geçen gün tv de izlemiştim dr diyordu ki ; oturarak çalışanlar yarım saatte 1 ayağa kalkıp tek ayağının üstüne durup masadan destek alarak boşta kalan ayağını ileri geri bilekten oynatsın demişti. sürekli oturur pozisyonda ayaklar aşağına olunca şişlik kaçınılmazmış. Allah kolaylık versin çalışan hamilelere. işte çalış evde çalış sen de haklısın.Ben salçanın tuzu haricinde ekstra tuz kullanmıyorum gün içinde sürekli ayaktayım ve ayaklarım aşağı sarkmış halde oturuyorum eve gelince de ev işi yemek falan ancak yatınca dinlenebiliyorum sabaha kadar biraz azalıyor şişlik ama akşama kadar yine şişiyorum
Canımmm çok üzüldümmm Allah rahmet eylesin Allah sana sabır versin inşallahTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Aynen cnm.devletteki.doktorum iyi ama riskli gebeliklere pek.bakmiyo.normal.takip.yapiyordu.o hastane de beter.diyorlar yorumlarda.hacettepe hastanesine.iyi.diyorlar bakalim nasip nere olursa artik cnm..Bende hiç bilmiyorum ki ankarayi falan. Ama senin devlette de bi doktorun vardı o doğum yaptirmiyor mu. Ya da o hastane nasıl acaba. Güzel iyi bi hastane bulunsa keşke. 5 bin az da değil. İki çocuk gelecek çift masraf falan
Allah size sabır versin, kimseyi evladiyla sinamasin bir daha. Basın sağolsun.Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Canım ben de hiç rahat edemiyorum sis ve ağrıyor içten içten.. Benim de goguslerim catliyor . Bebislerimizin sağlığı iyi olsun da katlanacagizBende de yeni yeni basladi ödem. Ve iki gun once farkettim ki baldirlarim catlamaya baslamisboy 1.60 12 kilo aldim. 70 kilo oldum.
Ben de geçen gün aynı şekilde carptim canım çok acımadı ama icim gitti.. bişey olmaz allahin izniyle merak etme onlar içerde guvendeKızlar ya az önce kapıdan geçerken karnımı kapının koluna çarptım öyle çok acımadı ama endişelendim bişey olmamıştır dimi bebeğime
Aklım çıktı bi an bişey olurmu diye okadar ufak bişeyden olmaz heralde..artık göbekler büyüdü hala eskisi gibi sanıyoruz dikkat edicem bundan sonraCanım ben de hiç rahat edemiyorum sis ve ağrıyor içten içten.. Benim de goguslerim catliyor . Bebislerimizin sağlığı iyi olsun da katlanacagiz
Ben de geçen gün aynı şekilde carptim canım çok acımadı ama icim gitti.. bişey olmaz allahin izniyle merak etme onlar içerde guvende
Sorma hele bulaşık yıkarken tezgaha çarpıyorum ama yani tezgahla arama bi 10 cm daha girdi bulaşık yıkamak eziyet olduAklım çıktı bi an bişey olurmu diye okadar ufak bişeyden olmaz heralde..artık göbekler büyüdü hala eskisi gibi sanıyoruz dikkat edicem bundan sonra
Ben yattığım için iş yapmıyorum allahtan bide iş yapsam ne sakarlıklar yapıcam kim bilirSorma hele bulaşık yıkarken tezgaha çarpıyorum ama yani tezgahla arama bi 10 cm daha girdi bulaşık yıkamak eziyet oldu
Sağol canım az kaldı neyse ki 32. Haftaya ağırlaşrıkça zorlaşıyor çalışmak da. sağlık olsun :)geçen gün tv de izlemiştim dr diyordu ki ; oturarak çalışanlar yarım saatte 1 ayağa kalkıp tek ayağının üstüne durup masadan destek alarak boşta kalan ayağını ileri geri bilekten oynatsın demişti. sürekli oturur pozisyonda ayaklar aşağına olunca şişlik kaçınılmazmış. Allah kolaylık versin çalışan hamilelere. işte çalış evde çalış sen de haklısın.
Şeker üzülmeye gelmez canım. Üzülmenle 7 dilim baklava yemen arasında fazla fark yok inan. Leke de şimdilik dinlenmen gerektiğini gösteriyor. İnş daha ileri gitmez.Saolun arkadaşlar moralim daha iyi ne yapalım artık inş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
31. Hafta da yap bence cnm daha sonraki haftalarda ağırlaşıp zorlanabilirsin .Kızlar ben bebek partisi yapmak istiyorum. Sizce kaçımcı haftada yapmalıyım? 31. Hafta erken mi olur? 33'te falan mı yapsam?
Aynen bende tezgah uzaklaşıyor benden bulaşık yikarken. Çariyorumda göbişiSorma hele bulaşık yıkarken tezgaha çarpıyorum ama yani tezgahla arama bi 10 cm daha girdi bulaşık yıkamak eziyet oldu
Bende şişlik hiç yoktu seviniyordum. Ama dün eşimin işi çıkınca yemek olayını salladım. Akşamı kahvaltıyla geçiştireyim dedim. Zeytini çok severim. Zeytine sardımBen salçanın tuzu haricinde ekstra tuz kullanmıyorum gün içinde sürekli ayaktayım ve ayaklarım aşağı sarkmış halde oturuyorum eve gelince de ev işi yemek falan ancak yatınca dinlenebiliyorum sabaha kadar biraz azalıyor şişlik ama akşama kadar yine şişiyorum
Kizlar dustan ciktim bebe yagi surdum ama yinede karnimin alt tarafi cok fazla kasiniyor bu kasinti beni mahvediyor sizler ne yapiyorsnz kasinti durumunda
ben deneyimlerimi paylaştım sadece şükürler olsun benim yavrum çok hasta olan bir çocuk değildir çok ihtiyaç hissetmedim ama ateş düşürücü şurup için doktora gitmene gerek kalmıyor ben ne desem boş şimdi yaşayıp deneyim kazanacaksınİlaç kullanmaktan ben kendim bile çekiniyorum. Bebeğime dr. un önermediği hiç bir şey veremem :) Bizim evde yoktu ateşölçer yetişkinler içinde kullanılıyor arada ben bile bakıyorum ateşime
açlık şekeri yüksek olduğunda ne oluyormuş acaba önemli demiş ya doktorun merak ettimbenim gibi gebelik şekeri teşhisi konan arkadaşlar ve diyet yapan arkadaşlar size benim dr un söylediği bir bilgiyi paylaşayım belki çok canınızın isteyip yiyemediği şeyler oluyordur benim gibi :)
15 günlük kan şekeri ölçüm listemi verdim dr.a. dedi ki : açlık şekerin çok iyi, asıl önemli olan zaten bu. normalde 95 ve altı olması gerekiyor benim 65-75 arası hep.
neyse tokluk da 1.saat 140 sınır dedi ama 150 ye kadar korkma dedi. yaniiiii demem o ki canınız ola ki lahmacun çekti yiyin walla :) ben o gün 2.5 yedim 146 felan çıktı şekerim. arada sırada böyle kaçamaklar normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?