2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zeynosrkn84 merhaba canim
Tugra melek olmus, Allah sizlere sabir ihsan eylesin
Zor gunler atlattiniz. Rabbimin takdiri buymus, Allah diger evlatlarina saglikli omur nasip etsin insallah,
Sende dikkat et kendine, sagligina sihhatine

aynen öyle cnm. yediğin baklagilin sebzenin cinsine göre şekerin yüksek çıkabiliyor. ki ben meyve olarak ayva yiyorum mesela. ama atıyorum armut yersem inanılmaz fırlıyor şeker. Allah tan ayvada stabil seyrediyor. he birde meyve yersen yanında yğurt olayını bana da dedi. degeliyormuş şekeri. ama ne kadar dikkat de etsek dediğin gibi kalan süreçde biraz dengeler değişebilir. inşallah bebekler etkilenmeden tamamlarız süreci.

Insallah cnm ya
Cok sukur oglum etkilenmedi
Dogum dahil hersey saglikla normal surecinde ilerledi

Dogumdan sonrada hemen duzeldi
Zaten plesantadan salgilanan hormon yapiyor ya bunu
Dogum olur olmaz duzeliyor
Insallah herkesin saglikli dogumlari olur insallah

kızlar bizim bu randevular ne zaman 15 güne düşecek yaa ayda 1 ayda 1 cok sıkıldım artık ben meraktan ölüyorum resmen??
Benim bildiğim 30. haftadan sonra. Benim hiç gidesim gelmiyor. Git yat tartıya çık, ultrasonda bebeği dürtsünler. Sağlıklı olarak duruyor işte artık :) Neyse ki benim doktor da benim kafadan :)

En güzeli aslında sağlıklı beslenmek ya. Bende dışarıdan çok hazır gıda tüketmiyorum ama ekmek tatlı vs yiyorum. Yedikten sonrada çok rahatsız oluyorum midem yanıyor, gaz oluyor vs. en güzelini yapıyorsun.. Bebekte kilo alıyorsa ne alaa

Bebek bir hafta önde, pek sıkıntısı yok. 3 haftadır gitmedim heralde, bilmem ne yapıyor aslında Teşekkür ederim :)

Benim bildiğim 30. haftadan sonra. Benim hiç gidesim gelmiyor. Git yat tartıya çık, ultrasonda bebeği dürtsünler. Sağlıklı olarak duruyor işte artık :) Neyse ki benim doktor da benim kafadan :)

Aaaaa cok ilginç :) ben cok ozledım görmek istiyorum her görüşümde biraz daha büyümüş oluyo simasıda değişiyo ya mest oluyorum onu izlerken. 1 ay bana cok geliyo.

Bebek bir hafta önde, pek sıkıntısı yok. 3 haftadır gitmedim heralde, bilmem ne yapıyor aslında Teşekkür ederim :)
sen de ideal kilonun üzerinde hamile kalanlardansın dimi öyle hatırlıyorum. 65 kilo idin sanırım şuan. boyun kaç peki cnm ? kendimle kıyaslıcam seni

Teyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
başınız sağolsun canım o kadar üzüldüm ki Allah sizlere sabır versin yapıcak çok bişey yok emir Allahın canı veren de o alan da. Allahım geride kalanlara sağlık sıhat versin

benim daha birbuçuk haftam var kontrole ayda bir olunca bende özlüyorım iple çekiyorum kafamda deli sorular kilosu boyu sağlığı vs..sanırım birkontrol sonrası içinde biray sonraa gel der zaten 31-32 olurum :)

170 boy 68 kiloyla kaldım. Şu anda da 68,9 kiloyum :)
160 boy 62 ile hamile kaldım. 68.5 da gebelik şekeri teşhisi sonrası diyetle şuan da 65.5 deyim. Dr 60 a da düşsen korkma önemli olan bebeğin gelişimi dedi. Geçen ki kontrolde ispat niteliğindeydi. Ben 3 kilo vermişken bebiş tam tersi almıştı. Haftasıyla uyumlu olması kadar mutluluk verici bir şey yok o an. Sana göre 5.5 kg fazlam var kısssss. Sen en baştan kontrollü gittiğin için fevkaledenin fevkinde bir olay.

Sen ne kadar zamanda uc kilo verdin cnm ya

Tebrik ederim gercekten ve tabularımıda yıkmış oldun teşekkür ederim. Ben hep hamileyken kilo vermekten korkan bir insan olarak senın yazdıgını okuyunca bide bebişinin iyi oldugunu öğrenince yemin ederim imrendim :) nasıl verdın ne yemedınde verdın o kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…