2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende seninle ayni durumdayim canim eger masa basinda is yapiyorsan sehpa gibi bisey koy ayaginin altina ben oyle yapiyorum biraz olsun rahatliyor inanirmisim gecen aksam ayagimin sisligine yanmasina dayanamadim oturma odasinin ortasina bi kova soguk su getirdim icinde durdu ayaklarim biraz rahatlatti sonrada esim masaj yapti sagolsun artik zor donemler basladi bizim icin

Kızlar ya az önce kapıdan geçerken karnımı kapının koluna çarptım öyle çok acımadı ama endişelendim bişey olmamıştır dimi bebeğime
bende carpmistim gecen hafta bebege bisey olmamisti ama karnimi carptigim yer bir kac gun agridi hafif morardi dikkat etmek lazim bu koca gobüslerle .

bende carpmistim gecen hafta bebege bisey olmamisti ama karnimi carptigim yer bir kac gun agridi hafif morardi dikkat etmek lazim bu koca gobüslerle .
BENimde çarptığım yer acıyor bugün allah korusun bebeklerimizi dikkat edicez artık napalım

Aklım çıktı bi an bişey olurmu diye okadar ufak bişeyden olmaz heralde..artık göbekler büyüdü hala eskisi gibi sanıyoruz dikkat edicem bundan sonra

benimde büyük kızım çok çarpıyor karnıma. doktora sordum birşey olmaz o zaten su içinde dedi. birşey olmamıştır için rahat olsun. göbişler büyüdü artık kontrolü zor olmaya başladı.

Kızlar ben bebek partisi yapmak istiyorum. Sizce kaçımcı haftada yapmalıyım? 31. Hafta erken mi olur? 33'te falan mı yapsam?

bende istiyorum ama ben 34 te falan yapıcam galiba. o dönemde büyük kızımın doğum günü var bir gün arayla yapayım diyorum. annem falan da olacak o zaman ikisinin hazırlığı birden çıkar.

açlık şekeri yüksek olduğunda ne oluyormuş acaba önemli demiş ya doktorun merak ettim

açlık şekeri yüksek olduğunda insüline başlıyorlar. bende o sorun var açlık şekerim yüksek. insüline başladık.

Çok güzelmiş hangi siteden aldın [/QUOTE]

n11 den aldım.

[QUOTE="

açlık şekeri yüksek olduğunda insüline başlıyorlar. bende o sorun var açlık şekerim yüksek. insüline başladık.[/QUOTE]
kaçtı açlık şekeriniz benimki de sınırda doktorum şimdilik bir şey demedi

1 sıfır eksik galiba
Hayır :) Ama bu konuda pek konuşmuyorum, arkadaşlar üzerime çok geliyor :) Hamileliğimin başından beri rejimde gibi besleniyorum, sürekli kan tahlili ile takipteyim, bebeğim bir hafta ileride. Şeker, ödem sorunum yok :)
Önceleri kendime eziyet mi ediyorum diyordum, şimdi iyi ki fedakarlık yapmışım diyorum :)

Çoğu kişinin başına gelmiş demekki evet su koruyormuş allaha emanetler

Kizlar dustan ciktim bebe yagi surdum ama yinede karnimin alt tarafi cok fazla kasiniyor bu kasinti beni mahvediyor sizler ne yapiyorsnz kasinti durumunda

Sadece karnınız mı kaşıyor? Ben gerçek kakao yağı aldım, nadiren kaşınınca sürüyorum. Bol nemli tutmak lazım. Karnınız dışında kaşınan yer varsa, karaciğer enzimlerinize baktırın.

Yanı bence de yaa. Ne güzel irade. Ben zayifladim gebelikte 6 kilo falan verdim. Yeni başladım almaya ama yiyorm hozuma gidiyor yemek. Çikolata falan keşke benim ki de önden gitse yememe gore dur maşallah diyim.

Yanı bence de yaa. Ne güzel irade. Ben zayifladim gebelikte 6 kilo falan verdim. Yeni başladım almaya ama yiyorm hozuma gidiyor yemek. Çikolata falan keşke benim ki de önden gitse yememe gore dur maşallah diyim.

Yemek kimin hoşuna gitmez ki:) Arkadaşım bir tepsi kurabiye getirmiş, çeyrek kurabiye yedim çekildim:) Bazı akşamlar eşim dondurma yiyor, bir kaşık alıp bırakıyorum. Paketli gıda, gazlı içecek,kahve filan hiç tüketmedim zaten. Eskiden selülitlerim vardı, hepsi gitti

iradene hayranım canım darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…