bende seninle ayni durumdayim canim eger masa basinda is yapiyorsan sehpa gibi bisey koy ayaginin altina ben oyle yapiyorum biraz olsun rahatliyor inanirmisim gecen aksam ayagimin sisligine yanmasina dayanamadim oturma odasinin ortasina bi kova soguk su getirdim icinde durdu ayaklarim biraz rahatlatti sonrada esim masaj yapti sagolsun artik zor donemler basladi bizim icinBen salçanın tuzu haricinde ekstra tuz kullanmıyorum gün içinde sürekli ayaktayım ve ayaklarım aşağı sarkmış halde oturuyorum eve gelince de ev işi yemek falan ancak yatınca dinlenebiliyorum sabaha kadar biraz azalıyor şişlik ama akşama kadar yine şişiyorum
ben kızı bulamayanlardanım ben oğluma arkadaş geliyor diye düşünüyorumKuzumm 21 haziran da 7 yasına girecek bir Yiğit oğlum var ve yine nasipse 21 haziran da doğacak bir Rüzgar bebem varOlsun biz erkek analarıyız.Guzel yanları da var
bende carpmistim gecen hafta bebege bisey olmamisti ama karnimi carptigim yer bir kac gun agridi hafif morardi dikkat etmek lazim bu koca gobüslerle .Kızlar ya az önce kapıdan geçerken karnımı kapının koluna çarptım öyle çok acımadı ama endişelendim bişey olmamıştır dimi bebeğime
Kızlar ben bebek partisi yapmak istiyorum. Sizce kaçımcı haftada yapmalıyım? 31. Hafta erken mi olur? 33'te falan mı yapsam?
BENimde çarptığım yer acıyor bugün allah korusun bebeklerimizi dikkat edicez artık napalımbende carpmistim gecen hafta bebege bisey olmamisti ama karnimi carptigim yer bir kac gun agridi hafif morardi dikkat etmek lazim bu koca gobüslerle .
Eki Görüntüle 1971212 Eki Görüntüle 1971213
kızlar bunları sipariş verdim az önce. pierre cardin gecelik olanın pembesini pijama nında ekrusunu aldım.
Aklım çıktı bi an bişey olurmu diye okadar ufak bişeyden olmaz heralde..artık göbekler büyüdü hala eskisi gibi sanıyoruz dikkat edicem bundan sonra
Kızlar ben bebek partisi yapmak istiyorum. Sizce kaçımcı haftada yapmalıyım? 31. Hafta erken mi olur? 33'te falan mı yapsam?
açlık şekeri yüksek olduğunda ne oluyormuş acaba önemli demiş ya doktorun merak ettim
900 gram aldım :)Kaç kilo aldınız :)
Hayır :) Ama bu konuda pek konuşmuyorum, arkadaşlar üzerime çok geliyor :) Hamileliğimin başından beri rejimde gibi besleniyorum, sürekli kan tahlili ile takipteyim, bebeğim bir hafta ileride. Şeker, ödem sorunum yok :)1 sıfır eksik galiba
Çoğu kişinin başına gelmiş demekki evet su koruyormuş allaha emanetlerbenimde büyük kızım çok çarpıyor karnıma. doktora sordum birşey olmaz o zaten su içinde dedi. birşey olmamıştır için rahat olsun. göbişler büyüdü artık kontrolü zor olmaya başladı.
Kizlar dustan ciktim bebe yagi surdum ama yinede karnimin alt tarafi cok fazla kasiniyor bu kasinti beni mahvediyor sizler ne yapiyorsnz kasinti durumunda
900grmı900 gram aldım :)
Benim birkaç arkadaşım 33-35 dolaylarında yaptı. 33 iyidir bence de:)Kızlar ben bebek partisi yapmak istiyorum. Sizce kaçımcı haftada yapmalıyım? 31. Hafta erken mi olur? 33'te falan mı yapsam?
Yanı bence de yaa. Ne güzel irade. Ben zayifladim gebelikte 6 kilo falan verdim. Yeni başladım almaya ama yiyorm hozuma gidiyor yemek. Çikolata falanHayır :) Ama bu konuda pek konuşmuyorum, arkadaşlar üzerime çok geliyor :) Hamileliğimin başından beri rejimde gibi besleniyorum, sürekli kan tahlili ile takipteyim, bebeğim bir hafta ileride. Şeker, ödem sorunum yok :)
Önceleri kendime eziyet mi ediyorum diyordum, şimdi iyi ki fedakarlık yapmışım diyorum :)
Güle güle kullanın çok güzeller <3Beşiğimizi aldık sonunda çok içime sinerek aldım inşallah miniğim sağlıkla içinde uyur. Bu yatak odasında yanıma yatırmak için aldım.
Bunuda çocuk odası için ikeadan almıştım .
Yanı bence de yaa. Ne güzel irade. Ben zayifladim gebelikte 6 kilo falan verdim. Yeni başladım almaya ama yiyorm hozuma gidiyor yemek. Çikolata falankeşke benim ki de önden gitse yememe gore dur maşallah diyim.
Hayır :) Ama bu konuda pek konuşmuyorum, arkadaşlar üzerime çok geliyor :) Hamileliğimin başından beri rejimde gibi besleniyorum, sürekli kan tahlili ile takipteyim, bebeğim bir hafta ileride. Şeker, ödem sorunum yok :)
Önceleri kendime eziyet mi ediyorum diyordum, şimdi iyi ki fedakarlık yapmışım diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?