2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
geçen gün tv de izlemiştim dr diyordu ki ; oturarak çalışanlar yarım saatte 1 ayağa kalkıp tek ayağının üstüne durup masadan destek alarak boşta kalan ayağını ileri geri bilekten oynatsın demişti. sürekli oturur pozisyonda ayaklar aşağına olunca şişlik kaçınılmazmış. Allah kolaylık versin çalışan hamilelere. işte çalış evde çalış sen de haklısın.

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Canımmm çok üzüldümmm Allah rahmet eylesin Allah sana sabır versin inşallah

Aynen cnm.devletteki.doktorum iyi ama riskli gebeliklere pek.bakmiyo.normal.takip.yapiyordu.o hastane de beter.diyorlar yorumlarda.hacettepe hastanesine.iyi.diyorlar bakalim nasip nere olursa artik cnm..

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Allah size sabır versin, kimseyi evladiyla sinamasin bir daha. Basın sağolsun.

Bende de yeni yeni basladi ödem. Ve iki gun once farkettim ki baldirlarim catlamaya baslamis boy 1.60 12 kilo aldim. 70 kilo oldum.
Canım ben de hiç rahat edemiyorum sis ve ağrıyor içten içten.. Benim de goguslerim catliyor . Bebislerimizin sağlığı iyi olsun da katlanacagiz

Kızlar ya az önce kapıdan geçerken karnımı kapının koluna çarptım öyle çok acımadı ama endişelendim bişey olmamıştır dimi bebeğime
Ben de geçen gün aynı şekilde carptim canım çok acımadı ama icim gitti.. bişey olmaz allahin izniyle merak etme onlar içerde guvende

Aklım çıktı bi an bişey olurmu diye okadar ufak bişeyden olmaz heralde..artık göbekler büyüdü hala eskisi gibi sanıyoruz dikkat edicem bundan sonra

Sağol canım az kaldı neyse ki 32. Haftaya ağırlaşrıkça zorlaşıyor çalışmak da. sağlık olsun :)

Saolun arkadaşlar moralim daha iyi ne yapalım artık inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Şeker üzülmeye gelmez canım. Üzülmenle 7 dilim baklava yemen arasında fazla fark yok inan. Leke de şimdilik dinlenmen gerektiğini gösteriyor. İnş daha ileri gitmez.

Beşiğimizi aldık sonunda çok içime sinerek aldım inşallah miniğim sağlıkla içinde uyur. Bu yatak odasında yanıma yatırmak için aldım.
Bunuda çocuk odası için ikeadan almıştım .

Eklentiler

• IMG_4320.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_3992.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 101
Hepinizden Allah razı olsun.. Dualarınız için sağolun...çok zormuş içimiz yandı ama Rabbim günahsız yavrumu yuvasına aldı... En çok kardeşleri içimi yaktı heveslerine yandım çocuk onlar biz yine istiyoruz diyorlar... çocuk ne diyebilirsin?? Alışıcaklar zamanla zor tabi merakla hevesle beklediler.. Benim gibi eşim zaten anlıyosunuzdur ne halde şimdi gelen giden başsağlığı ev dolup dolup taşıyor Nasib buymuş.. Rabbim bunu takdir etti ilerde ne olur naparım bilmem bidaha düşünürmüyüm onuda bilmem.. Bu korkuyu bi daha yaşatmasın Rabbim hiç kimseye banada .. Rabbim korusun.. Biliyorum aklınıza gelirim belki eğer gelirsem kuzularınızı öpün yerime.. Yavrularınızı Allaha emanet ediyorum... Allaha emanet olun inşallah....

Bende şişlik hiç yoktu seviniyordum. Ama dün eşimin işi çıkınca yemek olayını salladım. Akşamı kahvaltıyla geçiştireyim dedim. Zeytini çok severim. Zeytine sardım
Çoook yedim çoook biraz da tuzluydu. Sabah kalktım baktım parmaklarım şiş. Yüzüm şiş. Eşim geldi yanıma, şişmişim sanki dimi dedim. Gülüyor. Çok zeytin yedim ondan galiba dedim. Hala gülüyor...

Kizlar dustan ciktim bebe yagi surdum ama yinede karnimin alt tarafi cok fazla kasiniyor bu kasinti beni mahvediyor sizler ne yapiyorsnz kasinti durumunda

Canım bir ara konuşmuştuk burda benim de çok kaşınıyordu. Bebe yağı kullanıyordum o zaman hiçbir işe yaramıyordu. Sonra vaseline nemlendirici kremleri oluyor ya onlardan kullanmaya başladım. Kaşıntı birkaç güne geçti şimdi de hiç olmuyor. Ama burda o kremin hamilelikte iyi olmadığını söyleyenler oldu. Kullananlar da var. Sen de bir araştır istersen.

Eklentiler

• IMG_0132.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 25
İlaç kullanmaktan ben kendim bile çekiniyorum. Bebeğime dr. un önermediği hiç bir şey veremem :) Bizim evde yoktu ateşölçer yetişkinler içinde kullanılıyor arada ben bile bakıyorum ateşime
ben deneyimlerimi paylaştım sadece şükürler olsun benim yavrum çok hasta olan bir çocuk değildir çok ihtiyaç hissetmedim ama ateş düşürücü şurup için doktora gitmene gerek kalmıyor ben ne desem boş şimdi yaşayıp deneyim kazanacaksın

açlık şekeri yüksek olduğunda ne oluyormuş acaba önemli demiş ya doktorun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…