ah ah ben kaldım isim bulamayan karar veremeyen
Ben eşimle anlaşamıyorum isimde, onun bulduğunu ben benim bulduğumu o beğenmiyorKızlara bi çookkkk isim var aslında :) biz erkek anneleri zorlandık bu konuda.
[/QUOTE]Evet ben de sevdim doktoru. Ortada bebek varken daha az kalori veremem onun beslenmesi sart senin de kilo almamani saglamamiz lazim dedi bunu verdi. Normalde bu kdr yemiyodum zaten ben. Tatli olarak bi meyvem var zaten bi biskuvim bile yok artik
Bi de en güldüğüm olay su oldu. Diyabet hemsiresi egitim verdi işte surekli aclik tokluk sekerimi kontrol edicem. Bir de cizelge verdi kaydetmem icin.ustune de numarasini yazip dedi ki
Aklina takilan bisey olursa direkt beni arayip soruyosun. Oyle internetmis kadinlar kulubuymus fln cvplari orda aramiyosun
Valla özendim sana ya arkadaşım da var o doğum yapmak üzere sadece göbeği var ya nasıl becerdi anlamıyorum birde ikinci bebeği onun benim her yerim dolduCanim merhaba, ben de 65 le basladim en son 66.5tum, boyum 1.72 falan. Göbegim de benle ayni zamanlarda hamile kalan arkadasima kiyasla minicik kaliyor. Bebiste her sey yolunda sükür. Ama ilk zamanlar 62lere kadar düsmüstüm o yüzden de üstüne pek almadim sanirim. Tabi bu 3 hafta önceki ölcüm. Bakalim haftaya kontrol var cok merak ediyorum, evde tartim yok. Benim kek, pasta yedigim cok oluyor ama ona göre diger ögünleri dengelemeye calisiyorum. Yürüyüs ve evde oryantal göbek dansi yapiyorum, önceden kursa gidiyordum. Kendime basta 75 hedef koymustum bakalim umutlanmaya basladim olacak diye. Seni de tebrik ederim.
Fazla alanlar da verir elbet önemli olan bebislerimiz, hepimiz mutlu, saglikli olalim yeter :)
benimde diyetisyen 2000 kalorilik bir diyet verdi. normalde bu kadar kalorili bi diyet verlmez bayanlara. 1300 falan oluyor. bebek için veriyorlar . benim mesela her öğünümde mutlaka süt ürünü var. birde ana öğünlerde mutlaka 1 dilim tam buğday ekmeği yediriyor doktor. kabonhidrat bizde olmazsa olmazmış. en sağlıklı karbonhidratta tam tahıllı ekmekte olur dedi.kaçtı açlık şekeriniz benimki de sınırda doktorum şimdilik bir şey demedi
Gebelik şekerinde açlık kan şekerin 95 altında olmazsa ve yüksek çıkarsa diyet fayda etmiyorMuş çünkü adı üstünde zaten açsın ve değerin yüksek. O yüzden direk ünisiline başlanıyormuş. BAna denilen bu cnm.açlık şekeri yüksek olduğunda ne oluyormuş acaba önemli demiş ya doktorun merak ettim
Canim merhaba, ben de 65 le basladim en son 66.5tum, boyum 1.72 falan. Göbegim de benle ayni zamanlarda hamile kalan arkadasima kiyasla minicik kaliyor. Bebiste her sey yolunda sükür. Ama ilk zamanlar 62lere kadar düsmüstüm o yüzden de üstüne pek almadim sanirim. Tabi bu 3 hafta önceki ölcüm. Bakalim haftaya kontrol var cok merak ediyorum, evde tartim yok. Benim kek, pasta yedigim cok oluyor ama ona göre diger ögünleri dengelemeye calisiyorum. Yürüyüs ve evde oryantal göbek dansi yapiyorum, önceden kursa gidiyordum. Kendime basta 75 hedef koymustum bakalim umutlanmaya basladim olacak diye. Seni de tebrik ederim.
Fazla alanlar da verir elbet önemli olan bebislerimiz, hepimiz mutlu, saglikli olalim yeter :)
Bende 1 aydir gormuyorum bebegimi ve kontrolum pazaresi nasipsekızlar bizim bu randevular ne zaman 15 güne düşecek yaa ayda 1 ayda 1 cok sıkıldım artık ben meraktan ölüyorum resmen??
Bende 1 aydir gormuyorum bebegimi ve kontrolum pazaresi nasipse
Ben şimdi gördüm.. Başınız sağolsun.. Allah sabır versin.. Allah'ım cennetinde buluştursun sizi inşallah...Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Bende bi değişiklik yok yine ayda bir. Geçen hafta gittim 1 ay sonra görüşürüz dediBenımde cumartesi randevum, tam o gün 1 ay olacakbu sefer 15 te bir cağırır artık diye umutluyum, çağırmasada ben gidicm.
Bebeklerimiz iyi olsunda bir aydada gideriz napalim artik cnmBenımde cumartesi randevum, tam o gün 1 ay olacakbu sefer 15 te bir cağırır artık diye umutluyum, çağırmasada ben gidicm.
Uygulamayi dusunuyor musun?Diyet uygulamıyorum şeker falan normal.çıkınca Dr söylemedi bile sezaryen olacak bu 2. Olacağı için
Aynen benimde tokluk yedigim seye gore degisiyor75 lik yüklemede açlık 81 tokluk 1-213 ve 2-193 çıkmıştı. Diyetisyene yönlendirilmedim. 2 hafta sonra kontrole çağrıldım. Bu süreçte şeker ölçüm aleti aldım ve her gün ölçüp not ettim Dr a gösterdim vs vs.
Açlık 65-75 arası stabilken
Tokluk yediğim şeylere göre değişken.
Örneğin sebze 110 baklagil 120 et 130 gibi çıkıyor ölçümde. Ama bazı günler tadımlık çay kaşığı ile bal yersem 150 lerde çıkıyor. Kısacası bulgur pilavı lahmacun içli köfte yediğim günlerde 140-155 arası ölçmüştüm. Ama geçen gün dayanamadım tatlı krizimi bastıranadım ve maalesef 191 i gördüm ölçümde. Tabi şok oldum hemen tarçınlı yoğurt yedim ve yarım saat sonra 115 e düştü. Çok zormuş bu diyabetik şekerle mücadele etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?