2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay maşallah valla sağlam irade valla ben dayanamam. O yicek ben bakicam.

Canım benımkınıde guncellermıısn .
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA......57-63,5

Seker yuklemesinde sikinti olunca dün endokrine gittim. O da diyetisyene ve diyabet hemsiresine yolladi. Diyetisyen hamilelik boyunca en fazla 8kilo almaliydin diyo. Benim daha simdiden 10 oldu tatli yoyorum orasi ayri ama benim sekerimdeki en buyuk sıkıntı düzensiz beslenmemmis. Bir liste verdi saati saatine uyacakmisim. Bu duzeni saglamak en zoru benim icin. Neyse tek guzel yani kalan 3ayda kilo almam bari. Ama arada bi cikolata tatli fastfood da yemem lazim yanii o kdr da duramam su sekeri bi dengeye sokayım arada kacamak yaparim artik

Geçmiş olsun, kolay gelsin. İnsan yememeye alışınca gerçekten aramıyor :) Ama son 3 ayda kilo almak garanti , bebek büyüyor. Bebek kadar alsanız yeter:)

Listeyi bizimlede paylaşırmısın bakalım bizde ne eksikler ne fazlalıklar varmıs :)

Tek duam bir daha böyle acı yaşatmasın allahım sana. Hepimizin sınavları var bu dünyada Verilmiş verilecek... sen en büyüğünü verdin. Günlerdir Hiç Sitem kelimesi yazmadın. Umutla yazdın. Bu arada bizi bile düşündün. Çok güzel bi annesin. Sabırlısın hem de çok. Takdir edilesi bi annesin. Allah gönlüne göre versin. Kuzun yanında değil ama bil ki Hayatın boyunca bir meleğe sahip olacaksın. Hiç kirlenmeden büyümeden saflığını yitirmeden var olacak o.

Geçmiş olsun, kolay gelsin. İnsan yememeye alışınca gerçekten aramıyor :) Ama son 3 ayda kilo almak garanti , bebek büyüyor. Bebek kadar alsanız yeter:)
Amac o zaten. Bebisi besleyip beni sisirmemek. Yememek yine sorun degil zaten o listeden de az yiyodum ama duzensizlik benim sikintim. Saat saat yemek yemesi zor geliyo bana

Amac o zaten. Bebisi besleyip beni sisirmemek. Yememek yine sorun degil zaten o listeden de az yiyodum ama duzensizlik benim sikintim. Saat saat yemek yemesi zor geliyo bana
Ben kendime ufak hatırlatma alarmları kurdum. Mesela bademini yedin mi? diye alarm var saat 3 gibi çalıyor:) Bir de masamdaki su şişemi sürekli dolu tutuyorum. Gördükçe içiyorum, içtikçe kalkıp dolduruyorum. Hem bol su içmiş oluyorum, hem de yürümüş oluyorum.
Az kaldı, bol sağlıklı geçsin

Listeyi bizimlede paylaşırmısın bakalım bizde ne eksikler ne fazlalıklar varmıs :)
Paylasayim ama ben ideal kilomdan fazla kiloyla hamile kaldigim icin listem boyle. Bebege yetecek kdr kalori almak. Kisiye gore degisir mutlaka.

Eklentiler

• PicsArt_03-22-10.52.07.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 93
Paylasayim ama ben ideal kilomdan fazla kiloyla hamile kaldigim icin listem boyle. Bebege yetecek kdr kalori almak. Kisiye gore degisir mutlaka.
Benim kendi düzenimde meyve biraz daha az ama, benim şeker alerjim olduğu için. Doktorunuz çok iyiymiş. Kolay gelsin :)

Açlık hissetmeden yemek yemek zor geliyo bana aklima gelecek ki yemek kalkip yiyecem ama seker olayini halledene kdr yapmam lazim tabi. Neyse ki son 3ay. Bebis saglikla dogsun da gerisi bos

Benim kendi düzenimde meyve biraz daha az ama, benim şeker alerjim olduğu için. Doktorunuz çok iyiymiş. Kolay gelsin :)
Evet ben de sevdim doktoru. Ortada bebek varken daha az kalori veremem onun beslenmesi sart senin de kilo almamani saglamamiz lazim dedi bunu verdi. Normalde bu kdr yemiyodum zaten ben. Tatli olarak bi meyvem var zaten bi biskuvim bile yok artik

Bi de en güldüğüm olay su oldu. Diyabet hemsiresi egitim verdi işte surekli aclik tokluk sekerimi kontrol edicem. Bir de cizelge verdi kaydetmem icin.ustune de numarasini yazip dedi ki
Aklina takilan bisey olursa direkt beni arayip soruyosun. Oyle internetmis kadinlar kulubuymus fln cvplari orda aramiyosun

Hahahaha nasıl bezdilerse. Geçenlerde burada okudum, birinin bebeği büyük burunlu doğmuş, sağlık ocağı hemşiresi güya! , bebeğin burnunu sıkıp sıkıp düzelt demiş bu hanıma. Bu da yapıyorum çok memnunum filan diyordu. Biraz korktum

Yok artik tabii kim bilir neler duymuslardir ki kadin direkt uyarma ihtiyaci hissetti.

ah ah ben kaldım isim bulamayan karar veremeyen

Canim merhaba, ben de 65 le basladim en son 66.5tum, boyum 1.72 falan. Göbegim de benle ayni zamanlarda hamile kalan arkadasima kiyasla minicik kaliyor. Bebiste her sey yolunda sükür. Ama ilk zamanlar 62lere kadar düsmüstüm o yüzden de üstüne pek almadim sanirim. Tabi bu 3 hafta önceki ölcüm. Bakalim haftaya kontrol var cok merak ediyorum, evde tartim yok. Benim kek, pasta yedigim cok oluyor ama ona göre diger ögünleri dengelemeye calisiyorum. Yürüyüs ve evde oryantal göbek dansi yapiyorum, önceden kursa gidiyordum. Kendime basta 75 hedef koymustum bakalim umutlanmaya basladim olacak diye. Seni de tebrik ederim.
Fazla alanlar da verir elbet önemli olan bebislerimiz, hepimiz mutlu, saglikli olalim yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…