli leke görüyordum düşük sonrada erken doğum riski vardı

Hiç takma canım benim insanlar nelerle uğraşıyor şeker onların yanında hiçbişey değil.Hem bak değerlerin de çok yüksek değilmiş.Doktor bana yemeklerden sonra yürüyüş yap demişti şeker için,bir de çok uzun süre aç kalıp yemek şekeri fırlatıyormuş.En fazla 3 saat aç kal demişti gece hariç.Onlara dikkat edersin bişeycik olmaz inşallah

Hayır düğmeli ve bence çok da kullanışlı. İhtiyacın olursa al bence

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Melek o. Diyecek birşey bulamıyorum. Allah sabır versin çok mücadele ettiniz. Sen elinden gelen herşeyi yaptın. Bazen çaresiz kalınıyor işte. Bu da bir sınav unutma. Takdiri ilahi. Bundan sonra belki daha da güçlü olman gerekiyor. Dualarım seninle

Pembe aakılı bilmiyorum o zaman ben çizgili için demiştim. Ama askılı falan da aldım ben. Yazın kimse yokken indiririm askılarını. Rahat oluyor o da bence. Hatta ben emzirme atleti alıcam sadece onunla gezicem evde. Boyle seyler düsünüyorum

Hastaneden ciktim simdi kizlar.şükür nst de cok sanci cikmadi bu defa.ama karnin sert dedi doktorum dinlen bol su ic dedi..bi de dogum fiyatini konustum.normal 3600 sezeryan 4200 dediler..
Çok pahaliymis canım. Güzel iyi bi devlet hastanesi yok mu ankarada. Az para da değil 5 milyar düz hesap.

Kizlar
Sekeri bence bukadar takma kafana benim bi tanidigimdada cikti hamilelikte insulin kullaniyordu dogurduktan sonra gecti simdi ilac bile kullanmiyor bildigim kadariyla ve cocuguda cok saglikli 8 aylik falan oldu

Kizlar dustan ciktim bebe yagi surdum ama yinede karnimin alt tarafi cok fazla kasiniyor bu kasinti beni mahvediyor sizler ne yapiyorsnz kasinti durumunda

Diyete yakın beslenmeyi düşünür müsün ? Tuzu kesersen ödemde ciddi azalma olur. Zaten takvimde de yazıyor bu dönemde . Diyet ve bol su hem kilo almazsın hem de şişlik yaşamazsın cnm.
Ben salçanın tuzu haricinde ekstra tuz kullanmıyorum gün içinde sürekli ayaktayım ve ayaklarım aşağı sarkmış halde oturuyorum eve gelince de ev işi yemek falan ancak yatınca dinlenebiliyorum sabaha kadar biraz azalıyor şişlik ama akşama kadar yine şişiyorum

Çok pahaliymis canım. Güzel iyi bi devlet hastanesi yok mu ankarada. Az para da değil 5 milyar düz hesap.
Aynen canim ya pahali baya en bastan beri takipli doktorum bu fiyata dogum yptiriyomus.cok kararsızım.bi beni taniyan doktorum olsun isityorum ama cok pahali.baska devlet hastaneleri de var aslinda ama hic gitmedim.direk dogum a oraya gidersem nasil olur hic bilmiyom

Kızlar ya az önce kapıdan geçerken karnımı kapının koluna çarptım öyle çok acımadı ama endişelendim bişey olmamıştır dimi bebeğime

Bende hiç bilmiyorum ki ankarayi falan. Ama senin devlette de bi doktorun vardı o doğum yaptirmiyor mu. Ya da o hastane nasıl acaba. Güzel iyi bi hastane bulunsa keşke. 5 bin az da değil. İki çocuk gelecek çift masraf falan

Kızlar sat sorulduğunda son adet tarihi başlangıcı söyleniyor dimi bitişmi yoksa

Kızlar ya az önce kapıdan geçerken karnımı kapının koluna çarptım öyle çok acımadı ama endişelendim bişey olmamıştır dimi bebeğime
Olmamıstır bende su sisesini tutarken karnıma vurdum bi korktum ama hareketlenince moralim yerine geldi sen üzülme uzan su iç hareket etmesini bekle olmamıstır Allah'ın izniyle

Kafana takma cnm şekerin stresle alakası çok fazla.biraz daha dikkat etmeye çalış yediklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…