2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlara bi çookkkk isim var aslında :) biz erkek anneleri zorlandık bu konuda.
Ben eşimle anlaşamıyorum isimde, onun bulduğunu ben benim bulduğumu o beğenmiyor ilk bebek heyecanından bu gidişle 2 isimli olacak sanırım

kaçtı açlık şekeriniz benimki de sınırda doktorum şimdilik bir şey demedi[/QUOTE]

Benim açlık şekerim 95 altında hiç çıkmıyordu. genelde 100 civarı çıkıyordu. insüline başladıktan sonra 95 in altına inmeye başladı ama yinede arada 100 civarı çıkıyor. açlık şekeri tamamen vücudla ilgiliymiş. vucud yeteri kadar insülin üretmiyormuş . ama toklukta yükselmesin diye de diyet yapıyorum..

Evet ben de sevdim doktoru. Ortada bebek varken daha az kalori veremem onun beslenmesi sart senin de kilo almamani saglamamiz lazim dedi bunu verdi. Normalde bu kdr yemiyodum zaten ben. Tatli olarak bi meyvem var zaten bi biskuvim bile yok artik
[/QUOTE]

benimde diyetisyen 2000 kalorilik bir diyet verdi. normalde bu kadar kalorili bi diyet verlmez bayanlara. 1300 falan oluyor. bebek için veriyorlar . benim mesela her öğünümde mutlaka süt ürünü var. birde ana öğünlerde mutlaka 1 dilim tam buğday ekmeği yediriyor doktor. kabonhidrat bizde olmazsa olmazmış. en sağlıklı karbonhidratta tam tahıllı ekmekte olur dedi.

aslında biz diyet diyoruz ama tamamen sağlklı beslenme. ben diyete başlamasam ara öğünlerde çikolata falan götürüyordum. abur cubura fazla sarmıştım. birde yatmadan önce 3-4 çeşit meyveyi tek seferde yiyordum. şimdi herşey kararında. şimdi canım çok isterse sadece tadına bakıyorum o kadar.

valla diyabet hemşireleri çok güzel anlatıyor benim gittiğimde öyleydi . öyle güzel anlattı ki masal gibi geldi herşey.

Valla özendim sana ya arkadaşım da var o doğum yapmak üzere sadece göbeği var ya nasıl becerdi anlamıyorum birde ikinci bebeği onun benim her yerim doldu

kaçtı açlık şekeriniz benimki de sınırda doktorum şimdilik bir şey demedi
benimde diyetisyen 2000 kalorilik bir diyet verdi. normalde bu kadar kalorili bi diyet verlmez bayanlara. 1300 falan oluyor. bebek için veriyorlar . benim mesela her öğünümde mutlaka süt ürünü var. birde ana öğünlerde mutlaka 1 dilim tam buğday ekmeği yediriyor doktor. kabonhidrat bizde olmazsa olmazmış. en sağlıklı karbonhidratta tam tahıllı ekmekte olur dedi.

aslında biz diyet diyoruz ama tamamen sağlklı beslenme. ben diyete başlamasam ara öğünlerde çikolata falan götürüyordum. abur cubura fazla sarmıştım. birde yatmadan önce 3-4 çeşit meyveyi tek seferde yiyordum. şimdi herşey kararında. şimdi canım çok isterse sadece tadına bakıyorum o kadar.[/QUOTE]
Uymak zorunda olduğun kurallar olunca diyet diyoruz ama kesinlikle sağlıklı beslenme tabi. Ben bu kdr sey tuketmiyodum bile. Bu hafta surekli seker olcumu yapacagim icin kacamak yapmam ama hersey normal cikarsa arada olacak illa ufak simarikliklar

bizim ki de net değil kız olsa hazırdı adı erkek olunca hiç biri bizim olana uygun değilmiş gibi, şimdilik akif emre gibi ama net değil oda

ben de 8,5 kilo aldım.... Yaklaşık 2,5 ay kaldı. Geri kalan zamanda da ayda 2 kilodan max 5 kilo almak ve süreci toplmada 13,5 kilo ile tamamlamak istiyorum.

1. ve 2. trimesterde hiç dikkat etmedim. Ondan birazcık fazla kaçtı sanki ama kötü değil...

Şeker sorunum da var benim de listem var. Haydi hayırlısı.

açlık şekeri yüksek olduğunda ne oluyormuş acaba önemli demiş ya doktorun merak ettim
Gebelik şekerinde açlık kan şekerin 95 altında olmazsa ve yüksek çıkarsa diyet fayda etmiyorMuş çünkü adı üstünde zaten açsın ve değerin yüksek. O yüzden direk ünisiline başlanıyormuş. BAna denilen bu cnm.

kızlar bizim bu randevular ne zaman 15 güne düşecek yaa ayda 1 ayda 1 cok sıkıldım artık ben meraktan ölüyorum resmen??

Merhaba, az kilo almana çok sevindim senin de. Benim göbeğim de önden hiç belli değil, yandan bakınca gösteriyor kendini. Hala aynı kıyafetleri giyiyorum, millet şaşırıyor Evde tartı lazım aslında, insan ne yarıyor, ne yaramıyor görüyor.
Benim de hedefim 6 kilo şimdilik. Bu 900 gramı da son 3 haftada aldım. Bebek büyüdükçe ben de alıyorum.

Mutlulukla gelsin bebişlerimiz <3

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
Ben şimdi gördüm.. Başınız sağolsun.. Allah sabır versin.. Allah'ım cennetinde buluştursun sizi inşallah...

Benımde cumartesi randevum, tam o gün 1 ay olacak bu sefer 15 te bir cağırır artık diye umutluyum, çağırmasada ben gidicm.
Bende bi değişiklik yok yine ayda bir. Geçen hafta gittim 1 ay sonra görüşürüz dedi 1 ay mı ,, sıklaşması gerekmiyor muydu bu kontrollerin dedim. Acil bişeyin yok ki 1 ay iyidir dedi :))))) eve bi usg alsa mıydım ki :)

Hepsi buradada anne bebekte
Sepette indirimler var
Unibaby islak mendil tanesi 3,60 geliyor
Cok ucuz

Aynen benimde tokluk yedigim seye gore degisiyor
Diyetisyene gitmedim
Zaten biliyrm kurallari
Doktorumun soyledigi tek uyari su oldu
Meyve sekerli birsey ya
Meyve ile mutlaka protein tuketmelisin
Zaten diyetlerde ara ogun hep yogurt ve sutle destekleniyor
Sabahlari dogal pekmez yiyorum, olcumlerime gore oda yukseltmiyor
Gecen ogle yemegimde lahana yemegi ve yogurt yedim, 83 olan aclik sekerimi firlatti resmen
Yani olay sadece tatli yemekte de degil, lahana seker yukselten bir sebze
Kuru fasulye de oyle
Bu tarz seyleri de yememek lazim
Ama suda bir gercek ilerleyen haftalarda diyet yapsakda fayda etmeyebilir
Takip sonucumuz onemli
Ilk gebeligmde diyet sinirda ya da sinir civari kalmasini sagladigi icin insulin falan baslanmadi cok sukur
Saka maka az kaldi zaman yaa
Mayista baslar dogumlar
Heyecanlaniyor insan :)

Zeynosrkn84 canım o kadar üzüldüm ki. içimde hissettim acınızı. Kelimeler kifayetsiz şu an. Ne desem boş. Rabbim sizlere sabır versin inşallah. Diğer çocuklarına sağlık sıhhat uzun ömür versin ALLAHım. Başınız sağ olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…