aynen öyle cnm. yediğin baklagilin sebzenin cinsine göre şekerin yüksek çıkabiliyor. ki ben meyve olarak ayva yiyorum mesela. ama atıyorum armut yersem inanılmaz fırlıyor şeker. Allah tan ayvada stabil seyrediyor. he birde meyve yersen yanında yğurt olayını bana da dedi. degeliyormuş şekeri. ama ne kadar dikkat de etsek dediğin gibi kalan süreçde biraz dengeler değişebilir. inşallah bebekler etkilenmeden tamamlarız süreci.Aynen benimde tokluk yedigim seye gore degisiyor
Diyetisyene gitmedim
Zaten biliyrm kurallari
Doktorumun soyledigi tek uyari su oldu
Meyve sekerli birsey ya
Meyve ile mutlaka protein tuketmelisin
Zaten diyetlerde ara ogun hep yogurt ve sutle destekleniyor
Sabahlari dogal pekmez yiyorum, olcumlerime gore oda yukseltmiyor
Gecen ogle yemegimde lahana yemegi ve yogurt yedim, 83 olan aclik sekerimi firlatti resmen
Yani olay sadece tatli yemekte de degil, lahana seker yukselten bir sebze
Kuru fasulye de oyle
Bu tarz seyleri de yememek lazim
Ama suda bir gercek ilerleyen haftalarda diyet yapsakda fayda etmeyebilir
Takip sonucumuz onemli
Ilk gebeligmde diyet sinirda ya da sinir civari kalmasini sagladigi icin insulin falan baslanmadi cok sukur
Saka maka az kaldi zaman yaa
Mayista baslar dogumlar
Heyecanlaniyor insan :)
Insallah cnm yaaynen öyle cnm. yediğin baklagilin sebzenin cinsine göre şekerin yüksek çıkabiliyor. ki ben meyve olarak ayva yiyorum mesela. ama atıyorum armut yersem inanılmaz fırlıyor şeker. Allah tan ayvada stabil seyrediyor. he birde meyve yersen yanında yğurt olayını bana da dedi. degeliyormuş şekeri. ama ne kadar dikkat de etsek dediğin gibi kalan süreçde biraz dengeler değişebilir. inşallah bebekler etkilenmeden tamamlarız süreci.
Benim bildiğim 30. haftadan sonra. Benim hiç gidesim gelmiyor. Git yat tartıya çık, ultrasonda bebeği dürtsünler. Sağlıklı olarak duruyor işte artık :) Neyse ki benim doktor da benim kafadan :)kızlar bizim bu randevular ne zaman 15 güne düşecek yaa ayda 1 ayda 1 cok sıkıldım artık ben meraktan ölüyorum resmen??
Yemek kimin hoşuna gitmez ki:) Arkadaşım bir tepsi kurabiye getirmiş, çeyrek kurabiye yedim çekildim:) Bazı akşamlar eşim dondurma yiyor, bir kaşık alıp bırakıyorum. Paketli gıda, gazlı içecek,kahve filan hiç tüketmedim zaten. Eskiden selülitlerim vardı, hepsi gitti
Bebek bir hafta önde, pek sıkıntısı yok. 3 haftadır gitmedim heralde, bilmem ne yapıyor aslındaEn güzeli aslında sağlıklı beslenmek ya. Bende dışarıdan çok hazır gıda tüketmiyorum ama ekmek tatlı vs yiyorum. Yedikten sonrada çok rahatsız oluyorum midem yanıyor, gaz oluyor vs. en güzelini yapıyorsun.. Bebekte kilo alıyorsa ne alaa
medela miniyle normali arasındaki fark ne kuzum yaa herkes bi marka deyince kaldım ben:) medelayı çok önerdi bi arkadaşım ama 400 lira çok değil mi yaaben medela mini elektrikliyi 230 a aldım canım
Benim bildiğim 30. haftadan sonra. Benim hiç gidesim gelmiyor. Git yat tartıya çık, ultrasonda bebeği dürtsünler. Sağlıklı olarak duruyor işte artık :) Neyse ki benim doktor da benim kafadan :)
sen de ideal kilonun üzerinde hamile kalanlardansın dimi öyle hatırlıyorum. 65 kilo idin sanırım şuan. boyun kaç peki cnm ? kendimle kıyaslıcam seniBebek bir hafta önde, pek sıkıntısı yok. 3 haftadır gitmedim heralde, bilmem ne yapıyor aslındaTeşekkür ederim :)
teşekkürler :) inşallah ikisini birden emzirme şansımız olur
başınız sağolsun canım o kadar üzüldüm ki Allah sizlere sabır versinTeyzeleri tuğramı bugun yolcu ettik yavrum cennet kuşu oldu dün vefat etti bugun defin oldu herşeyi büyük adam gibi oldu miniğimin dua ve sabır istiyorum sizlerden Rabbim yavrularınızı korusun
170 boy 68 kiloyla kaldım. Şu anda da 68,9 kiloyum :)sen de ideal kilonun üzerinde hamile kalanlardansın dimi öyle hatırlıyorum. 65 kilo idin sanırım şuan. boyun kaç peki cnm ? kendimle kıyaslıcam seni
160 boy 62 ile hamile kaldım. 68.5 da gebelik şekeri teşhisi sonrası diyetle şuan da 65.5 deyim. Dr 60 a da düşsen korkma önemli olan bebeğin gelişimi dedi. Geçen ki kontrolde ispat niteliğindeydi. Ben 3 kilo vermişken bebiş tam tersi almıştı. Haftasıyla uyumlu olması kadar mutluluk verici bir şey yok o an. Sana göre 5.5 kg fazlam var kısssss. Sen en baştan kontrollü gittiğin için fevkaledenin fevkinde bir olay.170 boy 68 kiloyla kaldım. Şu anda da 68,9 kiloyum :)
Ben medela mini elektrikli kullandimmedela miniyle normali arasındaki fark ne kuzum yaa herkes bi marka deyince kaldım ben:) medelayı çok önerdi bi arkadaşım ama 400 lira çok değil mi yaa
Sen ne kadar zamanda uc kilo verdin cnm ya160 boy 62 ile hamile kaldım. 68.5 da gebelik şekeri teşhisi sonrası diyetle şuan da 65.5 deyim. Dr 60 a da düşsen korkma önemli olan bebeğin gelişimi dedi. Geçen ki kontrolde ispat niteliğindeydi. Ben 3 kilo vermişken bebiş tam tersi almıştı. Haftasıyla uyumlu olması kadar mutluluk verici bir şey yok o an. Sana göre 5.5 kg fazlam var kısssss. Sen en baştan kontrollü gittiğin için fevkaledenin fevkinde bir olay.
160 boy 62 ile hamile kaldım. 68.5 da gebelik şekeri teşhisi sonrası diyetle şuan da 65.5 deyim. Dr 60 a da düşsen korkma önemli olan bebeğin gelişimi dedi. Geçen ki kontrolde ispat niteliğindeydi. Ben 3 kilo vermişken bebiş tam tersi almıştı. Haftasıyla uyumlu olması kadar mutluluk verici bir şey yok o an. Sana göre 5.5 kg fazlam var kısssss. Sen en baştan kontrollü gittiğin için fevkaledenin fevkinde bir olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?